SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 apa gia sinta munyit?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: apa gia sinta munyit?   Thu Sep 18, 2008 4:41 am

???
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Thu Sep 18, 2008 5:08 am

bg sa sinta munyit tu mereka2 yg besinta time ma c skul d bangku sikulah mcm time skola rendah or menengah.... besinta yg inda serius cz xda objektif ke arah perkhawinan.. just main2 sja..... kalo jumpa pn malu2 kunu.. seh2... bg sa mcm 2lah...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Thu Sep 18, 2008 4:52 pm

topik ko banyak lebih terarah kepada cintan cintun ni bonging.dua dua topik ko pasal cinta orr..ko dalam proses kejatuhan cinta kah, buss?
bah....ok sudah ni...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Thu Sep 18, 2008 4:56 pm

sinta yg ndak berapa serius kali.

saya pun sudah jatuh sinta lagi sama satu urang sini SBF..masam mana ini?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Thu Sep 18, 2008 7:07 pm

korrud wrote:
sinta yg ndak berapa serius kali.

saya pun sudah jatuh sinta lagi sama satu urang sini SBF..masam mana ini?

teruskan saja..kalau kami bule tulung kami tulung..jangan ko susah..ramai yg pakar sini..tulak tu gaman yg bengung bengung...lambat pick up..
kami sokong ko dari belakang.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Fri Sep 19, 2008 6:56 am

Sinta Munyit macam juga tu munyit klu bercinta , suka lumpat2 .....hehe

Aiieeeee korrud..ko sudah jatuh sintasama urang di SBF ...nahh sepa tu aahhh? Bah ndak pa bah kami di sini buli tulung ko ... hehehehehhe
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Fri Sep 19, 2008 1:37 pm

Tu lah bah mama. kita tulung kawan kita ni.harap harap menjadi..pok ada aramaiti saja nie...heeeee
pastu mama, buleh kita berjoget joget nanti..ewwahh...buleh putung....
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Sat Sep 20, 2008 1:08 pm

pada pendapat saya sintak munyit ini adalah mereka yang serius bersinta tapi tidak tahu lagi apa masa depan sebab masih lagi bergantung segi kewangan mahupun dari segi keputusan dari ibu bapa.. sinta munyit ini dalam kata lain adalah sinta yang sukar kerana perasaan saja ada tapi diri sendiri tak dapat di pertanggungkjawabkan.. AWAS DENGAN CINTA MUNYIT !! he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Sponsored content




PostSubject: Re: apa gia sinta munyit?   Today at 6:51 am

Back to top Go down
 
apa gia sinta munyit?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Love, Romance & Inspirations-
Jump to: