SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Dah mula rindu gf saya kat Australia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
directlylaugh
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 17
Age : 25
Location : johor
Job/hobbies : plaing badminton
Points : 25
Registration date : 2012-07-29

PostSubject: Dah mula rindu gf saya kat Australia   Mon Mar 03, 2014 6:05 pm

sudah 2 minggu gf saya pigi Australia.. tiap tiap hari panggil dia, sembang dgn dia.. tapi bil telephone terlalu mahal la.. rasanya tak mampu kalo nk sembang lama.. camne pulak nk jimat kos panggilan dan sembang dgn dia ?
Back to top Go down
http://www.tumblr.com
telini
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 7
Age : 36
Location : kl
Job/hobbies : work
Points : 9
Registration date : 2012-08-02

PostSubject: Re: Dah mula rindu gf saya kat Australia   Tue Mar 04, 2014 5:39 pm

hahah.. kalo rindu, kenapa tak mau pakai apps panggil dia ? skrng ada byk apps cam line, skype kan ? kalo takde wifi.. beli je la celcom xpax mobile internet..
Back to top Go down
http://www.facebook.com
thomasim87
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 5
Age : 29
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Graphic Design
Points : 5
Registration date : 2012-08-09

PostSubject: Re: Dah mula rindu gf saya kat Australia   Wed Mar 05, 2014 3:08 am

Pasaran kita memang penuh dengan data pelan yang berbeza. Tak ada pelan yang paling sempurna, tapi ada yang paling sesuai atas keperluan kita. Mungkin anda kena cuba setiap pelan baru boleh buat keputusan bahawa mana yang sesuai.
Back to top Go down
http://thomasim87@gmail.com
catwang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 16
Age : 26
Location : Johor
Job/hobbies : Swimming
Points : 24
Registration date : 2012-06-05

PostSubject: Re: Dah mula rindu gf saya kat Australia   Thu Mar 06, 2014 2:09 am

telefon mana cukup? Kalao nak sembang pun kena nampak muka kan? Pi lah lawat dia kan aussie... Tak jauh pun
Back to top Go down
http://catwang90@yahoo.com
miniang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 8
Age : 27
Location : Johor
Job/hobbies : student
Points : 12
Registration date : 2012-06-10

PostSubject: Re: Dah mula rindu gf saya kat Australia   Fri Mar 07, 2014 1:37 pm

Boleh try celcom prepaid. Hanya nak share pengalaman sy. Line mereka kuat dan dapat free data atas penambahan nilai. Tak dapat guna habis pun takpe sebab ia takkan expire langsung. Maksudnya sangat flexible dan saya sgt puas hati juga. Mungkin adik boleh timbangkanlah.
http://www.xpax.com.my/mobileinternet
Back to top Go down
http://miniang90@yahoo.com
DaunTimadang
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 8
Age : 66
Location : Kg. Natalup
Job/hobbies : Morobuat / menangkap ikan
Points : 8
Registration date : 2014-12-12

PostSubject: Re: Dah mula rindu gf saya kat Australia   Sat Dec 13, 2014 1:27 am

directlylaugh wrote:
sudah 2 minggu gf saya pigi Australia.. tiap tiap hari panggil dia, sembang dgn dia.. tapi bil telephone terlalu mahal la.. rasanya tak mampu  kalo nk sembang lama.. camne pulak nk jimat kos panggilan dan sembang dgn dia ?
Perkara mudah, biarkan si dia telepon kau. silent
Back to top Go down
http://Myung@power.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Dah mula rindu gf saya kat Australia   Today at 6:55 am

Back to top Go down
 
Dah mula rindu gf saya kat Australia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» INDIAN STUDENTS MURDERED IN RACIAL ATTACK IN AUSTRALIA
» Air Australia , broke, leaves 4,000 Passengers stranded
» Missing 3 year old in Australia
» Tess Alexander - AUSTRALIA WORLD 2015
» Geoff Leonard

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Love, Romance & Inspirations-
Jump to: