SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Apa Erti Kenikmatan Seks....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:37 pm

patut lah di ecosway, ada jual tu intimate jel..patutlah staff senior yg ppuan bbisik2 ..ni pula cerita durang..cheaat..buleh sudah sia loyar buruk sama durang ni...terima kasih tuan alpha..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:47 pm

BBmonkey wrote:
patut lah di ecosway, ada jual tu intimate jel..patutlah staff senior yg ppuan bbisik2 ..ni pula cerita durang..cheaat..buleh sudah sia loyar buruk sama durang ni...terima kasih tuan alpha..
bgai sy perempan sdg cukup sempurnah.....ndak payah lagi pakai apa-apa...yg penting masih ada cecair dan pandai menjaga anu nya ketika haid....sebab semua keadaan tidak selesa hadir dalam kitaran haid....so pumpuan tu kalu haid pandai-oandai lah ya...jan pasang kalau haid,,,pasal kalu gelap mana persaan tu kan haid....lain lah kalu ada pengalaman tau tu aura-aura haid mcm mana....hehehehe
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Wed Jul 09, 2008 8:47 am

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
patut lah di ecosway, ada jual tu intimate jel..patutlah staff senior yg ppuan bbisik2 ..ni pula cerita durang..cheaat..buleh sudah sia loyar buruk sama durang ni...terima kasih tuan alpha..
bgai sy perempan sdg cukup sempurnah.....ndak payah lagi pakai apa-apa...yg penting masih ada cecair dan pandai menjaga anu nya ketika haid....sebab semua keadaan tidak selesa hadir dalam kitaran haid....so pumpuan tu kalu haid pandai-oandai lah ya...jan pasang kalau haid,,,pasal kalu gelap mana persaan tu kan haid....lain lah kalu ada pengalaman tau tu aura-aura haid mcm mana....hehehehe

Iya butul osmang, prmpuan datang bulan ada aura2 tertentu juga tu. hihi..bah faham2 saja lah ya..
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Wed Jul 09, 2008 4:57 pm

korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
patut lah di ecosway, ada jual tu intimate jel..patutlah staff senior yg ppuan bbisik2 ..ni pula cerita durang..cheaat..buleh sudah sia loyar buruk sama durang ni...terima kasih tuan alpha..
bgai sy perempan sdg cukup sempurnah.....ndak payah lagi pakai apa-apa...yg penting masih ada cecair dan pandai menjaga anu nya ketika haid....sebab semua keadaan tidak selesa hadir dalam kitaran haid....so pumpuan tu kalu haid pandai-oandai lah ya...jan pasang kalau haid,,,pasal kalu gelap mana persaan tu kan haid....lain lah kalu ada pengalaman tau tu aura-aura haid mcm mana....hehehehe

Iya butul osmang, prmpuan datang bulan ada aura2 tertentu juga tu. hihi..bah faham2 saja lah ya..
tapi kalu sana timur leste kalu tu pompuan datang bulan...dorang xxxxx katiak...pasal ada jugk tu bulu-bulu kan... Rolling Eyes Rolling Eyes katiak pun katiak lah yg penting OM puasss....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Wed Jul 09, 2008 5:07 pm

osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
patut lah di ecosway, ada jual tu intimate jel..patutlah staff senior yg ppuan bbisik2 ..ni pula cerita durang..cheaat..buleh sudah sia loyar buruk sama durang ni...terima kasih tuan alpha..
bgai sy perempan sdg cukup sempurnah.....ndak payah lagi pakai apa-apa...yg penting masih ada cecair dan pandai menjaga anu nya ketika haid....sebab semua keadaan tidak selesa hadir dalam kitaran haid....so pumpuan tu kalu haid pandai-oandai lah ya...jan pasang kalau haid,,,pasal kalu gelap mana persaan tu kan haid....lain lah kalu ada pengalaman tau tu aura-aura haid mcm mana....hehehehe

Iya butul osmang, prmpuan datang bulan ada aura2 tertentu juga tu. hihi..bah faham2 saja lah ya..
tapi kalu sana timur leste kalu tu pompuan datang bulan...dorang xxxxx katiak...pasal ada jugk tu bulu-bulu kan... Rolling Eyes Rolling Eyes katiak pun katiak lah yg penting OM puasss....

oppss..ganas butul dia urang ini ya.. affraid..kanapa xxxxxx itu kaetiak, kenapa endah xxxxx papaya dia.. Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Thu Jul 10, 2008 9:11 am

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Ini ada info sikit pasal lelaki dan seks.

- Lelaki yang normal boleh melakukan seks sesekali atau lebih dalam sehari.

- Dalam rekod kajian FAHOM seorang lelaki melayu mampu melakukan seks sebanyak 9 kali dalam 24 jam.

- Sekali pancut benih lelaki boleh mengeluarkan lebih dari 100 juta sperma.

- Jika berlaku persenyawaan dari sperma yang lemah, besar kemungkinan akan berlaku keguguran pada ibu-ibu yang hamil.

- Apabila usia meningkat, jumlah sperma yangg matang akan berkurangan

- Walaupun ada 100 juta sperma, namun hanya satu sperma sahaja boleh memasuk telur untuk dipersenyawakan menjadi benih.

- Lelaki akan merasa puas apabila memancutkan air maninya

- Wanita pula akan berasa puas apabila dapat berasmara dalam tempoh yang lama

- Zakar adalah satu-satunya alat kelamin lelaki yang menyeronokkan apabila melakukan hubungan seksual

- Seluruh tubuh wanita boleh menaikkan berahi setiap lelaki iaitu dari tapak kaki hingga ke hujung rambut

-
Merokok, dadah, alkohol, pil khayal dan memakan ubat-ubatan yang
berpanjangan boleh melemahkan syahwat dan mengurangkan air mani yang
pekat.


Dipetik daripada Mingguan Wanita 19-25 Sept 2003 bil 1035: muka surat 78

sia ambil dari blog lain...


ada tongkat ali maa.....lagi pun ada banyak cara bah kasih puas pasangan...kalu sy biar sy indak puas yg penting pasangan sy minta lagi,....hehehehe

betul kah ni? adakah perempuan yg cakap 'sia mo lagi'..bah , mana sudah si hotmama ni..mo tanya dulu..pernah ka cakap sama si hotmama 'papa, sia mo lagi'


Iskkkk ndak payah cakap bah BB ...klu sudah kawin tu paham juga bah klu mau lagi .. tapi apa macam susah ni klu ada anak .. ndak buli kuat sikit tu volume ..misti mo jaga .. nah last2 satu kali saja .. itu pun sudah cukup bagus klu tiada interuption ...hehe :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Thu Jul 10, 2008 9:19 am

korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
korrud wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
patut lah di ecosway, ada jual tu intimate jel..patutlah staff senior yg ppuan bbisik2 ..ni pula cerita durang..cheaat..buleh sudah sia loyar buruk sama durang ni...terima kasih tuan alpha..
bgai sy perempan sdg cukup sempurnah.....ndak payah lagi pakai apa-apa...yg penting masih ada cecair dan pandai menjaga anu nya ketika haid....sebab semua keadaan tidak selesa hadir dalam kitaran haid....so pumpuan tu kalu haid pandai-oandai lah ya...jan pasang kalau haid,,,pasal kalu gelap mana persaan tu kan haid....lain lah kalu ada pengalaman tau tu aura-aura haid mcm mana....hehehehe

Iya butul osmang, prmpuan datang bulan ada aura2 tertentu juga tu. hihi..bah faham2 saja lah ya..
tapi kalu sana timur leste kalu tu pompuan datang bulan...dorang antam katiak...pasal ada jugk tu bulu-bulu kan... Rolling Eyes Rolling Eyes katiak pun katiak lah yg penting OM puasss....

oppss..ganas butul dia urang ini ya.. affraid..kanapa hantam itu kaetiak, kenapa endah antam papaya dia.. Twisted Evil Twisted Evil


affraid affraid affraid gaaaaaanas nya ... :pig:
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Thu Jul 10, 2008 10:28 am

hot_mama wrote:

Iskkkk ndak payah cakap bah BB ...klu sudah kawin tu paham juga bah klu mau lagi .. tapi apa macam susah ni klu ada anak .. ndak buli kuat sikit tu volume ..misti mo jaga .. nah last2 satu kali saja .. itu pun sudah cukup bagus klu tiada interuption ...hehe :pig:
jadi kalau time kamu main trus anak ko tanya..."mami kenapa daddy tindih mami....????bulih sy naik atas daddy mami???....naaa apa lah ko jawab hot mama
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Fri Jul 11, 2008 12:47 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:

Iskkkk ndak payah cakap bah BB ...klu sudah kawin tu paham juga bah klu mau lagi .. tapi apa macam susah ni klu ada anak .. ndak buli kuat sikit tu volume ..misti mo jaga .. nah last2 satu kali saja .. itu pun sudah cukup bagus klu tiada interuption ...hehe :pig:
jadi kalau time kamu main trus anak ko tanya..."mami kenapa daddy tindih mami....????bulih sy naik atas daddy mami???....naaa apa lah ko jawab hot mama




Belum pernah lagi terjadi ni ... hehehhehe tapi kawan sia pernah lah .. dia cerita kami.. Laughing :pig: terpaksa kinsil rancangan ... lol!
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Fri Jul 11, 2008 6:30 am

hot_mama wrote:
osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:

Iskkkk ndak payah cakap bah BB ...klu sudah kawin tu paham juga bah klu mau lagi .. tapi apa macam susah ni klu ada anak .. ndak buli kuat sikit tu volume ..misti mo jaga .. nah last2 satu kali saja .. itu pun sudah cukup bagus klu tiada interuption ...hehe :pig:
jadi kalau time kamu main trus anak ko tanya..."mami kenapa daddy tindih mami....????bulih sy naik atas daddy mami???....naaa apa lah ko jawab hot mama




Belum pernah lagi terjadi ni ... hehehhehe tapi kawan sia pernah lah .. dia cerita kami.. Laughing :pig: terpaksa kinsil rancangan ... lol!
bah kalu sda mau takaluar tu mcm mana mau stop...bleh break kah lagi tu...kalu sy indak bleh lor...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: ni cerita pasal roket   Sat Jul 12, 2008 9:09 am

Zakar yang bengkok atau melengkung ketika ereksi
hanya menjadi masalah apabila ia menyukarkan lelaki melakukan hubungan
seksual penetratif dengan pasangan.
Jika boleh masuk dan tidak
memberi apa-apa tekanan kepadanya atau pasangan, perkara itu tidak
perlu dirisaukan.Yang menimbulkan masalah ialah pada peringkat awal,
keadaan adalah biasa, tetapi lama kelamaan kebengkokan menjadi ketara
dan menyukarkan persetubuhan. Waktu itu mustahak untuk mendapatkan
rawatan sesuai.
Sebelum ini rawatan ialah melalui pembedahan, tetapi
kini ada cara menggunakan alat penarik zakar atau andropenis dan
keberkesanannya ialah lebih 97 peratus.
Bagaimanapun, dalam pasaran
ada juga alat tiruan yang tiada piawaian dan jika dipakai akan
menjejaskan anggota sulit. Jadi jangan tertipu.

Rujukan : Dr.Ismail Thamby
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: untuk bacaan 18sx   Sat Jul 12, 2008 9:38 am

Antara tempat yang romantik dan menghairahkan untuk dicium.
Perlu cuba dan cari mana yang paling sensitif dan boleh
dijadikan tapak mula untuk menggoda.

- Belakang telinga (Boleh naik ghairah terutama telinga
turut dihembus dengan perlahan)
- Hujung hidung (romantik)
- Belakang leher (romantik dan ghairah)
- Dibawah lengan atas (romantik)
- Bahu disekitar lengkungan bahu (ghairah)
- Tapak tangan (Mengejutkan)
- Pergelangan tangan sebelah dalam (mengejutkan)
- Dibawah dagu (steam habis)
- Kelopak mata (romantik)
- Buku lali sebelah atas (menggoda)
- Hujung jari (menggoda)
- Tulang belakang (menggoda)
- Belakang badan (menggoda)
- Perut (Geli tapi kena masa ghairah)
- Belakang lutut (menggoda)

Setiap isteri adalah unik. Cari dan cuba dan jika betul-betul sayang dan cinta, cium seluruh badan termasuk tempat yang sulit.


p/s ni sia dapat dr blog lain..saja mo kirim..utk info bagi yg suda berkahwin..kkadang suami pndai lupa..isteri juga perlu belaian...jangan main hentam keromo saja..mcm ayam jantan..kejar2, bila dapat tangkap, MmMMmM terus dia kasih tinggal..jadi yg isteri mcm mana? lugai-lugai..terkejut, tiada apa2 lagi mukadimah..terus-terusan.
bah, mama...cuba ulas sikit..betul ka tidak..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 12, 2008 11:09 am

BBmonkey wrote:
Antara tempat yang romantik dan menghairahkan untuk dicium.
Perlu cuba dan cari mana yang paling sensitif dan boleh
dijadikan tapak mula untuk menggoda.

- Belakang telinga (Boleh naik ghairah terutama telinga
turut dihembus dengan perlahan)
- Hujung hidung (romantik)
- Belakang leher (romantik dan ghairah)
- Dibawah lengan atas (romantik)
- Bahu disekitar lengkungan bahu (ghairah)
- Tapak tangan (Mengejutkan)
- Pergelangan tangan sebelah dalam (mengejutkan)
- Dibawah dagu (steam habis)
- Kelopak mata (romantik)
- Buku lali sebelah atas (menggoda)
- Hujung jari (menggoda)
- Tulang belakang (menggoda)
- Belakang badan (menggoda)
- Perut (Geli tapi kena masa ghairah)
- Belakang lutut (menggoda)

Setiap isteri adalah unik. Cari dan cuba dan jika betul-betul sayang dan cinta, cium seluruh badan termasuk tempat yang sulit.


p/s ni sia dapat dr blog lain..saja mo kirim..utk info bagi yg suda berkahwin..kkadang suami pndai lupa..isteri juga perlu belaian...jangan main hentam keromo saja..mcm ayam jantan..kejar2, bila dapat tangkap, MmMMmM terus dia kasih tinggal..jadi yg isteri mcm mana? lugai-lugai..terkejut, tiada apa2 lagi mukadimah..terus-terusan.
bah, mama...cuba ulas sikit..betul ka tidak..
sy paling suka bab-bab bawa pusat tu...heheheh...mcm mana ko betumbuk sama GF ko kalu ko dapat cium sana tu...fuhh...grenti lah..
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 12, 2008 6:06 pm

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Antara tempat yang romantik dan menghairahkan untuk dicium.
Perlu cuba dan cari mana yang paling sensitif dan boleh
dijadikan tapak mula untuk menggoda.

- Belakang telinga (Boleh naik ghairah terutama telinga
turut dihembus dengan perlahan)
- Hujung hidung (romantik)
- Belakang leher (romantik dan ghairah)
- Dibawah lengan atas (romantik)
- Bahu disekitar lengkungan bahu (ghairah)
- Tapak tangan (Mengejutkan)
- Pergelangan tangan sebelah dalam (mengejutkan)
- Dibawah dagu (steam habis)
- Kelopak mata (romantik)
- Buku lali sebelah atas (menggoda)
- Hujung jari (menggoda)
- Tulang belakang (menggoda)
- Belakang badan (menggoda)
- Perut (Geli tapi kena masa ghairah)
- Belakang lutut (menggoda)

Setiap isteri adalah unik. Cari dan cuba dan jika betul-betul sayang dan cinta, cium seluruh badan termasuk tempat yang sulit.


p/s ni sia dapat dr blog lain..saja mo kirim..utk info bagi yg suda berkahwin..kkadang suami pndai lupa..isteri juga perlu belaian...jangan main hentam keromo saja..mcm ayam jantan..kejar2, bila dapat tangkap, MmMMmM terus dia kasih tinggal..jadi yg isteri mcm mana? lugai-lugai..terkejut, tiada apa2 lagi mukadimah..terus-terusan.
bah, mama...cuba ulas sikit..betul ka tidak..
sy paling suka bab-bab bawa pusat tu...heheheh...mcm mana ko betumbuk sama GF ko kalu ko dapat cium sana tu...fuhh...grenti lah..

kalau balik2 skil yg sama, boring bah..bawah pusat saja..atas pusat tiada kah?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 12, 2008 6:10 pm

BBmonkey wrote:
kalau balik2 skil yg sama, boring bah..bawah pusat saja..atas pusat tiada kah?
bleh bah BB nanti kalu kita check in sy try telinga ko... What a Face What a Face
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 12, 2008 6:14 pm

yang penting,mandi..pakai wangi wangi..tpi jangan pakai yg jenama bengali punya minyak wangi..belum apa2 pengsan kepeningan...yg pompuan, pakai yg berbau citrus atau softmusk..yg lelaki, pakai yg bau musky sikit...paling sia suka tu bau hugo men,by hugo boss..pastikan semua badan bersih..semua tmpat kasi wangi..bilikpun kasi wangi, pasang lilin..pasamg lampu samar2 ,supaya dpat suasana yg romantik..
badan mesti cergas, cukup tidur, cukup rehat, baru dpat perfom dengan hebat..kikikiki..
betul kan hotmama...sia tau, ko mesti kasi tidur anak2 dulu kan?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 14, 2008 11:18 am

BBmonkey wrote:
yang penting,mandi..pakai wangi wangi..tpi jangan pakai yg jenama bengali punya minyak wangi..belum apa2 pengsan kepeningan...yg pompuan, pakai yg berbau citrus atau softmusk..yg lelaki, pakai yg bau musky sikit...paling sia suka tu bau hugo men,by hugo boss..pastikan semua badan bersih..semua tmpat kasi wangi..bilikpun kasi wangi, pasang lilin..pasamg lampu samar2 ,supaya dpat suasana yg romantik..
badan mesti cergas, cukup tidur, cukup rehat, baru dpat perfom dengan hebat..kikikiki..
betul kan hotmama...sia tau, ko mesti kasi tidur anak2 dulu kan?
aduh...mau itu mcm kah BB...sinsai saja bah...xxxx...xxxxxxxx...radu...xxxxxx..pulang...heheheh
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 14, 2008 3:52 pm

patutlah teda mo ko..
main karabau saja... Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 15, 2008 10:13 am

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
yang penting,mandi..pakai wangi wangi..tpi jangan pakai yg jenama bengali punya minyak wangi..belum apa2 pengsan kepeningan...yg pompuan, pakai yg berbau citrus atau softmusk..yg lelaki, pakai yg bau musky sikit...paling sia suka tu bau hugo men,by hugo boss..pastikan semua badan bersih..semua tmpat kasi wangi..bilikpun kasi wangi, pasang lilin..pasamg lampu samar2 ,supaya dpat suasana yg romantik..
badan mesti cergas, cukup tidur, cukup rehat, baru dpat perfom dengan hebat..kikikiki..
betul kan hotmama...sia tau, ko mesti kasi tidur anak2 dulu kan?
aduh...mau itu mcm kah BB...sinsai saja bah...xxxx...xxxxxxxx...radu...xxxxxx..pulang...heheheh


Itulah urang cakap lelaki umpama suis lampu ..klu mau on saja ..klu ndak kasi off dia ..
perempuan macam iron ..lambat mo panas ..tapi jaga klu sudah panas .. Twisted Evil
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 15, 2008 10:16 am

BBmonkey wrote:
yang penting,mandi..pakai wangi wangi..tpi jangan pakai yg jenama bengali punya minyak wangi..belum apa2 pengsan kepeningan...yg pompuan, pakai yg berbau citrus atau softmusk..yg lelaki, pakai yg bau musky sikit...paling sia suka tu bau hugo men,by hugo boss..pastikan semua badan bersih..semua tmpat kasi wangi..bilikpun kasi wangi, pasang lilin..pasamg lampu samar2 ,supaya dpat suasana yg romantik..
badan mesti cergas, cukup tidur, cukup rehat, baru dpat perfom dengan hebat..kikikiki..
betul kan hotmama...sia tau, ko mesti kasi tidur anak2 dulu kan?


Aiii ..mistilah BB ..klu ndak macam mana mo beraksi malam ? Ya betul tu BB misti kasi bersih dulu semua ..iskkk ndak lah sia klu yg bau2 tu ....baru mo romen pun bau katiak buat apa kan .. iskkk muntah saja sia .. No :pig:
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 15, 2008 11:07 am

hot_mama wrote:
BBmonkey wrote:
yang penting,mandi..pakai wangi wangi..tpi jangan pakai yg jenama bengali punya minyak wangi..belum apa2 pengsan kepeningan...yg pompuan, pakai yg berbau citrus atau softmusk..yg lelaki, pakai yg bau musky sikit...paling sia suka tu bau hugo men,by hugo boss..pastikan semua badan bersih..semua tmpat kasi wangi..bilikpun kasi wangi, pasang lilin..pasamg lampu samar2 ,supaya dpat suasana yg romantik..
badan mesti cergas, cukup tidur, cukup rehat, baru dpat perfom dengan hebat..kikikiki..
betul kan hotmama...sia tau, ko mesti kasi tidur anak2 dulu kan?


Aiii ..mistilah BB ..klu ndak macam mana mo beraksi malam ? Ya betul tu BB misti kasi bersih dulu semua ..iskkk ndak lah sia klu yg bau2 tu ....baru mo romen pun bau katiak buat apa kan .. iskkk muntah saja sia .. No :pig:
kalu bau ketiak tu kompom bulu dia 5 inci panjang tu,,heheheh.kalu barsih bahteda bulu katiak..tiap minggu sabut...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 15, 2008 2:27 pm

BBmonkey wrote:
yang penting,mandi..pakai wangi wangi..tpi jangan pakai yg jenama bengali punya minyak wangi..belum apa2 pengsan kepeningan...yg pompuan, pakai yg berbau citrus atau softmusk..yg lelaki, pakai yg bau musky sikit...paling sia suka tu bau hugo men,by hugo boss..pastikan semua badan bersih..semua tmpat kasi wangi..bilikpun kasi wangi, pasang lilin..pasamg lampu samar2 ,supaya dpat suasana yg romantik..
badan mesti cergas, cukup tidur, cukup rehat, baru dpat perfom dengan hebat..kikikiki..
betul kan hotmama...sia tau, ko mesti kasi tidur anak2 dulu kan?

Klu yg lelaki pakai phremones bah..nah merayu lah si kawan nanti..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 15, 2008 4:22 pm

alphawaves wrote:

Klu yg lelaki pakai phremones bah..nah merayu lah si kawan nanti..
apa itu phremones....modes kah tu allpha??
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Wed Jul 16, 2008 4:22 pm

osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:

Klu yg lelaki pakai phremones bah..nah merayu lah si kawan nanti..
apa itu phremones....modes kah tu allpha??




poor romeo...pheromones pun tak tau. Deiii, tengok lah discovery channel....mcm mcm ada....semua urang ada feromone bah tuan alpha..cuma ia dpt dirasai,dihidu oleh pasangan yg serasi dengan mereka..mcm queen bee punya peromone tu...sia inda pandai kasi elaborate sia punya ayat...sia pandai yg jiwang karat sahja. Razz Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Thu Jul 17, 2008 6:43 am

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:

Klu yg lelaki pakai phremones bah..nah merayu lah si kawan nanti..
apa itu phremones....modes kah tu allpha??




poor romeo...pheromones pun tak tau. Deiii, tengok lah discovery channel....mcm mcm ada....semua urang ada feromone bah tuan alpha..cuma ia dpt dirasai,dihidu oleh pasangan yg serasi dengan mereka..mcm queen bee punya peromone tu...sia inda pandai kasi elaborate sia punya ayat...sia pandai yg jiwang karat sahja. Razz Razz


Nanti macam itu My super ex-gf ..nah ,sampai patah bah tu katil ..kakakaka :pig:
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Today at 6:54 am

Back to top Go down
 
Apa Erti Kenikmatan Seks....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» seks @ 77

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: