SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:44 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..


Bah kenapa pulak si osmang buat bom ...? jaga nanti dia bom kita..

anyway ..bah mana sudah si Osmang bin Ladeng niii ... oiiiitt Osmangg ndak kah tergigit lidah ko ni urg panggil2 ..hehe :pig:
bukan lidah yg tagigit...barang sy yang naik...indak kitau kenapa..hehehe rupanya ada org sabut nama sy...haaa...napa hot mama...


kakakaka ...gila eehh sabut nama tarus naik si kawan ..

Ndak bah pasal si BB barubah hati sudah sama si pukutarap & korrud ..angin pigi sama ko sudah ni .. hehehe .. :pig:
itu blum lagi...kalu sy sdh kapit dia...tunang dia pun dia kasih tinggal tu...masih sy ingat lagi ada satu awek tu time sy guyang terus tiba-tiba sy tanya..."sapa nama kau?"....dia jawab...."tia tau lupa" sambil memejam kan mata...na ko bayangkan kehebatan dayungan sy...nama sendiri pun bleh lupa bah Twisted Evil Twisted Evil

menembirang saja kerja ko ni..buat apa ko tanya nama urang time dia 'high-high'..?nasib ko nda kena tandang...memang la bah dia nda konsentrat..
ko belum cuba ko belum tau..silap silap lipat tiga ko ni...ko jangan lupa..perempuan ada sembilan pintu nafsu( belum masuk yg terhidden)..sedang kan lelaki satu pintu jaa..belum abis ko buka pintu ke 3..tertidur ko kena goyang inul pula...kakakakaka Razz
tingu kan sia bilang, luas butul idea kao ni bb...... hihihihihiiiiii..... serender diurang si korrud......

jangan ko begitu bah..kita cerita-cerita ja bah..lucu bah si osamang ni...macam ko juga..karas tapi lembut...ni yg bikin sia suka mo usik2 kamu ni..nda makan saman..
ni bukan idea..tapi memang ni lah bah yg selalu urang akan cakap kalau bersoal jawab pasal 'MMMmmMMm'...ko sudah baca tu buku 'the lost jewel'..dei, bagus tu buku..yg sia cakap tu bukan idea bah...tapi dari buku yg sia baca ni..kena lagi menyoal siasat sama geng veteran dlm hal 'MMmmmMM' nahh...suka betul durang..rancak cerita kami..ada juga ging yg malu2 kunun mo bercerita, tapi bila kami ber'bluetooth-bluetooth' vid 'MMmmmMMm' yg terbaru , mo juga p meningukk..mata besar nda berkelip tengok tu vid porno tapi mulut dia malar cakap 'cilaka, cilaka'..buduh..urang bilang kalau enak, diam diam saja..dia pula bsing22..dekat saja kami kedapatan bosss...kikikiki.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:48 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:51 pm

BBmonkey wrote:
ahhh...tambahan lagi...silap silap..pucat kawanmu itu, pasal terlampau lama berendam, nda juga ko sampai2 di pintu yg ke 5..
wahhh...terlebih sudah..mama, mari kita kerjain ni crocodile land saturang ni...kasi pendek sikit dia punya 1010k supaya nda dapat lagi dia menembirang dengan kawannya yg baru 15cm tu ( masa erect)..kita cari yg 15cm dlm keadaan normal..
cheeahhhh..mari kita lihat apa pula kurapak si osamang nanti...asyik2 kita saja kena usik..( dungot wori mama, ok bah si osamang ni, open minded ni urang ni..kana osamang kan kan kan.. Razz )
uiii jan ko BB blum try blum tau bah....ko pernah kah kalau 1010k stim ko tarik pi bawah baru ko sik lapas..."TAPPP"..bunyi dia sana parut kan...tapi kali satu kali jak dangar tu bunyi "tapp"...kalu sy punya kan 6 kali bunyi "TAPP" tu...bahh..ko imagin lah bah 6 kali...urg satu kali sy 6 kali
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:54 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:01 pm

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
ahhh...tambahan lagi...silap silap..pucat kawanmu itu, pasal terlampau lama berendam, nda juga ko sampai2 di pintu yg ke 5..
wahhh...terlebih sudah..mama, mari kita kerjain ni crocodile land saturang ni...kasi pendek sikit dia punya 1010k supaya nda dapat lagi dia menembirang dengan kawannya yg baru 15cm tu ( masa erect)..kita cari yg 15cm dlm keadaan normal..
cheeahhhh..mari kita lihat apa pula kurapak si osamang nanti...asyik2 kita saja kena usik..( dungot wori mama, ok bah si osamang ni, open minded ni urang ni..kana osamang kan kan kan.. Razz )
uiii jan ko BB blum try blum tau bah....ko pernah kah kalau 1010k stim ko tarik pi bawah baru ko sik lapas..."TAPPP"..bunyi dia sana parut kan...tapi kali satu kali jak dangar tu bunyi "tapp"...kalu sy punya kan 6 kali bunyi "TAPP" tu...bahh..ko imagin lah bah 6 kali...urg satu kali sy 6 kali
aduinaaaa usama..... sanyum sj sia ni..... ada juga idea kao begini...... main tap2 pula...... hihihihiiiii.....
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:10 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
BB mcm mana lah signal ko tu...ko ampai lampu kah sana breas ko..sabalah menyebalah kah ampai... Shocked Shocked ...kalu marak dua-dua sy tau lah kan datang bulan...tapi kalu sebelah kanan mcm mana tu..line clear kah...kalu sebelah kiri pulak mcm mana...heheheh..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:11 pm

pukutarap wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
ahhh...tambahan lagi...silap silap..pucat kawanmu itu, pasal terlampau lama berendam, nda juga ko sampai2 di pintu yg ke 5..
wahhh...terlebih sudah..mama, mari kita kerjain ni crocodile land saturang ni...kasi pendek sikit dia punya 1010k supaya nda dapat lagi dia menembirang dengan kawannya yg baru 15cm tu ( masa erect)..kita cari yg 15cm dlm keadaan normal..
cheeahhhh..mari kita lihat apa pula kurapak si osamang nanti...asyik2 kita saja kena usik..( dungot wori mama, ok bah si osamang ni, open minded ni urang ni..kana osamang kan kan kan.. Razz )
uiii jan ko BB blum try blum tau bah....ko pernah kah kalau 1010k stim ko tarik pi bawah baru ko sik lapas..."TAPPP"..bunyi dia sana parut kan...tapi kali satu kali jak dangar tu bunyi "tapp"...kalu sy punya kan 6 kali bunyi "TAPP" tu...bahh..ko imagin lah bah 6 kali...urg satu kali sy 6 kali
aduinaaaa usama..... sanyum sj sia ni..... ada juga idea kao begini...... main tap2 pula...... hihihihiiiii.....

belum pula sia dengar urang yg begitu mkirayou mo tarik 1010k dia lepas tu tarik bawah kemudian kasih lepas..sia mo tengok ko buat depan sia baru sia pcaya..mana ko tau urang punya satu kali saja tap? mana tau ada yg tidak pandai berhenti macam tu bladdar.? ko baru 6 kali saja.ohh ya, ko sudah sunat kah?..kalau sudah sia kira masih belum cukup tap ko tu..tau tau lah kalau suda kena sunat ni, 'lambat' bah..kalau ko belum sunat, ko pigi la..jangan lupa minta buat kepala ular atau bungaraya..kio Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:11 pm

pukutarap wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
ahhh...tambahan lagi...silap silap..pucat kawanmu itu, pasal terlampau lama berendam, nda juga ko sampai2 di pintu yg ke 5..
wahhh...terlebih sudah..mama, mari kita kerjain ni crocodile land saturang ni...kasi pendek sikit dia punya 1010k supaya nda dapat lagi dia menembirang dengan kawannya yg baru 15cm tu ( masa erect)..kita cari yg 15cm dlm keadaan normal..
cheeahhhh..mari kita lihat apa pula kurapak si osamang nanti...asyik2 kita saja kena usik..( dungot wori mama, ok bah si osamang ni, open minded ni urang ni..kana osamang kan kan kan.. Razz )
uiii jan ko BB blum try blum tau bah....ko pernah kah kalau 1010k stim ko tarik pi bawah baru ko sik lapas..."TAPPP"..bunyi dia sana parut kan...tapi kali satu kali jak dangar tu bunyi "tapp"...kalu sy punya kan 6 kali bunyi "TAPP" tu...bahh..ko imagin lah bah 6 kali...urg satu kali sy 6 kali
aduinaaaa usama..... sanyum sj sia ni..... ada juga idea kao begini...... main tap2 pula...... hihihihiiiii.....

maksudnya Spring kuat baitu gaman..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:13 pm

osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
BB mcm mana lah signal ko tu...ko ampai lampu kah sana breas ko..sabalah menyebalah kah ampai... Shocked Shocked ...kalu marak dua-dua sy tau lah kan datang bulan...tapi kalu sebelah kanan mcm mana tu..line clear kah...kalu sebelah kiri pulak mcm mana...heheheh..


ni signal ni, kami dua saja yg paham..lain mainan kami ni..mana buleh sia kasi tau..nda payah berlampu2..buang karan ja tu..kalau mau cakap saja.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:13 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
ahhh...tambahan lagi...silap silap..pucat kawanmu itu, pasal terlampau lama berendam, nda juga ko sampai2 di pintu yg ke 5..
wahhh...terlebih sudah..mama, mari kita kerjain ni crocodile land saturang ni...kasi pendek sikit dia punya 1010k supaya nda dapat lagi dia menembirang dengan kawannya yg baru 15cm tu ( masa erect)..kita cari yg 15cm dlm keadaan normal..
cheeahhhh..mari kita lihat apa pula kurapak si osamang nanti...asyik2 kita saja kena usik..( dungot wori mama, ok bah si osamang ni, open minded ni urang ni..kana osamang kan kan kan.. Razz )
uiii jan ko BB blum try blum tau bah....ko pernah kah kalau 1010k stim ko tarik pi bawah baru ko sik lapas..."TAPPP"..bunyi dia sana parut kan...tapi kali satu kali jak dangar tu bunyi "tapp"...kalu sy punya kan 6 kali bunyi "TAPP" tu...bahh..ko imagin lah bah 6 kali...urg satu kali sy 6 kali
aduinaaaa usama..... sanyum sj sia ni..... ada juga idea kao begini...... main tap2 pula...... hihihihiiiii.....

maksudnya Spring kuat baitu gaman..
ya sia paham tu gaman..... itulah sia sanyum sj.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:14 pm

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
BB mcm mana lah signal ko tu...ko ampai lampu kah sana breas ko..sabalah menyebalah kah ampai... Shocked Shocked ...kalu marak dua-dua sy tau lah kan datang bulan...tapi kalu sebelah kanan mcm mana tu..line clear kah...kalu sebelah kiri pulak mcm mana...heheheh..


ni signal ni, kami dua saja yg paham..lain mainan kami ni..mana buleh sia kasi tau..nda payah berlampu2..buang karan ja tu..kalau mau cakap saja.
butul tu bb..... jan kasi tau rasia kita.....
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:24 pm

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
BB mcm mana lah signal ko tu...ko ampai lampu kah sana breas ko..sabalah menyebalah kah ampai... Shocked Shocked ...kalu marak dua-dua sy tau lah kan datang bulan...tapi kalu sebelah kanan mcm mana tu..line clear kah...kalu sebelah kiri pulak mcm mana...heheheh..


ni signal ni, kami dua saja yg paham..lain mainan kami ni..mana buleh sia kasi tau..nda payah berlampu2..buang karan ja tu..kalau mau cakap saja.
..waduhhh..bagi lah sikit tu signal bah...sy pun mau bah jgk BB..ko jak belh bagi sy ni....mau harap c hot_mama takut kana tatak pulak...onenite stan pun jadi lah.... Twisted Evil Embarassed Twisted Evil Embarassed ...trengggggg tiunggg tung tung teng teng tang ting tung trena tanggggggggggggg
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:32 pm

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
BB mcm mana lah signal ko tu...ko ampai lampu kah sana breas ko..sabalah menyebalah kah ampai... Shocked Shocked ...kalu marak dua-dua sy tau lah kan datang bulan...tapi kalu sebelah kanan mcm mana tu..line clear kah...kalu sebelah kiri pulak mcm mana...heheheh..


ni signal ni, kami dua saja yg paham..lain mainan kami ni..mana buleh sia kasi tau..nda payah berlampu2..buang karan ja tu..kalau mau cakap saja.
..waduhhh..bagi lah sikit tu signal bah...sy pun mau bah jgk BB..ko jak belh bagi sy ni....mau harap c hot_mama takut kana tatak pulak...onenite stan pun jadi lah.... Twisted Evil Embarassed Twisted Evil Embarassed ...trengggggg tiunggg tung tung teng teng tang ting tung trena tanggggggggggggg



ko nda takut pisau gatah si pukutarap tu..sia takut, mana tau ko ada hiv..ko bukan suka pakai k'ndom kan...inda buleh kita ganti2 pasangan..biarlah sia sama si ptarap..ko jangan, ko pegang pensil ja tu..dia biasa pikul kentalan, giling gatah..ko jangan main2..nda pernah dia mnum tongkat ali..tpi power mcm gajah afrika..jangan ko terpedaya sama muka dia yg innocent tu..the other side of him, i'm sure you will drop ur jaw.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:40 pm

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
BB mcm mana lah signal ko tu...ko ampai lampu kah sana breas ko..sabalah menyebalah kah ampai... Shocked Shocked ...kalu marak dua-dua sy tau lah kan datang bulan...tapi kalu sebelah kanan mcm mana tu..line clear kah...kalu sebelah kiri pulak mcm mana...heheheh..


ni signal ni, kami dua saja yg paham..lain mainan kami ni..mana buleh sia kasi tau..nda payah berlampu2..buang karan ja tu..kalau mau cakap saja.
..waduhhh..bagi lah sikit tu signal bah...sy pun mau bah jgk BB..ko jak belh bagi sy ni....mau harap c hot_mama takut kana tatak pulak...onenite stan pun jadi lah.... Twisted Evil Embarassed Twisted Evil Embarassed ...trengggggg tiunggg tung tung teng teng tang ting tung trena tanggggggggggggg
ko nda takut pisau gatah si pukutarap tu..sia takut, mana tau ko ada hiv..ko bukan suka pakai k'ndom kan...inda buleh kita ganti2 pasangan..biarlah sia sama si ptarap..ko jangan, ko pegang pensil ja tu..dia biasa pikul kentalan, giling gatah..ko jangan main2..nda pernah dia mnum tongkat ali..tpi power mcm gajah afrika..jangan ko terpedaya sama muka dia yg innocent tu..the other side of him, i'm sure you will drop ur jaw.. Razz
hihihihihiiiiiiiii..... hepi nyaaaaaaaa.......
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:48 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick
baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......

tak kan ko sanggup 'main sendiri'
apa guna sia di sini..setia mati sia menunggu ko kasi signal...selalu gia sia ternanti nanti ni..amacam sudah ni? mana janji manismu dulu pada aku itu? Razz
oooooo pm tu sia pikir private message..... ada arti lainkah? hihihihihiiiiiii......
BB mcm mana lah signal ko tu...ko ampai lampu kah sana breas ko..sabalah menyebalah kah ampai... Shocked Shocked ...kalu marak dua-dua sy tau lah kan datang bulan...tapi kalu sebelah kanan mcm mana tu..line clear kah...kalu sebelah kiri pulak mcm mana...heheheh..


ni signal ni, kami dua saja yg paham..lain mainan kami ni..mana buleh sia kasi tau..nda payah berlampu2..buang karan ja tu..kalau mau cakap saja.
..waduhhh..bagi lah sikit tu signal bah...sy pun mau bah jgk BB..ko jak belh bagi sy ni....mau harap c hot_mama takut kana tatak pulak...onenite stan pun jadi lah.... Twisted Evil Embarassed Twisted Evil Embarassed ...trengggggg tiunggg tung tung teng teng tang ting tung trena tanggggggggggggg
ko nda takut pisau gatah si pukutarap tu..sia takut, mana tau ko ada hiv..ko bukan suka pakai k'ndom kan...inda buleh kita ganti2 pasangan..biarlah sia sama si ptarap..ko jangan, ko pegang pensil ja tu..dia biasa pikul kentalan, giling gatah..ko jangan main2..nda pernah dia mnum tongkat ali..tpi power mcm gajah afrika..jangan ko terpedaya sama muka dia yg innocent tu..the other side of him, i'm sure you will drop ur jaw.. Razz
hihihihihiiiiiiiii..... hepi nyaaaaaaaa.......


~Tiada yang dapat membahagiakan perasaan kita, selain dari menggembirakan hati orang yang kita sayangi ~.



tulah ko ptarap..tenguk, tekeluar gia di kata2 pujangga yg lama nda sia guna..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:52 pm

kalau kamu mau minum kupi bagi tau lah..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 6:03 pm

BBmonkey wrote:
~Tiada yang dapat membahagiakan perasaan kita, selain dari menggembirakan hati orang yang kita sayangi ~.

tulah ko ptarap..tenguk, tekeluar gia di kata2 pujangga yg lama nda sia guna..
enjoy oo sia rasa dgn kata2 pujangga kao tu bb..... siapun masam mo sakap2 pujangga juga tp masam bekisar pasal kabun gata sj..... indada idea sia yg rumantik2.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 6:13 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
~Tiada yang dapat membahagiakan perasaan kita, selain dari menggembirakan hati orang yang kita sayangi ~.

tulah ko ptarap..tenguk, tekeluar gia di kata2 pujangga yg lama nda sia guna..
enjoy oo sia rasa dgn kata2 pujangga kao tu bb..... siapun masam mo sakap2 pujangga juga tp masam bekisar pasal kabun gata sj..... indada idea sia yg rumantik2.....

ko memang macam itu...sekarang tiada idea..nanti nanti tu, macam2 akal ko yg inda diduga datang..mencurah curah lagi tu..sampai inda tepikir mana satu yg bagus..
nda payah la ko bkata2 pujangga sini...tunggu masa ko inda p memutung gia..nanti ko tputung sampai di kulit manis, abis gatah ko rusak..konsentrate ikaw nah..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 6:19 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
~Tiada yang dapat membahagiakan perasaan kita, selain dari menggembirakan hati orang yang kita sayangi ~.

tulah ko ptarap..tenguk, tekeluar gia di kata2 pujangga yg lama nda sia guna..
enjoy oo sia rasa dgn kata2 pujangga kao tu bb..... siapun masam mo sakap2 pujangga juga tp masam bekisar pasal kabun gata sj..... indada idea sia yg rumantik2.....

ko memang macam itu...sekarang tiada idea..nanti nanti tu, macam2 akal ko yg inda diduga datang..mencurah curah lagi tu..sampai inda tepikir mana satu yg bagus..
nda payah la ko bkata2 pujangga sini...tunggu masa ko inda p memutung gia..nanti ko tputung sampai di kulit manis, abis gatah ko rusak..konsentrate ikaw nah..
lusu + nakal + banyak idea kao ni bb.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 6:30 pm

check in pm ikaw nah..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 10, 2008 9:02 am

Aduiiinahhh lusu bah kamu ni .. sia baca kamu punya post sampai sia tatunggang-tunggang bah katawa ..nasib ndak ada boss sia ... lol! lol!

Bah .. cuba gia kamu pusing belakang .. si Insik Admin ada menjeling sudah tu ... kada kama .... hehehhe

p.s Oiiit Osamang ..jan ko tarai urg yg sudah kawin ..kana lipat ko ..nah ko yg minta ampun sama sia ... huhuhu :pig: affraid
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 10, 2008 10:32 am

hot_mama wrote:
Aduiiinahhh lusu bah kamu ni .. sia baca kamu punya post sampai sia tatunggang-tunggang bah katawa ..nasib ndak ada boss sia ... lol! lol!

Bah .. cuba gia kamu pusing belakang .. si Insik Admin ada menjeling sudah tu ... kada kama .... hehehhe

p.s Oiiit Osamang ..jan ko tarai urg yg sudah kawin ..kana lipat ko ..nah ko yg minta ampun sama sia ... huhuhu :pig: affraid
bukan sy mau try ko bah...mana tau ko mau try sy.... Embarassed Embarassed tapi sy pun perna try bini org bah...ganas OOooo...hancur sy punya awang...sampai bilik mandi pun dia mau...siuk jgk bah main dalam bilik mandi....hehehhe
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 10, 2008 10:40 am

Razz Razz
BBmonkey wrote:
check in pm ikaw nah..
aduhhhh...bitin sudah ni c BB...ptarap...capat lah ko potong tu gatah...pi jual sana..ko cek in sana jesselton hotel....ada tab mandi tu....sana kamu barandam siuk itu buss...tapi jan barandam pakai air sabun indak best...pakai daun peria....ada ubat tu menghilangkan gatal-gatal... Razz Razz
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 10, 2008 11:40 am

osmangbinladeng wrote:
Razz Razz
BBmonkey wrote:
check in pm ikaw nah..
aduhhhh...bitin sudah ni c BB...ptarap...capat lah ko potong tu gatah...pi jual sana..ko cek in sana jesselton hotel....ada tab mandi tu....sana kamu barandam siuk itu buss...tapi jan barandam pakai air sabun indak best...pakai daun peria....ada ubat tu menghilangkan gatal-gatal... Razz Razz



Aduinya ..luki nya ko pukutarap .. barabis jual gatah kantalan mahal2 pi check in sana di jeselton hotel saja?
BB klu si pukutarap mo "ayat" ko ... bagus pigi sana karambunai lah .. check in suite room ..jaaauh dari bising2 di bandar jadi buli konsintrate abissss ..heheheheh

Pakai daun peria ? nanti ada ulat-bulu kasi gatal2 ... iskkk kana penyakit nanti , jgn lah ko mau BB .. bahaya @ danger .. Laughing
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Thu Jul 10, 2008 11:45 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Aduiiinahhh lusu bah kamu ni .. sia baca kamu punya post sampai sia tatunggang-tunggang bah katawa ..nasib ndak ada boss sia ... lol! lol!

Bah .. cuba gia kamu pusing belakang .. si Insik Admin ada menjeling sudah tu ... kada kama .... hehehhe

p.s Oiiit Osamang ..jan ko tarai urg yg sudah kawin ..kana lipat ko ..nah ko yg minta ampun sama sia ... huhuhu :pig: affraid
bukan sy mau try ko bah...mana tau ko mau try sy.... Embarassed Embarassed tapi sy pun perna try bini org bah...ganas OOooo...hancur sy punya awang...sampai bilik mandi pun dia mau...siuk jgk bah main dalam bilik mandi....hehehhe


Jadi insaf sudah ko 'wang? itulah klu main sama yg ada experience .. manada foreplay .. trus direct to the point ... Laughing :pig:
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Today at 9:37 pm

Back to top Go down
 
Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» CELEBRATING WITH WINE IN JAMAICA WHEN TO DRINK THE GOOD STUFF
» look good and feel your best in 2011
» MILK PICK UP ON I-95 FOR MY SON IF YOU HAVE ANYTHING AT ALL!!!
» Good Morning, Happiness!
» Confusion is good? Gerryspeak..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: