SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Ruangan Psikologi.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 10:15 am

Hallo Bos Admin. Boleh kah ruangan ini di wujudkan? maklum lah hidup ini tidak lari dari gejala2 psikologi ini dan hampir semua fenomena boleh ada kaitannya dgn psikologi.

Contoh saya bagi:

Quote :
kenaikan harga barang sudah tentu ada kesan psikologi kepada kita dan masyarakat amnya...

tq.
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 3:12 pm

misti buli ni gaman, misti buli..... kalou inda buli, kita muguk.... hihihihiiii....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 3:15 pm

hihihi..iya sekarang ini saya sudah beli cat bikin tulis itu sepanduk mogok nanti..
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 3:20 pm

itulah, kalou inda kana kasi banar, kita muguk...... hihihiiii.... padan muka kita..... bah, suba kao start ini tupik gaman..... pandai jadi basambung2 tu nt.....
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 3:23 pm

iya nanti saya cari artikel bagus2 dulu..yg saya suka psikologi ini..pasal dia pun sebahagian set kepada paranormal juga bah.
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 3:54 pm

kalau muguk ndak di terima kita buat-buat muka Vogoks sajalah he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 3:59 pm

hihihihiiii..... lusu kao ni tuan.....
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 5:59 pm

he he he biasalah bah itu tuang... telampa makang sampai kenyang jadi tersasul cakak vogox....lah pula.
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 6:37 pm

korrud wrote:
Hallo Bos Admin. Boleh kah ruangan ini di wujudkan? maklum lah hidup ini tidak lari dari gejala2 psikologi ini dan hampir semua fenomena boleh ada kaitannya dgn psikologi.

Contoh saya bagi:

Quote :
kenaikan harga barang sudah tentu ada kesan psikologi kepada kita dan masyarakat amnya...

tq.

Alala...saya hampir terlepas pandang cadangan ini. Boleh bah kalau kamurang. Laughing Ok, saya masukkan dalam Lobby apa macam? ( Di mana kamurang beli sepanduk mogok tu? ) Laughing
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Tue Sep 02, 2008 7:54 pm

Bah, apa lagi korrud dan pukutarap.
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Wed Sep 03, 2008 11:04 am

hihihi inda jadi lah mogok. by the way thanks to Mr. Admin and mods kerana meluluskan permohonan ini.
Back to top Go down
bighorn
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 12
Age : 35
Location : KK - Sandakan - Keningau - Papar - KB - Lahad Datu
Job/hobbies : Playing music, internet, sports
Points : 0
Registration date : 2008-06-16

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Wed Sep 03, 2008 11:13 am

bagus topik ini, ok apa topik yg hendak dibincangkan?
Back to top Go down
http://maribelajar.forumotion.com/index.htm
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Wed Sep 03, 2008 2:49 pm

bighorn wrote:
bagus topik ini, ok apa topik yg hendak dibincangkan?

Tuan sigu di persilakan pigi sana thread psikologi. Very Happy
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Wed Sep 03, 2008 6:35 pm

jangan tak pegi cepat pergi..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Fri Sep 05, 2008 1:26 pm

bagus ni..hehe
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Fri Sep 05, 2008 4:25 pm

Sudah dibuka dan dibincang pun thread dalam topik ini.
Back to top Go down
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Sat Sep 06, 2008 7:49 am

Bagus thread ini.
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Sat Sep 06, 2008 9:43 pm

Pak B baru masuk ni..bah nanti Pak B pigi masuk sana topik psikologi...
Back to top Go down
http://www.google.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Sat Sep 06, 2008 9:54 pm

Pakbelalang wrote:
Pak B baru masuk ni..bah nanti Pak B pigi masuk sana topik psikologi...

kalau ada topik yg berkaitan submit lah pak b. saya tinguk pak b ini pun banyak ilmu orgnya.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Sat Sep 06, 2008 10:03 pm

alphawaves wrote:
Pakbelalang wrote:
Pak B baru masuk ni..bah nanti Pak B pigi masuk sana topik psikologi...

kalau ada topik yg berkaitan submit lah pak b. saya tinguk pak b ini pun banyak ilmu orgnya.

jan ko bagitu bah..Pak B ni ilmu masih ciput..masih banyak lagi mau balajar...kita sama sama balajar ...tukar tukar pikiran barulah..buli batambah ilmu...hihii Smile
Back to top Go down
http://www.google.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Sat Sep 06, 2008 10:05 pm

Pakbelalang wrote:
alphawaves wrote:
Pakbelalang wrote:
Pak B baru masuk ni..bah nanti Pak B pigi masuk sana topik psikologi...

kalau ada topik yg berkaitan submit lah pak b. saya tinguk pak b ini pun banyak ilmu orgnya.

jan ko bagitu bah..Pak B ni ilmu masih ciput..masih banyak lagi mau balajar...kita sama sama balajar ...tukar tukar pikiran barulah..buli batambah ilmu...hihii Smile

ya betul pak b. mana yg ada lebih bagi pada yg kurang sikit, yg ada kurang tu pula minta2 lah cara baik dgn org yg ada lebih2 ni.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Sat Sep 06, 2008 10:19 pm

alphawaves wrote:
Pakbelalang wrote:
alphawaves wrote:
Pakbelalang wrote:
Pak B baru masuk ni..bah nanti Pak B pigi masuk sana topik psikologi...

kalau ada topik yg berkaitan submit lah pak b. saya tinguk pak b ini pun banyak ilmu orgnya.

jan ko bagitu bah..Pak B ni ilmu masih ciput..masih banyak lagi mau balajar...kita sama sama balajar ...tukar tukar pikiran barulah..buli batambah ilmu...hihii Smile

ya betul pak b. mana yg ada lebih bagi pada yg kurang sikit, yg ada kurang tu pula minta2 lah cara baik dgn org yg ada lebih2 ni.

hihihi...sukung sukung...banyak berbincang luas pengetahuan...
Back to top Go down
http://www.google.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Ruangan Psikologi.   Today at 6:50 am

Back to top Go down
 
Ruangan Psikologi.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: