SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 2:55 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
hot_mama wrote:
Haiii baru hari ni sia senang dapat masuk ni SBF .. ada juga hari tu sia masuk kijap tapi ndak lama .. Tapi kenapa gia jadi kicil sudah ruang ni SBF ni..? susah gia ni anty mo tinguk ni ... tapaksa pakai itu spek mata.. bah Admin ndak buli kasi balik masam dulu kaini? hehehe ...

Bahh .. abis kamu mengasak si BB aahhh tarap & korud .. Dari mulut manis pigi mata lah pigi sampai saaaanaaaa sudah carita kamu ni aahh ..

hhaaiii ni lah lelaki ni BB ..mimang gitu sudah durang.. itulah di namakan lelaki kan BB

Bah Korrud jan lagi ko manyigup nanti bau napas ko ..macam si bb bilang may beromen pun ilang napsu ooh ..

Pukutarap .. haii apa lah aku mau cakap sama ko ni ..? ndak ada juga lah tapi ko ni lusu bah .. si Bb harap ko .. ko pula makan dia .. hihihihih

Bah okie lah ..klu sia mo quote satu2 sakapan kamu ni sia rasa sampai page 50 pun ndak abis woor cerita ..

lain kali kita sambung

BB klu lelaki yg manis mulut ni ko ikut saja stail dia ..pasal durang ni mimang gitu sudah ... selagi ndak dapat tu amoi nah berabis tu.....itu kawan sia yg lelaki mulut manis cakap ..kamu ni ibarat tu burung merpati ..sangat jinak tapi bila urg pigi dakat trus lari .. hehehe kan BB.. :pig: Jadi kesimpulannya... buli dakat tapi ndak buli tangkap ..hahahaha
hihihihiiii..... indalah ba makan2, sia kasau2 dia sj bah.....

tu lah bah mama, mengacau ja dia tau..malas sia..tidak berbaloi kesetiaanku pada si pukutarap itu..biarlah ku cari port baru..sekarang ni sia pikir2..'berdua lebih baik dari bersatu' kah atau 'bersendiri lebih baik dari bersama' Razz
dari dulu sia sendiri, sikarang masi sendiri, nampak gaya masam sendirian lg sia ni sana kakabunan..... sedihnyaaaaaa...... bah korrud, mari moginum, padulilah si bb tu.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 3:16 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
ko saja yg dulu-duluan kasih keruh...ko tinguk kami sini sama durang tuan osamang, pukutarap, hotmama, berry..syiok-syiok kamu bermandi-mandian berenang di air yg jernih...
nda berani lagi lah menyampk cakap orang yg lurus2 ni..lagipun cintaku beralih arah pada tuan osamang bing ladeng yg hot dan kaw kaw tu..wakakakaka..(propa ja tu )
aduinaaaa..... jd, sia masamana? itu yg darling darling timpu ari masamana tu?


ko jarang sekali ada masa sia betul2 'perlu' sama ko..tuan osamang juga yg menggumbirakan hatiku ini...sia-sia sia tunggu ko..abis cair semua lipstik, rugi sia p salun, set rambut..nda ko muncul2..ko pigi jumpa yg no.1 kah no.2? jadi bila gia di giliran sia? ni masam biarlah sa la yg mengalah..biasa la kalau jadi no.3..jadi anak bulan saja. Sad
aduinaaaa, kalou sama sia, inda payalah bah set2 rambut, ginsu2, nt inda 'balance', nt malu pula sia jalan sama kao, kao taulah style sia ni...... sia ni indada bah masa pikir yg rumantik2, kao pikir time sia saturang sana kabun gatah, pikiran sia malayang2 kah? aduinaaaa, konsentret bah sia memutung, kalou inda konsentret, rusak puku gatah..... tp kalou kao mau pigi sama si osamang, kao pigilah, tulung dia buat bom.....

adui gia darlingku, bukan gia sia mo p bjalan sama ko..sia tunggu ko di rumah baitu..sia kasian bah sama ko, panat2 ko p bkabun..nda kan sia pula nda terurus diri bila ko balik..nah, bila ko balik nanti, mesti ko senang hati nampak sia lawa2 kan..
masa tu baru kita pikir hal2 yg romantik...jangan lah ko jeles sama si osamang..dia tu numbur 2 saja bah kalau ranking lelaki terhebat di sbf...no.1 ko juga.kada ko susah..ika no harapan ku..( cewah..betul kah dusun sia ?)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 3:17 pm

pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 3:21 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
ko saja yg dulu-duluan kasih keruh...ko tinguk kami sini sama durang tuan osamang, pukutarap, hotmama, berry..syiok-syiok kamu bermandi-mandian berenang di air yg jernih...
nda berani lagi lah menyampk cakap orang yg lurus2 ni..lagipun cintaku beralih arah pada tuan osamang bing ladeng yg hot dan kaw kaw tu..wakakakaka..(propa ja tu )
aduinaaaa..... jd, sia masamana? itu yg darling darling timpu ari masamana tu?


ko jarang sekali ada masa sia betul2 'perlu' sama ko..tuan osamang juga yg menggumbirakan hatiku ini...sia-sia sia tunggu ko..abis cair semua lipstik, rugi sia p salun, set rambut..nda ko muncul2..ko pigi jumpa yg no.1 kah no.2? jadi bila gia di giliran sia? ni masam biarlah sa la yg mengalah..biasa la kalau jadi no.3..jadi anak bulan saja. Sad
aduinaaaa, kalou sama sia, inda payalah bah set2 rambut, ginsu2, nt inda 'balance', nt malu pula sia jalan sama kao, kao taulah style sia ni...... sia ni indada bah masa pikir yg rumantik2, kao pikir time sia saturang sana kabun gatah, pikiran sia malayang2 kah? aduinaaaa, konsentret bah sia memutung, kalou inda konsentret, rusak puku gatah..... tp kalou kao mau pigi sama si osamang, kao pigilah, tulung dia buat bom.....

adui gia darlingku, bukan gia sia mo p bjalan sama ko..sia tunggu ko di rumah baitu..sia kasian bah sama ko, panat2 ko p bkabun..nda kan sia pula nda terurus diri bila ko balik..nah, bila ko balik nanti, mesti ko senang hati nampak sia lawa2 kan..
masa tu baru kita pikir hal2 yg romantik...jangan lah ko jeles sama si osamang..dia tu numbur 2 saja bah kalau ranking lelaki terhebat di sbf...no.1 ko juga.kada ko susah..ika no harapan ku..( cewah..betul kah dusun sia ?)
aduinaaaa...... hansur labur hatiku...... inda sudah sia tasakap kalou begini...... aduinaaaa..... naaa tingu..... ish..... ish.... inda sudah sia sanang duduk..... karas lidah mo sakap..... nasip baik main taip2 sj sakapan sini komputer...... inda jadi moginumlah begini..... korrud, postpone moginum......
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 3:26 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
ko saja yg dulu-duluan kasih keruh...ko tinguk kami sini sama durang tuan osamang, pukutarap, hotmama, berry..syiok-syiok kamu bermandi-mandian berenang di air yg jernih...
nda berani lagi lah menyampk cakap orang yg lurus2 ni..lagipun cintaku beralih arah pada tuan osamang bing ladeng yg hot dan kaw kaw tu..wakakakaka..(propa ja tu )
aduinaaaa..... jd, sia masamana? itu yg darling darling timpu ari masamana tu?


ko jarang sekali ada masa sia betul2 'perlu' sama ko..tuan osamang juga yg menggumbirakan hatiku ini...sia-sia sia tunggu ko..abis cair semua lipstik, rugi sia p salun, set rambut..nda ko muncul2..ko pigi jumpa yg no.1 kah no.2? jadi bila gia di giliran sia? ni masam biarlah sa la yg mengalah..biasa la kalau jadi no.3..jadi anak bulan saja. Sad
aduinaaaa, kalou sama sia, inda payalah bah set2 rambut, ginsu2, nt inda 'balance', nt malu pula sia jalan sama kao, kao taulah style sia ni...... sia ni indada bah masa pikir yg rumantik2, kao pikir time sia saturang sana kabun gatah, pikiran sia malayang2 kah? aduinaaaa, konsentret bah sia memutung, kalou inda konsentret, rusak puku gatah..... tp kalou kao mau pigi sama si osamang, kao pigilah, tulung dia buat bom.....

adui gia darlingku, bukan gia sia mo p bjalan sama ko..sia tunggu ko di rumah baitu..sia kasian bah sama ko, panat2 ko p bkabun..nda kan sia pula nda terurus diri bila ko balik..nah, bila ko balik nanti, mesti ko senang hati nampak sia lawa2 kan..
masa tu baru kita pikir hal2 yg romantik...jangan lah ko jeles sama si osamang..dia tu numbur 2 saja bah kalau ranking lelaki terhebat di sbf...no.1 ko juga.kada ko susah..ika no harapan ku..( cewah..betul kah dusun sia ?)
aduinaaaa...... hansur labur hatiku...... inda sudah sia tasakap kalou begini...... aduinaaaa..... naaa tingu..... ish..... ish.... inda sudah sia sanang duduk..... karas lidah mo sakap..... nasip baik main taip2 sj sakapan sini komputer...... inda jadi moginumlah begini..... korrud, postpone moginum......

endadah masalah baitu.. Very Happy Very Happy ..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 3:27 pm

hai kawang2..... minta mahaplah inda dpt juin kamu lama2, sia mo kaluar dulu pigi sek kapingan gata sia sana kabun, masam ramai butul yg hubi mensuri gata sikarang..... sdh sia balik, kalou kamu masi di sini, nt sia juin kamu lagi..... bb i lab u..... hihihhiiiiii..... korrud, bagus2 kao sama si my darling......
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 3:36 pm

pukutarap wrote:
hai kawang2..... minta mahaplah inda dpt juin kamu lama2, sia mo kaluar dulu pigi sek kapingan gata sia sana kabun, masam ramai butul yg hubi mensuri gata sikarang..... sdh sia balik, kalou kamu masi di sini, nt sia juin kamu lagi..... bb i lab u..... hihihhiiiiii..... korrud, bagus2 kao sama si my darling......

bah..palan2 saja kau ah gaman..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 4:01 pm

pukutarap wrote:
hai kawang2..... minta mahaplah inda dpt juin kamu lama2, sia mo kaluar dulu pigi sek kapingan gata sia sana kabun, masam ramai butul yg hubi mensuri gata sikarang..... sdh sia balik, kalou kamu masi di sini, nt sia juin kamu lagi..... bb i lab u..... hihihhiiiiii..... korrud, bagus2 kao sama si my darling......


i leb u too, honey... I love you Razz Razz Razz Razz Razz kalau ada curi kepingan, ko humban ja pakai batu...baru ko repot pulis..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 4:09 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
ko saja yg dulu-duluan kasih keruh...ko tinguk kami sini sama durang tuan osamang, pukutarap, hotmama, berry..syiok-syiok kamu bermandi-mandian berenang di air yg jernih...
nda berani lagi lah menyampk cakap orang yg lurus2 ni..lagipun cintaku beralih arah pada tuan osamang bing ladeng yg hot dan kaw kaw tu..wakakakaka..(propa ja tu )
aduinaaaa..... jd, sia masamana? itu yg darling darling timpu ari masamana tu?


ko jarang sekali ada masa sia betul2 'perlu' sama ko..tuan osamang juga yg menggumbirakan hatiku ini...sia-sia sia tunggu ko..abis cair semua lipstik, rugi sia p salun, set rambut..nda ko muncul2..ko pigi jumpa yg no.1 kah no.2? jadi bila gia di giliran sia? ni masam biarlah sa la yg mengalah..biasa la kalau jadi no.3..jadi anak bulan saja. Sad
aduinaaaa, kalou sama sia, inda payalah bah set2 rambut, ginsu2, nt inda 'balance', nt malu pula sia jalan sama kao, kao taulah style sia ni...... sia ni indada bah masa pikir yg rumantik2, kao pikir time sia saturang sana kabun gatah, pikiran sia malayang2 kah? aduinaaaa, konsentret bah sia memutung, kalou inda konsentret, rusak puku gatah..... tp kalou kao mau pigi sama si osamang, kao pigilah, tulung dia buat bom.....

adui gia darlingku, bukan gia sia mo p bjalan sama ko..sia tunggu ko di rumah baitu..sia kasian bah sama ko, panat2 ko p bkabun..nda kan sia pula nda terurus diri bila ko balik..nah, bila ko balik nanti, mesti ko senang hati nampak sia lawa2 kan..
masa tu baru kita pikir hal2 yg romantik...jangan lah ko jeles sama si osamang..dia tu numbur 2 saja bah kalau ranking lelaki terhebat di sbf...no.1 ko juga.kada ko susah..ika no harapan ku..( cewah..betul kah dusun sia ?)
aduinaaaa...... hansur labur hatiku...... inda sudah sia tasakap kalou begini...... aduinaaaa..... naaa tingu..... ish..... ish.... inda sudah sia sanang duduk..... karas lidah mo sakap..... nasip baik main taip2 sj sakapan sini komputer...... inda jadi moginumlah begini..... korrud, postpone moginum......

kalau suda berdua, nda payah lagi cakap-cakap...biar nyamuk ja jadi saksi..( kalau ko balik dari cek kepingan , jangan lupa beli lingkaran nyamuk ah..musim hujan gia sekarang, banyak nyamuk ) hatimu yg lebur itu akan ku kimpal balik jadi hati yg berkilau2 disimbah cahaya kasih kita..( mati kara mandingar cakap ku ini )..adeyyyy..
capat capat ko balik..sia takut saturang di sini..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Tue Jul 08, 2008 7:19 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
ko saja yg dulu-duluan kasih keruh...ko tinguk kami sini sama durang tuan osamang, pukutarap, hotmama, berry..syiok-syiok kamu bermandi-mandian berenang di air yg jernih...
nda berani lagi lah menyampk cakap orang yg lurus2 ni..lagipun cintaku beralih arah pada tuan osamang bing ladeng yg hot dan kaw kaw tu..wakakakaka..(propa ja tu )
aduinaaaa..... jd, sia masamana? itu yg darling darling timpu ari masamana tu?


ko jarang sekali ada masa sia betul2 'perlu' sama ko..tuan osamang juga yg menggumbirakan hatiku ini...sia-sia sia tunggu ko..abis cair semua lipstik, rugi sia p salun, set rambut..nda ko muncul2..ko pigi jumpa yg no.1 kah no.2? jadi bila gia di giliran sia? ni masam biarlah sa la yg mengalah..biasa la kalau jadi no.3..jadi anak bulan saja. Sad
aduinaaaa, kalou sama sia, inda payalah bah set2 rambut, ginsu2, nt inda 'balance', nt malu pula sia jalan sama kao, kao taulah style sia ni...... sia ni indada bah masa pikir yg rumantik2, kao pikir time sia saturang sana kabun gatah, pikiran sia malayang2 kah? aduinaaaa, konsentret bah sia memutung, kalou inda konsentret, rusak puku gatah..... tp kalou kao mau pigi sama si osamang, kao pigilah, tulung dia buat bom.....

adui gia darlingku, bukan gia sia mo p bjalan sama ko..sia tunggu ko di rumah baitu..sia kasian bah sama ko, panat2 ko p bkabun..nda kan sia pula nda terurus diri bila ko balik..nah, bila ko balik nanti, mesti ko senang hati nampak sia lawa2 kan..
masa tu baru kita pikir hal2 yg romantik...jangan lah ko jeles sama si osamang..dia tu numbur 2 saja bah kalau ranking lelaki terhebat di sbf...no.1 ko juga.kada ko susah..ika no harapan ku..( cewah..betul kah dusun sia ?)
aduinaaaa...... hansur labur hatiku...... inda sudah sia tasakap kalou begini...... aduinaaaa..... naaa tingu..... ish..... ish.... inda sudah sia sanang duduk..... karas lidah mo sakap..... nasip baik main taip2 sj sakapan sini komputer...... inda jadi moginumlah begini..... korrud, postpone moginum......

kalau suda berdua, nda payah lagi cakap-cakap...biar nyamuk ja jadi saksi..( kalau ko balik dari cek kepingan , jangan lupa beli lingkaran nyamuk ah..musim hujan gia sekarang, banyak nyamuk ) hatimu yg lebur itu akan ku kimpal balik jadi hati yg berkilau2 disimbah cahaya kasih kita..( mati kara mandingar cakap ku ini )..adeyyyy..
capat capat ko balik..sia takut saturang di sini..
aduinaaaa..... dunia ini tarasa masam ana yg punya..... kalou begini, ilang kapingan pun ilanglah.....
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:38 am

waduh..rumantik (ikut mcm ckp si niche hehe..) btul si BB sma si pukutarap skrg ni aa..ba palan2 kmurang...klu 'menjadi' nanti jan lupa kmi di sini hahaha.. alien
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:42 am

hot_mama wrote:
kakakaka ..lucu woor post ko ni Berry .. tapi dlm kelucuan ada juga kebenarannya .. haiiii
manusia ndak pernah puas kan Razz :pig:

lucu ka hehe..yalor..tu la ada btul jgk oh kan hahaha.. alien Basketball Basketball
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:40 am

korrud wrote:
hot_mama wrote:


BB klu lelaki yg manis mulut ni ko ikut saja stail dia ..pasal durang ni mimang gitu sudah ... selagi ndak dapat tu amoi nah berabis tu.....itu kawan sia yg lelaki mulut manis cakap ..kamu ni ibarat tu burung merpati ..sangat jinak tapi bila urg pigi dakat trus lari .. hehehe kan BB.. :pig: Jadi kesimpulannya... buli dakat tapi ndak buli tangkap ..hahahaha

wahh mama ini..tapi ada cara juga baitu mama..endah payah mo tangkap tapi dia sendiri masuk sangkar..hahaha..


kkakakaka .. ya bah macam itu pepatah bilang .. sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga ..." apa ndak si pukutarap timbak pakai bakakuk mistilah jatuh tu tupai .. si pukutarap sudah timbak si bb sama biji tarap tarus termulau sudah si BB .. kakaka bah jan marah ahh geng sia main2 saja .. :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:43 am

BBmonkey wrote:
Quote :
BB klu lelaki yg manis mulut ni ko ikut saja stail dia ..pasal durang
ni mimang gitu sudah ... selagi ndak dapat tu amoi nah berabis
tu.....itu kawan sia yg lelaki mulut manis cakap ..kamu ni ibarat tu
burung merpati ..sangat jinak tapi bila urg pigi dakat trus lari ..
hehehe kan BB.
. :pig: Jadi kesimpulannya... buli dakat tapi ndak buli tangkap ..hahahaha

sia kah yg hotmama maksudkan tu? nda lah...jangan la bah kasi ibarat sia burung..doii, banyak2 binatang, burung la.. itu lah bah hotmama, sia mo ikut stail durang, salah...tidak ikut salah..fening-fening...betul la apa yg hotmama sama si berry post tu, pasal lelaki..nda kawin la sia tahun depan ni..tangguh lagi.


Aduinah BB jan ko ndak kawin ... baru sia ingat ko mau jemput sia pigi kawin ko ..hehe ..kakaka itu burung tu kiut bah BB .. Razz :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:45 am

pukutarap wrote:
korrud wrote:
aii.. aii.. nah siapa bah marah ini..saya cuma cakap yg sebenar saja..klu endah saya cakap nanti nahhh..takut pula urang salah sangka yg bukan2 nanti..saya bukan jinis2 yg suka spekulasi atau gossip2 ini. saya pun tiada niat di sebalik perkataan saya itu. macam mana kita di dalam PM macam itu laj juga stail saya di sini..

Pasal psikulugi ini..bah itu ko jgn sakap sama saya lah..ko sakap saya lambat tangkap..ko tidak tau kah di sebalik itu? ada juga sebab bah itu..

Bah itu saja bah..aku pun sudah habis wayang sudah..
aieeee..... sia ada tetinggal apa2 ka bb, korrud? masam ada arti sj.....


Nahhh kan..sudah sia cakap bah .mimang kamu ada berlanggar bahu di kadai bah ni ..sampai ber PM lagi ...

Itulah klu Mama yg cakap misti butul bah .. :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 5:55 am

korrud wrote:
pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..


Bah kenapa pulak si osmang buat bom ...? jaga nanti dia bom kita..

anyway ..bah mana sudah si Osmang bin Ladeng niii ... oiiiitt Osmangg ndak kah tergigit lidah ko ni urg panggil2 ..hehe :pig:
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 6:11 am

hot_mama wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..


Bah kenapa pulak si osmang buat bom ...? jaga nanti dia bom kita..

anyway ..bah mana sudah si Osmang bin Ladeng niii ... oiiiitt Osmangg ndak kah tergigit lidah ko ni urg panggil2 ..hehe :pig:
bukan lidah yg tagigit...barang sy yang naik...indak kitau kenapa..hehehe rupanya ada org sabut nama sy...haaa...napa hot mama...
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 6:24 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..


Bah kenapa pulak si osmang buat bom ...? jaga nanti dia bom kita..

anyway ..bah mana sudah si Osmang bin Ladeng niii ... oiiiitt Osmangg ndak kah tergigit lidah ko ni urg panggil2 ..hehe :pig:
bukan lidah yg tagigit...barang sy yang naik...indak kitau kenapa..hehehe rupanya ada org sabut nama sy...haaa...napa hot mama...


kakakaka ...gila eehh sabut nama tarus naik si kawan ..

Ndak bah pasal si BB barubah hati sudah sama si pukutarap & korrud ..angin pigi sama ko sudah ni .. hehehe .. :pig:
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 8:14 am

hot_mama wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..


Bah kenapa pulak si osmang buat bom ...? jaga nanti dia bom kita..

anyway ..bah mana sudah si Osmang bin Ladeng niii ... oiiiitt Osmangg ndak kah tergigit lidah ko ni urg panggil2 ..hehe :pig:
bukan lidah yg tagigit...barang sy yang naik...indak kitau kenapa..hehehe rupanya ada org sabut nama sy...haaa...napa hot mama...


kakakaka ...gila eehh sabut nama tarus naik si kawan ..

Ndak bah pasal si BB barubah hati sudah sama si pukutarap & korrud ..angin pigi sama ko sudah ni .. hehehe .. :pig:
itu blum lagi...kalu sy sdh kapit dia...tunang dia pun dia kasih tinggal tu...masih sy ingat lagi ada satu awek tu time sy guyang terus tiba-tiba sy tanya..."sapa nama kau?"....dia jawab...."tia tau lupa" sambil memejam kan mata...na ko bayangkan kehebatan dayungan sy...nama sendiri pun bleh lupa bah Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 3:59 pm

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..


Bah kenapa pulak si osmang buat bom ...? jaga nanti dia bom kita..

anyway ..bah mana sudah si Osmang bin Ladeng niii ... oiiiitt Osmangg ndak kah tergigit lidah ko ni urg panggil2 ..hehe :pig:
bukan lidah yg tagigit...barang sy yang naik...indak kitau kenapa..hehehe rupanya ada org sabut nama sy...haaa...napa hot mama...


kakakaka ...gila eehh sabut nama tarus naik si kawan ..

Ndak bah pasal si BB barubah hati sudah sama si pukutarap & korrud ..angin pigi sama ko sudah ni .. hehehe .. :pig:
itu blum lagi...kalu sy sdh kapit dia...tunang dia pun dia kasih tinggal tu...masih sy ingat lagi ada satu awek tu time sy guyang terus tiba-tiba sy tanya..."sapa nama kau?"....dia jawab...."tia tau lupa" sambil memejam kan mata...na ko bayangkan kehebatan dayungan sy...nama sendiri pun bleh lupa bah Twisted Evil Twisted Evil

menembirang saja kerja ko ni..buat apa ko tanya nama urang time dia 'high-high'..?nasib ko nda kena tandang...memang la bah dia nda konsentrat..
ko belum cuba ko belum tau..silap silap lipat tiga ko ni...ko jangan lupa..perempuan ada sembilan pintu nafsu( belum masuk yg terhidden)..sedang kan lelaki satu pintu jaa..belum abis ko buka pintu ke 3..tertidur ko kena goyang inul pula...kakakakaka Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:06 pm

ahhh...tambahan lagi...silap silap..pucat kawanmu itu, pasal terlampau lama berendam, nda juga ko sampai2 di pintu yg ke 5..
wahhh...terlebih sudah..mama, mari kita kerjain ni crocodile land saturang ni...kasi pendek sikit dia punya 1010k supaya nda dapat lagi dia menembirang dengan kawannya yg baru 15cm tu ( masa erect)..kita cari yg 15cm dlm keadaan normal..
cheeahhhh..mari kita lihat apa pula kurapak si osamang nanti...asyik2 kita saja kena usik..( dungot wori mama, ok bah si osamang ni, open minded ni urang ni..kana osamang kan kan kan.. Razz )
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:27 pm

talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:30 pm

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:


tulung dia buat bom.....

Bom?? aduina..hihi..


Bah kenapa pulak si osmang buat bom ...? jaga nanti dia bom kita..

anyway ..bah mana sudah si Osmang bin Ladeng niii ... oiiiitt Osmangg ndak kah tergigit lidah ko ni urg panggil2 ..hehe :pig:
bukan lidah yg tagigit...barang sy yang naik...indak kitau kenapa..hehehe rupanya ada org sabut nama sy...haaa...napa hot mama...


kakakaka ...gila eehh sabut nama tarus naik si kawan ..

Ndak bah pasal si BB barubah hati sudah sama si pukutarap & korrud ..angin pigi sama ko sudah ni .. hehehe .. :pig:
itu blum lagi...kalu sy sdh kapit dia...tunang dia pun dia kasih tinggal tu...masih sy ingat lagi ada satu awek tu time sy guyang terus tiba-tiba sy tanya..."sapa nama kau?"....dia jawab...."tia tau lupa" sambil memejam kan mata...na ko bayangkan kehebatan dayungan sy...nama sendiri pun bleh lupa bah Twisted Evil Twisted Evil

menembirang saja kerja ko ni..buat apa ko tanya nama urang time dia 'high-high'..?nasib ko nda kena tandang...memang la bah dia nda konsentrat..
ko belum cuba ko belum tau..silap silap lipat tiga ko ni...ko jangan lupa..perempuan ada sembilan pintu nafsu( belum masuk yg terhidden)..sedang kan lelaki satu pintu jaa..belum abis ko buka pintu ke 3..tertidur ko kena goyang inul pula...kakakakaka Razz
tingu kan sia bilang, luas butul idea kao ni bb...... hihihihihiiiiii..... serender diurang si korrud......
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:33 pm

pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Wed Jul 09, 2008 4:40 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
talari sia serita kamu ni..... sia banyak idea tp masam kunturul dulu pasal sia ni kalou sudah start basakap, inda buli berenti.....
bah bila pm kita akan datang ni?
sia pula indada pm pm sampai..... bukan masam si gaman..... tp, ntlah sia buat nick baru, sia pm sia sendiri..... hihihihiiiiii..... enjoy juga tu......
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones   Today at 6:55 am

Back to top Go down
 
Why It's Easier To Pick Up Good Looking Women Than Plain Ones
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» CELEBRATING WITH WINE IN JAMAICA WHEN TO DRINK THE GOOD STUFF
» look good and feel your best in 2011
» MILK PICK UP ON I-95 FOR MY SON IF YOU HAVE ANYTHING AT ALL!!!
» Good Morning, Happiness!
» Confusion is good? Gerryspeak..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: