SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 7:58 pm

Masam biasa lah gaman..jalan grable lah..lubang sini sana lah..kadang kereta enda bulih limpas pasal jambatan putus lah..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:02 pm

dalam kah inda tu arti, dari ko saja bah itu..

minyak wangi sia pun ko bule lupa dia punya bau...macam mana suda ni..apa saja yg ko tidak lupa? Crying or Very sad
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:20 pm

korrud wrote:
Masam biasa lah gaman..jalan grable lah..lubang sini sana lah..kadang kereta enda bulih limpas pasal jambatan putus lah..
ya, hihihiiiii..... masamana mo sampai gia kan kalou jalan inda bagus.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:22 pm

BBmonkey wrote:
dalam kah inda tu arti, dari ko saja bah itu..

minyak wangi sia pun ko bule lupa dia punya bau...macam mana suda ni..apa saja yg ko tidak lupa? Crying or Very sad
aduinaaaa, masamana mo jawap ni? bah, itu mata yg ayu mana sudah?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:27 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
dalam kah inda tu arti, dari ko saja bah itu..

minyak wangi sia pun ko bule lupa dia punya bau...macam mana suda ni..apa saja yg ko tidak lupa? Crying or Very sad
aduinaaaa, masamana mo jawap ni? bah, itu mata yg ayu mana sudah?

tunggulah tu matahari terbit dari barat, baru sia kasi tingu ko..( deiii..nantilah sia pm, ko ni )
kalau enak, diam diam saja.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:32 pm

[img]http://sabah.forumotion.com/[/img]

awas..malam2 pandai tukar jadi merah tu..lepas tu pandai pi menindih urang yg sedang tidur..besuk pagi , kalau ada cap merah2 mcm kena gigit nyamuk..sah lah itu ada kena tindih...

tuan osamang..sa pinjam dulu istilah 'tindih' ko tu ahh?

muahh... Wink
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:33 pm

hihihihiiiiiiii..... tingu katawa sdh sia, masam lusu ini serita..... lusukan bb.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:37 pm

bagus la kalau bikin ko ketawa..jangan bikin ko marah....ni malam, ko jan lupa mimpi sia ah...sia sebut 100x tu nama ko sebelum tidur...supaya kita bjumpa di dlam mimpi...
Embarassed
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:40 pm

aduinaaaa...... siuknyaaa..... lama2 parasan pula sia ni nanti..... jgn begitu bah bb, nt marah si korrud.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:45 pm

marah pun bukan dia buleh buat apa apa tu..
apa la yg dia mo marah..dia ada bini..ko bujang , sia bujang...tiada masalah kan...kalau ko inda mo ging sia..nda apa lah..

( dlm hati: mana suda tuan osamang bin ladeng ni )
nampak gaya,mo cari spare part baru ni...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:47 pm

BBmonkey wrote:
marah pun bukan dia buleh buat apa apa tu..
apa la yg dia mo marah..dia ada bini..ko bujang , sia bujang...tiada masalah kan...kalau ko inda mo ging sia..nda apa lah..

( dlm hati: mana suda tuan osamang bin ladeng ni )
nampak gaya,mo cari spare part baru ni...
hihihi.... yakan butul juga..... ging bah, apa pula inda ging..... bah mana sdh si korrud ni? lari sdh?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:48 pm

sia mo pi tidur lah...besuk cuti minggu pertama..buleh la tidur lambat sikit.....bangun lambat sikit...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:52 pm

ok, no problem sumandak.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:54 pm

itu teknik laa..ni hari nda dapat.besuk lagi..besuk nda buleh juga..lusa lagi..dan lagi ...dan lagi..sampai dia dapat.yg penting jangn mengalah..yg penting mulut sntiasa manis...
betul tak korud? kalau tidak, takkan adik ipar ko smpai demam2 kan? lepas tu ada yg mngigau2 sebut nama lagi. Bahaya ko ni...mo di awas ini.
kikikikikikiiiiiiiiii. tarap, sudah ko baca senarai ebook si korrud?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Fri Jul 04, 2008 8:56 pm

gud nite darling... Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 3:44 am

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Quote :
kaopun kalou suka monigup, diurang inda suka juga..... kana lg dgn sara isapan kao yg penuh konsentret, turus diurang tau kompon sapat kasi tinggal ini dunia, hihihihiiiii

capat mati satu hal...ni bah, kalau guys yg smoking ni..bau mulut...hitam tu lipss..yuckss No ..

bayangkan baru ko mo romenss..doooi..keluar bau napas...heiiii...hilang selera terus..lips lagi yg nda warna 'pink'...adeeiii...mana ada manis lagi.. No

ingat lelaki ja kah pndai tenguk ppuan.. ppuan pun pandai maa..jangan main2..daya imaginasi ppuan lagi hebat...tanya la si hotmama...atau minta pandangan si berry...

itu lah bah yg saya hairan tu BB..saya tidak mo ulas lah apa ko cakap ini.. betul atau tidak seperti yg ko gambarkan tu anggap saja lah begitu..

Tapi klu betul lah macam itu..hairan pula saya ini..semua girlfriends saya bukan local..org british, american dan pernah juga saya bersinta dgn perempuan paling kebal iaitu benggali (hindi) kebal maksud saya pasal diaorg ini paling tidak suka sama bangsa lain bah.

Malahan kadang tu BB, ada yg tau saya ini sudah berpunya..tapi macam tidak malu2 saja ajak saya lunch..kasih kawan diurang pigi shopping..last2 mo ajak saya balik kampung lah..itu belum part malam punya aktiviti lagi..

yang tambah parah lagii..sampaikan adik ipar sendiri(perempuan) boleh jatuh cinta sama saya sampai demam2 bah itu..

itu belum time di kampung saya lagi..sampai itu perempuan sudah mau kahwin pun..masih mengigau sebut2 nama saya..


Itu urang putih .. (yang pangutur ..ndak mandi pagi..hihihi)ko belum tarai lagi pukulan sumandak kadazan .. huhu Kan BB ... hehe :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 4:13 am

Haiii baru hari ni sia senang dapat masuk ni SBF .. ada juga hari tu sia masuk kijap tapi ndak lama .. Tapi kenapa gia jadi kicil sudah ruang ni SBF ni..? susah gia ni anty mo tinguk ni ... tapaksa pakai itu spek mata.. bah Admin ndak buli kasi balik masam dulu kaini? hehehe ...

Bahh .. abis kamu mengasak si BB aahhh tarap & korud .. Dari mulut manis pigi mata lah pigi sampai saaaanaaaa sudah carita kamu ni aahh ..

hhaaiii ni lah lelaki ni BB ..mimang gitu sudah durang.. itulah di namakan lelaki kan BB

Bah Korrud jan lagi ko manyigup nanti bau napas ko ..macam si bb bilang may beromen pun ilang napsu ooh ..

Pukutarap .. haii apa lah aku mau cakap sama ko ni ..? ndak ada juga lah tapi ko ni lusu bah .. si Bb harap ko .. ko pula makan dia .. hihihihih

Bah okie lah ..klu sia mo quote satu2 sakapan kamu ni sia rasa sampai page 50 pun ndak abis woor cerita ..

lain kali kita sambung

BB klu lelaki yg manis mulut ni ko ikut saja stail dia ..pasal durang ni mimang gitu sudah ... selagi ndak dapat tu amoi nah berabis tu.....itu kawan sia yg lelaki mulut manis cakap ..kamu ni ibarat tu burung merpati ..sangat jinak tapi bila urg pigi dakat trus lari .. hehehe kan BB.. :pig: Jadi kesimpulannya... buli dakat tapi ndak buli tangkap ..hahahaha
Back to top Go down
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 12:42 pm

hai, saya mau menyampuk sikit... betul tu, takkan kita perempuan jual2 murahkan... lelaki tu, bila ada sj perempuan yg cantik menawan, mulalah tdk tenteram jiwa sebab segala pergerakan terpaksa dikawal, kadang2 lucu juga tengok... sedangkan si perempuan tdkpun notis...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 12:43 pm

BBmonkey wrote:
gud nite darling... Razz
wah romantiknya...
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 12:52 pm

Bulih tak klu saya cakap..perempuan ini taste dia yg paling tinggi dan pada masa yang sama yang paling rendah juga?

Contohnya, kita urang lelaki ini tidak kira lah melayu kah, bajau kah, KDM kah..islam kah kristian kah..jarang betul kenampakan bersinta sama perempuan nigru dan perempuan2 kaling..berbanding sama parampuan bangsa2 di atas termasuk bangsa saya sendiri..yg main sapu saja enda kira lah lelaki itu nigru kah, bangladesh kah, om timur kah atau sebagainya..

jadi klu kira siapa yg pengutur butul ini..lelaki kah atau perempuan?

Klu kamu tinguk di KL bah, banyak betul local girls bersinta sama india kasta pariah ini. india jinis ini org india moderate pun enda mau bah! (bukan perkauman ah) tapi nasib baik di selamatkan oleh perempuan2 malaysia.

Itu bulum kes sama nigru yg perempuan dia sanngup tinggal satu rumah. ini ada kena mengena sama minta perhatian juga kah ini. iya lah perempuan kalau berjalan sama nigru misti semua urang tgk!
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 1:14 pm

BBmonkey wrote:



senang cerita ja..ko ni jenis mulut manis..mcm yg si hotmama bilang..ada satu guy yg mcm ko ni..bilang hensem nda juga.tapi buleh lah.tpi, semua ppuan dia suda 'round' tmasuk la bini urang..gila betul..bila ditanya, dia jawab..'bah, durang minta, sa kasih la'...mana urang mo minta kalau tidak kena ofer..dia ni kalau bcakap, manis mcm gula...sia balas balik..cakap manis juga..pasal urang ni, kalau ko main jahat..makin dia mo kacau..jadi kena ikut ja rentak dia..lama2 dia lali la tu..urang mcm ni suka cabaran..nampak ja bagus..dlm hati..entah pa pa lah yg ada..suda ada bini, tapi masi biang keladi..

Kau ini BB, ko cakap saya mulut manis..bila masa lah saya bermulut manis menabur janji sama ko ni..enda payah lah..saya sudah ada yg betul2 seratus peratus menepati citarasa saya..jadi enda payah sudah saya bermulut manis mengurat perempuan lain..tambah2 yg muka pun enda pernah saya nampak. samada lawa kah enda pun saya masih tidak tau lagi..itu satu, satu hal lain lagi rasanya yg ada sekarang ini pun hasil penelitian dan pemilihan selama bertahun..telah di kaji dari hujung rambut ke hujung kepala..kemudian telah di pilih hasil pandangan sisi, depan dan belakang. dari mata, hidung, bibir dan suara yg saya kira jarang betul perempuan ada..

saya pernah ikut kursus melukis potret bah..jadi saya tau..diantara ukuran muka, hidung dan mulut dan telinga..ada sesuatu ukuran yg di katakan cantik kalau perempuan memilikinya..

jadi saya percaya tiada yg secantik dia setakat ini..jadi amat membuang masa lah saya mau tabur janji2 dan bermulut2 manis sama ko ni. ok! nanti urang ingat bila tinguk pos ko ni betul2 kita macam ada sesuatu perbualan2 lain di di belakang diaurang.. mana ada.

Pasal monigup itu..itu gimik saja baitu..kebetulan muka dan tupi dia tu mirip my late father..itu yg saya ambil gambar dia jadi avatar tu.

So.. Very Happy Very Happy ..jgn cakap saya mulut manis lagi aah.. klu betul pun saya mulut manis sama urang lain bukan sama ko. hihi.
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 1:28 pm

BBmonkey wrote:
gud nite darling... Razz
uinaaaaa, sia miss yg ini, ingatkan kao turus pigi tidur.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 1:31 pm

niche wrote:
hai, saya mau menyampuk sikit... betul tu, takkan kita perempuan jual2 murahkan... lelaki tu, bila ada sj perempuan yg cantik menawan, mulalah tdk tenteram jiwa sebab segala pergerakan terpaksa dikawal, kadang2 lucu juga tengok... sedangkan si perempuan tdkpun notis...
mimang begitu maa niche..... kalou inda begitu, kamu parampuan baranikah buat langkah partama? dan kalou kao tau, pasal lalaki mo tarik parhatian parampuanlah majuriti kita ada sini sikarang, bayangkan kalou samua malu2, jd tua samua inda ada anak, pupus manusia, hihihihiiiiii....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 1:32 pm

naaa, mara sdh si korrud..... sia ni bukanlah batu api, suma batu asah sj, hihihiiiiii.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Mon Jul 07, 2008 1:39 pm

pukutarap wrote:
niche wrote:
hai, saya mau menyampuk sikit... betul tu, takkan kita perempuan jual2 murahkan... lelaki tu, bila ada sj perempuan yg cantik menawan, mulalah tdk tenteram jiwa sebab segala pergerakan terpaksa dikawal, kadang2 lucu juga tengok... sedangkan si perempuan tdkpun notis...
mimang begitu maa niche..... kalou inda begitu, kamu parampuan baranikah buat langkah partama? dan kalou kao tau, pasal lalaki mo tarik parhatian parampuanlah majuriti kita ada sini sikarang, bayangkan kalou samua malu2, jd tua samua inda ada anak, pupus manusia, hihihihiiiiii....

hihi..dia urang pun dalam dilema juga baitu..klu dia urang start dulu takut urg cakap..nah tinguk itu perempuan gatal butul sudah itu..enda sudah dapat menahan nafsunya..

klu dia urang malu2..dia urang cakap kita pula terkajar2 sama dia urang..aduina..endah tau sudah saya siapa yg betul ini..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Today at 6:54 am

Back to top Go down
 
Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» CELEBRATING WITH WINE IN JAMAICA WHEN TO DRINK THE GOOD STUFF
» look good and feel your best in 2011
» MILK PICK UP ON I-95 FOR MY SON IF YOU HAVE ANYTHING AT ALL!!!
» Good Morning, Happiness!
» Confusion is good? Gerryspeak..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: