SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 ANTARA ZAHIR DAN BATIN

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:05 pm

hai pakbelalang, welcome.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:07 pm

pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...

bah kasih sarita sikit bah gaman..part dia gusuk mana itu yg siuk mo di tinguk..hihi..saya nda nampak pun tidak kisah lah janji kao kasih flashback semula itu peristiwa..terutama sama kawan2 seperti saya ini.. Very Happy
hihihiiiiiii.... sia ni kalou pasal beserita, sia buli explain sampai kao rasa masam tingu gambar atau video, atau masam kao yg tingu, jalas dan detail.... hihihiiii.... tp nt munsul lg si gladiator tu..... hihihihiiiiii....

tapi saya sudah bulih imagin baitu gaman..sayang sekali dia punya saiz br**st 32B saja. klu besar sikitkan bagus..hihihi..
hihihihiiiiii..... lusu kaoni gaman.... ya ba, 32Bbbbbbbbbbbbb saja....???? hihihiiii....

enda sukup lagi kah itu gaman saiz 32B? kalau kao lah kao mau yg besar sikit lagi kah, atau besar banyak lagi atau masamana?

pasal kalau masam saya..32B itu masam enda pigang apa2 bah..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:34 pm

hihihihiiiiii..... adalah yg marah sama kao ni gaman.... sabanarnya sia inda taupun pasal size2 ni gaman..... butul2 inda tau.... yg sia tau saiz S, M, L, XL, XXL & yg masam2 ini sj....
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:35 pm

pukutarap wrote:
hai pakbelalang, welcome.....

tarima kasi,tia pa bahkan sia kacau kamu mangurat si bb...kalau makbelalang tia nampak mau juga sia mengurat si bb..hihihihihi Razz
Back to top Go down
http://www.google.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:43 pm

korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...

bah kasih sarita sikit bah gaman..part dia gusuk mana itu yg siuk mo di tinguk..hihi..saya nda nampak pun tidak kisah lah janji kao kasih flashback semula itu peristiwa..terutama sama kawan2 seperti saya ini.. Very Happy
hihihiiiiiii.... sia ni kalou pasal beserita, sia buli explain sampai kao rasa masam tingu gambar atau video, atau masam kao yg tingu, jalas dan detail.... hihihiiii.... tp nt munsul lg si gladiator tu..... hihihihiiiiii....

tapi saya sudah bulih imagin baitu gaman..sayang sekali dia punya saiz br**st 32B saja. klu besar sikitkan bagus..hihihi..
hihihihiiiiii..... lusu kaoni gaman.... ya ba, 32Bbbbbbbbbbbbb saja....???? hihihiiii....

enda sukup lagi kah itu gaman saiz 32B? kalau kao lah kao mau yg besar sikit lagi kah, atau besar banyak lagi atau masamana?

pasal kalau masam saya..32B itu masam enda pigang apa2 bah..



oooi oiii..punya syiok kamu dua cerita pasal saiz bra ni...mana ada saiz 32B..memandai mandai ja kamu ah..tunggu kamu si hotmama marah...
sa kasi explain la ah..mana tau kamu mo beli kasi bini..
nah...saiz A, B, C, D,..itu saja ada utk saiz cup bra..means saiz mangkuk dia lah..
saiz yg ada 32, 34,36,38,40,42
mcm ni...
32A, 34A,34B,36B,38B,40C,40D,42D..

yg body kecil tidak mesti breast dia pun kecik tau..ingat.ada member yg pinggang saiz 23, tapi bra saiz 34B..tpi kalau saiz besar..nda lari la tu saiz 36 ke atas dengan cup C..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:47 pm

hihiihi.. Very Happy hanya jauhari juga yang mengenal manikam...btul tu bb Cool
Back to top Go down
http://www.google.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:48 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
korrud wrote:
pukutarap wrote:
aduinaaaa, lupa pula sia gaman, talampau asik bah sampai lupa pasal kanang2an...

bah kasih sarita sikit bah gaman..part dia gusuk mana itu yg siuk mo di tinguk..hihi..saya nda nampak pun tidak kisah lah janji kao kasih flashback semula itu peristiwa..terutama sama kawan2 seperti saya ini.. Very Happy
hihihiiiiiii.... sia ni kalou pasal beserita, sia buli explain sampai kao rasa masam tingu gambar atau video, atau masam kao yg tingu, jalas dan detail.... hihihiiii.... tp nt munsul lg si gladiator tu..... hihihihiiiiii....

tapi saya sudah bulih imagin baitu gaman..sayang sekali dia punya saiz br**st 32B saja. klu besar sikitkan bagus..hihihi..
hihihihiiiiii..... lusu kaoni gaman.... ya ba, 32Bbbbbbbbbbbbb saja....???? hihihiiii....

enda sukup lagi kah itu gaman saiz 32B? kalau kao lah kao mau yg besar sikit lagi kah, atau besar banyak lagi atau masamana?

pasal kalau masam saya..32B itu masam enda pigang apa2 bah..
oooi oiii..punya syiok kamu dua cerita pasal saiz bra ni...mana ada saiz 32B..memandai mandai ja kamu ah..tunggu kamu si hotmama marah...
sa kasi explain la ah..mana tau kamu mo beli kasi bini..
nah...saiz A, B, C, D,..itu saja ada utk saiz cup bra..means saiz mangkuk dia lah..
saiz yg ada 32, 34,36,38,40,42
mcm ni...
32A, 34A,34B,36B,38B,40C,40D,42D..

yg body kecil tidak mesti breast dia pun kecik tau..ingat.ada member yg pinggang saiz 23, tapi bra saiz 34B..tpi kalau saiz besar..nda lari la tu saiz 36 ke atas dengan cup C..
ini baru first time sia tau pasal size2 ni, barulah sia paham.... tq bb.... kao size apalah?
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:50 pm

Pakbelalang wrote:
pukutarap wrote:
hai pakbelalang, welcome.....

tarima kasi,tia pa bahkan sia kacau kamu mangurat si bb...kalau makbelalang tia nampak mau juga sia mengurat si bb..hihihihihi Razz
inda pa bah, kita share2 si bb..... kungsi2.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:51 pm

sia suda kasi tau tu..ko p cari laa..ada tu..utk badan yg sedang sedang saja....saiz pun sedang sedang juga.. kami ada bcerita sama si hotmama tu..tuan alpa pun ikut sama...alah topik " what religion...........'' macam tu lah bunyi dia ..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 2:54 pm

pukutarap wrote:
Pakbelalang wrote:
pukutarap wrote:
hai pakbelalang, welcome.....

tarima kasi,tia pa bahkan sia kacau kamu mangurat si bb...kalau makbelalang tia nampak mau juga sia mengurat si bb..hihihihihi Razz
inda pa bah, kita share2 si bb..... kungsi2.....


oooi oooiiii..wut's de meaning ? wut share share?...haiyaaarr..lu ah pukutrap..i shoot shoot u, baru tau..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 3:00 pm

BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
Pakbelalang wrote:
pukutarap wrote:
hai pakbelalang, welcome.....

tarima kasi,tia pa bahkan sia kacau kamu mangurat si bb...kalau makbelalang tia nampak mau juga sia mengurat si bb..hihihihihi Razz
inda pa bah, kita share2 si bb..... kungsi2.....
oooi oooiiii..wut's de meaning ? wut share share?...haiyaaarr..lu ah pukutrap..i shoot shoot u, baru tau..
share2 serita sama kao sj bah bb, takanlah sia mo kasi kao sama urang lain.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 3:43 pm

saya ingat pun macam mo msauk serita threesome.. hihi..

offtopik:

Apa bah pandangan kao mengenai threesome ini BB?
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 3:55 pm

korrud wrote:
saya ingat pun macam mo msauk serita threesome.. hihi..

offtopik:

Apa bah pandangan kao mengenai threesome ini BB?

threesome tu apa?cinta tiga segi ka? oh..kamu mau barabut si bb ah..nanti sia hantar dulu makbelalang pigi balik kampung,lapastu sia pun mau mangurat si bb Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://www.google.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 3:55 pm

pukutarap wrote:
BBmonkey wrote:
pukutarap wrote:
Pakbelalang wrote:
pukutarap wrote:
hai pakbelalang, welcome.....

tarima kasi,tia pa bahkan sia kacau kamu mangurat si bb...kalau makbelalang tia nampak mau juga sia mengurat si bb..hihihihihi Razz
inda pa bah, kita share2 si bb..... kungsi2.....
oooi oooiiii..wut's de meaning ? wut share share?...haiyaaarr..lu ah pukutrap..i shoot shoot u, baru tau..
share2 serita sama kao sj bah bb, takanlah sia mo kasi kao sama urang lain.....

manaa..sia nda parsaya la sama ko tarap..smpai hati ko kasi share share sia..ko kasi sia sia saja sia nii..aduinaa..mbawa diri lah sia ni.. Sad
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 3:59 pm

korrud wrote:
saya ingat pun macam mo msauk serita threesome.. hihi..

offtopik:

Apa bah pandangan kao mengenai threesome ini BB?

adiiiieeehh apa itu threeasome?

Quote :
threesome tu apa?cinta tiga segi ka? oh..kamu mau barabut si bb
ah..nanti sia hantar dulu makbelalang pigi balik kampung,lapastu sia
pun mau mangurat si bb

aduinaaa...kalau sia lah kan..mcm ni...pandai makan, pandai simpan..nah...baru cinta mah..belum kawin kan...mo cari itu true love bukan senang...banyak mo tapis tapis beiii..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 4:46 pm

urang sakap klu perempuan sama lalaki ini gaduh2..itu petanda terawal ada chemistry. tapi saya tinguk tulisan si tondu..kadang2 saya macam mo katawa oo..lucu juga dia.

yang tambah lucu lagi..kana pasut sama dua urang kuat dan pandai bab agama oo.. hihi.. mana sudah si tondu ini. harap2 dia terus bersama kita hendaknya.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 5:16 pm

korrud wrote:
urang sakap klu perempuan sama lalaki ini gaduh2..itu petanda terawal ada chemistry. tapi saya tinguk tulisan si tondu..kadang2 saya macam mo katawa oo..lucu juga dia.

yang tambah lucu lagi..kana pasut sama dua urang kuat dan pandai bab agama oo.. hihi.. mana sudah si tondu ini. harap2 dia terus bersama kita hendaknya.

jangan risau..si tondu akan datang balik tu di sni..macam sia juga tu..nda makan saman punya..cuma dia malu2 kusing sama si pukutarap...lpas si pukutarap p skodeng dia..memang lucu bah si tondu tu..dia ada idea cuma perlu bimbingan dari org yg kuat dlm bab tertentu..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 5:20 pm

BBmonkey wrote:
korrud wrote:
urang sakap klu perempuan sama lalaki ini gaduh2..itu petanda terawal ada chemistry. tapi saya tinguk tulisan si tondu..kadang2 saya macam mo katawa oo..lucu juga dia.

yang tambah lucu lagi..kana pasut sama dua urang kuat dan pandai bab agama oo.. hihi.. mana sudah si tondu ini. harap2 dia terus bersama kita hendaknya.

jangan risau..si tondu akan datang balik tu di sni..macam sia juga tu..nda makan saman punya..cuma dia malu2 kusing sama si pukutarap...lpas si pukutarap p skodeng dia..memang lucu bah si tondu tu..dia ada idea cuma perlu bimbingan dari org yg kuat dlm bab tertentu..

aikk saya ingat si pukutarap skodeng kao!!! kalau masam itu nda lah jadi saya suruh dia kirim pakai MMS.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Sat Aug 09, 2008 5:31 pm

kalau ada pun, mana dia kasi ko tu.pukutarap bah itu..ni kerja si osamang la bah ni..kunun sia kena skodeng padahal masa tu sia jemur kain..sebenarnya yg perlu khidmat nasihat ni si osamang bah..oleh kerana batin dia tida tentram, maka pengaruhi zahir dia..hihihi..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Mon Aug 11, 2008 3:15 am

korrud wrote:
urang sakap klu perempuan sama lalaki ini gaduh2..itu petanda terawal ada chemistry. tapi saya tinguk tulisan si tondu..kadang2 saya macam mo katawa oo..lucu juga dia.

yang tambah lucu lagi..kana pasut sama dua urang kuat dan pandai bab agama oo.. hihi.. mana sudah si tondu ini. harap2 dia terus bersama kita hendaknya.

sa sini jg ni ... msm c bb sakap, sa ni inda pndi mkn saman.. hahha.. inda sdh sa phm sorita kmu ni.. smpi p topik skodeng2 n saiz bra haha....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Mon Aug 11, 2008 5:13 pm

TonduYutung wrote:
korrud wrote:
urang sakap klu perempuan sama lalaki ini gaduh2..itu petanda terawal ada chemistry. tapi saya tinguk tulisan si tondu..kadang2 saya macam mo katawa oo..lucu juga dia.

yang tambah lucu lagi..kana pasut sama dua urang kuat dan pandai bab agama oo.. hihi.. mana sudah si tondu ini. harap2 dia terus bersama kita hendaknya.

sa sini jg ni ... msm c bb sakap, sa ni inda pndi mkn saman.. hahha.. inda sdh sa phm sorita kmu ni.. smpi p topik skodeng2 n saiz bra haha....

Jangan takut Tondu..tiada pulis tarafik bah mo saman2 sini..semua kawan2 saja. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Mon Aug 11, 2008 6:20 pm

Oleh kerana perbincangan thread ini tidak fokus kepada tajuk, maka thread ini ditutup untuk mengelakkan salahfaham. Semua ahli dinasihatkan supaya fokus kepada topik untuk mengelakkan salahfaham terhadap SBF.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Today at 9:27 pm

Back to top Go down
 
ANTARA ZAHIR DAN BATIN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: