SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 masamana kamurang jatuh sinta?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: masamana kamurang jatuh sinta?   Thu Sep 18, 2008 4:40 am

...kasi tarang sama sia gia apa masam kamurang jatuh sinta.

...mangkali kamurang tiba tiba talanggar kaki sianu, nah, mulalah kan kamurang bakawan...kasi serita gia sini pangalaman kamurang. I love you
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: masamana kamurang jatuh sinta?   Sat Sep 20, 2008 1:11 pm

ada lah bah itu...sara-saranya jatuh sinta...dari mata turung ke hati..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: masamana kamurang jatuh sinta?   Sat Sep 20, 2008 1:41 pm

bongingtugarang wrote:
...kasi tarang sama sia gia apa masam kamurang jatuh sinta.

...mangkali kamurang tiba tiba talanggar kaki sianu, nah, mulalah kan kamurang bakawan...kasi serita gia sini pangalaman kamurang. I love you

jatuh sinta itu sesuatu yg kita tidak tau sama siapa, bagaimana dan kenapa. bagaimana pun lelaki selalunya sinonim jatuh cinta dgn cara melihat kepada rupa bentuk badan dan wajah si perempuan. jrg lelaki suka dgn perempuan kerana perempuan ini kaya atau kerana dia gagah bertumbuk.

Tapi klu saya lah, cara saya jatuh cinta bila saya tinguk mata seorang perempuan itu. kemudian saya tau samada perempuan ini ngam kah tidak sama saya.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: masamana kamurang jatuh sinta?   Sat Sep 20, 2008 2:12 pm

saya ada 3 cara jatuh cinta ni...

pertama : perawatakannya dan rupanya
kedua : perilakunya...
ketiga : dia adalah kawang saya

malangnya semua kawang saya terkejut kalau saya jatuh sinta sama durang he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: masamana kamurang jatuh sinta?   Tue Sep 23, 2008 6:12 am

hehe.. kesian c Bush.. kenapa bh mesti dorg tekezut tu.. hehe..
sa ni jenis urg yg ssh mo jatuh sinta ni... hehe.. kalo suka2 mcm besa ja tu ok lah.. tp kalo kna bwa bekapel or besinta .. haiyahhh... susah mo terima hehehe....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: masamana kamurang jatuh sinta?   Today at 1:10 am

Back to top Go down
 
masamana kamurang jatuh sinta?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Love, Romance & Inspirations-
Jump to: