SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Lelaki itu....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Fri Jul 25, 2008 9:27 am

TonduYutung wrote:
waaa... lebih kurang hebatnya jg pglmn ko ni BB...
hrp2 sa inda kn lah KC ni... takut jg... kdg2 kt tia tau apa jenis urg yg kt jumpa... kalo ngam2 tekena yg baik, besyukurlah...
tia bgs bah men KC or QC ni.... kalo sdh kapel tu, mesti TRUST each otherlah....br tia timbul KC or QC...


Cool nda juga buleh trust abiss..kecuali ko sudah kawin la...tpi itu pun masih nda buleh juga bdasarkan pengamatan sya sama member2 terutama guys...masih ada yg makan luar tu...durang siap kasi tenguk muka gf durang lagi sama sya..kasi bca sms durang punya gf tu....sya cuma cakap..'buduh bah kamu ni, itu bini buat apa?' durang jawab, abis kami mo urat ko, ko nda mau...nah..apa sia bilang. ko cari lah lelaki yang sayangkan keluarga dia, utamakan parents dia sebelum diri dia..ko cari yg open minded.ko cari yg nda hipokrit..ko ada insticnt ko sndiri tu..yg penting ko bdoa sama Tuhan, minta guy yg baik baik.terutama yg kuat dia pnya pegangan agama...tpi susah bah mo cari mcm tu sekarang..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Fri Jul 25, 2008 9:40 am

BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
waaa... lebih kurang hebatnya jg pglmn ko ni BB...
hrp2 sa inda kn lah KC ni... takut jg... kdg2 kt tia tau apa jenis urg yg kt jumpa... kalo ngam2 tekena yg baik, besyukurlah...
tia bgs bah men KC or QC ni.... kalo sdh kapel tu, mesti TRUST each otherlah....br tia timbul KC or QC...


Cool nda juga buleh trust abiss..kecuali ko sudah kawin la...tpi itu pun masih nda buleh juga bdasarkan pengamatan sya sama member2 terutama guys...masih ada yg makan luar tu...durang siap kasi tenguk muka gf durang lagi sama sya..kasi bca sms durang punya gf tu....sya cuma cakap..'buduh bah kamu ni, itu bini buat apa?' durang jawab, abis kami mo urat ko, ko nda mau...nah..apa sia bilang. ko cari lah lelaki yang sayangkan keluarga dia, utamakan parents dia sebelum diri dia..ko cari yg open minded.ko cari yg nda hipokrit..ko ada insticnt ko sndiri tu..yg penting ko bdoa sama Tuhan, minta guy yg baik baik.terutama yg kuat dia pnya pegangan agama...tpi susah bah mo cari mcm tu sekarang..


susah jg bh mo ckp urg sikarang ni...
pkra ni yg buat urg2 bujang mcm kt ni dua kali pikir mo kawin ka inda..
tp kalo sa lah kan bb, kt tau jg tu jenis llki yg ada utak dan xda utak time kt br mo knl2 dorg.... kalu mcm mmber2 llki ko 2 mmg jenis yg xda utak tu huhu ( jan mare wahai llki, ini luahan ht ppn hehehe)..... sedarlah bah tu ada isteri.. kalo sdh ada isteri, buatlah yg mcm sdh ada isteri.... dan sedarlah diri e2 bapa sdh ...adeiii...
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Fri Jul 25, 2008 10:40 am

TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
waaa... lebih kurang hebatnya jg pglmn ko ni BB...
hrp2 sa inda kn lah KC ni... takut jg... kdg2 kt tia tau apa jenis urg yg kt jumpa... kalo ngam2 tekena yg baik, besyukurlah...
tia bgs bah men KC or QC ni.... kalo sdh kapel tu, mesti TRUST each otherlah....br tia timbul KC or QC...


Cool nda juga buleh trust abiss..kecuali ko sudah kawin la...tpi itu pun masih nda buleh juga bdasarkan pengamatan sya sama member2 terutama guys...masih ada yg makan luar tu...durang siap kasi tenguk muka gf durang lagi sama sya..kasi bca sms durang punya gf tu....sya cuma cakap..'buduh bah kamu ni, itu bini buat apa?' durang jawab, abis kami mo urat ko, ko nda mau...nah..apa sia bilang. ko cari lah lelaki yang sayangkan keluarga dia, utamakan parents dia sebelum diri dia..ko cari yg open minded.ko cari yg nda hipokrit..ko ada insticnt ko sndiri tu..yg penting ko bdoa sama Tuhan, minta guy yg baik baik.terutama yg kuat dia pnya pegangan agama...tpi susah bah mo cari mcm tu sekarang..


susah jg bh mo ckp urg sikarang ni...
pkra ni yg buat urg2 bujang mcm kt ni dua kali pikir mo kawin ka inda..
tp kalo sa lah kan bb, kt tau jg tu jenis llki yg ada utak dan xda utak time kt br mo knl2 dorg.... kalu mcm mmber2 llki ko 2 mmg jenis yg xda utak tu huhu ( jan mare wahai llki, ini luahan ht ppn hehehe)..... sedarlah bah tu ada isteri.. kalo sdh ada isteri, buatlah yg mcm sdh ada isteri.... dan sedarlah diri e2 bapa sdh ...adeiii...
uiii
jan ko buss, mana bleh kasih salah lalaki jak...kalu itu pompuan pandai..indak jgk tu lelaki cari lain..subah ko tinguk urg dulu-dulu, sblum kawin ratu kebaya....sekali sdah kawin drom pun ndak muat...hehehe... bounce bounce
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Fri Jul 25, 2008 10:57 am

osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
waaa... lebih kurang hebatnya jg pglmn ko ni BB...
hrp2 sa inda kn lah KC ni... takut jg... kdg2 kt tia tau apa jenis urg yg kt jumpa... kalo ngam2 tekena yg baik, besyukurlah...
tia bgs bah men KC or QC ni.... kalo sdh kapel tu, mesti TRUST each otherlah....br tia timbul KC or QC...


Cool nda juga buleh trust abiss..kecuali ko sudah kawin la...tpi itu pun masih nda buleh juga bdasarkan pengamatan sya sama member2 terutama guys...masih ada yg makan luar tu...durang siap kasi tenguk muka gf durang lagi sama sya..kasi bca sms durang punya gf tu....sya cuma cakap..'buduh bah kamu ni, itu bini buat apa?' durang jawab, abis kami mo urat ko, ko nda mau...nah..apa sia bilang. ko cari lah lelaki yang sayangkan keluarga dia, utamakan parents dia sebelum diri dia..ko cari yg open minded.ko cari yg nda hipokrit..ko ada insticnt ko sndiri tu..yg penting ko bdoa sama Tuhan, minta guy yg baik baik.terutama yg kuat dia pnya pegangan agama...tpi susah bah mo cari mcm tu sekarang..


susah jg bh mo ckp urg sikarang ni...
pkra ni yg buat urg2 bujang mcm kt ni dua kali pikir mo kawin ka inda..
tp kalo sa lah kan bb, kt tau jg tu jenis llki yg ada utak dan xda utak time kt br mo knl2 dorg.... kalu mcm mmber2 llki ko 2 mmg jenis yg xda utak tu huhu ( jan mare wahai llki, ini luahan ht ppn hehehe)..... sedarlah bah tu ada isteri.. kalo sdh ada isteri, buatlah yg mcm sdh ada isteri.... dan sedarlah diri e2 bapa sdh ...adeiii...
uiii
jan ko buss, mana bleh kasih salah lalaki jak...kalu itu pompuan pandai..indak jgk tu lelaki cari lain..subah ko tinguk urg dulu-dulu, sblum kawin ratu kebaya....sekali sdah kawin drom pun ndak muat...hehehe... bounce bounce

hehhe.... kalo ko sdh syg bini ko mcm mula2 kamu besinta dulu, walauapapun keadaan bini ko, ko tetap akan menerima da seadanya bah.... e2 bkn alasan utama utk ko cr len hehehe,.......
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Fri Jul 25, 2008 4:25 pm

Yeaaaahhhh...At last..ada juga suda team sia berbahas di parlimen SBF ni..ewahhh..hebat si yutung ni membahas kan hujah dia...awas awas ko yutung...ada lagi yg belum masuk sini.kita sdia saja mendengar ucapan panjang atau ucapan pendek durang yg nda berbisa itu..kekekekee Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Sat Jul 26, 2008 8:24 am

BBmonkey wrote:
Yeaaaahhhh...At last..ada juga suda team sia berbahas di parlimen SBF ni..ewahhh..hebat si yutung ni membahas kan hujah dia...awas awas ko yutung...ada lagi yg belum masuk sini.kita sdia saja mendengar ucapan panjang atau ucapan pendek durang yg nda berbisa itu..kekekekee Razz

Apa bah maksudnya berbahas dan hujah2 semua ini? kita berforum ini bukan semata2 mau tunjuk pandai atau cerdik..tapi lebih kepada bertukar2 fikiran, idea dan pendapat. yang kalah tidak semestinya salah dan yg menang tidak semestinya juga betul. balik2 isu gender..gender ini yg betul sementara gender yang satu lagi salah..apa ini??

Tidak tau lah..semenjak dua menjak ini saya rasa macam sudah tidak selesa dgn SBF ini. Dulu2 nda pun macam ini.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Sat Jul 26, 2008 9:02 am

bah terpulang sama individu tu sendiri..mo cakap silakan masuk topik kita..nda minat cari topik lain..mana2 topik ko nda akan diunjar apa apa..salah cakap lagi aku ni kali...hehehehe..minta maaf lah kalau rasa nda senang...kami lagi rasa nda senang kalau ada urang nda senang...teda bilang mo pandai kah mo betul kah..yang penting masing2 kasih pendapat dengan bukti bukti masing2..salah kah? kami nda paksa pun setiap warga sbf ni percaya apa yg dikata..terpulang pada penerimaan seseorang....kalau forumer lain cakap macam ni, akan ada kenyataan yng sama akan keluar??...heeiiii...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Sat Jul 26, 2008 2:17 pm

Itulah saya cakap..kau juga bah yg pandai disini ni kan.. berbanding kau, siapa lah saya ini. kelulusan pun nda ada.

apa2 pun semoga saya dan anda anda sekalian jgn sampai kasih spoil ini SBF. ok.
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Sat Jul 26, 2008 5:09 pm

Saya berharap kita semua dapat bertukar idea seperti yang korrud katakan tu. Saya harap semua ahli dapat berbincang dengan aman dan jangan tersalah sangka ok. Tiada apa-apa masalah bah tu. Masing-masing dengan pendapat masing-masing dan saya fikir masih ok lagi tu dan janganlah sampai ketidaksefahaman. Bah, kita teruskan berbincang sahaja dengan aman boleh bah kan korrud dan BB?
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Sat Jul 26, 2008 5:23 pm

korrud wrote:
Itulah saya cakap..kau juga bah yg pandai disini ni kan.. berbanding kau, siapa lah saya ini. kelulusan pun nda ada.

apa2 pun semoga saya dan anda anda sekalian jgn sampai kasih spoil ini SBF. ok.

Bah, apa boleh buat kalau sia pandai..sya teda tau pula itu mendatangkan masalah sama kao..kalau kemarahan ko yg dulu belum abis..nah silakan..marahkah, kutukkah, sindirkah sepuas hati..Bagi sia yg sudah lalu tu sa nda peduli lagi..life must go on..sya rasa forumer yg lain tida akan fikir yg negatif selagi tidak ada isu yg bukan2 dibangkitkan...kalau tau teda kelulusan diam diam saja lah..sya bukan lulusan universiti..setakat sekolah kampung saja bah..kerja pun jadi kuli orang saja..
teda orang di sbf ni yg bndnh bah mo kasi spoil ni sbf..sa rasa semua forumer di sini mau tengok ni sbf lebih maju..persoalan di atas bukan tujuan utk berlaga2..mo tau juga apa pendapat durang...peduli lah durang tida setuju atau tidak..mana tau persoalan di atas dpt buka minda durang.masing masing ada pendapatkan? nah, kasih share lah.apa yg ada di pikiran ko pasal tajuk di atas cuma ko sendiri yg tau..lain urang lain akal..Kalau ko rasa sia teda sesuai masuk sini SBF..cakap saja bah..nda payah meliuk liuk..jangan kasi ikut2 forumer yg lain..nda bagus begitu...kita hidup ni hanya sekali..ada baiknya fikiran kita ini kita kasih positif thinking mcm si Dr.fadzilla kamsah cakap..
once again, sorry kalau terkasar bahasa...tau taulah setakat sekolah kampung ni.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Mon Jul 28, 2008 3:55 am

korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Yeaaaahhhh...At last..ada juga suda team sia berbahas di parlimen SBF ni..ewahhh..hebat si yutung ni membahas kan hujah dia...awas awas ko yutung...ada lagi yg belum masuk sini.kita sdia saja mendengar ucapan panjang atau ucapan pendek durang yg nda berbisa itu..kekekekee Razz

Apa bah maksudnya berbahas dan hujah2 semua ini? kita berforum ini bukan semata2 mau tunjuk pandai atau cerdik..tapi lebih kepada bertukar2 fikiran, idea dan pendapat. yang kalah tidak semestinya salah dan yg menang tidak semestinya juga betul. balik2 isu gender..gender ini yg betul sementara gender yang satu lagi salah..apa ini??

Tidak tau lah..semenjak dua menjak ini saya rasa macam sudah tidak selesa dgn SBF ini. Dulu2 nda pun macam ini.


hehe... jan bai ko mrh2 En. Korud...
kita suma msti kna positif thinking n open minded....
kt betukar2 pendapat ja bukan mo ka c salah sepa2... Smile
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Mon Jul 28, 2008 5:09 pm

Betullll..Huii Yutung...kao juga lah ...kita cakap saja bah....
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Tue Jul 29, 2008 7:56 am

BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
korrud wrote:
ada bah sifat2 semulajadi perempuan tu yg boleh di manipulasi.

analoginya macam ini..

katalah kita serang musuh, musuh pula dalam kota yg temboknya memang musthail di musnahkan dengan meriam dari luar..

kalau sudah tau macam tu, jangan lah cuba2 lagi tembak meriam..tapi biar dia org kasih runtuh itu tembok sendiri.


hehe..inda sa berani mo ka c urai yg ini, tkt pengertian sa salah hehe.,. kurang pengalaman ba sa ini..
mmm psl pglmn c korud sama ppn yg da sorita tu... mgkn sa ble simpulkan llki tia suka kana 'Queen Ctrl'.. mcm mengongkong ba kalo smpi suma pn mo tau kan...
suma pn inda suka kna kuntrul bah.. msti ada privacy jg..
ko relax ja bah korud.... inda suam pglmn pahit itu buruk,... at least ko dpt sttu dr pengalam ko e2.. mgkn ada jg hikmah d sebaliknya... Wink

Betul tu Tdyutung..pikiran lelaki sma ppan bukan sama...sya sudah kena tu hari..malas sudah sya mo komen..trlebih joke kena salah tafsir...tidak mo joke pun kena salah paham juga...Kalau mcm kita ni yg kurang pengalaman, baik kita dengar ja komen, kita bagi isu, biar durang yg kasi cerita..kita dengar ja apa kurapak durang ni...si korrud pernah kena QC(queencontrol), sa pula kena KC( king control) apa mo buat mesti kena tegur..mana mo pigi mesti kena tanya, p party kawan2 mesti kena koll, bila balik..mengalahkan mama sya pula..belum masuk pakaian...nmpak ja sya pakai jeans kuyak2 kena tegur ( macam tu urg makan dadah dia bilang, adakah..) sia kasih break, dia cari smpai rumah...masa tu beliau suda mo angkat parang tu..pasal dia berani naik tangga...adey...nasib abik datang amai sya kalau tidak abis lah ada nyawa melayang...sia pun kena marah.pasal p kawan sama tu urg...satu hari satu malam sya kena marah..smpai hilang sakit hati sya..tau la masa teenagers kan..itu guy pula 10 thn tua dari sya..memang susah la kalau kawan sama urg yg tua dri kita ni..lain kita pikir, lain yg dia pikir..


BB ... itulah sia cakap ..Lelaki ni unpredictable. Betul ni ..ini dari pengalaman sia ... Malas sia mo ulas panjang tapi pokoknya ada sesetengah lelaki (bukan semua aaahh..) bila durang kena kasi tinggal durang akan rasa keegoaan durang tercabar dan mula buat perkara2 yg kita (ex-gf durang..) tidak sangka ..Bah mimang lah bah kan ..dulu sayang takkan lah kerana berputus saja sampai tu lelaki sanggup pigi buat itu ini sampai kasi takut ko kan ... Anyway sia ingat satu lagu melayu dulu bah .. sia lupa tajuk dia ..tapi lirik dia ni macam ..

"malu ...semalu malunya ..namun apa daya org tak sudi... mahu..semahu mahunya namun apa daya org dah benci ..."

heheh ..funny stories ..aiyahhh BB ko kasi ingat lagi sia kisah lama ...ptuiiii .. :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Tue Jul 29, 2008 5:37 pm

doi gia mama..jangan la ko sedih..bah, kasi ingat ingat kama ko punya girls..sebagai pengajaran juga bai tu..sekarang lagi , keluar tu istilah 'zaman sudah berubah, dunia semakin maju'...nda kah bikin takut tu?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 5:46 am

kakakaka ..ya bah nanti durang jawab sia " jaman sudah berubah mama dunia semakin maju ..." atuukkkooiiii!! paning kepala si mama Shocked
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 5:53 am

okie ni satu sia mau share sama kamu aahhh (sia dapat dari email bah urg kasi)... Tapi first of all sia kasi tarang sini :-

TIADA KENA MENGENA SAMA SESIAPA PUN, THIS IS JUST A JOKE OK .. I REPEAT "A JOKE" ..... TIADA TUJUAN MENYAKITKAN HATI SESIAPA ...

*****************************************************
Believe it or not.
Woman has Man in it;
Mrs. has Mr . in it;
Female has Male in it;
She has He in it;
Madam has Adam in it;
No wonder men always want to be inside women!

Men were born between the legs of a woman, yet men spend all their life and time trying to go back between the legs of a woman....
Why?
BECAUSE THERE IS NO PLACE LIKE HOME
Okay, Okay, it all makes sense now...
I never looked at it this way before:
MEN tal illness
MENstrual cramps
MEN tal breakdown
MEN opause
GUY necologist
AND ..
When we have REAL trouble, it's a
HIS terectomy.

Ever notice how all of women's problems start with MEN?
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 6:16 am

quite true la hotmama..hahaha...inda tecakap sia Embarassed alien
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 8:37 am

TonduYutung wrote:
korrud wrote:
BBmonkey wrote:
Yeaaaahhhh...At last..ada juga suda team sia berbahas di parlimen SBF ni..ewahhh..hebat si yutung ni membahas kan hujah dia...awas awas ko yutung...ada lagi yg belum masuk sini.kita sdia saja mendengar ucapan panjang atau ucapan pendek durang yg nda berbisa itu..kekekekee Razz

Apa bah maksudnya berbahas dan hujah2 semua ini? kita berforum ini bukan semata2 mau tunjuk pandai atau cerdik..tapi lebih kepada bertukar2 fikiran, idea dan pendapat. yang kalah tidak semestinya salah dan yg menang tidak semestinya juga betul. balik2 isu gender..gender ini yg betul sementara gender yang satu lagi salah..apa ini??

Tidak tau lah..semenjak dua menjak ini saya rasa macam sudah tidak selesa dgn SBF ini. Dulu2 nda pun macam ini.


hehe... jan bai ko mrh2 En. Korud...
kita suma msti kna positif thinking n open minded....
kt betukar2 pendapat ja bukan mo ka c salah sepa2... Smile

santik sakapan yutung ni...hihihi...manyibuk pula sia.
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 8:42 am

hot_mama wrote:
kakakaka ..ya bah nanti durang jawab sia " jaman sudah berubah mama dunia semakin maju ..." atuukkkooiiii!! paning kepala si mama Shocked


Razz pedas pula cili padi kan mama...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 8:55 am

lelaki itu lah racun dan lelaki itu lah penawar kepada racun..
haiyaaa...hidup manyak susah worr.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 9:00 am

BBmonkey wrote:
lelaki itu lah racun dan lelaki itu lah penawar kepada racun..
haiyaaa...hidup manyak susah worr.

..jan susa bah bb, kasi sanang ati ja bah...kasi tingu tv katun kah, tv tia paham sakapan kah...main turup kah...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 12:01 pm

ko tengok tv pun, itu fikiran masih melayang bah..TV yang tenguk ko..macam mana?
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 12:05 pm

BBmonkey wrote:
ko tengok tv pun, itu fikiran masih melayang bah..TV yang tenguk ko..macam mana?


Kalau tv yang tengok kita, kita sedang tidurlah tu BB, macam mana boleh fikran melayang kalau kita sedang tidur?


Ada kawan saya ni, dia bilang kalau time dia susah hati, dia akan makan banyak supaya bila dia kenyang dia hilang susah hati. Hai....macam-macam bah cara orang untuk menghilangkan susah hati ni kan BB.

( Oops.....off topic pula kita ni kan )
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Wed Jul 30, 2008 12:12 pm

skyjetj wrote:
BBmonkey wrote:
ko tengok tv pun, itu fikiran masih melayang bah..TV yang tenguk ko..macam mana?


Kalau tv yang tengok kita, kita sedang tidurlah tu BB, macam mana boleh fikran melayang kalau kita sedang tidur?


Ada kawan saya ni, dia bilang kalau time dia susah hati, dia akan makan banyak supaya bila dia kenyang dia hilang susah hati. Hai....macam-macam bah cara orang untuk menghilangkan susah hati ni kan BB.

( Oops.....off topic pula kita ni kan )

nda apa skyjet..topik sai juga tu..cakap la apa ko mo cakap..hehehe buleh bah kalau kao..

masalah dia, sia cepat kenyang..satu cara sia, sia pigi brjogging..nda kisah berapa kali round tu track..atau sia kasih bersih rumah..mcm2 sia bongkar, sia susun..hanya kerana seorang lelaki yg telah bikin hati sia kacau..haiyaa..


lelaki itu......syurga dan neraka..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Lelaki itu....   Thu Jul 31, 2008 8:11 am

Ada pula yang suka main dart, ditampalnya gambar bf ke gf ke yg menyakiti hatinya dan menjadi target dartnya tu.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Lelaki itu....   Today at 1:10 am

Back to top Go down
 
Lelaki itu....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: