SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Sudah tahun 2012!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dreschan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 9
Age : 46
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Investment
Points : 15
Registration date : 2011-09-01

PostSubject: Sudah tahun 2012!!!!!   Mon Jan 02, 2012 9:05 am

Cepatnya sekarang sudah tahun 2012…. jocolor
Masa memang berlalu dengan cepat macam terbang saja.....
Nak tahu pulak, ada apa perkara yang anda tak buat atau tak jadi untuk tahun 2011???
Back to top Go down
http://www.my.com.my
maymay6786
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 1
Age : 30
Location : Petaling Jaya
Job/hobbies : swimming, skating, travelling
Points : 1
Registration date : 2012-01-01

PostSubject: Re: Sudah tahun 2012!!!!!   Tue Jan 03, 2012 12:40 pm

ahh, cepatnya masa berlalu~ aku masih ada bnyk resolusi belum tercapai, gathering dgn kawan, melancong, tapi yg paling penting ialah dream car aku! Volkswagen Polo TSI, aku ingin dapatkan tahun ini!
Back to top Go down
http://cheeserland.com
qqbeh
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 8
Age : 36
Location : Sandakan
Job/hobbies : Hiking
Points : 8
Registration date : 2011-09-18

PostSubject: Re: Sudah tahun 2012!!!!!   Wed Jan 04, 2012 6:58 am

Tak nak kenang tahun 2011..terlalu sedih untuk I tengok banyak yang kehilangan yang tersayang dan harta-benda…. Sad
Untuk tu I nak cuba sedaya upaya derma wang kepada mereka yang perlukan… walaupun sikit saja tapi harap-harap dapat ringankan beban mereka……
ini telah menjadikan resolusi 2012 saya ialah mencari lebih banyak wang yang mungkin….. Hah, utuk tu ada apa kerja sambilan yang boleh syorkan??? lol!
Back to top Go down
http://www.my.com.my
harryho46
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 7
Age : 27
Location : cheras
Job/hobbies : swimming
Points : 9
Registration date : 2012-01-05

PostSubject: Re: Sudah tahun 2012!!!!!   Thu Jan 05, 2012 2:21 pm

Bagusnya anda berfikir macam tu~ Tuhan akan bantu anda untuk mencapai hasrat anda =)! kini anda boleh cuba taip CAR dan hantar kepada 22222..anda akan dapat hadiah tunai atau sebuah kereta! gud luck!
Back to top Go down
http://youtube.com
tungkelly
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 8
Age : 39
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Reading
Points : 12
Registration date : 2011-08-26

PostSubject: Re: Sudah tahun 2012!!!!!   Fri Jan 06, 2012 6:00 am

harryho46 wrote:
Bagusnya anda berfikir macam tu~ Tuhan akan bantu anda untuk mencapai hasrat anda =)! kini anda boleh cuba taip CAR dan hantar kepada 22222..anda akan dapat hadiah tunai atau sebuah kereta! gud luck!


Oh, itu memang betul…
I punya kawan pun baru menang RM3200 tunai pada 21/121/2011 dan terus belanja kita semua pergi makan-makan……
dia kata senang saja untuk menang yang terutamanya tunai harian….
Nak tahu dengan lebih [url=http://www.thecube.my/mdp/cmtathon.jsp ]http://www.thecube.my/mdp/cmtathon.jsp [/url]
Back to top Go down
http://www.my.com.my
ngaudennis
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 7
Age : 36
Location : Petaling Jaya
Job/hobbies : badminton, jogging
Points : 8
Registration date : 2012-01-09

PostSubject: Re: Sudah tahun 2012!!!!!   Mon Jan 09, 2012 8:18 pm

aku harap dapat kereta baru >,<
Back to top Go down
http://www.facebook.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Sudah tahun 2012!!!!!   Today at 1:09 am

Back to top Go down
 
Sudah tahun 2012!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» VIDEO - McCanns on ITV LORRAINE May 2nd 2012
» Find Madeleine site update Day 1827 3 May 2012
» Leicester Mercury 11 May 2012 Daily Mail coverage of Madeleine at Leveson Inquiry
» New Report Finds Madeleine McCann Could Be Alive—And Living as Someone Else’s Daughter Jul 6, 2012 4:45 AM EDT ( more spinning )
» Compensation to the McCanns Updated: 07-Sep-2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: