SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Apa Erti Kenikmatan Seks....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 5:36 pm

gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

terima kasih, terima kasih kerana sudi menjenguk, walaupun sudah nya dan pasti kehadiran tuan di sini sekadar melepas kan kahak dia tangga...sy tahu siapa anda...terima kasih sekali lagi..mungkin dalam pemerhatian tuan ini adalah salah salah daya tarikan ke sbf..offcouse..dan terbukti tuan sanggup datang kesini hanya kerana topik ini...harap tuan buka lah mata, jangan lah tunjukkan kebudak-budakkan anda dalam dunia IT ini...

pergi lah ke forum-forum lain..bandingkan, baca dari mula hingga akhir, itu adalah yang terbaik bagi pengkritik seprti tuan..Satu hal lagi mungkin di sini tidak seperti forum di pihak tuan, sy boleh katakan pihak tuan racist kritikal, double standard super saiya...dan selepas ini sy pun berharap topik ini di lock atau sy ni ban..dan anda akan ketawa terbahak-bahak kerana mungkin itu yang tuan mahu...lagi satu...belajar bandingkan maya dan realiti...donggeng dan sejarah..

keaman di sini mungkin menguja tuan...berlajar menghormati bangsa lain..lagi pun sy boring layan urg mcm tuan nie...masuk jak kritik yg buruk..yang baik tak da pulak tuan puji...so -ve thinking tuan tu ubah dulu, pandang cermin, tengok badan pindik kah tinggi...kurus kah tagap..satu pesan sy...buka lah minda tuan tu...ni bukan sekolah ugama...lagi satu faham kan lah apa erti FORUM...

p/s- ko harus bangga sy panggil ko tuan...ndak sampai hati sy panggil ko budak...
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 5:41 pm

gladiator wrote:
Atas niat yg anda katakanlah saya ucapkan tahniah kpd pejuang2 spt anda dlm hal ini. Tahniah, syabas.
ndak salah kan perjuagkan hak masing-masing...ndak kan ko menyibuk buss...atau mami ko ajar ko menyibuk..atau keturunan ko ni memang begitu... Cool
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 5:44 pm

karasumbang wrote:
gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

Saya ingat admin dan mod-mod sudah bagi amaran bah tu tentang hal ini gladiator, cuma ada yang sengaja pura-pura tidak ingat. Mungkin tunggu kena ban bah tu. Saya tengok pun para mod selalu perhatikan SBF ini.

Anyway, selamat datang ke SBF gladiator dan terima kasih kerana mengingatkan member-member di sini tentang hal ini. Kepada kawan-kawan semua, renunglah sindiran gladiator ini dengan fikiran yang terbuka.

1.sepa tu mod mod tu..cuba check balik..
2. jangan tengo saja. Warns them by PM.kalau tengok saja , tu namanya menikmati juga.
3.Ni barangkan..memang bikin urang lupa bah..
4. bah, tuan gladiator..sila kenalkan diri mu di ruangan terbuka tu.."mari berkenalan" di thread atas tu...

jngan marah ah insik admin....forum kita nah...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 5:47 pm

akinabalu wrote:
gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

Jangan risau gladiator. Tunggu masa saja tu kena ban.
harus ko ingat buss...hanya yg bertanda merah saja tu yang berani buat topik macam ni...yg lain ni tidak harus di persalahkan...mereka adalah forumer...itu lah yang akan mereka buat(balas post) selaku forumer yg berfikiran waras...tidak memilih topik semau pun bleh masuk utak...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 5:53 pm

alah..jangan lah smpai mcm ni..ni kan negara bebas...sepa sepa buleh bcakap..endah juga durang pandang serong bah kalau ada ni topic..sedangkan froum bertemakan agama pun ada bincang ni..tpi dengan bahasa yg sesuai dengan udara dl forum tu lah..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 6:01 pm

dah pun sy tulis sana .."APA ERTI KENIKMATAN SEKS" ndak kan mau tulis pos pasal si anwar, PKR, Abdullah...duiii ndak paham-paham kah lg tu urang ...kali gagal BM dia tu SPM...tau blum lagi Ambil PMR
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 6:06 pm

osmangbinladeng wrote:
dah pun sy tulis sana .."APA ERTI KENIKMATAN SEKS" ndak kan mau tulis pos pasal si anwar, PKR, Abdullah...duiii ndak paham-paham kah lg tu urang ...kali gagal BM dia tu SPM...tau blum lagi Ambil PMR

mana kita tau..jangan jangan dia lah Raja segala Raja MMmmMmm...saja tunjuk alim sini...hehehe.jangan marah bah , Osamang...ni kali sia nda jahat sama kau..sia tulung ko marah tu orang..kita berganding bahu kutuk dia..kikiki
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 6:34 pm

karasumbang wrote:
BBmonkey wrote:
sepatutnya topic ni sudah kena ban awal2 lagi kalau ianya tidak memenuhi syarat2..jangan tunggu sampai 5 page...mcm d forum lain yg suda lama sia join..admin atau mod akan terus close topic dn bagi reason kenapa kena edit dan ban..mana mods sbf ni? kalau suda kena kasi chance nah apalagi..masing2 mo tunjuk terer smpai lupa daratan.

Saya fikir kita sendiri pun mahu faham mana yang sesuai dan yang tidak sesuai dipost. Harap BB tidak kecil hati kerana saya lihat bebarapa ahli SBF juga tidak muncul-muncul lagi setelah membaca perkataan lucah kerana takut dituduh berkompromi. Kita ambil yang positif dan buang yang negatif. Saya pun tengok bukan semua post dalam thread ini yang lucah.

selalu sia masuk sini...yg sia nampak memang susah mo tengok forumer yg masuk beramai ramai..paling ramai dlm data..14 urang..( 14 urang?)..forum lain..dlm satu masa ( dlm shari) lebih dri itu..cuba periksa balik tmpoh aktif diorang termasuk yg mngomplen ni..berapa kali masuk...cuba periksa..hari apa yg langsung teda kena masuk...sebut sepa tu forumer yg takut masuk tu..adakah forumer yg aktif setiap hari?
Bah selalu slalu aktif ah..supaya kita buleh kasi ingat sesama sndiri kalau tlupa daratan
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 7:54 pm

saya baru masuk hari ini..dan sudah membaca semua pos2 berkaitan hal ini..dan saya rasa semua org ada pandangan yg bernas dan membina utk memperbaiki lagi SBF di masa depan.

Cuma pada ssaya satu saja..kalau betul si gladiator ini mau menyumbang bersama utk membina SBF..pos kau baru berapa kawan?...kami pos berapa?..di saat2 SBf memerlukan rakan2 utk terus menghidupkannya nyawanya..siapa yang ada di sisinya?..si gladiator ini baru sampai sudah berlagak macam ayam kampung tidak cukup makan jagung!!

Utk Gladiator klu tujuan kau murni tanpa udang di sebalik mee.. kau boleh off topik kan atau lencongkan topik ini..sehingga lah ketahap perbualan lucah sudah tidak di bualkan..ko kurang lagi ni!!!
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:00 pm

Osmang dan BB..apasal kamu panggil ini orang tuan??? baru setakat 2-3 pos..jgn expect sangat lah dia akan terus di sini..orang macam ini mana2 pun memang perangai dia buat macam itu..suka tgk kesalahan atau error org lain saja.

Kalau time kita bincang2 baik2 saja..tiada pula makhluk satu ini ada.utk menambah2 idea2 bernas kah apa kah. pasal time itu dia tidak nampak sesuatu pun yang berunsur boleh mengenakan SBF. dan itu pasal lah bila dia nampak saja sedikit perbincangan lucu.. (pada saya bukan lucah!) bah..dia terus nampak peluang yg dia tunggu2 selama ini.

Kalau dia tiada di sini pun saya rasa kita tidak menerima apa2 kesan.

So kalau u nak stay..stay! kalau mau berambus..silakan..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:20 pm

osmangbinladeng wrote:
terima kasih, terima kasih kerana sudi menjenguk, walaupun sudah nya dan pasti kehadiran tuan di sini sekadar melepas kan kahak dia tangga...sy tahu siapa anda...terima kasih sekali lagi..mungkin dalam pemerhatian tuan ini adalah salah salah daya tarikan ke sbf..offcouse..dan terbukti tuan sanggup datang kesini hanya kerana topik ini...harap tuan buka lah mata, jangan lah tunjukkan kebudak-budakkan anda dalam dunia IT ini...
anda tahu siapa saya? siapa? gertakkah? sebab saya buka matalah saya sangat mengagumi anda yg benar2 telah menunjukkan kedewasaan dan bekongsi hal2 begini. Tahniah.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:30 pm

BBmonkey wrote:

bah, tuan gladiator..sila kenalkan diri mu di ruangan terbuka tu.."mari berkenalan" di thread atas tu...

endah payah kasih kanal2 bah. saya rasa dia sudah pernah memperkenalkan dirinya sebelum ini..
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:33 pm

gladiator wrote:
osmangbinladeng wrote:
terima kasih, terima kasih kerana sudi menjenguk, walaupun sudah nya dan pasti kehadiran tuan di sini sekadar melepas kan kahak dia tangga...sy tahu siapa anda...terima kasih sekali lagi..mungkin dalam pemerhatian tuan ini adalah salah salah daya tarikan ke sbf..offcouse..dan terbukti tuan sanggup datang kesini hanya kerana topik ini...harap tuan buka lah mata, jangan lah tunjukkan kebudak-budakkan anda dalam dunia IT ini...
anda tahu siapa saya? siapa? gertakkah? sebab saya buka matalah saya sangat mengagumi anda yg benar2 telah menunjukkan kedewasaan dan bekongsi hal2 begini. Tahniah.

relax bah gladiator..kau pun sudah tau bukan kami semua enda butul..jangan lah kau pun terikut2 enda betul.
Back to top Go down
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:34 pm

osmangbinladeng wrote:
pergi lah ke forum-forum lain..bandingkan, baca dari mula hingga akhir, itu adalah yang terbaik bagi pengkritik seprti tuan..Satu hal lagi mungkin di sini tidak seperti forum di pihak tuan, sy boleh katakan pihak tuan racist kritikal, double standard super saiya...dan selepas ini sy pun berharap topik ini di lock atau sy ni ban..dan anda akan ketawa terbahak-bahak kerana mungkin itu yang tuan mahu...lagi satu...belajar bandingkan maya dan realiti...donggeng dan sejarah..
saya sebenarnya telah melawat banyak forum2 lain, dan tahniah sekali lagi kpd anda kerana dgn pengalaman anda itu, anda telah dgn begitu baik sekali ingin mengongsikan apa yg anda dpt itu ke dlm forum ini. Pujian ini utk anda kerana mungkin dlm ramai2, anda seorang sj yg benar2 telah dpt membandingkan maya dgn realiti, dongeng dgn sejarah. Apa kaitannya dgn ayat anda ini pun saya sebenarnya tdk pasti. Itulah kehebatan anda. Tahniah.
osmangbinladeng wrote:
keaman di sini mungkin menguja tuan...berlajar menghormati bangsa lain..lagi pun sy boring layan urg mcm tuan nie...masuk jak kritik yg buruk..yang baik tak da pulak tuan puji...so -ve thinking tuan tu ubah dulu, pandang cermin, tengok badan pindik kah tinggi...kurus kah tagap..satu pesan sy...buka lah minda tuan tu...ni bukan sekolah ugama...lagi satu faham kan lah apa erti FORUM...
mengapa timbul cerita tentang menghormati bangsa lain? adakah kaitan cerita xxx anda itu dgn bangsa anda? saya mohon maaf jika memang begitu. Saya akan berusaha utk berfikiran +ve dan membuka minda agar dpt melayan cerita2 xxx anda itu.
osmangbinladeng wrote:
p/s- ko harus bangga sy panggil ko tuan...ndak sampai hati sy panggil ko budak...
terima kasih kerana memanggil saya tuan, saya sebenarnya tdk kisah, tuanpun boleh, budak pun boleh, tiada masalah. Tp pd saya, andalah yg sepatutnya layak dipanggil 'tuan' kerana cerita terlebih2 anda berkenaan xxx. Rakan2 anda yg lain boleh juga dipanggil 'tuan' dan 'puan' , tahniah.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:38 pm

osmangbinladeng wrote:
gladiator wrote:
Atas niat yg anda katakanlah saya ucapkan tahniah kpd pejuang2 spt anda dlm hal ini. Tahniah, syabas.
ndak salah kan perjuagkan hak masing-masing...ndak kan ko menyibuk buss...atau mami ko ajar ko menyibuk..atau keturunan ko ni memang begitu... Cool
saya sebenarnya tertanya2 mengapa anda berkata demikian. Anda mempunyai hak, jd teruskan sj mencapai hak anda itu tanpa melibatkan org lain atau menyebut2 keturunan org lain.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:41 pm

osmangbinladeng wrote:
akinabalu wrote:
gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

Jangan risau gladiator. Tunggu masa saja tu kena ban.
harus ko ingat buss...hanya yg bertanda merah saja tu yang berani buat topik macam ni...yg lain ni tidak harus di persalahkan...mereka adalah forumer...itu lah yang akan mereka buat(balas post) selaku forumer yg berfikiran waras...tidak memilih topik semau pun bleh masuk utak...
sebab itulah saya kagum dan ucapkan tahniah utk anda semua. Tahniah.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:42 pm

BBmonkey wrote:
Sepatutnya topic ni sudah kena ban awal2 lagi kalau ianya tidak memenuhi syarat2..jangan tunggu sampai 5 page.kemudian cakap..nda sesuai.Mcm d forum lain yg suda lama sia join..admin atau mod akan terus close topic dn bagi reason kenapa kena edit dan ban.Hantar PM sama individu tlibat lagi, kasi dia warning.sebab kkadang ada warning tu kena post di thread lain, nda la tu urang tbaca..mana mods sbf ni? salah satu tugas moderator ialah mengedit dan memindahkan mana2 post yg sesuai mengikut topic.kasi PM warning .supaya nda terasa urang tu, bagi la komen cara profesional) kalau suda kena kasi chance nah apalagi..masing2 mo lah kunu terror smpai lupa daratan.
Bukan mo kasi tegang tu benang yg sudah memang basah tpi sebagai ingatan juga kepada mods yg lupa tu..kesian hotmama sama tuan alpha..kena kasi ikut.padahal bukan jahat cakap durang tu, ada benar bah tu. kena tanya durang jawab la..(lain la mcm si osamang (nda makan saman) sama si bbmonkey...
Tugas yang diamanahkan kita itu satu ibadah..jalankan dengan sebaiknya..
Ok bah tu..kita saling ingat mengingati...dari kita juga tu.




( monkey jenis bukan alim alim kucing...)

Uinaa BB..jgn marah bah sama kita punya admin dan mods semua..dia urang sudah cukup sporting sama kita selama ini. ini pada saya bukan masalah dari mods atau admin..

tapi sebaik mana atau membina macam mana pun komplen itu..saya harap tengok juga siapa yg komplen dan siapa yg kena komplen. ok. saya percaya admin dan mods tidak lah berkira sangat sama kita.
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:43 pm

gladiator wrote:
osmangbinladeng wrote:
akinabalu wrote:
gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

Jangan risau gladiator. Tunggu masa saja tu kena ban.
harus ko ingat buss...hanya yg bertanda merah saja tu yang berani buat topik macam ni...yg lain ni tidak harus di persalahkan...mereka adalah forumer...itu lah yang akan mereka buat(balas post) selaku forumer yg berfikiran waras...tidak memilih topik semau pun bleh masuk utak...
sebab itulah saya kagum dan ucapkan tahniah utk anda semua. Tahniah.

hehe..selain dari kekaguman itu..apa lagi bah yg bulih ko buat menambahkan kekaguman kami sama kau pula.. Very Happy
Back to top Go down
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:44 pm

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
dah pun sy tulis sana .."APA ERTI KENIKMATAN SEKS" ndak kan mau tulis pos pasal si anwar, PKR, Abdullah...duiii ndak paham-paham kah lg tu urang ...kali gagal BM dia tu SPM...tau blum lagi Ambil PMR

mana kita tau..jangan jangan dia lah Raja segala Raja MMmmMmm...saja tunjuk alim sini...hehehe.jangan marah bah , Osamang...ni kali sia nda jahat sama kau..sia tulung ko marah tu orang..kita berganding bahu kutuk dia..kikiki
bbmonkey, anda perempuankah? jika anda perempuan, saya ucapkan tahniah kerana boleh dan sudi melibatkan diri dlm cerita2 begini. Tahniah, tdk ramai perempuan yg sedemikian.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:47 pm

osamang dan BB sudah kau ucap tahniah.. saya endada kah apa2 ucapan dari mr gladiator? Sad
Back to top Go down
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:52 pm

alphawaves wrote:
saya baru masuk hari ini..dan sudah membaca semua pos2 berkaitan hal ini..dan saya rasa semua org ada pandangan yg bernas dan membina utk memperbaiki lagi SBF di masa depan.

Cuma pada ssaya satu saja..kalau betul si gladiator ini mau menyumbang bersama utk membina SBF..pos kau baru berapa kawan?...kami pos berapa?..di saat2 SBf memerlukan rakan2 utk terus menghidupkannya nyawanya..siapa yang ada di sisinya?..si gladiator ini baru sampai sudah berlagak macam ayam kampung tidak cukup makan jagung!!

Utk Gladiator klu tujuan kau murni tanpa udang di sebalik mee.. kau boleh off topik kan atau lencongkan topik ini..sehingga lah ketahap perbualan lucah sudah tidak di bualkan..ko kurang lagi ni!!!
ya, betul tu, pos saya masih terlalu sedikit berbanding ratusan pos kamu. Sebab itulah saya kagum dgn kamu semua kerana kamulah antara yg berada di sisi sbf dan menghidupkan nyawa sbf dgn berbagai2 cerita menarik termasuklah xxx. Tahniah, saya percaya sbf tentu berbangga dgn kamu.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:54 pm

korrud wrote:
osamang dan BB sudah kau ucap tahniah.. saya endada kah apa2 ucapan dari mr gladiator? Sad
oh maaf, saya hanya telah mengucapkan tahniah kpd osamangbinladen, bbmonkey, hot-mama dan alphawaves.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 8:56 pm

korrud wrote:
gladiator wrote:
osmangbinladeng wrote:
akinabalu wrote:
gladiator wrote:
Hai, hebat topik perbincangan kamu ni. 'Tahniah' SBF kerana membenarkan topik begini, sdh tentu akan menjadi daya penarik kpd member2 baru utk terlibat dlm perbincangan begini, bertambah ramai lagilah member SBF kerana adanya daya penarik spt ini. Sdh tentu SBF akan mendpt identiti baru, diharap agar member2 aktif spt osmangbinladeng, bbmonkey, hotmama & alphawaves giat mempromosikan tred berunusr xxx ini di kalangan kawan2. Tahniah SBF sekali lagi.

Jangan risau gladiator. Tunggu masa saja tu kena ban.
harus ko ingat buss...hanya yg bertanda merah saja tu yang berani buat topik macam ni...yg lain ni tidak harus di persalahkan...mereka adalah forumer...itu lah yang akan mereka buat(balas post) selaku forumer yg berfikiran waras...tidak memilih topik semau pun bleh masuk utak...
sebab itulah saya kagum dan ucapkan tahniah utk anda semua. Tahniah.

hehe..selain dari kekaguman itu..apa lagi bah yg bulih ko buat menambahkan kekaguman kami sama kau pula.. Very Happy
tiada apa2 yg boleh menyebabkan kamu bangga dgn saya, malah sayalah yg sepatutnya merasa bangga dan kagum dgn mereka. Tahniah.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 9:01 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:

bah, tuan gladiator..sila kenalkan diri mu di ruangan terbuka tu.."mari berkenalan" di thread atas tu...

endah payah kasih kanal2 bah. saya rasa dia sudah pernah memperkenalkan dirinya sebelum ini..
oh perlu memperkenalkan dirikah? baiklah, saya gladiator, org sabah juga. Harap kamu dpt menerima kehadiran saya.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 9:33 pm

tidak kunun sesuai...tapi post reply saja sudah berapa..kalau inda suka buat la bah nda suka..jangan lagi p reply2..Seks bah tu..sepa tidak mau..tengok la tuan korrud,....terus dia terbangun pagi2 ni, kena teriak si pukutarap..mana sudah yng nyokong tu ah..muka mcm brad pitt kunun..setau sya..si brad ni jadi simbol seks bagi lelaki..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Today at 9:36 pm

Back to top Go down
 
Apa Erti Kenikmatan Seks....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» seks @ 77

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: