SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Apa Erti Kenikmatan Seks....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 9:41 pm

saya hairan mengapa anda semua spt marah pd saya sedangkan saya benar2 kagum dgn cerita2 xxx anda semua.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 9:45 pm

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Sepatutnya topic ni sudah kena ban awal2 lagi kalau ianya tidak memenuhi syarat2..jangan tunggu sampai 5 page.kemudian cakap..nda sesuai.Mcm d forum lain yg suda lama sia join..admin atau mod akan terus close topic dn bagi reason kenapa kena edit dan ban.Hantar PM sama individu tlibat lagi, kasi dia warning.sebab kkadang ada warning tu kena post di thread lain, nda la tu urang tbaca..mana mods sbf ni? salah satu tugas moderator ialah mengedit dan memindahkan mana2 post yg sesuai mengikut topic.kasi PM warning .supaya nda terasa urang tu, bagi la komen cara profesional) kalau suda kena kasi chance nah apalagi..masing2 mo lah kunu terror smpai lupa daratan.
Bukan mo kasi tegang tu benang yg sudah memang basah tpi sebagai ingatan juga kepada mods yg lupa tu..kesian hotmama sama tuan alpha..kena kasi ikut.padahal bukan jahat cakap durang tu, ada benar bah tu. kena tanya durang jawab la..(lain la mcm si osamang (nda makan saman) sama si bbmonkey...
Tugas yang diamanahkan kita itu satu ibadah..jalankan dengan sebaiknya..
Ok bah tu..kita saling ingat mengingati...dari kita juga tu.




( monkey jenis bukan alim alim kucing...)

Uinaa BB..jgn marah bah sama kita punya admin dan mods semua..dia urang sudah cukup sporting sama kita selama ini. ini pada saya bukan masalah dari mods atau admin..

tapi sebaik mana atau membina macam mana pun komplen itu..saya harap tengok juga siapa yg komplen dan siapa yg kena komplen. ok. saya percaya admin dan mods tidak lah berkira sangat sama kita.

bukan marah bah korrud..saja mo kasih ingat dia ni..pandai pandai bawa diri di tempat orang..buat cara orang baru..masuk, bagi salam, perkenalkan diri, sampuk2 mana mana cerita yg perlu..sampuk dengan adab..tidak pernah masuk forum kah?
Profsional lah kalau mo bgi komen..cakap terus terang..jangan main sindir ( hnbn6).
tenguk tersinggung suda tuan alpha..dia kena hypnotize oleh tuan alpha baru tau..nasib baik forumer di sini bukan jahat2. Tuan korrud mana hilang? lama nda nampak.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 9:48 pm

gladiator wrote:
saya hairan mengapa anda semua spt marah pd saya sedangkan saya benar2 kagum dgn cerita2 xxx anda semua.

ko baca balik reply si aki sama si karasumbang tu selepas ko antar post ko tu..apa durang cakap..? kalau ko panjang pikiran, mengerti lah ko tu..kalau ko tanya lagi balik, entahlah ...ko jawab soklan ko snediri.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 9:49 pm

BBmonkey wrote:
bukan marah bah korrud..saja mo kasih ingat dia ni..pandai pandai bawa diri di tempat orang..buat cara orang baru..masuk, bagi salam, perkenalkan diri, sampuk2 mana mana cerita yg perlu..sampuk dengan adab..tidak pernah masuk forum kah?
Profsional lah kalau mo bgi komen..cakap terus terang..jangan main sindir ( hnbn6).
tenguk tersinggung suda tuan alpha..dia kena hypnotize oleh tuan alpha baru tau..nasib baik forumer di sini bukan jahat2. Tuan korrud mana hilang? lama nda nampak.
minta maaflah jika kekaguman saya telah menyebabkan anda semua kurang senang. Saya sepatutnya menyampuk cerita xxx kamu dgn penuh adab. Harap maaf.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sat Jul 19, 2008 10:14 pm

gladiator wrote:
BBmonkey wrote:
bukan marah bah korrud..saja mo kasih ingat dia ni..pandai pandai bawa diri di tempat orang..buat cara orang baru..masuk, bagi salam, perkenalkan diri, sampuk2 mana mana cerita yg perlu..sampuk dengan adab..tidak pernah masuk forum kah?
Profsional lah kalau mo bgi komen..cakap terus terang..jangan main sindir ( hnbn6).
tenguk tersinggung suda tuan alpha..dia kena hypnotize oleh tuan alpha baru tau..nasib baik forumer di sini bukan jahat2. Tuan korrud mana hilang? lama nda nampak.
minta maaflah jika kekaguman saya telah menyebabkan anda semua kurang senang. Saya sepatutnya menyampuk cerita xxx kamu dgn penuh adab. Harap maaf.


Tau tak pe. Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 4:37 am

gladiator wrote:
BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
dah pun sy tulis sana .."APA ERTI KENIKMATAN SEKS" ndak kan mau tulis pos pasal si anwar, PKR, Abdullah...duiii ndak paham-paham kah lg tu urang ...kali gagal BM dia tu SPM...tau blum lagi Ambil PMR

mana kita tau..jangan jangan dia lah Raja segala Raja MMmmMmm...saja tunjuk alim sini...hehehe.jangan marah bah , Osamang...ni kali sia nda jahat sama kau..sia tulung ko marah tu orang..kita berganding bahu kutuk dia..kikiki
bbmonkey, anda perempuankah? jika anda perempuan, saya ucapkan tahniah kerana boleh dan sudi melibatkan diri dlm cerita2 begini. Tahniah, tdk ramai perempuan yg sedemikian.


Ini forum lah brader...apa cerita yang ko suka, ko join saja. Nda kisahlah, lelaki kah, ppuan kah..sebab ni barangkan kedua dua pihak saling perlukan bah. Sekadar menambah pengetahuan yg ada, teda masalah bah.Kita baca sesuatu buku ilmiah, kita faham, bagus utk diri kita. Tapi, kalau kita kongsi dengan org..kita akan dpat pahala..kalau sia ada 1 ilmu, kao ada satu ilmu..kalau kita bersharing..kita dpt 2 ilmu, nda gitukah ? Ppuan mesti ambik tau ni perkara utk kebaikan bersama. Eh..biologi dan seksologi kita, nah. Jangan smpai laki makan jalan depan.,bini makan jalan belakang..Eh , salah ..ikut pintu depan dan belakang..Apa ingat llaki saja kah ada kekuatan batin..ppuan pun ada mah..kalau ko jumpa, emmm..lipat 3 ko kawang... Cool Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 9:58 am

Semua ahli dinasihatkan supaya menjaga ayat anda. Walaupun mungkin tidak terdapat perkataan yang terlalu lucah tetapi ayat-ayat yang anda gunakan mungkin disalahtafsirkan oleh ahli lain.

Kepada ahli yang fikir ada perkataan yang tidak sesuai di mana-mana thread di SBF ini, sila pm saya tajuk thread, muka surat, perkataan atau ayat yang tidak sesuai supaya boleh diambil tindakan yang sesuai.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 1:57 pm

gladiator wrote:
BBmonkey wrote:
bukan marah bah korrud..saja mo kasih ingat dia ni..pandai pandai bawa diri di tempat orang..buat cara orang baru..masuk, bagi salam, perkenalkan diri, sampuk2 mana mana cerita yg perlu..sampuk dengan adab..tidak pernah masuk forum kah?
Profsional lah kalau mo bgi komen..cakap terus terang..jangan main sindir ( hnbn6).
tenguk tersinggung suda tuan alpha..dia kena hypnotize oleh tuan alpha baru tau..nasib baik forumer di sini bukan jahat2. Tuan korrud mana hilang? lama nda nampak.
minta maaflah jika kekaguman saya telah menyebabkan anda semua kurang senang. Saya sepatutnya menyampuk cerita xxx kamu dgn penuh adab. Harap maaf.
aduinaaaa..... masam mamansing2 ba kao ni..... suba kalou indada siapa2 yg bg respon sakapan kao, sia parsaya kaopun inda sanangkan..... kao suma mansari ayat2 yg buli kao kasi pusing2 bah kannn.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 2:14 pm

gladiator wrote:
korrud wrote:
BBmonkey wrote:

bah, tuan gladiator..sila kenalkan diri mu di ruangan terbuka tu.."mari berkenalan" di thread atas tu...

endah payah kasih kanal2 bah. saya rasa dia sudah pernah memperkenalkan dirinya sebelum ini..
oh perlu memperkenalkan dirikah? baiklah, saya gladiator, org sabah juga. Harap kamu dpt menerima kehadiran saya.
apa yg sia tingu, komen kao bagus suma masam mamansing2 ba kaoni..... sukuplah bah satu kali sj mamansing.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 2:17 pm

Admin wrote:
Semua ahli dinasihatkan supaya menjaga ayat anda. Walaupun mungkin tidak terdapat perkataan yang terlalu lucah tetapi ayat-ayat yang anda gunakan mungkin disalahtafsirkan oleh ahli lain.

Kepada ahli yang fikir ada perkataan yang tidak sesuai di mana-mana thread di SBF ini, sila pm saya tajuk thread, muka surat, perkataan atau ayat yang tidak sesuai supaya boleh diambil tindakan yang sesuai.


Terima kasih tuan admin kerana memberi perhatian di atas perkara ini. Selaku forumer yang begitu ghairah untuk menyumbangkan idea-idea, adakalanya kata kata kami akan terpesong dari landasan yang lurus. Oleh itu, mohon agar mods akan memberi teguran dan peringatan agar perkara tersebut tidak berlanjutan. Diharap teguran daripada tuan admin ini akan dapat mengingatkan kawan kawan forumer yang lain tentang apa tujuan kita berforum, bagaimana cara berforum yang baik, agar tidak ada individu yang akan terasa hati, makan hati atau jauh hati. Semoga SBF akan terus berkembang dan terus mantap. Kalau dikira, kita masih lagi tertinggal sedikit jauh di belakang berbanding di blog blog forum yg lain.Namun,saya percaya dengan sokongan dan sumbangan idea2 daripada forumer yang setia dapat membantu membina SBF dengan lebih cemerlang pada masa masa akan datang.

Maju SBF untuk semua.
Neutral
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 2:22 pm

uinaaaa..... santik sakapan kao ni bb.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 2:55 pm

pukutarap wrote:
uinaaaa..... santik sakapan kao ni bb.....


Ahem ahem ahem...duigia..batuk sia ni..mana ada santik tu. Sa mo kasih bagus bagus hati tuan admin kita bah. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 4:40 pm

Oklah mcm ni jak...sy rasa keluar sudah topik kita ni...lagi pun ada yg ndak senang dengan topik ni...so saya minta maaf atas keterlanjuran membuka post nie...so sy ucapkan selamat datang kepada gladiator...dengan segala hormatnya tuan Admin agar locked saja ni topik... Sleep
Back to top Go down
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 5:50 pm

saya minta maaf jugalah kpd anda semua kerana mengganggu ketenangan sbf ini.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Sun Jul 20, 2008 6:25 pm

osmangbinladeng wrote:
Oklah mcm ni jak...sy rasa keluar sudah topik kita ni...lagi pun ada yg ndak senang dengan topik ni...so saya minta maaf atas keterlanjuran membuka post nie...so sy ucapkan selamat datang kepada gladiator...dengan segala hormatnya tuan Admin agar locked saja ni topik... Sleep



Sad Sad Sad Sad nda ada lagi seteru sia mo gadu gadu ni kalau si osamang sudah minta lock ni topik... No No
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 22, 2008 4:42 am

Oppss is it locked ody? hehehe nasib belum

OK .baru hari ni sia senang dan dapat masuk dlm ini SBF ...biasanya sia memang log in dalam SBF EVERYDAY! Ya memang ada perkataan atau reply kami yg lucah & lebih2 di sini ..tapi saya rasa klu Si Gladiator tu ikhlas cakap lah terus terang jgn sindir2 org ...Lagipun klu tidak suka ni forum ..jgn masuklah ..jgn reply sama sekali ..tapi mcm kata one of the forumer here ..saja mau memancing kan ..Oklah sia pun ndak mo cakap panjang ..pasal before this ok plak kami berforum tu ...

p.s klu ko rasa kami di sini pakai topik "seks" untuk kasi laku SBF ... jadi macam mana ko buli masuk sini kalau ko pun bukan tertarik dengan itu topik? Mcm urg bilang .."wooii kenapa ko tinguk saya ?? jadi sia bilang manada sia tinguk ko ..ko yg tinguk sia kan..klu tidak macam mana ko tau sia tinguk ko???" haaaa ..jadi ini hanyalah FORUM !

Ok pendek saja dari sia si Hot mama ----perempuan yg ada anak 2 tapi masih mau bercakap pasal "Seks" .. so what???? Itu hak sia!

Sorylah Encik Admin Aki & Tahan Tukul ... kami kadang2 terlanjur.. sia paham juga tu ! My appology to u three! hehehee

Bah BB , Osmang & Alpha ... kena chop sudah ka kita berEMPAT ni?
Back to top Go down
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 22, 2008 4:57 am

Hehehe...sa menyampuk pula, boleh bah kan. Saya fikir tidak juga keterlaluan bah perbualan dalam thread ini, cuma sedikit ayat yang saya fikir bukan triple x. Hehehe...kita mesti faham apa itu triple x ( xxx ) dengan yang bukan triple x. Double x ( xx ) adalah lebih ringan daripada ( xxx ) manakala single x ( x ) pula lebih ringan daripada ( xx ). Jadi, adakah dengan hanya bebual tanpa mengirim gambar lucah di sini boleh dikatakan triple x? Hehehe...sa ada lihat satu forum tu ( bukan SBF ) membernya yang mengirim gambar lucah dan apabila ditegur oleh forumer lain, enda pun diambil tindakan oleh mod mereka. Tiba-tiba satu hari, yang post gambar tu jadi mod sudah...hahaha....sandi....sandi....
Back to top Go down
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 22, 2008 2:33 pm

nampaknya cerita ini belum reda... oklah begini, mungkin kesilapan saya kerana tidk dpt menilai antara x, xx, xxx dan seterusnya. Anggaplah sya telah silap, maka boleh teruskanlah cerita kamu yg menarik ini. Spt yg saudara mamat katakan, cerita2 ini tdklah keterlaluan.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 22, 2008 2:43 pm

hot_mama wrote:
Oppss is it locked ody? hehehe nasib belum

OK .baru hari ni sia senang dan dapat masuk dlm ini SBF ...biasanya sia memang log in dalam SBF EVERYDAY! Ya memang ada perkataan atau reply kami yg lucah & lebih2 di sini ..tapi saya rasa klu Si Gladiator tu ikhlas cakap lah terus terang jgn sindir2 org ...Lagipun klu tidak suka ni forum ..jgn masuklah ..jgn reply sama sekali ..tapi mcm kata one of the forumer here ..saja mau memancing kan ..Oklah sia pun ndak mo cakap panjang ..pasal before this ok plak kami berforum tu ... (minta maaflah, saya pula yg sibuk2 melebihi moderators)

p.s klu ko rasa kami di sini pakai topik "seks" untuk kasi laku SBF ... jadi macam mana ko buli masuk sini kalau ko pun bukan tertarik dengan itu topik? (betul juga, mungkin saya dtg ke sini semata2 utk cerita seks kamu, tiada tujuan lain) Mcm urg bilang .."wooii kenapa ko tinguk saya ?? jadi sia bilang manada sia tinguk ko ..ko yg tinguk sia kan..klu tidak macam mana ko tau sia tinguk ko???" haaaa ..jadi ini hanyalah FORUM !

Ok pendek saja dari sia si Hot mama ----perempuan yg ada anak 2 tapi masih mau bercakap pasal "Seks" .. so what???? Itu hak sia! (idea yg baik, betul tu hak masing2, contoh yg baik kpd anak2)

Sorylah Encik Admin Aki & Tahan Tukul ... kami kadang2 terlanjur.. sia paham juga tu ! My appology to u three! hehehee

Bah BB , Osmang & Alpha ... kena chop sudah ka kita berEMPAT ni?
saya setuju, masing2 ada hak, hak utk bercakap apa shj, hak utk menegur tdk wujud.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 22, 2008 2:54 pm

begini, memang tdk seronok jika ditegur, apatah lg jika merasakan diri telah matang, dewasa, educated, ada kerjaya, berkleuarga, ada anak... majoriti org begini. Terasa diri tdk layak ditegur, seolah2 apa shj yg dilakukan adalah betul belaka. Jadi, saya faham reaksi anda semua. Kereta yg laju, memotong sana sini secara berbahaya, apabila dilanggar kereta lain, si pemandu yg laju tadi akan turun marah2, mahu memukul, menumbuk... tdk sedikitpun rasa bersalah, tdk memikirkan apa punca kemalangan. Jadi, minta maaflah kerana sayalah yg telah melanggar kereta anda, sayalah yg perlu bayar baikpulih kereta, anda tdk bersalah walaupun memandu secara berbahaya. Apa boleh buat, beginilah minda masyarakat kita, mahu atau tdk, setuju atau tdk, terpaksa ikut sjlah rentak majoriti.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
gladiator
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 45
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Director
Points : -33
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 22, 2008 2:57 pm

pukutarap wrote:
gladiator wrote:
korrud wrote:
BBmonkey wrote:

bah, tuan gladiator..sila kenalkan diri mu di ruangan terbuka tu.."mari berkenalan" di thread atas tu...

endah payah kasih kanal2 bah. saya rasa dia sudah pernah memperkenalkan dirinya sebelum ini..
oh perlu memperkenalkan dirikah? baiklah, saya gladiator, org sabah juga. Harap kamu dpt menerima kehadiran saya.
apa yg sia tingu, komen kao bagus suma masam mamansing2 ba kaoni..... sukuplah bah satu kali sj mamansing.....
memancing??? apa yg memancing?
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 22, 2008 3:13 pm

Saya ingat topik ini kita lock untuk mengelakkan kekeliruan mana-mana pihak dan jangan pula kata mod tidak buat kerja. Ahli-ahli SBF dinasihatkan supaya berhati-hati menghantar post di mana-mana thread forum ini untuk mengelakkan kekeliruan.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Today at 1:27 pm

Back to top Go down
 
Apa Erti Kenikmatan Seks....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» seks @ 77

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: