SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Fri May 02, 2008 4:22 am

hehehe salam semua...kalo di sabahforum sy jadi pembangakang KDM...sy harap di sini sy bleh jadi pembangkang jgk....so harap maklum lah ya...forum tetap forum...post hanya post...kalo ada terkasar, terkesat,tercalar, tersentuh, teramas, termaki, terkutuk, tertendang, tersepak dan waktu-waktu denganya harap minta maaf awal-awal.....selamat berforum...
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Fri May 02, 2008 4:51 am

Selamat datang ke SBF osman. Setakat ini SBF adalah forum yang bersih daripada kata-kata kesat dan semua ahli menghormati antara satu dengan lain. Antara ahli yang terawal dan aktif serta bersopan-santun semasa berforum ( rujuk Announcement ) adalah alphawaves, Borneo, blueberry, hot_mama, shalon, termasuk saya sendiri, pukutarap dan beberapa lagi yang masih mengekalkan kesopanan tersebut. Saya harap osman juga akan berbuat demikian seperti rakan-rakan lain. kami di SBF sentiasa mengalu-alukan pandangan dan idea bernas daripada sudara osman. Kita juga mempunyai ahli daripada luar negara seperti Australia dan Jamaica dan berharap lebih ramai akan menyertai. jadi, kita tunjukkanlah keperibadian kita yang baik kepada semua orang. Terima kasih dan harap osman dapat maafkan kalau saya tersilap kata.
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Fri May 02, 2008 5:23 am

Welcome Osmang .. Cool
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Fri May 02, 2008 9:33 am

akinabalu wrote:
Selamat datang ke SBF osman. Setakat ini SBF adalah forum yang bersih daripada kata-kata kesat dan semua ahli menghormati antara satu dengan lain. Antara ahli yang terawal dan aktif serta bersopan-santun semasa berforum ( rujuk Announcement ) adalah alphawaves, Borneo, blueberry, hot_mama, shalon, termasuk saya sendiri, pukutarap dan beberapa lagi yang masih mengekalkan kesopanan tersebut. Saya harap osman juga akan berbuat demikian seperti rakan-rakan lain. kami di SBF sentiasa mengalu-alukan pandangan dan idea bernas daripada sudara osman. Kita juga mempunyai ahli daripada luar negara seperti Australia dan Jamaica dan berharap lebih ramai akan menyertai. jadi, kita tunjukkanlah keperibadian kita yang baik kepada semua orang. Terima kasih dan harap osman dapat maafkan kalau saya tersilap kata.
ok bah kalo ko....
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Fri May 02, 2008 9:34 am

hot_mama wrote:
Welcome Osmang .. Cool
tq darling.......
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Fri May 02, 2008 11:14 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Welcome Osmang .. Cool
tq darling.......


selamat datang usman..saya setuju sama cakap si aki. incase admin pun sudah tau perbezaan IP adress kita. sedikit sebanyak menyangkal tuduhan di sebuah website yg kau adalah saya.

Anyway osmang, kami begitu berbesar hati kerana kesudian tuan osmang bersama2 kami memeriahkan SBF ini. Semoga perbualan, perbincangan dan borak2 kita membawa manfaat bersama.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Sat May 03, 2008 5:31 am

welcome man... Very Happy cheers
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu May 15, 2008 5:24 am

hai osamang apa kabar?
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu May 15, 2008 8:51 am

Osmang ... sepa punya gambar juga jadi avatar ko tu ? Muka ko kah tu ? hehe .. Jan marah aahh tanya saja bah .. Cool :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu May 15, 2008 8:56 am

hot_mama wrote:
Osmang ... sepa punya gambar juga jadi avatar ko tu ? Muka ko kah tu ? hehe .. Jan marah aahh tanya saja bah .. Cool :pig:

Siapa lagi mama klu bukan w***de_kontol..kah kah..terror butul c osmang ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu May 15, 2008 9:18 am

hot_mama wrote:
Osmang ... sepa punya gambar juga jadi avatar ko tu ? Muka ko kah tu ? hehe .. Jan marah aahh tanya saja bah .. Cool :pig:
alala ko kan minta si xxxxxxx punya gambar...heheheheh
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu May 15, 2008 11:15 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Osmang ... sepa punya gambar juga jadi avatar ko tu ? Muka ko kah tu ? hehe .. Jan marah aahh tanya saja bah .. Cool :pig:
alala ko kan minta si xxxxxxx punya gambar...heheheheh


Ooo .. ya kan .. dulu dia cakap dia tu half chinese .. ada juga lah mata cina sikit ... ah chai pula ! hehe Laughing :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Thu May 15, 2008 12:55 pm

osmangbinladeng wrote:
hehehe salam semua...kalo di xxxxxxxxxx sy jadi pembangakang KDM...sy harap di sini sy bleh jadi pembangkang jgk....so harap maklum lah ya...forum tetap forum...post hanya post...kalo ada terkasar, terkesat,tercalar, tersentuh, teramas, termaki, terkutuk, tertendang, tersepak dan waktu-waktu denganya harap minta maaf awal-awal.....selamat berforum...

baru saya ingat gambar avatar ko ni osmang..budak ini macam saya selalu nampak merayau tgh2 malam..selalu bercakap2 sama urang tourist, tapi yg lelaki2 saja lah. perempuan dia tidak kisah sangat. kadang2 tu saya nampak turun dari hotel sama2 itu urang mat salleh. siapa dia ini dan apa dia mau sama itu urang putih aa? Question
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Sun May 18, 2008 8:14 am

alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
hehehe salam semua...kalo di xxxxxxxxxx sy jadi pembangakang KDM...sy harap di sini sy bleh jadi pembangkang jgk....so harap maklum lah ya...forum tetap forum...post hanya post...kalo ada terkasar, terkesat,tercalar, tersentuh, teramas, termaki, terkutuk, tertendang, tersepak dan waktu-waktu denganya harap minta maaf awal-awal.....selamat berforum...

baru saya ingat gambar avatar ko ni osmang..budak ini macam saya selalu nampak merayau tgh2 malam..selalu bercakap2 sama urang tourist, tapi yg lelaki2 saja lah. perempuan dia tidak kisah sangat. kadang2 tu saya nampak turun dari hotel sama2 itu urang mat salleh. siapa dia ini dan apa dia mau sama itu urang putih aa? Question
biasa ketagihan tuuuttttttttt...tapi spesis belakang ni...so depan tu dia ndak kisah lah....si xxxxxxx bah tu nama dia....ko kinal jgk kah....pernah dia ofer sy tu dari email...pasal sy pakai gambar negro...dia suka negro bah tu.....wakakakakkaka dia ingat sy negro....last2 dia kecewa dia cari OM....sama jgk negro dia cakap.... tongue tongue
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 8:15 am

akinabalu wrote:
Selamat datang ke SBF osman. Setakat ini SBF adalah forum yang bersih daripada kata-kata kesat dan semua ahli menghormati antara satu dengan lain. Antara ahli yang terawal dan aktif serta bersopan-santun semasa berforum ( rujuk Announcement ) adalah alphawaves, Borneo, blueberry, hot_mama, shalon, termasuk saya sendiri, pukutarap dan beberapa lagi yang masih mengekalkan kesopanan tersebut. Saya harap osman juga akan berbuat demikian seperti rakan-rakan lain. kami di SBF sentiasa mengalu-alukan pandangan dan idea bernas daripada sudara osman. Kita juga mempunyai ahli daripada luar negara seperti Australia dan Jamaica dan berharap lebih ramai akan menyertai. jadi, kita tunjukkanlah keperibadian kita yang baik kepada semua orang. Terima kasih dan harap osman dapat maafkan kalau saya tersilap kata.

Sa pun harap gitu, sdh kena sound awal2 pla dia nie kan.
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 8:36 am

Becky84 wrote:
akinabalu wrote:
Selamat datang ke SBF osman. Setakat ini SBF adalah forum yang bersih daripada kata-kata kesat dan semua ahli menghormati antara satu dengan lain. Antara ahli yang terawal dan aktif serta bersopan-santun semasa berforum ( rujuk Announcement ) adalah alphawaves, Borneo, blueberry, hot_mama, shalon, termasuk saya sendiri, pukutarap dan beberapa lagi yang masih mengekalkan kesopanan tersebut. Saya harap osman juga akan berbuat demikian seperti rakan-rakan lain. kami di SBF sentiasa mengalu-alukan pandangan dan idea bernas daripada sudara osman. Kita juga mempunyai ahli daripada luar negara seperti Australia dan Jamaica dan berharap lebih ramai akan menyertai. jadi, kita tunjukkanlah keperibadian kita yang baik kepada semua orang. Terima kasih dan harap osman dapat maafkan kalau saya tersilap kata.

Sa pun harap gitu, sdh kena sound awal2 pla dia nie kan.
UINAA sampai sini ko jelajah sy buss ku....heheheh jan gitu bah, suba ko cakap apa masalah ko nie...tiba2 menyerang ndak tentu pasal pahal nie...heeee
Back to top Go down
MaHaRaJa_GaNaZ_GiLeR
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 27
Age : 85
Location : Istana Ganaz Giler
Job/hobbies : bermain-main dengan para gundik
Points : 0
Registration date : 2008-08-18

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 9:05 am

period ba tu atau gaya2 xbf dia mcm ko.. kira dia mo "melepas rindu" utk berdiskusi la ba tu.. harr harr harr

hebat pukulan ko ni osmang..daya tarikan yg sgt hebat!
Back to top Go down
http://www.maharajaganazgiler.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 9:14 am

Sudah kawan2 semua..kita berhenti pasal gaduh2 ini. nanti klu di biarkan melarat2 nanti dan tak habis2.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 9:17 am

MaHaRaJa_GaNaZ_GiLeR wrote:
period ba tu atau gaya2 xbf dia mcm ko.. kira dia mo "melepas rindu" utk berdiskusi la ba tu.. harr harr harr

hebat pukulan ko ni osmang..daya tarikan yg sgt hebat!
nasib bulan posa, kalu indak kompom lor dapat...tapi sy kenal bah nie budak, sana asia city selalu merayau....heeee budak LD kot..kwakakakakakak...
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 9:20 am

alphawaves wrote:
Sudah kawan2 semua..kita berhenti pasal gaduh2 ini. nanti klu di biarkan melarat2 nanti dan tak habis2.
teda2...teda gaduh maaa....ok maaa....no hal bah tu sy tau jugak dia datang bulan...kali dia kana sengugut bah...dia tinguk lagi si punya signature tu naaaa...tarasa betambah kesakitannyaaaaa....
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 3:54 pm

osmangbinladeng wrote:
MaHaRaJa_GaNaZ_GiLeR wrote:
period ba tu atau gaya2 xbf dia mcm ko.. kira dia mo "melepas rindu" utk berdiskusi la ba tu.. harr harr harr

hebat pukulan ko ni osmang..daya tarikan yg sgt hebat!
nasib bulan posa, kalu indak kompom lor dapat...tapi sy kenal bah nie budak, sana asia city selalu merayau....heeee budak LD kot..kwakakakakakak...

Bagus utk homework tue tp kurang tepat. Gud job Very Happy
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 4:12 pm

huhuhu
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Tue Sep 09, 2008 5:30 pm

~~ Sila patuhi peraturan di jalanraya~~


psst pssst...kalau tu driver lambat2 bawa kereta..ko kasih hon panjang saja ahhh...jangan ko langgar, nanti kena saman..nda ada duit mo bawa cewek berjalan tau...muahahahaaaa..

^_^ heeeeeee
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Wed Sep 10, 2008 3:55 am

Monkey wrote:
~~ Sila patuhi peraturan di jalanraya~~


psst pssst...kalau tu driver lambat2 bawa kereta..ko kasih hon panjang saja ahhh...jangan ko langgar, nanti kena saman..nda ada duit mo bawa cewek berjalan tau...muahahahaaaa..

^_^ heeeeeee
bah paham2 saja lah bah kan kalu pandu slow2 tu....tengah siuk bah tu...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Wed Sep 10, 2008 5:04 pm

osmangbinladeng wrote:
Monkey wrote:
~~ Sila patuhi peraturan di jalanraya~~


psst pssst...kalau tu driver lambat2 bawa kereta..ko kasih hon panjang saja ahhh...jangan ko langgar, nanti kena saman..nda ada duit mo bawa cewek berjalan tau...muahahahaaaa..

^_^ heeeeeee
bah paham2 saja lah bah kan kalu pandu slow2 tu....tengah siuk bah tu...
pi


Sa paling paham ayat ni....tapi inda kan ko bawa 40km/j geng?....kalau sa trafik sa suruh berenti dan buka semua tingkap, baru minta lesen memandu...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....   Today at 9:28 pm

Back to top Go down
 
tayar_botak@osmangbinladeng pambangkang datang....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: