SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 ANTARA ZAHIR DAN BATIN

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 8:23 am

aduhaiiii..sia ingat betul betul sudah ni..balik balik sia baca..takut pun ada..abis lah kalau datang repoter mncari..ko ni kan osamang..kreatif betul lah utak ko ni..jangan ko main main sama si pukutarap...nanti marah lagi dia tu..hehehe Cool
apa pun sia nda buleh tahan diri dari ketawa ketawa..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 11:47 am

Hahahaha...sia pun macam sinting katawa sendirian tengok pertuduhan osmang ni. Yalah osmang, enda ada orang marah juga tu...

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:27 pm

osmangbinladeng wrote:
lagu matta...

Ohh`` oOo...kamu Kadapatan...


hihihihiiiiii...... aduinaaaaa osmang, lusu juga kao ni..... masam inda parsaya sia nampak muka sia basar2, kana pertuduhan lagi tu...... sia pikir indada siapa2 nampak sia tingu si bb mandi...... tp inda manasal juga..... puas ati juga....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:32 pm

Iya kah gaman.. bounce ..

misti kao ada tangkap pakai phone kamera ini. bah kasih mms sama saya loh..hihihi..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:37 pm

aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:38 pm

misti si gaman nampak tatoo di balakang ini..hihihi..
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:40 pm

pukutarap wrote:
aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...

bah kasih sarita sikit bah gaman..part dia gusuk mana itu yg siuk mo di tinguk..hihi..saya nda nampak pun tidak kisah lah janji kao kasih flashback semula itu peristiwa..terutama sama kawan2 seperti saya ini.. Very Happy


Last edited by korrud on Fri Aug 08, 2008 2:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:40 pm

korrud wrote:
misti si gaman nampak tatoo di balakang ini..hihihi..
aieeee..... naaa kan apa sia bilang, tingu, masam sia tesium bau2 lah gaman.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:42 pm

oppsss saya tersalah sakap baitu gaman..mungkin lah bah belakang dia ada tatoo pasal dia sendiri cakap hari itu..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:50 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...

bah kasih sarita sikit bah gaman..part dia gusuk mana itu yg siuk mo di tinguk..hihi..saya nda nampak pun tidak kisah lah janji kao kasih flashback semula itu peristiwa..terutama sama kawan2 seperti saya ini.. Very Happy
hihihiiiiiii.... sia ni kalou pasal beserita, sia buli explain sampai kao rasa masam tingu gambar atau video, atau masam kao yg tingu, jalas dan detail.... hihihiiii.... tp nt munsul lg si gladiator tu..... hihihihiiiiii....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 2:54 pm

korrud wrote:
oppsss saya tersalah sakap baitu gaman..mungkin lah bah belakang dia ada tatoo pasal dia sendiri cakap hari itu..
takan balik2 tasalah sakap, misti adaaaaaaaaallah serita2 kamu ni.... balik2 sdh sia tesium bau.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Saman malu.....fitnah ni..   Fri Aug 08, 2008 4:15 pm

Sa mo saman lah si osamang ni..sia kuntek dulu si karpal singh..setelah sia buat repot polis..polis suda buat siasatan..maka jelas lah yg bukan sia yg kena intai mandi tu..tapi si tonduyutung..Ini adalah kerana si pukutarap belum lagi puas berhujah, si yutung suda p betapuk..nda datang lagi di SBF..utk menjejak si yutung..pukutarap trpaksa guna cara yg paling biasa digunakan oleh lelaki iaitu " skodeng"..masa si pukutarap skodeng tu, jiran si yutung nampak...kasi tau sama repoter paling sensasi ..sepa lagi kalau bukan si osamang..si osamang memang nda ngam sama sa..jadi dibuat versi lain.mentang2 la sia sama si yutung bjiran..adeiii..sampai melarat p cerita yg dulu2..aduinaaa..sia pun mo p betapuk la ni..macam si saiful bukhari..kalau suda reda ni berita baru sia masuk sini balik..eehhh..si tuan korud sama pukutarap ni kan, kenangan mengusik jiwa betul..nostalgik..kekekeke Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Encik_Ikan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 137
Age : 105
Location : Jiran Tun Dr Mahathir
Job/hobbies : Tengok Ikan
Points : -25
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 6:10 pm

osmangbinladeng wrote:
lagu matta...

Ohh`` oOo...kamu Kadapatan...



hahahaha....kesian oh ko kan bro tarap... sdh dpt sepina ka? hee
Back to top Go down
http://chedet.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 7:46 pm

itulah bah si osamang ni, sia barabis mo kasi tapuk, dia pula kasi iklan sini.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 7:48 pm

BBmonkey wrote:
Sa mo saman lah si osamang ni..sia kuntek dulu si karpal singh..setelah sia buat repot polis..polis suda buat siasatan..maka jelas lah yg bukan sia yg kena intai mandi tu..tapi si tonduyutung..Ini adalah kerana si pukutarap belum lagi puas berhujah, si yutung suda p betapuk..nda datang lagi di SBF..utk menjejak si yutung..pukutarap trpaksa guna cara yg paling biasa digunakan oleh lelaki iaitu " skodeng"..masa si pukutarap skodeng tu, jiran si yutung nampak...kasi tau sama repoter paling sensasi ..sepa lagi kalau bukan si osamang..si osamang memang nda ngam sama sa..jadi dibuat versi lain.mentang2 la sia sama si yutung bjiran..adeiii..sampai melarat p cerita yg dulu2..aduinaaa..sia pun mo p betapuk la ni..macam si saiful bukhari..kalau suda reda ni berita baru sia masuk sini balik..eehhh..si tuan korud sama pukutarap ni kan, kenangan mengusik jiwa betul..nostalgik..kekekeke Razz
hihihhiiiiii.... apa yg kanangan mengusik jiwa tu bb? masam tau2 sj kaoni...... itulah sia bilang, masam sia tesium bau2 sikit.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 12:41 am

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
Sa mo saman lah si osamang ni..sia kuntek dulu si karpal singh..setelah sia buat repot polis..polis suda buat siasatan..maka jelas lah yg bukan sia yg kena intai mandi tu..tapi si tonduyutung..Ini adalah kerana si pukutarap belum lagi puas berhujah, si yutung suda p betapuk..nda datang lagi di SBF..utk menjejak si yutung..pukutarap trpaksa guna cara yg paling biasa digunakan oleh lelaki iaitu " skodeng"..masa si pukutarap skodeng tu, jiran si yutung nampak...kasi tau sama repoter paling sensasi ..sepa lagi kalau bukan si osamang..si osamang memang nda ngam sama sa..jadi dibuat versi lain.mentang2 la sia sama si yutung bjiran..adeiii..sampai melarat p cerita yg dulu2..aduinaaa..sia pun mo p betapuk la ni..macam si saiful bukhari..kalau suda reda ni berita baru sia masuk sini balik..eehhh..si tuan korud sama pukutarap ni kan, kenangan mengusik jiwa betul..nostalgik..kekekeke Razz
hihihhiiiiii.... apa yg kanangan mengusik jiwa tu bb? masam tau2 sj kaoni...... itulah sia bilang, masam sia tesium bau2 sikit.....

Kura kura dalam perahu,
pura pura ko nda tahu.. Cool



hari minggu pergi berkelah,
berbaju biru, bershortpant putih,
kalau ada sakapan ku yg salah,
jangan ko simpan di dalam hati. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 7:30 am

BBmonkey wrote:


Kura kura dalam perahu,
pura pura ko nda tahu.. Cool



hari minggu pergi berkelah,
berbaju biru, bershortpant putih,
kalau ada sakapan ku yg salah,
jangan ko simpan di dalam hati. Razz
pergi berkelah di tg inai..
berbaju putih tidak bercoli...
aku berbisik di dalam hati...
kalu ku dapat ku gigit-gigit ..


tu lah ko seksi lagi ko sana pi pantai..lain kali jan pakai shortpan bag BB...pakai sarung..kana tiup angin bleh cuci mata jgk...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 8:50 am

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:


Kura kura dalam perahu,
pura pura ko nda tahu.. Cool



hari minggu pergi berkelah,
berbaju biru, bershortpant putih,
kalau ada sakapan ku yg salah,
jangan ko simpan di dalam hati. Razz
pergi berkelah di tg inai..
berbaju putih tidak bercoli...
aku berbisik di dalam hati...
kalu ku dapat ku gigit-gigit ..


tu lah ko seksi lagi ko sana pi pantai..lain kali jan pakai shortpan bag BB...pakai sarung..kana tiup angin bleh cuci mata jgk...

bila masa ko nmpak sia di pantai ni? pakai sarung? aduinaa...sian..kalau suda pakai sarung, kasi la angin mcm mana pun nda akan ko nmpak apa2...p pantai pakai shortpan mana ada seksi tu?..besa la bah...jgn pakai bikini sudah la..kalau yg itu memang ramai la kaum adam pgi pantai kunu...cheeahhh...nakal betul ko ah...meh sini sa rotan.. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 1:49 pm

BBmonkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:


Kura kura dalam perahu,
pura pura ko nda tahu.. Cool

hari minggu pergi berkelah,
berbaju biru, bershortpant putih,
kalau ada sakapan ku yg salah,
jangan ko simpan di dalam hati. Razz
pergi berkelah di tg inai..
berbaju putih tidak bercoli...
aku berbisik di dalam hati...
kalu ku dapat ku gigit-gigit ..

tu lah ko seksi lagi ko sana pi pantai..lain kali jan pakai shortpan bag BB...pakai sarung..kana tiup angin bleh cuci mata jgk...
bila masa ko nmpak sia di pantai ni? pakai sarung? aduinaa...sian..kalau suda pakai sarung, kasi la angin mcm mana pun nda akan ko nmpak apa2...p pantai pakai shortpan mana ada seksi tu?..besa la bah...jgn pakai bikini sudah la..kalau yg itu memang ramai la kaum adam pgi pantai kunu...cheeahhh...nakal betul ko ah...meh sini sa rotan.. Razz
ya, pasut dia bb... kuat2...
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 1:56 pm

pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...

bah kasih sarita sikit bah gaman..part dia gusuk mana itu yg siuk mo di tinguk..hihi..saya nda nampak pun tidak kisah lah janji kao kasih flashback semula itu peristiwa..terutama sama kawan2 seperti saya ini.. Very Happy
hihihiiiiiii.... sia ni kalou pasal beserita, sia buli explain sampai kao rasa masam tingu gambar atau video, atau masam kao yg tingu, jalas dan detail.... hihihiiii.... tp nt munsul lg si gladiator tu..... hihihihiiiiii....

tapi saya sudah bulih imagin baitu gaman..sayang sekali dia punya saiz br**st 32B saja. klu besar sikitkan bagus..hihihi..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 1:56 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
Sa mo saman lah si osamang ni..sia kuntek dulu si karpal singh..setelah sia buat repot polis..polis suda buat siasatan..maka jelas lah yg bukan sia yg kena intai mandi tu..tapi si tonduyutung..Ini adalah kerana si pukutarap belum lagi puas berhujah, si yutung suda p betapuk..nda datang lagi di SBF..utk menjejak si yutung..pukutarap trpaksa guna cara yg paling biasa digunakan oleh lelaki iaitu " skodeng"..masa si pukutarap skodeng tu, jiran si yutung nampak...kasi tau sama repoter paling sensasi ..sepa lagi kalau bukan si osamang..si osamang memang nda ngam sama sa..jadi dibuat versi lain.mentang2 la sia sama si yutung bjiran..adeiii..sampai melarat p cerita yg dulu2..aduinaaa..sia pun mo p betapuk la ni..macam si saiful bukhari..kalau suda reda ni berita baru sia masuk sini balik..eehhh..si tuan korud sama pukutarap ni kan, kenangan mengusik jiwa betul..nostalgik..kekekeke Razz
hihihhiiiiii.... apa yg kanangan mengusik jiwa tu bb? masam tau2 sj kaoni...... itulah sia bilang, masam sia tesium bau2 sikit.....
Kura kura dalam perahu,
pura pura ko nda tahu.. Cool

hari minggu pergi berkelah,
berbaju biru, bershortpant putih,
kalau ada sakapan ku yg salah,
jangan ko simpan di dalam hati. Razz
kura2 dlm parahu
masamana mo tau, kao inda bgtau...

tuan korrud jari sepuluh
pigi malansung di ruma sakit
indada sakapan kao yg salah
suma sia tesium bau2 sikit.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 1:59 pm

Very Happy Very Happy Very Happy ...
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 1:59 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...

bah kasih sarita sikit bah gaman..part dia gusuk mana itu yg siuk mo di tinguk..hihi..saya nda nampak pun tidak kisah lah janji kao kasih flashback semula itu peristiwa..terutama sama kawan2 seperti saya ini.. Very Happy
hihihiiiiiii.... sia ni kalou pasal beserita, sia buli explain sampai kao rasa masam tingu gambar atau video, atau masam kao yg tingu, jalas dan detail.... hihihiiii.... tp nt munsul lg si gladiator tu..... hihihihiiiiii....

tapi saya sudah bulih imagin baitu gaman..sayang sekali dia punya saiz br**st 32B saja. klu besar sikitkan bagus..hihihi..
hihihihiiiiii..... lusu kaoni gaman.... ya ba, 32Bbbbbbbbbbbbb saja....???? hihihiiii....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:00 pm

korrud wrote:
Very Happy Very Happy Very Happy ...
naaa kan, sanyum sj kao gaman, mimang adaaaaalah yg bau2 ni.....
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:03 pm

hai apalah kamu ni,kacau kacau si bb saja.. Laughing
Back to top Go down
http://www.google.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Today at 1:31 pm

Back to top Go down
 
ANTARA ZAHIR DAN BATIN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: