SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jun 25, 2008 9:34 pm

Many times it's a lot easier to pick up very pretty women rather than plain looking ones. Why? Because a lot of plain looking women want handsome men. It makes then look better to others, especially their friends.

But most women, especially pretty ones, attach much more importance to what's inside a man than what is outside. Personality, sensitivity, and a sense of humor are real turn−on for most women.

In fact a number of very beautiful women do no want handsome men. They feel a handsome man is empty and has no personality ecause he relies on his looks to meet women. They say that they would rather take an ordinary looking guy who's fun to be with rather than a guy who is stuck on his looks.

Women slave over their looks so the last thing they want is to be with some handsome dude who everyone stares at. They want to be with a man who lets them be the pretty one. This is definitely true because I have heard it from nearly every beautiful woman I know. So go to it and chase some beautiful women.

Ps: apa komen2 wanita di sini?
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jun 26, 2008 4:57 am

Not all the beautiful looking woman is Intelligent ...but most of the intelligent woman is beautiful ... So what do you hope to see in a "woman"? Most guys choose to be with a beautiful woman ...but they don't want to be with the inteligent one .. Am I right? :pig:
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jun 26, 2008 10:14 am

korrud wrote:
Women slave over their looks so the last thing they want is to be with some handsome dude who everyone stares at. They want to be with a man who lets them be the pretty one. This is definitely true because I have heard it from nearly every beautiful woman I know. So go to it and chase some beautiful women.

Ps: apa komen2 wanita di sini?

pandai2 ko ni aa korrud...bulih tahan research ko oh..msti ko di kelilingi pmpuan santik ni kan hehe..

my opinion only k, i think most women prefer to be with someone who is sincere, caring, funny, independent, honest, etc..etc..(inda kira la tu pmpuan santik ka inda) and actually there are certain stages in woman's life when preferances towards a man change with age..when we're still schooling..we prefer the looks and the brain too..hehe..but when we grow up..we found out that in reality we need more than just cute looking guy to live with..seriously, in order to live in harmony (this is the stage when woman start to think about spending the rest of her life with a man)..of coz, man with good attitude become a winner..then come his career..after that, family background (cth parent n sibling dia cmana..ok ka, cerewet ka..buli jd ging ka inda)..and finally, his physical appearance..lain urg lain taste ba hahaha...

oopps..sia kuar tajuk ka ni.. alien

btw...bah to all the beauties n less beautiful women out there, pls be extra careful to men who consider themselves not ensem hehe (jan marah aa)..for they already being inspired by korrud to chase u guys.. Basketball cheers
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jun 26, 2008 10:50 am

Ehhh salah ko tu Berry ... manada tu perempuan santik mau tu lalaki yg ndak santik wooor ... dia tepijak pink cloud baitu .... hahahahahahaha Laughing Laughing lol! :pig:
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jun 26, 2008 11:28 am

hehehe...yala tu hotmama..aikss..ko masi ingat lagi tu crita pink cloud sia hahaha.. alien
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jun 27, 2008 5:33 pm

lelaki hensem untuk tatapan, lelaki kaya utk simpanan,lelaki yang beriman utk dijadikan pasangan. lol!

berry, hotmama, lelaki ni kalau bcakap pasal ppuan, no.1..segalanya durang tau, durang mau tau..nda kira lah.. bujang, bini urang, tua , muda, kurus, gemuk, lawa, nda lawa...abis semua durang sapu.sebab memang sudah naluri lelaki...ppuan, kalau suda satu di hati, satu la tu..nda lagi mo tingu2 yg lain..tp ada juga yg masih 'jeling2' di sebelah...
heheheeee.. Wink
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 9:03 am

Sia ada satu kawan lelaki. Muka.. jan cakap hensem lah ...lawa pun ndak .... huhu (betul bai ni ...) Taaaapiii ... banyak perempuan suka sama dia (sia pun bah ..klu ndak mana buli jadi kawan .. hehe tapi kawan ja lah) Pasal mulut dia manis. We like to be around him because he always pay attention to the ladies, even the smallest thing! (mcm perkara remeh temeh gitu lah....)

So tinguklah the power of "manis mulut"... perempuan memang lemah lutut tu ... betul ka ndak BB? hehehe .. pasal sia tau ko ni masih bujang ni .. :pig:
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 10:56 am

1) Attraction isn't a process that happens by "choice." In other words, a woman doesn't start talking to a man and say to herself "wow, this guy seems very smart and funny... just the type of guy that I've been looking for... I think I'll feel attracted to him." This has evolved to my phrase "Attraction Isn't A Choice."

2) Attraction happens at an unconscious level as an automatic EMOTIONAL response to certain cues. For men attraction usually happens in response to a beautiful face and a nice body. For women it usually happens for other reasons (although it can and does happen on occasion for physical reasons alone).

3) When a woman feels ATTRACTION to a man, she will do things that seem to be completely illogical, irrational, and even against her best interests in order to be with the man who is the object of her desires.

We humans, for the most part, are not in control of our "attraction mechanisms"... in other words, when we are attracted to someone else, it takes control of us and there's NOTHING WE CAN DO ABOUT IT.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 11:20 am

sia masak betul sama perangai lelaki yg manis mulut ni..bagus lagi bkawan sama guys yg gila2 tu perangai drp yg manis mulut ni...contoh lelaki yg manis mulut di sbf ni..cari ja avatar yg isap rokok penuh kusyuk tu..( sorry ah darling...kikiki..apa buleh buat ko sudah kawin, kalau tidak..buleh juga kita dating )...memang lelaki yg manis mulut ni bagus..ada satu staff lelaki sama2 sia sini pun jenis manis mulut juga..emmm..malas lah crita pnjang sebab nanti urg cakap ngumpat..hehehe..lagi pun dia ni member karas juga..tp sudah kawin lah..nasib baik..kalau tidak..sia mo cepat2 cari boifren..kalau tpaksa boifren palsu pun buleh..yalah sebagai bodigad...nanti sia pm ko mama..panjang crita ni...ladies talk..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 11:46 am

ui bb..jan lupa pm sia jgk aa...sia pun mo tau tu crita ko psal lelaki mulut manis ni hehe.. Wink
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: PM saya juga!!   Thu Jul 03, 2008 1:10 pm

saya pun jan lupa ko kasih PM ahh BB. Mau juga saya dingar umpatan2 itu..kih kih.. Razz
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 1:12 pm

BBmonkey wrote:
sia masak betul sama perangai lelaki yg manis mulut ni..bagus lagi bkawan sama guys yg gila2 tu perangai drp yg manis mulut ni...contoh lelaki yg manis mulut di sbf ni..cari ja avatar yg isap rokok penuh kusyuk tu..( sorry ah darling...kikiki..apa buleh buat ko sudah kawin, kalau tidak..buleh juga kita dating )...memang lelaki yg manis mulut ni bagus..ada satu staff lelaki sama2 sia sini pun jenis manis mulut juga..emmm..malas lah crita pnjang sebab nanti urg cakap ngumpat..hehehe..lagi pun dia ni member karas juga..tp sudah kawin lah..nasib baik..kalau tidak..sia mo cepat2 cari boifren..kalau tpaksa boifren palsu pun buleh..yalah sebagai bodigad...nanti sia pm ko mama..panjang crita ni...ladies talk..

Ehem..tinguk terbatuk2 sudah saya kau panggil2. Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 3:49 pm

korrud wrote:
saya pun jan lupa ko kasih PM ahh BB. Mau juga saya dingar umpatan2 itu..kih kih.. Razz

ooh. kalau ko , tidak. ladies talk aje.
lagipun, ko lah antara urang yg akan jadi bahan umpatan tu nanti..hehehehe...suda tarang2 sia kasi tau tadi..sampai ko tbatuk2 gia tu ..nasib ko nda oluganan...siou kio darling... Twisted Evil
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 3:50 pm

blueberry wrote:
ui bb..jan lupa pm sia jgk aa...sia pun mo tau tu crita ko psal lelaki mulut manis ni hehe.. Wink

iya..akan sia pm. tatap dan bpencen.. Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 6:01 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
saya pun jan lupa ko kasih PM ahh BB. Mau juga saya dingar umpatan2 itu..kih kih.. Razz

ooh. kalau ko , tidak. ladies talk aje.
lagipun, ko lah antara urang yg akan jadi bahan umpatan tu nanti..hehehehe...suda tarang2 sia kasi tau tadi..sampai ko tbatuk2 gia tu ..nasib ko nda oluganan...siou kio darling... Twisted Evil

atukoi darling..sampai gia ko kasih umpat sama saya..bagus lah tu kasih kurang sikit itu dusa bah kan..hihihi.. Very Happy

Ps: main2 saja baitu ah BB, jgn marah..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 6:22 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
sia masak betul sama perangai lelaki yg manis mulut ni..bagus lagi bkawan sama guys yg gila2 tu perangai drp yg manis mulut ni...contoh lelaki yg manis mulut di sbf ni..cari ja avatar yg isap rokok penuh kusyuk tu..( sorry ah darling...kikiki..apa buleh buat ko sudah kawin, kalau tidak..buleh juga kita dating )...memang lelaki yg manis mulut ni bagus..ada satu staff lelaki sama2 sia sini pun jenis manis mulut juga..emmm..malas lah crita pnjang sebab nanti urg cakap ngumpat..hehehe..lagi pun dia ni member karas juga..tp sudah kawin lah..nasib baik..kalau tidak..sia mo cepat2 cari boifren..kalau tpaksa boifren palsu pun buleh..yalah sebagai bodigad...nanti sia pm ko mama..panjang crita ni...ladies talk..

Ehem..tinguk terbatuk2 sudah saya kau panggil2. Very Happy


itu pasal ko kuat monigup...koto..isap lagi bah...hehehhe..jangan marah ah korrud..sia tau ko ni tidak pandai marah punya bah...relax ja ko ni..tapi dlm diam ada lai tu.. Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 6:27 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
korrud wrote:
saya pun jan lupa ko kasih PM ahh BB. Mau juga saya dingar umpatan2 itu..kih kih.. Razz

ooh. kalau ko , tidak. ladies talk aje.
lagipun, ko lah antara urang yg akan jadi bahan umpatan tu nanti..hehehehe...suda tarang2 sia kasi tau tadi..sampai ko tbatuk2 gia tu ..nasib ko nda oluganan...siou kio darling... Twisted Evil

atukoi darling..sampai gia ko kasih umpat sama saya..bagus lah tu kasih kurang sikit itu dusa bah kan..hihihi.. Very Happy

Ps: main2 saja baitu ah BB, jgn marah..


marah? oh inda lah...main2 saja bah kan..mana suda si pukutarap ni? nda buleh harap betul...janji tarang bulan..inda tau dia masi ingatkah lagi janji dia pada ku itu. Suspect
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 03, 2008 6:49 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
korrud wrote:
saya pun jan lupa ko kasih PM ahh BB. Mau juga saya dingar umpatan2 itu..kih kih.. Razz

ooh. kalau ko , tidak. ladies talk aje.
lagipun, ko lah antara urang yg akan jadi bahan umpatan tu nanti..hehehehe...suda tarang2 sia kasi tau tadi..sampai ko tbatuk2 gia tu ..nasib ko nda oluganan...siou kio darling... Twisted Evil

atukoi darling..sampai gia ko kasih umpat sama saya..bagus lah tu kasih kurang sikit itu dusa bah kan..hihihi.. Very Happy

Ps: main2 saja baitu ah BB, jgn marah..

iyaa..sampai sia ni.....kalau sia masuk neraka pun ( palis jauh ) sia nda bawa ko. jangan ko risau..tulah bai tu..sia mo tulung kasih kurang dusa ko yg banyak tu...sia kasihan ko bah ni....nah..kalau tau bdusa, insap2 lah..supaya dpt tikit ke surga...wakakakakakakaka... Twisted Evil




pssst...ko berdarling darling ni, bini ko inda marah..sia nda mau kena kurik mata....atau kana gigit telinga... Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 10:33 am

nah..kau misti sudah ada tiun2 rindu sama aku ni BB, sebab sampai 3 kali ko quote saya..hihi..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 1:35 pm

BBmonkey wrote:
marah? oh inda lah...main2 saja bah kan..mana suda si pukutarap ni? nda buleh harap betul...janji tarang bulan..inda tau dia masi ingatkah lagi janji dia pada ku itu. Suspect
bb oh bb my darling, panggilanmu kadangaran dr kajauhan...... janji tatap janji, jan susa hati, jan paduli si korrud..... pukutarap ada di sini..... aduinaaaaa..... bah apa serita kamu ni, main pm pm pula.....

kalou sialah, mimang sia tingu2 yg santik2 dulu, parangai kamudian, budu pandai balakang..... tau kanapa? pasal itu muka dulu bah yg kita nampak, lapas tu kalou parangai inda bagus, nah kasi tinggal sjlah..... tapun tapun..... talampau pandai pun susa juga, mau yg sadang2 sj.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 2:18 pm

Nah datang sudah satu urang ging saya..haha..mana sudah si BB ni.

betul gaman..org cakap perangai boleh kasih ubah tapi klu muka sudah indah bulih..iya kah saya cakap ini??
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 2:37 pm

ya muka inda buli ubah, muka paling penting pasal muka yg kana display awal2..... hihihihiiiiii..... nah, adalah ulasan diurang si berry, mama n bb ni.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 2:46 pm

pukutarap wrote:
ya muka inda buli ubah, muka paling penting pasal muka yg kana display awal2..... hihihihiiiiii..... nah, adalah ulasan diurang si berry, mama n bb ni.....

adalah bah itu alasan kunkrit dia urang.. misti punya itu..kita tunggu saja..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 2:55 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
ya muka inda buli ubah, muka paling penting pasal muka yg kana display awal2..... hihihihiiiiii..... nah, adalah ulasan diurang si berry, mama n bb ni.....

adalah bah itu alasan kunkrit dia urang.. misti punya itu..kita tunggu saja..
ya, kasi sedia penutup talinga sjlah.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 2:57 pm

hihi..lucu oo ini cerita.. lol!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Today at 6:55 am

Back to top Go down
 
Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 8Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» CELEBRATING WITH WINE IN JAMAICA WHEN TO DRINK THE GOOD STUFF
» look good and feel your best in 2011
» MILK PICK UP ON I-95 FOR MY SON IF YOU HAVE ANYTHING AT ALL!!!
» Good Morning, Happiness!
» Confusion is good? Gerryspeak..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: