SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Gambar-gambar senyum...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Gambar-gambar senyum...   Wed Apr 30, 2008 9:42 am

Bah, mari kita lebih spesifik lagi. Mari kita kongsi gambar tentang senyum saja. Tak kiralah orang yang senyum kah, kucing senyum kah, ehem ehem senyum kah, senyum kambing kah, senyum simpul kah, senyum sinis kah, senyum terpaksa kah atau mana mana senyum yang patut.

Saya mula dulu:
Yang ini betul-betul senyum kambing.

http://i2.photobucket.com/albums/y50/sy80sg/Smile.jpg


Ini ada lagi:
Yang ini pula senyum kodok ( mungkin putera raja menunggu princess kasi pulih jadi hensem balik )

http://www.flickr.com/photos/jeanetteb1/337806111/


Bah, kamurang sambung lah lagi.
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Wed Apr 30, 2008 9:47 am

Saya pun tidak tahu ini jenis senyum apa:



http://www.flickr.com/photos/soul101/1263027753/



Tapi dia bilang,"Smile and the world will smile back at you" -Anonymous
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 7:43 am

Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 7:45 am



Hi, smile!
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 7:49 am



Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 7:51 am

Grin no matter what happen!



lol!
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 7:55 am

Mesti ada sesuatu yang dia nampak ni.
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 7:57 am

Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 7:59 am

Pernah jumpa orang macam ini?

Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 8:24 am

tahan.tukul wrote:
Pernah jumpa orang macam ini?


Ayoyoh.. amak.. apak..karawaley!!!! apa yg i pasti..dia ni tidak layak jadi wakil iklan ubat gigi!!!
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Thu May 22, 2008 8:31 am

alphawaves wrote:
tahan.tukul wrote:
Pernah jumpa orang macam ini?


lol!

Ayoyoh.. amak.. apak..karawaley!!!! apa yg i pasti..dia ni tidak layak jadi wakil iklan ubat gigi!!!

Jangan marah tuan, inilah gambar saya. clown lol!
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 103
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: senyuman terpaksa   Fri Jun 13, 2008 8:07 pm

Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Sat Jun 14, 2008 7:53 pm

BBmonkey wrote:
[img]http://sabah.forumotion.com/[/img]

Wah, ada pula kucing yang senyum terpaksa dan pandai ke kiri dan ke kanan matanya. Macam liar saja mata kucing tu. Kucing liar agaknya tu?
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 9:00 am

lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:05 am

blueberry wrote:
lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue



Santik lagi gigi saya. clown
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:08 am

Ada lagi kah gambar katun katun sini? Very Happy
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:14 am

Tia tau oh kanapa dia ini masam:

Hihihihi.....
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:16 am

Enda patut oh ini masam:
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:20 am

Entah apa yang mencuit hati dia ni:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:21 am

aduinahhh lusu2 ooh gambar sanyum kamu ni tau .. tapi tatap si skyjetj juga yg maintain bah sanyuman ... :pig:
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:25 am


Masam enda sinang ati sija si kawan di sabalah tu. Laughing
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:33 am

ba..sia mo kirim salam sma kawan dia yg inda sinang ati tu...bulih ka hehe..yg sinang ati tu kiut oh telinga dia hahaha
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:37 am

hot_mama wrote:
aduinahhh lusu2 ooh gambar sanyum kamu ni tau .. tapi tatap si skyjetj juga yg maintain bah sanyuman ... :pig:
Makasih hot_mama. Nah kan ada sudah paminat saya. Very Happy
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 16, 2008 11:39 am

blueberry wrote:
ba..sia mo kirim salam sma kawan dia yg inda sinang ati tu...bulih ka hehe..yg sinang ati tu kiut oh telinga dia hahaha
Hihihihi.....( masam katawa tuan pukutarap ). Laughing
Back to top Go down
rumputt
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 26
Age : 35
Location : Komuniti Utara Sabah
Job/hobbies : Macam biasa juga bah..
Points : 1
Registration date : 2008-06-14

PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Mon Jun 23, 2008 7:34 pm

skyjetj wrote:
blueberry wrote:
lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue



Santik lagi gigi saya. clown
bnyk2 gmbr senyum di thread ni...aku rasa yg the best of the year ialah avatar c skyjetj tu affraid
Back to top Go down
http://utarasabah.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Today at 8:27 pm

Back to top Go down
 
Gambar-gambar senyum...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Dramatic Pic Of Woman Attacked By Polar Bear
» I LOVE FLOWERS!!!!!
» Axl Rose (William Bruce Bailey Rose Jr.)
» Michael Kiske
» Ray Gillen

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH ::  :: -
Jump to: