SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 bulih-bulih sudah ni tau........

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:26 pm

hi....aku orang baru join ni web....
ni monkey yang suruh join...
seronok juga layari web ni.....
sila tunjuk ajar......daa.... Embarassed
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:31 pm

jaguar wrote:
hi....aku orang baru join ni web....
ni monkey yang suruh join...
seronok juga layari web ni.....
sila tunjuk ajar......daa.... Embarassed


hehehehee...uikss bro...welcome welcome...


( psssstt...cuba gia ko check PM ko...)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:34 pm

Monkey wrote:
jaguar wrote:
hi....aku orang baru join ni web....
ni monkey yang suruh join...
seronok juga layari web ni.....
sila tunjuk ajar......daa.... Embarassed


hehehehee...uikss bro...welcome welcome...


( psssstt...cuba gia ko check PM ko...)

tq2....dijanjikan aku dah kotakan k...hahaha
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:36 pm

jaguar wrote:
hi....aku orang baru join ni web....
ni monkey yang suruh join...
seronok juga layari web ni.....
sila tunjuk ajar......daa.... Embarassed

Welcome to the club jaguar. Nice to have you here at SBF. We are looking forward your ideas and sharing with all members here at SBF.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:37 pm

thank you..thank you...ko memang baik hati jag..
bah, kalau ko seronok melawat ni tempat siurang...bagus laa..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:40 pm

tahan.tukul wrote:
jaguar wrote:
hi....aku orang baru join ni web....
ni monkey yang suruh join...
seronok juga layari web ni.....
sila tunjuk ajar......daa.... Embarassed

Welcome to the club jaguar. Nice to have you here at SBF. We are looking forward your ideas and sharing with all members here at SBF.

tq2.....
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:43 pm

Make sure to visit us regularly jaguar. You are almost there! Laughing Thanks monkey for inviting jaguar at our SBF. You are the adviser monkey!
Back to top Go down
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:48 pm

bermacam2 ada kat cni ni...huhu...hebat n menarik
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 7:51 pm

Bah jaguar, bukalah thread baru untuk kita kongsi kongsi pendapat dan pengalaman.
Back to top Go down
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:01 pm

tahan.tukul wrote:
Bah jaguar, bukalah thread baru untuk kita kongsi kongsi pendapat dan pengalaman.
ya,,aku masih baru cni...nak round2 dl dalam forum ni....baru aku buka langkah seterusnya...kemantapan membawa berkat
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:03 pm

Atuuukkkooiii jaguar! Soira ko korikot? Welome, welcome... cheers
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:04 pm

tahan.tukul wrote:
Make sure to visit us regularly jaguar. You are almost there! Laughing Thanks monkey for inviting jaguar at our SBF. You are the adviser monkey!


Thanks...its my duty sir..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:07 pm

skyjetj wrote:
Atuuukkkooiii jaguar! Soira ko korikot? Welome, welcome... cheers
baru kuar dari kadang bus....wakakak
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:17 pm

Monkey wrote:
tahan.tukul wrote:
Make sure to visit us regularly jaguar. You are almost there! Laughing Thanks monkey for inviting jaguar at our SBF. You are the adviser monkey!


Thanks...its my duty sir..

Madam bah tu monkey.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:25 pm

Mana sa tau kalau dia tu memang madam?...heheeee..jantina pun inda ada tu....aaaaah..sa kasi shemale..paling senang la tu..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:30 pm

skyjetj wrote:
Monkey wrote:
tahan.tukul wrote:
Make sure to visit us regularly jaguar. You are almost there! Laughing Thanks monkey for inviting jaguar at our SBF. You are the adviser monkey!


Thanks...its my duty sir..

Madam bah tu monkey.
madamkah...tu yang mantap
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:31 pm

Uuiii! Tidak baik tau tidak hormat mod monkey.
Back to top Go down
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:31 pm

Monkey wrote:
Mana sa tau kalau dia tu memang madam?...heheeee..jantina pun inda ada tu....aaaaah..sa kasi shemale..paling senang la tu..
wakaka..adakah shemale...pondan tu...dua2 ada...macam2 ada tu
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:33 pm

Mcam biasa dengarlah gaya bahasa jaguar ni. scratch
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:34 pm

skyjetj wrote:
Uuiii! Tidak baik tau tidak hormat mod monkey.


Alalaahhhhh ...minta ampun...minta maap..sorry puan tukul..monkey ni selalu lupa daratan..pasal selalu bergayut gayutan..siou..hehehee..sa mo main main sama si puan tahan saja bah tu sky..ko nie...ehh..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:37 pm

Monkey wrote:
skyjetj wrote:
Uuiii! Tidak baik tau tidak hormat mod monkey.


Alalaahhhhh ...minta ampun...minta maap..sorry puan tukul..monkey ni selalu lupa daratan..pasal selalu bergayut gayutan..siou..hehehee..sa mo main main sama si puan tahan saja bah tu sky..ko nie...ehh..

Kagutan mangkali monkey ni malam. Minum air suam banyak-banyak gia.
Back to top Go down
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:40 pm

skyjetj wrote:
Mcam biasa dengarlah gaya bahasa jaguar ni. scratch
biasa???kat mana yer? Shocked
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
jaguar
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 29
Age : 33
Location : Run-now,kk,Brunai
Job/hobbies : macam-macam ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:42 pm

skyjetj wrote:
Monkey wrote:
skyjetj wrote:
Uuiii! Tidak baik tau tidak hormat mod monkey.


Alalaahhhhh ...minta ampun...minta maap..sorry puan tukul..monkey ni selalu lupa daratan..pasal selalu bergayut gayutan..siou..hehehee..sa mo main main sama si puan tahan saja bah tu sky..ko nie...ehh..

Kagutan mangkali monkey ni malam. Minum air suam banyak-banyak gia.

yaba...terlalu syok bah tu...bukan kegutan...bulan puasa mana boleh minum mentaku...wakaka
Back to top Go down
http://www.sioloon.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:43 pm

jaguar wrote:
skyjetj wrote:
Mcam biasa dengarlah gaya bahasa jaguar ni. scratch
biasa???kat mana yer? Shocked

Yang wakaka tu yg biasa didengar atau saya silap orang ni? Laughing
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Tue Sep 02, 2008 8:44 pm

jaguar wrote:
skyjetj wrote:
Monkey wrote:
skyjetj wrote:
Uuiii! Tidak baik tau tidak hormat mod monkey.


Alalaahhhhh ...minta ampun...minta maap..sorry puan tukul..monkey ni selalu lupa daratan..pasal selalu bergayut gayutan..siou..hehehee..sa mo main main sama si puan tahan saja bah tu sky..ko nie...ehh..

Kagutan mangkali monkey ni malam. Minum air suam banyak-banyak gia.

yaba...terlalu syok bah tu...bukan kegutan...bulan puasa mana boleh minum mentaku...wakaka


dalam betul meaning si jaguar ni...aduinaa..cuba ko check check Sky, betul ka dia ni JAGUAr atau JaGuan..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: bulih-bulih sudah ni tau........   Today at 9:31 pm

Back to top Go down
 
bulih-bulih sudah ni tau........
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: