SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Wed Sep 10, 2008 5:23 pm

Monkey wrote:
osmangbinladeng wrote:
Monkey wrote:
~~ Sila patuhi peraturan di jalanraya~~


psst pssst...kalau tu driver lambat2 bawa kereta..ko kasih hon panjang saja ahhh...jangan ko langgar, nanti kena saman..nda ada duit mo bawa cewek berjalan tau...muahahahaaaa..

^_^ heeeeeee
bah paham2 saja lah bah kan kalu pandu slow2 tu....tengah siuk bah tu...
pi


Sa paling paham ayat ni....tapi inda kan ko bawa 40km/j geng?....kalau sa trafik sa suruh berenti dan buka semua tingkap, baru minta lesen memandu...

Dalam betul bahasa monkey ni. Baguslah tu, ahli sama ahli boleh membantu tegur menegur. Inilah yang kita mahu.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Wed Sep 10, 2008 5:31 pm

Inda juga bah dalam tu tuan admin..kalau sama osamang ni, sa lebih suka pakai bahasa kiasan..kalau sama dia nda ngam main sembur sembur..slow and steady jak kalau sama dia ni..guna tu kuasa yin and yang...heheheee Cool
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu Sep 11, 2008 4:24 am

Monkey wrote:
Inda juga bah dalam tu tuan admin..kalau sama osamang ni, sa lebih suka pakai bahasa kiasan..kalau sama dia nda ngam main sembur sembur..slow and steady jak kalau sama dia ni..guna tu kuasa yin and yang...heheheee Cool
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu Sep 11, 2008 4:56 am

suka betul ko senyum ya Osmang , ko posa kah Boss? Bah petang ni buka makan apa?? suruh si BB masak rendang lah ... hehe
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu Sep 11, 2008 7:38 pm

osmangbinladeng wrote:
Monkey wrote:
Inda juga bah dalam tu tuan admin..kalau sama osamang ni, sa lebih suka pakai bahasa kiasan..kalau sama dia nda ngam main sembur sembur..slow and steady jak kalau sama dia ni..guna tu kuasa yin and yang...heheheee Cool
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


panjang lah ko punya heeeeeeeeeeeeeeeee tu....jangan kama jajal2..sa jarang suda masuk sini mo beck up ko...malam jak sa dpat on9..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Fri Nov 28, 2008 12:27 pm

alo laling..mana ko pgi?napa lama nda timbul.?deii..jan ko ambi ati bh syg..tpi sa pun lama nda masuk sini.sibuk kasi abis duit..hee
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Today at 1:30 pm

Back to top Go down
 
tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: