SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Feedbacks & Suggestions

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sat Sep 06, 2008 8:09 am

Ini ialah print screen guest dari luar negara yang saya lihat jam 1.08 petang ini. Kawasan ini berhampiran San Francisco:

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sat Sep 06, 2008 3:27 pm

wahhhh..sapa ka tulun topurak yg sudi melawat ni SBF?...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
MaHaRaJa_GaNaZ_GiLeR
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 27
Age : 85
Location : Istana Ganaz Giler
Job/hobbies : bermain-main dengan para gundik
Points : 0
Registration date : 2008-08-18

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sat Sep 06, 2008 4:41 pm

itu gugel punya. siapa2 yang tahu ini akan setuju dengan aku...
Back to top Go down
http://www.maharajaganazgiler.com
niche
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 39
Age : 31
Location : Sabah
Job/hobbies : Internet
Points : 0
Registration date : 2008-06-29

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sat Sep 06, 2008 5:02 pm

itu viewonline tu tdk betul. Saya sendiri konon di tempat lain, bukan di sabah.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com/
MaHaRaJa_GaNaZ_GiLeR
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 27
Age : 85
Location : Istana Ganaz Giler
Job/hobbies : bermain-main dengan para gundik
Points : 0
Registration date : 2008-08-18

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sat Sep 06, 2008 5:06 pm

itu la ba itu yg menjadi xfiles kunu maka itu cuma hal kecik... harr harrr

admin tdk percaya, cuba try masuk itu ip di ip-adress.com & lihat. gugel punya tu gaman..harr harr harr

niche lawa la avatar ko..buli2 tahan woo
Back to top Go down
http://www.maharajaganazgiler.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sat Sep 06, 2008 9:26 pm

akinabalu wrote:
Ini ialah print screen guest dari luar negara yang saya lihat jam 1.08 petang ini. Kawasan ini berhampiran San Francisco:

macam dekat2 san marino high school saja ini..


Last edited by alphawaves on Tue Sep 09, 2008 9:02 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
MaHaRaJa_GaNaZ_GiLeR
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 27
Age : 85
Location : Istana Ganaz Giler
Job/hobbies : bermain-main dengan para gundik
Points : 0
Registration date : 2008-08-18

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sun Sep 07, 2008 12:33 am



nah kan.. bagus2 aku di kk dicopnya pula di mukah sarawak.. harr harr harr
Back to top Go down
http://www.maharajaganazgiler.com
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sun Sep 07, 2008 12:31 pm

saya masam di laut pula, antara kk dgn pulau gaya, maka2 sia bukan di kk.....

Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Sun Sep 07, 2008 12:41 pm

Memang kurang tepat viewonline ni dan kebanyakan user dari Sabah berlokasi di Sarawak pula.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Feedbacks & Suggestions   Today at 1:09 am

Back to top Go down
 
Feedbacks & Suggestions
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Suggestions about New Chatbox
» Any suggestions for a stinking head cold???!!!
» Suggestions for torn muscles under rotator cuff?
» McCann Related Libel Actions
» Pill suggestions?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: