SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 ANTARA ZAHIR DAN BATIN

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Tue Aug 05, 2008 10:11 am

osmangbinladeng wrote:
BBmonkey wrote:
alphawaves wrote:
BBmonkey wrote:


tuan alpa bule kira macam seorang psikik..cuba tuan alpa tenung lama lama tu mata..apa yg tuan alpa dapat gmbar kan..melalui pemerhatian, penelitian, apa yg tuan buleh simpulkan..org cakap, mata ada kuasa yg luarbiasa..mesti tuan alpa ada belajar kan? Nah, cuba tuan kasi keluar sikit tu ilmu..mungkin buleh bincang di bahagia paranormal.. Razz

Maaf BB, tapi saya tidak yakin utk memberikan ramalan..lagi pun sebelah mata saja, saya tidak cukup info. Wink

aiyaah..pakai satu mata pun buleh bah...kenapa urang kalau tengok tangan pakai sebelah kanan saja? sia kena kasi tau , tangan kiri merupakan kita punya past time life, while yg kanan is our future..tapi sia nda picaya..
nda apa la tuan alpa..bagus juga kalau nda baca, nanti tuan alpa tau semua secret mecret sia..inner or else..hehehe Razz thanks anyway..
blum tahap dewa lagi tuan alpha tilik urg nie...sy kalu tilik urng pakai lida...sy rasa lidah dia..hehehe kalu pandaimain-main tu lidah...naahhhhh..susah mau sakap bah

inda heran kalo ko slu ada mslh rumahtangga........ byk btl lida ko mo rasa hahha..... back on track bilang c admin...
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Tue Aug 05, 2008 10:18 am

osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
seperti gayanya Osmang menghadapi masalah rumahtangga yg agak kronik... bah2 sapat2 kamurang bg advise or tips sama dia...... Very Happy
ya bah sy ada masalah rumahtangga bah....rumah sy kan ada urg xxxxx sana tangga bah...hari-hari kasih barsih dia xxxxx jgk sana..itulah masalah rumah dan tangga sy... Laughing

ko bah yg p xxxxx tu.. kalo ko tia p xxxxx, teda jg mslh rmh n tgga ko... cuba ko jan xxxxx d sana,.... mslh rmh n tgga pn teda 2.....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Tue Aug 05, 2008 1:55 pm

BBmonkey wrote:
alphawaves wrote:
BBmonkey wrote:


tuan alpa bule kira macam seorang psikik..cuba tuan alpa tenung lama lama tu mata..apa yg tuan alpa dapat gmbar kan..melalui pemerhatian, penelitian, apa yg tuan buleh simpulkan..org cakap, mata ada kuasa yg luarbiasa..mesti tuan alpa ada belajar kan? Nah, cuba tuan kasi keluar sikit tu ilmu..mungkin buleh bincang di bahagia paranormal.. Razz

Maaf BB, tapi saya tidak yakin utk memberikan ramalan..lagi pun sebelah mata saja, saya tidak cukup info. Wink

aiyaah..pakai satu mata pun buleh bah...kenapa urang kalau tengok tangan pakai sebelah kanan saja? sia kena kasi tau , tangan kiri merupakan kita punya past time life, while yg kanan is our future..tapi sia nda picaya..
nda apa la tuan alpa..bagus juga kalau nda baca, nanti tuan alpa tau semua secret mecret sia..inner or else..hehehe Razz thanks anyway..

nda bah bb..saya pun manusia serba biasa adanya. kita kasih ibarat engineering lah..didalamnya ada civil, elektrik, eletronik dan sbginya.. jadi dalam hal ini si Pakar elektrik sudah tentu susah mo kasih terangkan pada urang sekiranya di tanya mengenai civil eng atau elektronik. sama juga dgn sebaliknya.

Tilik menggunakan tangan di kenali sebagai palmstry tilik menggunakan pergerakan planet dikenali sebagai astrology sementara tilik di bahagian muka di kenali sebagai face reading. face reading tiada kursus khas tapi kadang2 boleh dipelajari secara psikologi atau pun sebahagian oleh mereka yg gifted.

Bohong lah klu saya tidak belajar fortune-teller ini. tapi saya mengkhusus pada numerologi saja. ertinya saya dapat tarikh lahir, nama dia sudah cukup saya gambarkan org dia macam mana..malahan dalam kes ekstrim..kadang2 boleh tau hari ajal seseorang itu.

Bercakap pasal numerologi ini. kegunaan dia sebenarnya amat meluas dalam kehidupan kita..

Pernah sekali ada satu kes..seorang manager insurans, telah berjumpa saya dan megeluh mengenai kemorosotan jualan premium, agen yg semakin berkurang dan klien yg sudah semakin banyak tidak membayar insuran atau pun left.

Saya amat terperanjat.. 4 tahun lepas, ketika saya mengenali beliau..beliau adalah seorang penjual insurans yg bermula sebagai agen, kemudian menjadi sebagai umit manager..jawatan terakhir dia setau saya ialah GAM (General Assistant Manager)..

Kemudian dari riak mukanya pun sudah cukup menggambarkan kesusahan dan penderitaan yg di alami..auranya malap, dan seperti tiada keyakinan diri.. sedangkan di suatu masa dahulu dia ini ibarat jaguh yg boleh berlawan di mana2 pun dan pasti akan mendapat kejayaan.

Setelah saya tanya2 sikit baru dia cakap dia berkahwin satu lagi..saya ada juga nampak isteri kawan ini..cantik, muda dan bergetah lah org cakap. jadi amat menghairankan kerana org baru kahwin dapat isteri cantik pula sepatutnya seperti tonik kepada kerjaya dan karier seorang lelaki, bagaimana pun keadaan sebaliknya terjadi.

kemudian setelah saya melihat tarikh lahir dia dan isterinya serta nama penuh mereka berdua..baru saya sedar..kenapa semua masalah ini menimpa dia..rupanya waves dan rythm mereka berdua saling bertentang (tidak seirama)..dan ibarat kapal sudah lah dalamnya dua kapten, kelasi2 kapal bergaduh..haluan kapal layar ini pula semakin lama semakin menuju kelaut dalam dan bukan menuju kedaratan. itu lah analoginya serba sedikit.

Sekian saja cerita saya. ini bukan menidakkan kuasa tuhan tapi semata2 mencari peringatan tersembunyi dari tuhan. so if my story offended anyone..im very very sorry.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Tue Aug 05, 2008 2:50 pm

Quote :
Sekian saja cerita saya. ini bukan menidakkan kuasa tuhan tapi semata2
mencari peringatan tersembunyi dari tuhan. so if my story offended
anyone..im very very sorry
.

oh, no no..tuan alpha..very interesting worr..sia ada baca satu buku pasal face reading ( siang men )..thanks..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Wed Aug 06, 2008 5:49 am

alphawaves wrote:

nda bah bb..saya pun manusia serba biasa adanya. kita kasih ibarat engineering lah..didalamnya ada civil, elektrik, eletronik dan sbginya.. jadi dalam hal ini si Pakar elektrik sudah tentu susah mo kasih terangkan pada urang sekiranya di tanya mengenai civil eng atau elektronik. sama juga dgn sebaliknya.

Tilik menggunakan tangan di kenali sebagai palmstry tilik menggunakan pergerakan planet dikenali sebagai astrology sementara tilik di bahagian muka di kenali sebagai face reading. face reading tiada kursus khas tapi kadang2 boleh dipelajari secara psikologi atau pun sebahagian oleh mereka yg gifted.

Bohong lah klu saya tidak belajar fortune-teller ini. tapi saya mengkhusus pada numerologi saja. ertinya saya dapat tarikh lahir, nama dia sudah cukup saya gambarkan org dia macam mana..malahan dalam kes ekstrim..kadang2 boleh tau hari ajal seseorang itu.

Bercakap pasal numerologi ini. kegunaan dia sebenarnya amat meluas dalam kehidupan kita..

Pernah sekali ada satu kes..seorang manager insurans, telah berjumpa saya dan megeluh mengenai kemorosotan jualan premium, agen yg semakin berkurang dan klien yg sudah semakin banyak tidak membayar insuran atau pun left.

Saya amat terperanjat.. 4 tahun lepas, ketika saya mengenali beliau..beliau adalah seorang penjual insurans yg bermula sebagai agen, kemudian menjadi sebagai umit manager..jawatan terakhir dia setau saya ialah GAM (General Assistant Manager)..

Kemudian dari riak mukanya pun sudah cukup menggambarkan kesusahan dan penderitaan yg di alami..auranya malap, dan seperti tiada keyakinan diri.. sedangkan di suatu masa dahulu dia ini ibarat jaguh yg boleh berlawan di mana2 pun dan pasti akan mendapat kejayaan.

Setelah saya tanya2 sikit baru dia cakap dia berkahwin satu lagi..saya ada juga nampak isteri kawan ini..cantik, muda dan bergetah lah org cakap. jadi amat menghairankan kerana org baru kahwin dapat isteri cantik pula sepatutnya seperti tonik kepada kerjaya dan karier seorang lelaki, bagaimana pun keadaan sebaliknya terjadi.

kemudian setelah saya melihat tarikh lahir dia dan isterinya serta nama penuh mereka berdua..baru saya sedar..kenapa semua masalah ini menimpa dia..rupanya waves dan rythm mereka berdua saling bertentang (tidak seirama)..dan ibarat kapal sudah lah dalamnya dua kapten, kelasi2 kapal bergaduh..haluan kapal layar ini pula semakin lama semakin menuju kelaut dalam dan bukan menuju kedaratan. itu lah analoginya serba sedikit.

Sekian saja cerita saya. ini bukan menidakkan kuasa tuhan tapi semata2 mencari peringatan tersembunyi dari tuhan. so if my story offended anyone..im very very sorry.
fuii....alpha...ni bulih buat duit nie...sy cadang ko buat satu web...ko buat bisnis ni oniline minta gambar mata dorang...nama penuh dan yuran RM2....fuh....RM2 x 7 Juta penguna internet nusantara..= Rm14 juta...kaya ko boss...kalu ko mau sy bleh atur bah buss...pakej web RM1499...kawan-kawan punya prise...hehehe..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Wed Aug 06, 2008 12:17 pm

tuan alpa, siuk pula mambasa serita kao ni..... uinaaa inda buli main2 kao ni..... gaman, suba kita tingu2 apa karaja pemilik mata ini? hihihihihiiii.....
Back to top Go down
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Wed Aug 06, 2008 1:06 pm

mata siapa ni?
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Wed Aug 06, 2008 1:27 pm

osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:

nda bah bb..saya pun manusia serba biasa adanya. kita kasih ibarat engineering lah..didalamnya ada civil, elektrik, eletronik dan sbginya.. jadi dalam hal ini si Pakar elektrik sudah tentu susah mo kasih terangkan pada urang sekiranya di tanya mengenai civil eng atau elektronik. sama juga dgn sebaliknya.

Tilik menggunakan tangan di kenali sebagai palmstry tilik menggunakan pergerakan planet dikenali sebagai astrology sementara tilik di bahagian muka di kenali sebagai face reading. face reading tiada kursus khas tapi kadang2 boleh dipelajari secara psikologi atau pun sebahagian oleh mereka yg gifted.

Bohong lah klu saya tidak belajar fortune-teller ini. tapi saya mengkhusus pada numerologi saja. ertinya saya dapat tarikh lahir, nama dia sudah cukup saya gambarkan org dia macam mana..malahan dalam kes ekstrim..kadang2 boleh tau hari ajal seseorang itu.

Bercakap pasal numerologi ini. kegunaan dia sebenarnya amat meluas dalam kehidupan kita..

Pernah sekali ada satu kes..seorang manager insurans, telah berjumpa saya dan megeluh mengenai kemorosotan jualan premium, agen yg semakin berkurang dan klien yg sudah semakin banyak tidak membayar insuran atau pun left.

Saya amat terperanjat.. 4 tahun lepas, ketika saya mengenali beliau..beliau adalah seorang penjual insurans yg bermula sebagai agen, kemudian menjadi sebagai umit manager..jawatan terakhir dia setau saya ialah GAM (General Assistant Manager)..

Kemudian dari riak mukanya pun sudah cukup menggambarkan kesusahan dan penderitaan yg di alami..auranya malap, dan seperti tiada keyakinan diri.. sedangkan di suatu masa dahulu dia ini ibarat jaguh yg boleh berlawan di mana2 pun dan pasti akan mendapat kejayaan.

Setelah saya tanya2 sikit baru dia cakap dia berkahwin satu lagi..saya ada juga nampak isteri kawan ini..cantik, muda dan bergetah lah org cakap. jadi amat menghairankan kerana org baru kahwin dapat isteri cantik pula sepatutnya seperti tonik kepada kerjaya dan karier seorang lelaki, bagaimana pun keadaan sebaliknya terjadi.

kemudian setelah saya melihat tarikh lahir dia dan isterinya serta nama penuh mereka berdua..baru saya sedar..kenapa semua masalah ini menimpa dia..rupanya waves dan rythm mereka berdua saling bertentang (tidak seirama)..dan ibarat kapal sudah lah dalamnya dua kapten, kelasi2 kapal bergaduh..haluan kapal layar ini pula semakin lama semakin menuju kelaut dalam dan bukan menuju kedaratan. itu lah analoginya serba sedikit.

Sekian saja cerita saya. ini bukan menidakkan kuasa tuhan tapi semata2 mencari peringatan tersembunyi dari tuhan. so if my story offended anyone..im very very sorry.
fuii....alpha...ni bulih buat duit nie...sy cadang ko buat satu web...ko buat bisnis ni oniline minta gambar mata dorang...nama penuh dan yuran RM2....fuh....RM2 x 7 Juta penguna internet nusantara..= Rm14 juta...kaya ko boss...kalu ko mau sy bleh atur bah buss...pakej web RM1499...kawan-kawan punya prise...hehehe..

nantilah buss, masa belum sampai dan saya pun masih tgh belajar, belajar dan belajar. target saya masih jauh utk kesampaian. anyway osmang klu saya perlukan semua itu mesti saya panggil kau. jgn susah hati.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Wed Aug 06, 2008 1:28 pm

pukutarap wrote:
tuan alpa, siuk pula mambasa serita kao ni..... uinaaa inda buli main2 kao ni..... gaman, suba kita tingu2 apa karaja pemilik mata ini? hihihihihiiii.....


kau dengar betul2 aa gaman.. psst..psstt..kau dengar kah nda gaman..?? hihih..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 5:50 am

alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
tuan alpa, siuk pula mambasa serita kao ni..... uinaaa inda buli main2 kao ni..... gaman, suba kita tingu2 apa karaja pemilik mata ini? hihihihihiiii.....


kau dengar betul2 aa gaman.. psst..psstt..kau dengar kah nda gaman..?? hihih..
sy pun pandai bah tilik...mata dia coklat ni urg suka makan coklat time malam..ada garis coklat di bawa mata, menandakan dia pakai eyeshadow...rambut lurus kebawah dia baru rebonding...bulu mata lurus..menandakan ni urg ada anak sudah...ada hitam bulat sana tengah-tengah mata, menandakan dia suka sama si osmangbinladeng...pipi ada urat-urat halus, ni budak baru 23 tahun...pendek kata lawa ni budak...sapa ni ya...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:08 am

aiyaaar..kalau kena cakap budak, mana lagi durang mo respek ni..si osamang ni kan. adakah makan coklat malam malam? pagi tu masa sia berus gigi, ko nmpak juga gigi sia bersih tersusun rapi kan..nah, urg makan coklat mlm2 gigi dia buruk tau..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 10:35 am

osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
tuan alpa, siuk pula mambasa serita kao ni..... uinaaa inda buli main2 kao ni..... gaman, suba kita tingu2 apa karaja pemilik mata ini? hihihihihiiii.....


kau dengar betul2 aa gaman.. psst..psstt..kau dengar kah nda gaman..?? hihih..
sy pun pandai bah tilik...mata dia coklat ni urg suka makan coklat time malam..ada garis coklat di bawa mata, menandakan dia pakai eyeshadow...rambut lurus kebawah dia baru rebonding...bulu mata lurus..menandakan ni urg ada anak sudah...ada hitam bulat sana tengah-tengah mata, menandakan dia suka sama si osmangbinladeng...pipi ada urat-urat halus, ni budak baru 23 tahun...pendek kata lawa ni budak...sapa ni ya...


Deiii ..osmang ko ni kan .. adakah ko cakap si BB sudah ada anak??? deiii anak dara ba dia tu .."extra-virgin" ka di ingilis ..hehe yg sia kasi warna merah tu kan sia rasa terbalik tu ..si osmang yg suka si BB ..kakaka Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 5:39 pm

silap tu mama..dia nda suka sa..pasal sia ni suka lawan cakap dia..mana dia mo..dia mo yg 'follow my order'...sia gia mlawan hukum..hahaha..ada suda gf ni urg bah mama..bukan satu, bukan dua..ramai..( jgn marah ah osamang, gurau jak kita )..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 5:55 pm

alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
tuan alpa, siuk pula mambasa serita kao ni..... uinaaa inda buli main2 kao ni..... gaman, suba kita tingu2 apa karaja pemilik mata ini? hihihihihiiii.....


kau dengar betul2 aa gaman.. psst..psstt..kau dengar kah nda gaman..?? hihih..
ya, ya.... sia dingar, hihihihiiiiiii.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 5:58 pm

ooi oii..apa ko dengar tu ptarap? lama ko nda masuk sini..mcm gatah ko? hehehe..apa juga mo tau tu karaja? kuli kuli urang saja bah sia ni..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:04 pm

osmangbinladeng wrote:
alphawaves wrote:
pukutarap wrote:
tuan alpa, siuk pula mambasa serita kao ni..... uinaaa inda buli main2 kao ni..... gaman, suba kita tingu2 apa karaja pemilik mata ini? hihihihihiiii.....


kau dengar betul2 aa gaman.. psst..psstt..kau dengar kah nda gaman..?? hihih..
sy pun pandai bah tilik...mata dia coklat ni urg suka makan coklat time malam..ada garis coklat di bawa mata, menandakan dia pakai eyeshadow (indalah, pasal dia inda sukup tidur baitu, samada periksa karaja budak sikul atau pasal main2 sini porum)...rambut lurus kebawah dia baru rebonding (indada masa mo urus rambut bah, garang ini parampuan)...bulu mata lurus (palsu baitu, plastik atau nylon)..menandakan ni urg ada anak sudah...ada hitam bulat sana tengah-tengah mata (uinaaa, pamarah tu, sibuk malawan urang lain lagi), menandakan dia suka sama si osmangbinladeng...pipi ada urat-urat halus (sdh telebih sumandak baitu, hihihiiii.....), ni budak baru 23 tahun (30an, dakat2 40)...pendek kata lawa ni budak...sapa ni ya...
saya pun mo meniliklah kalou begini..... yg mirah tu tilikan sia..... mata begini mata sigu, suma masam dia tingu atas sikit pasal sendiri ambil gambar pakai handpon....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:06 pm

BBmonkey wrote:
ooi oii..apa ko dengar tu ptarap? lama ko nda masuk sini..mcm gatah ko? hehehe..apa juga mo tau tu karaja? kuli kuli urang saja bah sia ni..
aieee, mata kao ka ni bb? sia ambil2 sj di intenet..... mo suru si gaman kasi tilik2.....
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:08 pm

BBmonkey wrote:
ooi oii..apa ko dengar tu ptarap? lama ko nda masuk sini..mcm gatah ko? hehehe..apa juga mo tau tu karaja? kuli kuli urang saja bah sia ni..
ya masam inda salalu sdh sia masuk, pasal ada urusan sikit bah, kana lagi musim ujan sini tampat sia, susu gata basampur air ujan....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:13 pm

nanti sia pm ko mata sia yg penuh ni..jaga kalau ko cakap sia sigu..bah, pendek cerita..biarlah sia berterus terang sebenarnya sia kerja di pub bah ni..tu lah tpaksa pakai bulu mata palsu, yg ko bilang nda cukup tidur tu, iyah lah pasal kerja malam kan.ada juga eyeshadow tapi berapa jelas pasal ni gmbar kawan sia ambil siang siang bah...hehehehe
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:17 pm

bah, kasi tingu dua2 mata.....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:20 pm

pukutarap wrote:
bah, kasi tingu dua2 mata.....

aikkss..sia mo kasi tenguk ko..bukan yg lain..bah nanti sia edit dulu ah..
psikologi juga ko ni .....hehehe..masalahnya.dlm part ni sia nda makan saman..
dui darling, jangan lah bah di sini...saaaanaaaaa pm.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:30 pm

ok..... inda paya edit bah....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Thu Aug 07, 2008 6:33 pm

pukutarap wrote:
ok..... inda paya edit bah....

mau juga edit ...nanti ko mnzahirkan yg lain lain..hehehe..biar batin yg berkata kata..( cewaah )
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 8:11 am

lagu matta...

Ohh`` oOo...kamu Kadapatan...


Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Fri Aug 08, 2008 8:12 am

pukutarap wrote:
ok..... inda paya edit bah....
jan maraj ya buss main2 sija bah...buring bah...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ANTARA ZAHIR DAN BATIN   Today at 9:37 pm

Back to top Go down
 
ANTARA ZAHIR DAN BATIN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: