SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:09 pm

kalou nampak muka santik, turus masam beminat bah, tp kalou harap parangai bagus dulu, sdh bakanalan baru tau parangai bagus, baru palan2 jd suka..... sabap itu parampuan2 yg santik sanang kana 'ambil' drpd yg inda santik.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:24 pm

pukutarap wrote:
kalou nampak muka santik, turus masam beminat bah, tp kalou harap parangai bagus dulu, sdh bakanalan baru tau parangai bagus, baru palan2 jd suka..... sabap itu parampuan2 yg santik sanang kana 'ambil' drpd yg inda santik.....

yg bagusnya itu gaman..sudah lah muka santik..perangai dia pun santik juga..ini sudah lah muka endah santik..perangai pun endah santik..nah seratus peratus endah santik sudah..

jadi lujik juga klu kita pilih yg santik dulu dari yg endah santik ini.. Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:30 pm

itu laitu..... sabap tu sia ni banyak butul sia suka, nampak santik, turus beminat, masam ramai butul pula yg santik2 sana luar..... hihihihihiiiii..... tp bukan copper crocodile lah pasal satakat suka2 sj, indalah sampai pigi mangajar di balakang..... biasa bah kan kalou suka tingu2 yg banda2 yg santik2.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:36 pm

Cari jln bah gaman..macam mana mo dekat. jangan tinguk saja. samada kita tinguk atau kita cari jalan mo dekat..perempuan perasaan juga itu kita macam tinguk2 dia.. betul.
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:39 pm

korrud wrote:
Cari jln bah gaman..macam mana mo dekat. jangan tinguk saja. samada kita tinguk atau kita cari jalan mo dekat..perempuan perasaan juga itu kita macam tinguk2 dia.. betul.
susa sikit bah gaman, kalou angin lain arah, ok juga..... tp yg susa kalou angin sama arah, nah turus itu parampuan meningu balakang mansari punsa mana arah yg bau2 gata.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:43 pm

pukutarap wrote:
korrud wrote:
Cari jln bah gaman..macam mana mo dekat. jangan tinguk saja. samada kita tinguk atau kita cari jalan mo dekat..perempuan perasaan juga itu kita macam tinguk2 dia.. betul.
susa sikit bah gaman, kalou angin lain arah, ok juga..... tp yg susa kalou angin sama arah, nah turus itu parampuan meningu balakang mansari punsa mana arah yg bau2 gata.....

hihi gaman..macam itu kah pula..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:46 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
Cari jln bah gaman..macam mana mo dekat. jangan tinguk saja. samada kita tinguk atau kita cari jalan mo dekat..perempuan perasaan juga itu kita macam tinguk2 dia.. betul.
susa sikit bah gaman, kalou angin lain arah, ok juga..... tp yg susa kalou angin sama arah, nah turus itu parampuan meningu balakang mansari punsa mana arah yg bau2 gata.....

hihi gaman..macam itu kah pula..
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:48 pm

pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
Cari jln bah gaman..macam mana mo dekat. jangan tinguk saja. samada kita tinguk atau kita cari jalan mo dekat..perempuan perasaan juga itu kita macam tinguk2 dia.. betul.
susa sikit bah gaman, kalou angin lain arah, ok juga..... tp yg susa kalou angin sama arah, nah turus itu parampuan meningu balakang mansari punsa mana arah yg bau2 gata.....

hihi gaman..macam itu kah pula..
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii.....

Jgn konpius gaman..itu bukan sigupan sia sia baitu..asap dia bulih kasih talanjang perempuan itu..hihih..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:50 pm

o yakah? hihihihiiiii..... larilah diurang si bb ni.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 3:55 pm

pukutarap wrote:
o yakah? hihihihiiiii..... larilah diurang si bb ni.....

lari memang lari gaman..tapi lapas itu..pandai pula dia urg (bukan siapa2!) mensari balik itu..lapas itu tanya2 sama urang mana sudah si korud?, ko ada nampak kah si korud? si korud kerja kah hari ini? masam itu lah selalunya..hihi..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:04 pm

korrud wrote:
nah..kau misti sudah ada tiun2 rindu sama aku ni BB, sebab sampai 3 kali ko quote saya..hihi..

cheeeaah lelaki..baru cakap darling terus rindu2 kaka..sia quote ko smpai 3 kali ni pasal ko ni ada lambat paham..kalau cakap panjang2 lain lain yg ko ingat.tpaksa kasih pendek2..smpai 3 kali quote..kalau si pukutarap, lain lah...baru sia mo taip, suda dia tau...tu yg bagus tu..senang cerita..

Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:06 pm

pukutarap wrote:
o yakah? hihihihiiiii..... larilah diurang si bb ni.....

kalau sia lari pun, sia p panjat pukutarap...buleh kah? hihihihi...sambil makan tarap... Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:17 pm

Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:19 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
nah..kau misti sudah ada tiun2 rindu sama aku ni BB, sebab sampai 3 kali ko quote saya..hihi..

cheeeaah lelaki..baru cakap darling terus rindu2 kaka..sia quote ko smpai 3 kali ni pasal ko ni ada lambat paham..kalau cakap panjang2 lain lain yg ko ingat.tpaksa kasih pendek2..smpai 3 kali quote..kalau si pukutarap, lain lah...baru sia mo taip, suda dia tau...tu yg bagus tu..senang cerita..Razz
ainaaaa..... kambang pula sia begini.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:21 pm

BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...
nah korrud, apa sia bilang kao..... ulasan yg bisa.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:38 pm

mo tidak mo, kena bagi juga sikit ulasan bah.
mana juga ko menghilang ni....atau sbf ni memang jarang2 urang masuk..hotmama, berry, puan tukul, tuan alpha...mana bah kamu tapuk ni?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:54 pm

BBmonkey wrote:
mo tidak mo, kena bagi juga sikit ulasan bah.
mana juga ko menghilang ni....atau sbf ni memang jarang2 urang masuk..hotmama, berry, puan tukul, tuan alpha...mana bah kamu tapuk ni?
suba kao tariak diurang kuat2 bb.....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 5:58 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
mo tidak mo, kena bagi juga sikit ulasan bah.
mana juga ko menghilang ni....atau sbf ni memang jarang2 urang masuk..hotmama, berry, puan tukul, tuan alpha...mana bah kamu tapuk ni?
suba kao tariak diurang kuat2 bb.....
ada org panggil saya kah..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:01 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...
nah korrud, apa sia bilang kao..... ulasan yg bisa.....

Iya satu ulasan yg bisa gaman. Tapi jauh di sudut hati seorang perempuan itu walaupun dia suka dgn kecantikan atau ke'kiut'an. tapi naluri seorang wanita yg sebenar suka kepada kekasaran..luaran menutup dalaman..bah misti ada lah ulasan bisa lagi ni..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:03 pm

kita tunggu ulasan bisa.....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:08 pm

tgh mengarang bah itu.. Very Happy ...
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:26 pm

uuii uiii...apa yg bisa tu.

Quote :
walaupun dia suka dgn kecantikan atau ke'kiut'an. tapi naluri seorang wanita yg sebenar suka kepada kekasaran..luaran menutup dalaman

memanglah bah..takkan mo juga yg 'lembut' mcm ppuan.mentang2 lah si hotmama sama si berry tiada ni malam, kamu buli2 sia ah..tida apa.. Sad
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:31 pm

BBmonkey wrote:
uuii uiii...apa yg bisa tu.

Quote :
walaupun dia suka dgn kecantikan atau ke'kiut'an. tapi naluri seorang wanita yg sebenar suka kepada kekasaran..luaran menutup dalaman

memanglah bah..takkan mo juga yg 'lembut' mcm ppuan.mentang2 lah si hotmama sama si berry tiada ni malam, kamu buli2 sia ah..tida apa.. Sad
itulah tu bb, kira nasip inda baguslah kao saturang sj mlm ni..... hihihihiiiii.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:33 pm

BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...

itu lah bah yg saya hairan tu BB..saya tidak mo ulas lah apa ko cakap ini.. betul atau tidak seperti yg ko gambarkan tu anggap saja lah begitu..

Tapi klu betul lah macam itu..hairan pula saya ini..semua girlfriends saya bukan local..org british, american dan pernah juga saya bersinta dgn perempuan paling kebal iaitu benggali (hindi) kebal maksud saya pasal diaorg ini paling tidak suka sama bangsa lain bah.

Malahan kadang tu BB, ada yg tau saya ini sudah berpunya..tapi macam tidak malu2 saja ajak saya lunch..kasih kawan diurang pigi shopping..last2 mo ajak saya balik kampung lah..itu belum part malam punya aktiviti lagi..

yang tambah parah lagii..sampaikan adik ipar sendiri(perempuan) boleh jatuh cinta sama saya sampai demam2 bah itu..

itu belum time di kampung saya lagi..sampai itu perempuan sudah mau kahwin pun..masih mengigau sebut2 nama saya..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:42 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
uuii uiii...apa yg bisa tu.

Quote :
walaupun dia suka dgn kecantikan atau ke'kiut'an. tapi naluri seorang wanita yg sebenar suka kepada kekasaran..luaran menutup dalaman

memanglah bah..takkan mo juga yg 'lembut' mcm ppuan.mentang2 lah si hotmama sama si berry tiada ni malam, kamu buli2 sia ah..tida apa.. Sad
itulah tu bb, kira nasip inda baguslah kao saturang sj mlm ni..... hihihihiiiii.....

ingatkan buleh la minta kawan sama ko.. Sad
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Today at 9:30 pm

Back to top Go down
 
Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» CELEBRATING WITH WINE IN JAMAICA WHEN TO DRINK THE GOOD STUFF
» look good and feel your best in 2011
» MILK PICK UP ON I-95 FOR MY SON IF YOU HAVE ANYTHING AT ALL!!!
» Good Morning, Happiness!
» Confusion is good? Gerryspeak..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: