SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Apa Erti Kenikmatan Seks....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 7:44 am

Bagi Mereka Yang telah berumahtangga..(contohnya Hot_mama) Rolling Eyes Seks adalah satu kemestiaan. Namun dalam mengharungi kehindupan rumahtangga ada sesetengah pasangan tidak dapat meneruskan ikatan perkahwinan kerana masalah desakkan batin yg kadang-kadang tidak dapat di sempurnakan oleh pasangan, mahu isteri atau pun suami....Mengikut kajian secara rawak(di opis aku), mereka yg telah berkahwin akan berasamara dengan pasangan mereka 3 kali seminggu, dan bagi mereka yang belum berkahwin(mcm sy) berkata "hari-hari mau kalu bleh"...

Kesimpulannya yang kita dapat ketahui disini. Ada perbezaan Pendapat atau Perasaan di antara mereka-mereka yg belum berkahwin dan sudah berkahwin..Bagi saya atau mewakili kepada mereka yg belum berkahwin, keinginan terhadap seks mungkin tinggi Twisted Evil Twisted Evil berbeza dengan yang sudah berkahwin...Lainlah kalu yg Seks Maniac tu...hehehe so mari lah kita berkongsi pendidikan seks ini....harap open minded lah ya....jan sigan...jan silu...terima kasih...
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 9:08 am

Ainahh Osmangggg patut lah aku terbatuk di upis .. ko pula sabut2 nama aku ...

Hmm ..klu pasal ini yakah? haii sampai ko buat survey di opis ko lagi?? aduinahh nasib ko ndak kana tempeleng kan ...

Itulah makanya urg bilang seks sebelum kawin selepas kawin selepas ada anak banyak bezanya ..klu bujang mimanglah klu bulih onnnnnn saja kan ...tapi lepas kawin bukan saja seks yg mo di pikir ..banyak lagi bah, itulah yg membuatkan seks hambar .. but it takes 2 to tango urg bilang kan... Klu sudah kawin Osmang bukan sahaja cabaran seks di dlm hidup rumahtangga ..banyak lagi yg lain ..

jadi nasihat mama kepada mu .. enjoy lah zaman bujang mu.. jan saja ko pigi kacau anak urg sampai kana sogit lah .. itu padan muka ko... hahahaha
:pig:
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 10:27 am

hot_mama wrote:
Ainahh Osmangggg patut lah aku terbatuk di upis .. ko pula sabut2 nama aku ...

Hmm ..klu pasal ini yakah? haii sampai ko buat survey di opis ko lagi?? aduinahh nasib ko ndak kana tempeleng kan ...

Itulah makanya urg bilang seks sebelum kawin selepas kawin selepas ada anak banyak bezanya ..klu bujang mimanglah klu bulih onnnnnn saja kan ...tapi lepas kawin bukan saja seks yg mo di pikir ..banyak lagi bah, itulah yg membuatkan seks hambar .. but it takes 2 to tango urg bilang kan... Klu sudah kawin Osmang bukan sahaja cabaran seks di dlm hidup rumahtangga ..banyak lagi yg lain ..

jadi nasihat mama kepada mu .. enjoy lah zaman bujang mu.. jan saja ko pigi kacau anak urg sampai kana sogit lah .. itu padan muka ko... hahahaha
:pig:

hehehehe...kana sogit blum lagi...tapi kana saman sana syariah sudah pernah...heheheh....tapi mana yang siok..seks seblum kawin kah atau selepas kawin...pasal sek selepas kawin sy blum rasa lah...kalu sek sekarang ni apa yg sy rasa memang siok jak...tapi di hujung klameks tu ndak siuk...paham-paham lah bah kan...bagaduh itu iblis sama malaikat....satu suruh sorong abis...satu sakap jan sorong...heheheh....nah...sapa yg teikut cakap iblis silap hari bulan bengkak perut perempuan tu...last-last kawin terpaksa...jadi lah anak luar nikah..hehehehe
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 1:33 pm

aduinaaaa, masam malu2 kusing pula sia mo ikut serita kamurang ni.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 1:50 pm

pukutarap wrote:
aduinaaaa, masam malu2 kusing pula sia mo ikut serita kamurang ni.....

Kasih kungsi saja bah pengalaman masa masa lalu gaman.. mana tau ada..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 1:52 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, masam malu2 kusing pula sia mo ikut serita kamurang ni.....
Kasih kungsi saja bah pengalaman masa masa lalu gaman.. mana tau ada..
pangalaman yg mana satu aah.....? hihihihiiiiii.....
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 5:51 pm

pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, masam malu2 kusing pula sia mo ikut serita kamurang ni.....
Kasih kungsi saja bah pengalaman masa masa lalu gaman.. mana tau ada..
pangalaman yg mana satu aah.....? hihihihiiiiii.....
sia tau bah ko senyum-senyum baca ni treat,,jan lah bah malu-malu...sy tau bah yg ada disini ni semua ada sikul....so kita kasih kungsi lah bah sama-sama....jadi tiada masalah akan datang seprti buang bayi...kawin paksa...dan yang sewaktu dengan nya...mcm cakap si hot_mama tu...blum kawin lain...sudah kawin lain,,,..na itu bah dia punya kelainan kita mau binsang-binsang...mungkin blum kawin takut-takut pancut dalam kan....tapi sdh kawin kana japit bah pinggang suami kalu mau samoai sudah Embarassed Embarassed ...heeee
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Mon Jul 07, 2008 6:53 pm

osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, masam malu2 kusing pula sia mo ikut serita kamurang ni.....
Kasih kungsi saja bah pengalaman masa masa lalu gaman.. mana tau ada..
pangalaman yg mana satu aah.....? hihihihiiiiii.....
sia tau bah ko senyum-senyum baca ni treat,,jan lah bah malu-malu...sy tau bah yg ada disini ni semua ada sikul....so kita kasih kungsi lah bah sama-sama....jadi tiada masalah akan datang seprti buang bayi...kawin paksa...dan yang sewaktu dengan nya...mcm cakap si hot_mama tu...blum kawin lain...sudah kawin lain,,,..na itu bah dia punya kelainan kita mau binsang-binsang...mungkin blum kawin takut-takut pancut dalam kan....tapi sdh kawin kana japit bah pinggang suami kalu mau samoai sudah Embarassed Embarassed ...heeee

itu yg endah bagus tu.. endah sudah bulih sembarang2 tabur macam sitail urang putih.. Very Happy Very Happy Very Happy .dulu2 bulih juga kasih tembak di muka kah..kah kah..nah marah kali admin sama saya ini..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 4:42 am

Apa erti kenikmatan Seks ...Terpulang kepada individu ..

ada yg buat kerana they enjoy sex or just for the sake of doing it .. or some married people are desperate to have sex everyday because tiada anak .. so they do it because of obligation not to enjoy it! Itulah klu sudah kahwin ada diffrent reason y u want to have sex ..not only "responsibility" tapi supaya ada zuriat urg bilang ..

Jadi org kawin lebih banyak mengunakan otak daripada nafsu :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 4:44 am

alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, masam malu2 kusing pula sia mo ikut serita kamurang ni.....
Kasih kungsi saja bah pengalaman masa masa lalu gaman.. mana tau ada..
pangalaman yg mana satu aah.....? hihihihiiiiii.....
sia tau bah ko senyum-senyum baca ni treat,,jan lah bah malu-malu...sy tau bah yg ada disini ni semua ada sikul....so kita kasih kungsi lah bah sama-sama....jadi tiada masalah akan datang seprti buang bayi...kawin paksa...dan yang sewaktu dengan nya...mcm cakap si hot_mama tu...blum kawin lain...sudah kawin lain,,,..na itu bah dia punya kelainan kita mau binsang-binsang...mungkin blum kawin takut-takut pancut dalam kan....tapi sdh kawin kana japit bah pinggang suami kalu mau samoai sudah Embarassed Embarassed ...heeee

itu yg endah bagus tu.. endah sudah bulih sembarang2 tabur macam sitail urang putih.. Very Happy Very Happy Very Happy .dulu2 bulih juga kasih tembak di muka kah..kah kah..nah marah kali admin sama saya ini..


Bah jaga2 menulis tu ..karang kena delete oleh MOD tu .haha klu over 18sx :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 7:31 am

sia tumpang baca ja ah...no komen. Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 9:16 am

BBmonkey wrote:
sia tumpang baca ja ah...no komen. Cool
cehhhh..bukan ko yg suruh buat treath ni mcm bb... lol! lol! hehehehhe...komen lah...sarita jak bah pengalaman ko...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 10:51 am

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
sia tumpang baca ja ah...no komen. Cool
cehhhh..bukan ko yg suruh buat treath ni mcm bb... lol! lol! hehehehhe...komen lah...sarita jak bah pengalaman ko...

sia lah bah tu..pasal sia tinguk macam syiok ba bcerita pasal ini barang..mo tau juga macam mana pengalaman urang yg sudah 'meluda' dan 'diluda'. nampaknya ko ni pndai meludah..bujang pulak tu...( betul2 kah atau main2 ko ni, suda meluda? ) Razz

biarlah urang bpengalaman ja cerita..sia mndengar ja ni smbil berimajinasi..( hari tu masa kita cerita, sia terimajen suda kalau kita betul2 pigi langka syabas....kikiki..macam mana rasa tu ah? wah....terlebih suda. tongue
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 12:52 pm

laling osamang, check in PM ko..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 2:48 pm

Ini ada info sikit pasal lelaki dan seks.

- Lelaki yang normal boleh melakukan seks sesekali atau lebih dalam sehari.

- Dalam rekod kajian FAHOM seorang lelaki melayu mampu melakukan seks sebanyak 9 kali dalam 24 jam.

- Sekali pancut benih lelaki boleh mengeluarkan lebih dari 100 juta sperma.

- Jika berlaku persenyawaan dari sperma yang lemah, besar kemungkinan akan berlaku keguguran pada ibu-ibu yang hamil.

- Apabila usia meningkat, jumlah sperma yangg matang akan berkurangan

- Walaupun ada 100 juta sperma, namun hanya satu sperma sahaja boleh memasuk telur untuk dipersenyawakan menjadi benih.

- Lelaki akan merasa puas apabila memancutkan air maninya

- Wanita pula akan berasa puas apabila dapat berasmara dalam tempoh yang lama

- Zakar adalah satu-satunya alat kelamin lelaki yang menyeronokkan apabila melakukan hubungan seksual

- Seluruh tubuh wanita boleh menaikkan berahi setiap lelaki iaitu dari tapak kaki hingga ke hujung rambut

-
Merokok, dadah, alkohol, pil khayal dan memakan ubat-ubatan yang
berpanjangan boleh melemahkan syahwat dan mengurangkan air mani yang
pekat.


Dipetik daripada Mingguan Wanita 19-25 Sept 2003 bil 1035: muka surat 78

sia ambil dari blog lain...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:11 pm

BBmonkey wrote:
Ini ada info sikit pasal lelaki dan seks.

- Lelaki yang normal boleh melakukan seks sesekali atau lebih dalam sehari.

- Dalam rekod kajian FAHOM seorang lelaki melayu mampu melakukan seks sebanyak 9 kali dalam 24 jam.

- Sekali pancut benih lelaki boleh mengeluarkan lebih dari 100 juta sperma.

- Jika berlaku persenyawaan dari sperma yang lemah, besar kemungkinan akan berlaku keguguran pada ibu-ibu yang hamil.

- Apabila usia meningkat, jumlah sperma yangg matang akan berkurangan

- Walaupun ada 100 juta sperma, namun hanya satu sperma sahaja boleh memasuk telur untuk dipersenyawakan menjadi benih.

- Lelaki akan merasa puas apabila memancutkan air maninya

- Wanita pula akan berasa puas apabila dapat berasmara dalam tempoh yang lama

- Zakar adalah satu-satunya alat kelamin lelaki yang menyeronokkan apabila melakukan hubungan seksual

- Seluruh tubuh wanita boleh menaikkan berahi setiap lelaki iaitu dari tapak kaki hingga ke hujung rambut

-
Merokok, dadah, alkohol, pil khayal dan memakan ubat-ubatan yang
berpanjangan boleh melemahkan syahwat dan mengurangkan air mani yang
pekat.


Dipetik daripada Mingguan Wanita 19-25 Sept 2003 bil 1035: muka surat 78

sia ambil dari blog lain...


ada tongkat ali maa.....lagi pun ada banyak cara bah kasih puas pasangan...kalu sy biar sy indak puas yg penting pasangan sy minta lagi,....hehehehe
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:14 pm

hot_mama wrote:
Apa erti kenikmatan Seks ...Terpulang kepada individu ..

ada yg buat kerana they enjoy sex or just for the sake of doing it .. or some married people are desperate to have sex everyday because tiada anak .. so they do it because of obligation not to enjoy it! Itulah klu sudah kahwin ada diffrent reason y u want to have sex ..not only "responsibility" tapi supaya ada zuriat urg bilang ..

Jadi org kawin lebih banyak mengunakan otak daripada nafsu :pig:

Mungkin keseronokan sex itu bergantung juga bah sama partner..sebagai lelaki, pandangan saya saja bah. seks yg paling seronok ialah apabila di lakukan dgn org yg betul2 kita suka..ini mungkin dari rupa parasnya, bentuk badannya..rengekannya..lepas itu macam mana dia melawan..kemudiannya macam mana dia provoke lelaki tu (utk seks lah)..mungkin dari cara godaannya..cara cakap atau lenggok bodynya..

Tapi perempuan kena ingat satu lagi..minta maaf klu explicit sikit lah ya..tapi female private part pun penyumbang utama juga kepada kesyiukan itu..maksud saya bentuknya, kolornya..aduihh endah sampai hati aku terus becakap bah..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:15 pm

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Ini ada info sikit pasal lelaki dan seks.

- Lelaki yang normal boleh melakukan seks sesekali atau lebih dalam sehari.

- Dalam rekod kajian FAHOM seorang lelaki melayu mampu melakukan seks sebanyak 9 kali dalam 24 jam.

- Sekali pancut benih lelaki boleh mengeluarkan lebih dari 100 juta sperma.

- Jika berlaku persenyawaan dari sperma yang lemah, besar kemungkinan akan berlaku keguguran pada ibu-ibu yang hamil.

- Apabila usia meningkat, jumlah sperma yangg matang akan berkurangan

- Walaupun ada 100 juta sperma, namun hanya satu sperma sahaja boleh memasuk telur untuk dipersenyawakan menjadi benih.

- Lelaki akan merasa puas apabila memancutkan air maninya

- Wanita pula akan berasa puas apabila dapat berasmara dalam tempoh yang lama

- Zakar adalah satu-satunya alat kelamin lelaki yang menyeronokkan apabila melakukan hubungan seksual

- Seluruh tubuh wanita boleh menaikkan berahi setiap lelaki iaitu dari tapak kaki hingga ke hujung rambut

-
Merokok, dadah, alkohol, pil khayal dan memakan ubat-ubatan yang
berpanjangan boleh melemahkan syahwat dan mengurangkan air mani yang
pekat.


Dipetik daripada Mingguan Wanita 19-25 Sept 2003 bil 1035: muka surat 78

sia ambil dari blog lain...


ada tongkat ali maa.....lagi pun ada banyak cara bah kasih puas pasangan...kalu sy biar sy indak puas yg penting pasangan sy minta lagi,....hehehehe

betul kah ni? adakah perempuan yg cakap 'sia mo lagi'..bah , mana sudah si hotmama ni..mo tanya dulu..pernah ka cakap sama si hotmama 'papa, sia mo lagi'
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:15 pm

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
Ini ada info sikit pasal lelaki dan seks.

- Lelaki yang normal boleh melakukan seks sesekali atau lebih dalam sehari.

- Dalam rekod kajian FAHOM seorang lelaki melayu mampu melakukan seks sebanyak 9 kali dalam 24 jam.

- Sekali pancut benih lelaki boleh mengeluarkan lebih dari 100 juta sperma.

- Jika berlaku persenyawaan dari sperma yang lemah, besar kemungkinan akan berlaku keguguran pada ibu-ibu yang hamil.

- Apabila usia meningkat, jumlah sperma yangg matang akan berkurangan

- Walaupun ada 100 juta sperma, namun hanya satu sperma sahaja boleh memasuk telur untuk dipersenyawakan menjadi benih.

- Lelaki akan merasa puas apabila memancutkan air maninya

- Wanita pula akan berasa puas apabila dapat berasmara dalam tempoh yang lama

- Zakar adalah satu-satunya alat kelamin lelaki yang menyeronokkan apabila melakukan hubungan seksual

- Seluruh tubuh wanita boleh menaikkan berahi setiap lelaki iaitu dari tapak kaki hingga ke hujung rambut

-
Merokok, dadah, alkohol, pil khayal dan memakan ubat-ubatan yang
berpanjangan boleh melemahkan syahwat dan mengurangkan air mani yang
pekat.


Dipetik daripada Mingguan Wanita 19-25 Sept 2003 bil 1035: muka surat 78

sia ambil dari blog lain...


ada tongkat ali maa.....lagi pun ada banyak cara bah kasih puas pasangan...kalu sy biar sy indak puas yg penting pasangan sy minta lagi,....hehehehe
kalo dia minta lagi itu ertinya endah puas lah tue?? macam mana bah maksud kau ini?
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:18 pm

alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
Apa erti kenikmatan Seks ...Terpulang kepada individu ..

ada yg buat kerana they enjoy sex or just for the sake of doing it .. or some married people are desperate to have sex everyday because tiada anak .. so they do it because of obligation not to enjoy it! Itulah klu sudah kahwin ada diffrent reason y u want to have sex ..not only "responsibility" tapi supaya ada zuriat urg bilang ..

Jadi org kawin lebih banyak mengunakan otak daripada nafsu :pig:

Mungkin keseronokan sex itu bergantung juga bah sama partner..sebagai lelaki, pandangan saya saja bah. seks yg paling seronok ialah apabila di lakukan dgn org yg betul2 kita suka..ini mungkin dari rupa parasnya, bentuk badannya..rengekannya..lepas itu macam mana dia melawan..kemudiannya macam mana dia provoke lelaki tu (utk seks lah)..mungkin dari cara godaannya..cara cakap atau lenggok bodynya..

Tapi perempuan kena ingat satu lagi..minta maaf klu explicit sikit lah ya..tapi female private part pun penyumbang utama juga kepada kesyiukan itu..maksud saya bentuknya, kolornya..aduihh endah sampai hati aku terus becakap bah..


aww..lucahs lucahsss..tidak senonoh ..adeiii.macam mana kami mo tengok tu warna..gila..takkan kami bercermin ( sia terbayang bayang sudah sia bercermin tenguk itu..) betul kah itu..?macam mana kalau yg di situ ada tatoo...buleh bantu juga kah?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:20 pm

Sebagai cuntuh, katalah saya akan melakukan sex dgn 2 org perempuan..No.1 tu saya suka..tapi suka suka macam itu saja, sementara yg no.2 ini saya suka separuh mati lah urang katakan..

sudah tentu saya akan seronok melakukan sex dgn yg no.2 tu..

yang no.1 tu..saya seronok juga..bah seks bahhhh..apa endak seronoknya..tapi seronok itu endak tahap maksimum lah.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:22 pm

BBmonkey wrote:
alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
Apa erti kenikmatan Seks ...Terpulang kepada individu ..

ada yg buat kerana they enjoy sex or just for the sake of doing it .. or some married people are desperate to have sex everyday because tiada anak .. so they do it because of obligation not to enjoy it! Itulah klu sudah kahwin ada diffrent reason y u want to have sex ..not only "responsibility" tapi supaya ada zuriat urg bilang ..

Jadi org kawin lebih banyak mengunakan otak daripada nafsu :pig:

Mungkin keseronokan sex itu bergantung juga bah sama partner..sebagai lelaki, pandangan saya saja bah. seks yg paling seronok ialah apabila di lakukan dgn org yg betul2 kita suka..ini mungkin dari rupa parasnya, bentuk badannya..rengekannya..lepas itu macam mana dia melawan..kemudiannya macam mana dia provoke lelaki tu (utk seks lah)..mungkin dari cara godaannya..cara cakap atau lenggok bodynya..

Tapi perempuan kena ingat satu lagi..minta maaf klu explicit sikit lah ya..tapi female private part pun penyumbang utama juga kepada kesyiukan itu..maksud saya bentuknya, kolornya..aduihh endah sampai hati aku terus becakap bah..


aww..lucahs lucahsss..tidak senonoh ..adeiii.macam mana kami mo tengok tu warna..gila..takkan kami bercermin ( sia terbayang bayang sudah sia bercermin tenguk itu..) betul kah itu..?macam mana kalau yg di situ ada tatoo...buleh bantu juga kah?

itu bukan utk perempuan lah..itu utk lelaki saja..maksud saya dari views seorang lelaki..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:26 pm

alphawaves wrote:
BBmonkey wrote:
alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
Apa erti kenikmatan Seks ...Terpulang kepada individu ..

ada yg buat kerana they enjoy sex or just for the sake of doing it .. or some married people are desperate to have sex everyday because tiada anak .. so they do it because of obligation not to enjoy it! Itulah klu sudah kahwin ada diffrent reason y u want to have sex ..not only "responsibility" tapi supaya ada zuriat urg bilang ..

Jadi org kawin lebih banyak mengunakan otak daripada nafsu :pig:

Mungkin keseronokan sex itu bergantung juga bah sama partner..sebagai lelaki, pandangan saya saja bah. seks yg paling seronok ialah apabila di lakukan dgn org yg betul2 kita suka..ini mungkin dari rupa parasnya, bentuk badannya..rengekannya..lepas itu macam mana dia melawan..kemudiannya macam mana dia provoke lelaki tu (utk seks lah)..mungkin dari cara godaannya..cara cakap atau lenggok bodynya..

Tapi perempuan kena ingat satu lagi..minta maaf klu explicit sikit lah ya..tapi female private part pun penyumbang utama juga kepada kesyiukan itu..maksud saya bentuknya, kolornya..aduihh endah sampai hati aku terus becakap bah..


aww..lucahs lucahsss..tidak senonoh ..adeiii.macam mana kami mo tengok tu warna..gila..takkan kami bercermin ( sia terbayang bayang sudah sia bercermin tenguk itu..) betul kah itu..?macam mana kalau yg di situ ada tatoo...buleh bantu juga kah?

itu bukan utk perempuan lah..itu utk lelaki saja..maksud saya dari views seorang lelaki..

wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka.....sorry tuan, sia budak baru belajar..maaf atas kenaifan sia..( cheeeat..malu sia.) mo tenguk juga ka itu masa mo 'mmmmMMMmmm'..adiihh...macam mo merah muka sia pula...macam sia kena nampak2 .. Embarassed
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:30 pm

BBmonkey wrote:


wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka.....sorry tuan, sia budak baru belajar..maaf atas kenaifan sia..( cheeeat..malu sia.) mo tenguk juga ka itu masa mo 'mmmmMMMmmm'..adiihh...macam mo merah muka sia pula...macam sia kena nampak2 .. Embarassed

Sepatutnya endak payah tinguk lah..tapi sudah naluri manusia bah endak pandai merasa puas..ada saja kecacatan misti dia endak mau sudah. tambah2 lagi klu utk pakai sampai ke tua..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Tue Jul 08, 2008 5:34 pm

BBmonkey wrote:
alphawaves wrote:
BBmonkey wrote:
alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
Apa erti kenikmatan Seks ...Terpulang kepada individu ..

ada yg buat kerana they enjoy sex or just for the sake of doing it .. or some married people are desperate to have sex everyday because tiada anak .. so they do it because of obligation not to enjoy it! Itulah klu sudah kahwin ada diffrent reason y u want to have sex ..not only "responsibility" tapi supaya ada zuriat urg bilang ..

Jadi org kawin lebih banyak mengunakan otak daripada nafsu :pig:

Mungkin keseronokan sex itu bergantung juga bah sama partner..sebagai lelaki, pandangan saya saja bah. seks yg paling seronok ialah apabila di lakukan dgn org yg betul2 kita suka..ini mungkin dari rupa parasnya, bentuk badannya..rengekannya..lepas itu macam mana dia melawan..kemudiannya macam mana dia provoke lelaki tu (utk seks lah)..mungkin dari cara godaannya..cara cakap atau lenggok bodynya..

Tapi perempuan kena ingat satu lagi..minta maaf klu explicit sikit lah ya..tapi female private part pun penyumbang utama juga kepada kesyiukan itu..maksud saya bentuknya, kolornya..aduihh endah sampai hati aku terus becakap bah..


aww..lucahs lucahsss..tidak senonoh ..adeiii.macam mana kami mo tengok tu warna..gila..takkan kami bercermin ( sia terbayang bayang sudah sia bercermin tenguk itu..) betul kah itu..?macam mana kalau yg di situ ada tatoo...buleh bantu juga kah?

itu bukan utk perempuan lah..itu utk lelaki saja..maksud saya dari views seorang lelaki..

wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka.....sorry tuan, sia budak baru belajar..maaf atas kenaifan sia..( cheeeat..malu sia.) mo tenguk juga ka itu masa mo 'mmmmMMMmmm'..adiihh...macam mo merah muka sia pula...macam sia kena nampak2 .. Embarassed
memang kota malu bah kalu pakai teori jak....tapi sy kompom kalu dalam bilik sudah dalam keadaan gelap gelita semau faktor tu ndak ada sdauh di pikiran...yg ada kenikmatan yg tidak dapat di bayangkan...hehehehhehe tapi sy suka kalu terang.....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa Erti Kenikmatan Seks....   Today at 1:29 pm

Back to top Go down
 
Apa Erti Kenikmatan Seks....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» seks @ 77

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: