SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:46 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
uuii uiii...apa yg bisa tu.

Quote :
walaupun dia suka dgn kecantikan atau ke'kiut'an. tapi naluri seorang wanita yg sebenar suka kepada kekasaran..luaran menutup dalaman

memanglah bah..takkan mo juga yg 'lembut' mcm ppuan.mentang2 lah si hotmama sama si berry tiada ni malam, kamu buli2 sia ah..tida apa.. Sad
itulah tu bb, kira nasip inda baguslah kao saturang sj mlm ni..... hihihihiiiii.....

ingatkan buleh la minta kawan sama ko.. Sad
kasiaaaaaannnnn..... masam mo nangis pula sia basa sakapan kao ni..... Laughing
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:55 pm

Bah Gaman..ini peluang mo kasih kawan2 sama dia laini.. Very Happy Very Happy ..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 6:58 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...

itu lah bah yg saya hairan tu BB..saya tidak mo ulas lah apa ko cakap ini.. betul atau tidak seperti yg ko gambarkan tu anggap saja lah begitu..

Tapi klu betul lah macam itu..hairan pula saya ini..semua girlfriends saya bukan local..org british, american dan pernah juga saya bersinta dgn perempuan paling kebal iaitu benggali (hindi) kebal maksud saya pasal diaorg ini paling tidak suka sama bangsa lain bah.

Malahan kadang tu BB, ada yg tau saya ini sudah berpunya..tapi macam tidak malu2 saja ajak saya lunch..kasih kawan diurang pigi shopping..last2 mo ajak saya balik kampung lah..itu belum part malam punya aktiviti lagi..

yang tambah parah lagii..sampaikan adik ipar sendiri(perempuan) boleh jatuh cinta sama saya sampai demam2 bah itu..

itu belum time di kampung saya lagi..sampai itu perempuan sudah mau kahwin pun..masih mengigau sebut2 nama saya..


senang cerita ja..ko ni jenis mulut manis..mcm yg si hotmama bilang..ada satu guy yg mcm ko ni..bilang hensem nda juga.tapi buleh lah.tpi, semua ppuan dia suda 'round' tmasuk la bini urang..gila betul..bila ditanya, dia jawab..'bah, durang minta, sa kasih la'...mana urang mo minta kalau tidak kena ofer..dia ni kalau bcakap, manis mcm gula...sia balas balik..cakap manis juga..pasal urang ni, kalau ko main jahat..makin dia mo kacau..jadi kena ikut ja rentak dia..lama2 dia lali la tu..urang mcm ni suka cabaran..nampak ja bagus..dlm hati..entah pa pa lah yg ada..suda ada bini, tapi masi biang keladi..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:01 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...

itu lah bah yg saya hairan tu BB..saya tidak mo ulas lah apa ko cakap ini.. betul atau tidak seperti yg ko gambarkan tu anggap saja lah begitu..

Tapi klu betul lah macam itu..hairan pula saya ini..semua girlfriends saya bukan local..org british, american dan pernah juga saya bersinta dgn perempuan paling kebal iaitu benggali (hindi) kebal maksud saya pasal diaorg ini paling tidak suka sama bangsa lain bah.

Malahan kadang tu BB, ada yg tau saya ini sudah berpunya..tapi macam tidak malu2 saja ajak saya lunch..kasih kawan diurang pigi shopping..last2 mo ajak saya balik kampung lah..itu belum part malam punya aktiviti lagi..

yang tambah parah lagii..sampaikan adik ipar sendiri(perempuan) boleh jatuh cinta sama saya sampai demam2 bah itu..

itu belum time di kampung saya lagi..sampai itu perempuan sudah mau kahwin pun..masih mengigau sebut2 nama saya..
senang cerita ja..ko ni jenis mulut manis..mcm yg si hotmama bilang..ada satu guy yg mcm ko ni..bilang hensem nda juga.tapi buleh lah.tpi, semua ppuan dia suda 'round' tmasuk la bini urang..gila betul..bila ditanya, dia jawab..'bah, durang minta, sa kasih la'...mana urang mo minta kalau tidak kena ofer..dia ni kalau bcakap, manis mcm gula...sia balas balik..cakap manis juga..pasal urang ni, kalau ko main jahat..makin dia mo kacau..jadi kena ikut ja rentak dia..lama2 dia lali la tu..urang mcm ni suka cabaran..nampak ja bagus..dlm hati..entah pa pa lah yg ada..suda ada bini, tapi masi biang keladi..
aduinaaaa..... bisa.... bisa.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:09 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...

itu lah bah yg saya hairan tu BB..saya tidak mo ulas lah apa ko cakap ini.. betul atau tidak seperti yg ko gambarkan tu anggap saja lah begitu..

Tapi klu betul lah macam itu..hairan pula saya ini..semua girlfriends saya bukan local..org british, american dan pernah juga saya bersinta dgn perempuan paling kebal iaitu benggali (hindi) kebal maksud saya pasal diaorg ini paling tidak suka sama bangsa lain bah.

Malahan kadang tu BB, ada yg tau saya ini sudah berpunya..tapi macam tidak malu2 saja ajak saya lunch..kasih kawan diurang pigi shopping..last2 mo ajak saya balik kampung lah..itu belum part malam punya aktiviti lagi..

yang tambah parah lagii..sampaikan adik ipar sendiri(perempuan) boleh jatuh cinta sama saya sampai demam2 bah itu..

itu belum time di kampung saya lagi..sampai itu perempuan sudah mau kahwin pun..masih mengigau sebut2 nama saya..


senang cerita ja..ko ni jenis mulut manis..mcm yg si hotmama bilang..ada satu guy yg mcm ko ni..bilang hensem nda juga.tapi buleh lah.tpi, semua ppuan dia suda 'round' tmasuk la bini urang..gila betul..bila ditanya, dia jawab..'bah, durang minta, sa kasih la'...mana urang mo minta kalau tidak kena ofer..dia ni kalau bcakap, manis mcm gula...sia balas balik..cakap manis juga..pasal urang ni, kalau ko main jahat..makin dia mo kacau..jadi kena ikut ja rentak dia..lama2 dia lali la tu..urang mcm ni suka cabaran..nampak ja bagus..dlm hati..entah pa pa lah yg ada..suda ada bini, tapi masi biang keladi..

hihi..apa kah buktinya saya mulut manis itu BB Very Happy Very Happy ..kita belum pernah berbual2 lagi bah kan.. dan kalo biang keladi itu masam mo kasih sindir saya..adui..saya bukan juga jinis2 yg suka mengurat2 perempuan ini bah..saya kalo ko tau jinis yg serius punya guy..bila saya sudah buring2..nahhh saya surf lah internet..kemudian bergurau2 sama kamu..kalau mata kau bulat..hihi mata saya pun bulat juga bah..heheiii..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:15 pm

sia apa kurangnya korrud, sanyuman salamba sj panuh bararti..... bilang mulut manis, inda juga pasal bikin kansing manis bah kalou asik makan minum yg manis2 sj..... kalou serita2 sama sia, kompom enjoy punya..... kana lg basakap kompiden, ada tambirang2 sikit, banyak idea, aduinaaaa..... bery gud kombinasen.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:17 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...

itu lah bah yg saya hairan tu BB..saya tidak mo ulas lah apa ko cakap ini.. betul atau tidak seperti yg ko gambarkan tu anggap saja lah begitu..

Tapi klu betul lah macam itu..hairan pula saya ini..semua girlfriends saya bukan local..org british, american dan pernah juga saya bersinta dgn perempuan paling kebal iaitu benggali (hindi) kebal maksud saya pasal diaorg ini paling tidak suka sama bangsa lain bah.

Malahan kadang tu BB, ada yg tau saya ini sudah berpunya..tapi macam tidak malu2 saja ajak saya lunch..kasih kawan diurang pigi shopping..last2 mo ajak saya balik kampung lah..itu belum part malam punya aktiviti lagi..

yang tambah parah lagii..sampaikan adik ipar sendiri(perempuan) boleh jatuh cinta sama saya sampai demam2 bah itu..

itu belum time di kampung saya lagi..sampai itu perempuan sudah mau kahwin pun..masih mengigau sebut2 nama saya..


senang cerita ja..ko ni jenis mulut manis..mcm yg si hotmama bilang..ada satu guy yg mcm ko ni..bilang hensem nda juga.tapi buleh lah.tpi, semua ppuan dia suda 'round' tmasuk la bini urang..gila betul..bila ditanya, dia jawab..'bah, durang minta, sa kasih la'...mana urang mo minta kalau tidak kena ofer..dia ni kalau bcakap, manis mcm gula...sia balas balik..cakap manis juga..pasal urang ni, kalau ko main jahat..makin dia mo kacau..jadi kena ikut ja rentak dia..lama2 dia lali la tu..urang mcm ni suka cabaran..nampak ja bagus..dlm hati..entah pa pa lah yg ada..suda ada bini, tapi masi biang keladi..

hihi..apa kah buktinya saya mulut manis itu BB Very Happy Very Happy ..kita belum pernah berbual2 lagi bah kan.. dan kalo biang keladi itu masam mo kasih sindir saya..adui..saya bukan juga jinis2 yg suka mengurat2 perempuan ini bah..saya kalo ko tau jinis yg serius punya guy..bila saya sudah buring2..nahhh saya surf lah internet..kemudian bergurau2 sama kamu..kalau mata kau bulat..hihi mata saya pun bulat juga bah..heheiii..

oohh..sia nda tau pula..sorilah kalau ko tersindir...sapa makan cili, dia rasa pedas...kalau bilang tidak pedas pun, siapa tau nda kepedasan kan?...mata sia nda bulat..mata ko ja yg bulat...mata sia ayu..kalau mata ko ayu juga ..nah, sahlah mata ko ni mata kasanova..kikikikikkk
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:22 pm

uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:23 pm

BBmonkey wrote:


oohh..sia nda tau pula..sorilah kalau ko tersindir...sapa makan cili, dia rasa pedas...kalau bilang tidak pedas pun, siapa tau nda kepedasan kan?...mata sia nda bulat..mata ko ja yg bulat...mata sia ayu..kalau mata ko ayu juga ..nah, sahlah mata ko ni mata kasanova..kikikikikkk

Kau sudah kasih makan urang cili..mimang lah rasanya pedas..hihi.. Very Happy Very Happy ..tak kan rasa buah oren lagi..kah kah..bah kasih tinguk lah kami mata yg ayu itu..
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:24 pm

pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

jauh rumah dia tu gaman..entah sampai kah enda..hihi..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:25 pm

pukutarap wrote:
sia apa kurangnya korrud, sanyuman salamba sj panuh bararti..... bilang mulut manis, inda juga pasal bikin kansing manis bah kalou asik makan minum yg manis2 sj..... kalou serita2 sama sia, kompom enjoy punya..... kana lg basakap kompiden, ada tambirang2 sikit, banyak idea, aduinaaaa..... bery gud kombinasen.....

aahhhh..yang ini bagus...mukadimah saja suda sure 'konfiden' abis...ada semua kombinasi lagi, tinggal kaya lagi belum cukup....cuba tukar jd pukugatah....nah, dari jauh lagi aura mo melekat suda ada..kikikikiiii Razz .
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:33 pm

pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:34 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

jauh rumah dia tu gaman..entah sampai kah enda..hihi..
masam dulu juga tu gaman, inda sampai2.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:35 pm

nah gaman..siapa suruh ko endah kasih tunai tanggung jawap..tinguk si BB sudah marajuk sudah itu..patut lah dia sudah mau mengurat2 sama si osmang sana.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:37 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..

nah kenapa kao endah sakap masam itu pretty zinta..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:37 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
sia apa kurangnya korrud, sanyuman salamba sj panuh bararti..... bilang mulut manis, inda juga pasal bikin kansing manis bah kalou asik makan minum yg manis2 sj..... kalou serita2 sama sia, kompom enjoy punya..... kana lg basakap kompiden, ada tambirang2 sikit, banyak idea, aduinaaaa..... bery gud kombinasen.....

aahhhh..yang ini bagus...mukadimah saja suda sure 'konfiden' abis...ada semua kombinasi lagi, tinggal kaya lagi belum cukup....cuba tukar jd pukugatah....nah, dari jauh lagi aura mo melekat suda ada..kikikikiiii Razz .
nakal juga kao ni bb..... ada sj idea.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:39 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..
kasi kirimlaaaaa...... kasi kirimlaaaaa.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:41 pm

korrud wrote:
nah gaman..siapa suruh ko endah kasih tunai tanggung jawap..tinguk si BB sudah marajuk sudah itu..patut lah dia sudah mau mengurat2 sama si osmang sana.. Very Happy Very Happy
aieee.... bukan kamukah yg bajanji tu gaman? masam sia ada tesium wangi2 sikit bah....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:43 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..

nah kenapa kao endah sakap masam itu pretty zinta..


sia inda suka .pasal sia pun ada lubang di pipi macam dia..susah mo pura2 nda senyum..buruk betul bah..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:44 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..
kasi kirimlaaaaa...... kasi kirimlaaaaa.....


tidak akan......once bitter, twice shy..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:49 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..
kasi kirimlaaaaa...... kasi kirimlaaaaa.....


tidak akan......once bitter, twice shy..
Nah gaman dia endah mo bagi tue..hihi..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:51 pm

oohh oohhh..tuan alpha pula yg ada di atas pokok tu, patutla diam2 saja.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:54 pm

pukutarap wrote:
korrud wrote:
nah gaman..siapa suruh ko endah kasih tunai tanggung jawap..tinguk si BB sudah marajuk sudah itu..patut lah dia sudah mau mengurat2 sama si osmang sana.. Very Happy Very Happy
aieee.... bukan kamukah yg bajanji tu gaman? masam sia ada tesium wangi2 sikit bah....

wangi minyak wangi kah gaman..??
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:55 pm

alphawaves wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..
kasi kirimlaaaaa...... kasi kirimlaaaaa.....


tidak akan......once bitter, twice shy..
Nah gaman dia endah mo bagi tue..hihi..
suba gia kao pujuk2 dia kasi tingu mata dia yg kunun2 ayu tu.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:56 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
uinaaaa.... jeles pula sia begini, masam kamu basakap dua2 sj, sia sakap2 di siring kamu pun masam inda kana paduli.....

mata kao ayu kah bb? suba gia kao kasi kirim sama sia..... sia tingu ayukah inda? hihihihiiiiii..... ayu masamana tu, masam yg mo dakat2 tidur sdh kah?

sapa suruh ko tidak bpegang sama janji..cakap hari tu, mo jaga sia baik2..nah , ikut juga membuli sia..
sia nda mo kasih tingu ko mata sia..tapi kalau ko tau tu pelakon hindi...aisyawarya rai..ahh..ada mirip mcm tu la....tinggal ja mata sia nda hazel mcm mata dia..mata sia dark brown ja..
kasi kirimlaaaaa...... kasi kirimlaaaaa.....


tidak akan......once bitter, twice shy..
dalam arti ooo.....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Today at 1:11 am

Back to top Go down
 
Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» CELEBRATING WITH WINE IN JAMAICA WHEN TO DRINK THE GOOD STUFF
» look good and feel your best in 2011
» MILK PICK UP ON I-95 FOR MY SON IF YOU HAVE ANYTHING AT ALL!!!
» Good Morning, Happiness!
» Confusion is good? Gerryspeak..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: