SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Apa Erti Kenikmatan Seks....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Thu Jul 17, 2008 6:21 pm

hot_mama wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:

Klu yg lelaki pakai phremones bah..nah merayu lah si kawan nanti..
apa itu phremones....modes kah tu allpha??




poor romeo...pheromones pun tak tau. Deiii, tengok lah discovery channel....mcm mcm ada....semua urang ada feromone bah tuan alpha..cuma ia dpt dirasai,dihidu oleh pasangan yg serasi dengan mereka..mcm queen bee punya peromone tu...sia inda pandai kasi elaborate sia punya ayat...sia pandai yg jiwang karat sahja. Razz Razz


Nanti macam itu My super ex-gf ..nah ,sampai patah bah tu katil ..kakakaka :pig:
ada kawan sy dia main kunu dakat pintu...kasih sandar gf dia di pintu trus tabuka pintu...ngam2 ada urg lagi tu...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Thu Jul 17, 2008 6:47 pm

bukan ko ka itu..?mana kawan ko mo kasi tau...memang ko laitu
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Fri Jul 18, 2008 2:11 pm

wah ada topik ini sudah rupanya.hihi
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Fri Jul 18, 2008 3:57 pm

makanya..kao harus selalu masuk sini...banyak sudah ko ketinggalan..sia pcaya ni tajuk memang tajuk yg paling urang lelaki suka .....tenguk si shalon yng 'holy thinking' ni pun cakap 'wah!'.....muahahaha jangan marah ah shalon..main main saja.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 5:28 am

BBmonkey wrote:
bukan ko ka itu..?mana kawan ko mo kasi tau...memang ko laitu
aikkk nahhh...msam mana ko tau BB...bukan ko kah tu perempuan....heheheh
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 6:02 am

Razz kalau pun saya, napa..?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 6:16 am

BBmonkey wrote:
Razz kalau pun saya, napa..?
ko ingat lagi kah time tu pintu tabuka...pura-pura lagi kan kita cari sinsin...tarus itu org tua sakap
"apa bah kamu bikin ni budak".....
ko jawab "sari sinsin sy bah pakcik tajatuh"...
org tua soal lagi " kanapa sy tinguk kamu malakat tadi"...
trus ko jawab "itu main puluk-puluk bah paksik"
kana tanya lagi "kanapa kamu bugil"
ko jawab lagi " ini pesen skarang ba paksik"

trus tu pakcik jalan sambil garu kapala...hehehe
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 6:26 am

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Razz kalau pun saya, napa..?
ko ingat lagi kah time tu pintu tabuka...pura-pura lagi kan kita cari sinsin...tarus itu org tua sakap
"apa bah kamu bikin ni budak".....
ko jawab "sari sinsin sy bah pakcik tajatuh"...
org tua soal lagi " kanapa sy tinguk kamu malakat tadi"...
trus ko jawab "itu main puluk-puluk bah paksik"
kana tanya lagi "kanapa kamu bugil"
ko jawab lagi " ini pesen skarang ba paksik"

trus tu pakcik jalan sambil garu kapala...hehehe


nda lama kena banned la ko ni dari SBF..tuan admin suda warn tu.kalau ko mo ulas balik pun, kita pm sja bah..sia malu.. Embarassed

sia ketahuan si darling pukutarap, pacaran sama teman baik dia..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 7:57 am

Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 7:57 am

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Razz kalau pun saya, napa..?
ko ingat lagi kah time tu pintu tabuka...pura-pura lagi kan kita cari sinsin...tarus itu org tua sakap
"apa bah kamu bikin ni budak".....
ko jawab "sari sinsin sy bah pakcik tajatuh"...
org tua soal lagi " kanapa sy tinguk kamu malakat tadi"...
trus ko jawab "itu main puluk-puluk bah paksik"
kana tanya lagi "kanapa kamu bugil"
ko jawab lagi " ini pesen skarang ba paksik"

trus tu pakcik jalan sambil garu kapala...hehehe


nda lama kena banned la ko ni dari SBF..tuan admin suda warn tu.kalau ko mo ulas balik pun, kita pm sja bah..sia malu.. Embarassed

sia ketahuan si darling pukutarap, pacaran sama teman baik dia..


haaaa.....sah yang dia teda baca la tu..kalau yang 'benda baik' saja dia post reply dia..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:06 am

gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

mo tanya dulu..ini suatu ucapan yg ikhlas atau sebaliknya...kalau sebaliknya..cakap terus terang saja nda suka..kami nda kisah tu..masing masing buleh kasi pendapat..sudah nama dia forum kan..apa pun thread yg ini bukan utk suka suka saja..sebaliknya, kepada mereka yg suda lama bkawin dan mungkin teda lagi mesra alam macam mula2 kawin..diharap thread ni dpt dijadikan panduan...sebab kebanyakan rumahtangga goyah berpunca dpd masalah 'jarang dapat semalam'...lagipun, ia adalah fitrah manusia..sepa yg nda minat tu, mungkin perlu bjumpa dukutur..ada masalah dlaman tu..
rugi hidup kalau nda merasa. Sebab tu Tuhan cipta makluk dia dngn pasangan ..dn membenarkan hubungan antara mereka dengan syarat Sah dn memenuhi syarat..


wah...jangan marah ahhh...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:17 am

Atas niat yg anda katakanlah saya ucapkan tahniah kpd pejuang2 spt anda dlm hal ini. Tahniah, syabas.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:26 am

gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

Saya ingat admin dan mod-mod sudah bagi amaran bah tu tentang hal ini gladiator, cuma ada yang sengaja pura-pura tidak ingat. Mungkin tunggu kena ban bah tu. Saya tengok pun para mod selalu perhatikan SBF ini.

Anyway, selamat datang ke SBF gladiator dan terima kasih kerana mengingatkan member-member di sini tentang hal ini. Kepada kawan-kawan semua, renunglah sindiran gladiator ini dengan fikiran yang terbuka.
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:41 am

gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

Jangan risau gladiator. Tunggu masa saja tu kena ban.
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:48 am

Bah, jaga post tu. Pandang kanan dan kiri juga. Tapis mana-mana yang tak sesuai. Forum tetap forum, nama baik SBF tetap mesti dijaga. Jangan pula orang jadikan post-post lucah anda sebagai bahan menghentam SBF. Jangan bagi tahu anda tidak diberi amaran pula.
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:53 am

Jadikan peringatan ini sebagai iktibar supaya kita semua berhati-hati semasa menghantar post di sini. Saya orang baru di sini tetapi kanak-kanak pun tahu juga menilai mana yang tak sesuai dipost dan yang sesuai dibaca oleh orang ramai.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:53 am

Sepatutnya topic ni sudah kena ban awal2 lagi kalau ianya tidak memenuhi syarat2..jangan tunggu sampai 5 page.kemudian cakap..nda sesuai.Mcm d forum lain yg suda lama sia join..admin atau mod akan terus close topic dn bagi reason kenapa kena edit dan ban.Hantar PM sama individu tlibat lagi, kasi dia warning.sebab kkadang ada warning tu kena post di thread lain, nda la tu urang tbaca..mana mods sbf ni? salah satu tugas moderator ialah mengedit dan memindahkan mana2 post yg sesuai mengikut topic.kasi PM warning .supaya nda terasa urang tu, bagi la komen cara profesional) kalau suda kena kasi chance nah apalagi..masing2 mo lah kunu terror smpai lupa daratan.
Bukan mo kasi tegang tu benang yg sudah memang basah tpi sebagai ingatan juga kepada mods yg lupa tu..kesian hotmama sama tuan alpha..kena kasi ikut.padahal bukan jahat cakap durang tu, ada benar bah tu. kena tanya durang jawab la..(lain la mcm si osamang (nda makan saman) sama si bbmonkey...
Tugas yang diamanahkan kita itu satu ibadah..jalankan dengan sebaiknya..
Ok bah tu..kita saling ingat mengingati...dari kita juga tu.




( monkey jenis bukan alim alim kucing...)


Last edited by BBmonkey on Sat Jul 19, 2008 12:17 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:57 am

BBmonkey wrote:
sepatutnya topic ni sudah kena ban awal2 lagi kalau ianya tidak memenuhi syarat2..jangan tunggu sampai 5 page...mcm d forum lain yg suda lama sia join..admin atau mod akan terus close topic dn bagi reason kenapa kena edit dan ban..mana mods sbf ni? kalau suda kena kasi chance nah apalagi..masing2 mo tunjuk terer smpai lupa daratan.

Saya fikir kita sendiri pun mahu faham mana yang sesuai dan yang tidak sesuai dipost. Harap BB tidak kecil hati kerana saya lihat bebarapa ahli SBF juga tidak muncul-muncul lagi setelah membaca perkataan lucah kerana takut dituduh berkompromi. Kita ambil yang positif dan buang yang negatif. Saya pun tengok bukan semua post dalam thread ini yang lucah.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 9:00 am

karasumbang wrote:
BBmonkey wrote:
sepatutnya topic ni sudah kena ban awal2 lagi kalau ianya tidak memenuhi syarat2..jangan tunggu sampai 5 page...mcm d forum lain yg suda lama sia join..admin atau mod akan terus close topic dn bagi reason kenapa kena edit dan ban..mana mods sbf ni? kalau suda kena kasi chance nah apalagi..masing2 mo tunjuk terer smpai lupa daratan.

Saya fikir kita sendiri pun mahu faham mana yang sesuai dan yang tidak sesuai dipost. Harap BB tidak kecil hati kerana saya lihat bebarapa ahli SBF juga tidak muncul-muncul lagi setelah membaca perkataan lucah kerana takut dituduh berkompromi. Kita ambil yang positif dan buang yang negatif. Saya pun tengok bukan semua post dalam thread ini yang lucah.

teda istilah kecil hati.. itulah nama dia forum..masing2 buleh bagi pnedapat tpi mesti berlandaskan syarat2 yg suda termaktub dlm forum itu sendiri..ni kira sopan lagi ni.. di forum lain, terus hentam langsung..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 12:48 pm

Saya menyampuk pula. Memang betul kata BBmonkey tu. Di forum lain mereka buka beberapa topik berkaitan hal ini dan cuma kena jagalah perkataan kita. Saya tengok, yang ditegur tu ialah yang agak tidak sedap dibaca. Walaubagaimanpun, terpulanglah kepada tafsiran kita masing-masing.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 12:55 pm

mamat53 wrote:
Saya menyampuk pula. Memang betul kata BBmonkey tu. Di forum lain mereka buka beberapa topik berkaitan hal ini dan cuma kena jagalah perkataan kita. Saya tengok, yang ditegur tu ialah yang agak tidak sedap dibaca. Walaubagaimanpun, terpulanglah kepada tafsiran kita masing-masing.

Mamat, du header dia suda tulis..'All about Sabah, marketing, web development and it's people, progressing Sabah'.

mungkin teda masuk lah tu.durang ni bukan minat sama ni barang..itu ilmu peribadi kali..cuma tu lah bah..bahasa yg kita mo tekan kan...jadi? Baik tutup ni topik kan..tau tau lah urang sabah ni bahasa bukan mcm urang sebelah west...
so, biarkan saja lah..


Last edited by BBmonkey on Sat Jul 19, 2008 3:16 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : typing error)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 1:08 pm

BBmonkey wrote:
mamat53 wrote:
Saya menyampuk pula. Memang betul kata BBmonkey tu. Di forum lain mereka buka beberapa topik berkaitan hal ini dan cuma kena jagalah perkataan kita. Saya tengok, yang ditegur tu ialah yang agak tidak sedap dibaca. Walaubagaimanpun, terpulanglah kepada tafsiran kita masing-masing.

Mamat, du header dia suda tulis..'All about Sabah, marketing, web development and it's people, progressing Sabah'.

mungkin teda masuk lah tu.durang ni minat buka ni barang..itu ilmu peribadi kali..cuma tu lah bah..bahasa yg kita mo tekan kan...jadi? Baik tutup ni topik kan..tau tau lah urang sabah ni bahasa bukan mcm urang sebelah west...
so, biarkan saja lah..

Ya bah BB. Kita ambil yang baik dan abaikanlah yang tak baik. Saya puji sikap BB yang berfikiran terbuka dan tidak mudah ambil hati. Beginilah keadaannya kita berforum BB ya. Saya percaya admin dan mod pun ada buat pertimbangan mereka sendiri. Kalau sikit-sikit ban orang pun saya fikir something wrong somewhere with the administaration. Orang tak suka juga dan berdendam.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 1:18 pm

mamat53 wrote:
BBmonkey wrote:
mamat53 wrote:
Saya menyampuk pula. Memang betul kata BBmonkey tu. Di forum lain mereka buka beberapa topik berkaitan hal ini dan cuma kena jagalah perkataan kita. Saya tengok, yang ditegur tu ialah yang agak tidak sedap dibaca. Walaubagaimanpun, terpulanglah kepada tafsiran kita masing-masing.

Mamat, du header dia suda tulis..'All about Sabah, marketing, web development and it's people, progressing Sabah'.

mungkin teda masuk lah tu.durang ni minat buka ni barang..itu ilmu peribadi kali..cuma tu lah bah..bahasa yg kita mo tekan kan...jadi? Baik tutup ni topik kan..tau tau lah urang sabah ni bahasa bukan mcm urang sebelah west...
so, biarkan saja lah..

Ya bah BB. Kita ambil yang baik dan abaikanlah yang tak baik. Saya puji sikap BB yang berfikiran terbuka dan tidak mudah ambil hati. Beginilah keadaannya kita berforum BB ya. Saya percaya admin dan mod pun ada buat pertimbangan mereka sendiri. Kalau sikit-sikit ban orang pun saya fikir something wrong somewhere with the administaration. Orang tak suka juga dan berdendam.


hehehe.mcm peribahasa, 'masuk kandang kerbau, menguak.masuk kandang kambing, mengembek'..ikut apa stail bahasa yg digunakan..sia sekrang ni tengah layan 2 forum dlm satu masa..kkadang layan 3 forum sekali..jadi kita buleh nampak tu perbezaan..
Ini kira sopan lagi..kalau sebelah barat punya, segala caci maki durang guna, tmasuk yg lucahs dan tidak senonohs.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 2:50 pm

ya bb, sia rispik kao ni pikiran terbuka..... arap2 kao masi di sini sbflah ya pasal kao ni flexible n open minded bah..... nt inda siuk sdh sbf kalou indada sumandak masam kao, hihihiiiiii..... bah korrud, mana sdh kao? mari kita pujuk2 si bb jan lari..... korrruuuuuuuuuddddd!!!!!!!
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 3:28 pm

pukutarap wrote:
ya bb, sia rispik kao ni pikiran terbuka..... arap2 kao masi di sini sbflah ya pasal kao ni flexible n open minded bah..... nt inda siuk sdh sbf kalou indada sumandak masam kao, hihihiiiiii..... bah korrud, mana sdh kao? mari kita pujuk2 si bb jan lari..... korrruuuuuuuuuddddd!!!!!!!


uiinaa..nda juga sa lari bah.besa la bah tu..kena warn jak tu.bukan kna tangkap pulis..flexible dan open minded bukan syarat mo jadi member sini kan..duii, ada lagi bah si hotmama sama si berry..cuma menunggu masa ja tu mo keluar..sedang menyerap ilmu durang tu, utk dibahas kan di sini..bah sedia sedia la kamu dengan hujah hujah yg kukuh..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Today at 9:26 pm

Back to top Go down
 
Apa Erti Kenikmatan Seks....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» seks @ 77

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: