SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share
 

 Gambar-gambar senyum...

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator
Borneo

Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 9:42 am

Bah, mari kita lebih spesifik lagi. Mari kita kongsi gambar tentang senyum saja. Tak kiralah orang yang senyum kah, kucing senyum kah, ehem ehem senyum kah, senyum kambing kah, senyum simpul kah, senyum sinis kah, senyum terpaksa kah atau mana mana senyum yang patut.

Saya mula dulu:
Yang ini betul-betul senyum kambing.

https://2img.net/h/i2.photobucket.com/albums/y50/sy80sg/Smile.jpg


Ini ada lagi:
Yang ini pula senyum kodok ( mungkin putera raja menunggu princess kasi pulih jadi hensem balik )

http://www.flickr.com/photos/jeanetteb1/337806111/


Bah, kamurang sambung lah lagi.
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator
Borneo

Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 9:47 am

Saya pun tidak tahu ini jenis senyum apa:



http://www.flickr.com/photos/soul101/1263027753/



Tapi dia bilang,"Smile and the world will smile back at you" -Anonymous
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:43 am

Gambar-gambar senyum... F_cute2m_52d3bf4
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:45 am

Gambar-gambar senyum... F_smilem_0626ff8

Hi, smile!
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:49 am

Gambar-gambar senyum... F_partysmilem_a49f31e

Gambar-gambar senyum... F_biggrinm_1be67b4
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:51 am

Grin no matter what happen!

Gambar-gambar senyum... F_grinm_404acf2

lol!
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:55 am

Mesti ada sesuatu yang dia nampak ni.
Gambar-gambar senyum... F_smilingdogm_c452c97
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:57 am

Gambar-gambar senyum... F_cutekittensm_dbc88e1
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:59 am

Pernah jumpa orang macam ini?

Gambar-gambar senyum... F_keepsmilingm_f561968
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 59
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 8:24 am

tahan.tukul wrote:
Pernah jumpa orang macam ini?

Gambar-gambar senyum... F_keepsmilingm_f561968

Ayoyoh.. amak.. apak..karawaley!!!! apa yg i pasti..dia ni tidak layak jadi wakil iklan ubat gigi!!!
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeThu May 22, 2008 8:31 am

alphawaves wrote:
tahan.tukul wrote:
Pernah jumpa orang macam ini?

Gambar-gambar senyum... F_keepsmilingm_f561968

lol!

Ayoyoh.. amak.. apak..karawaley!!!! apa yg i pasti..dia ni tidak layak jadi wakil iklan ubat gigi!!!

Jangan marah tuan, inilah gambar saya. clown lol!
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor
Monkey

Male
Number of posts : 1370
Age : 106
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: senyuman terpaksa   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeFri Jun 13, 2008 8:07 pm

Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator
tahan.tukul

Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeSat Jun 14, 2008 7:53 pm

BBmonkey wrote:
[img]http://sabah.forumotion.com/Gambar-gambar senyum... Mona_c10[/img]

Wah, ada pula kucing yang senyum terpaksa dan pandai ke kiri dan ke kanan matanya. Macam liar saja mata kucing tu. Kucing liar agaknya tu?
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF
blueberry

Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 9:00 am

lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:05 am

blueberry wrote:
lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue



Santik lagi gigi saya. clown
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:08 am

Ada lagi kah gambar katun katun sini? Very Happy
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:14 am

Tia tau oh kanapa dia ini masam:
Gambar-gambar senyum... LAUGH
Hihihihi.....
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:16 am

Enda patut oh ini masam:
Gambar-gambar senyum... Icon1
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:20 am

Entah apa yang mencuit hati dia ni:
Gambar-gambar senyum... Laugh
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior
hot_mama

Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:21 am

aduinahhh lusu2 ooh gambar sanyum kamu ni tau .. tapi tatap si skyjetj juga yg maintain bah sanyuman ... :pig:
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:25 am

Gambar-gambar senyum... Image006
Masam enda sinang ati sija si kawan di sabalah tu. Laughing
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF
blueberry

Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:33 am

ba..sia mo kirim salam sma kawan dia yg inda sinang ati tu...bulih ka hehe..yg sinang ati tu kiut oh telinga dia hahaha
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:37 am

hot_mama wrote:
aduinahhh lusu2 ooh gambar sanyum kamu ni tau .. tapi tatap si skyjetj juga yg maintain bah sanyuman ... :pig:
Makasih hot_mama. Nah kan ada sudah paminat saya. Very Happy
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member
skyjetj

Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 11:39 am

blueberry wrote:
ba..sia mo kirim salam sma kawan dia yg inda sinang ati tu...bulih ka hehe..yg sinang ati tu kiut oh telinga dia hahaha
Hihihihi.....( masam katawa tuan pukutarap ). Laughing
Back to top Go down
rumputt
Newbie
Newbie
rumputt

Male
Number of posts : 26
Age : 38
Location : Komuniti Utara Sabah
Job/hobbies : Macam biasa juga bah..
Points : 1
Registration date : 2008-06-14

Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 7:34 pm

skyjetj wrote:
blueberry wrote:
lain jgk gigi ni kucing mcm gigi urg hahaha... tongue



Santik lagi gigi saya. clown
bnyk2 gmbr senyum di thread ni...aku rasa yg the best of the year ialah avatar c skyjetj tu affraid
Back to top Go down
http://utarasabah.net
Sponsored content




Gambar-gambar senyum... Empty
PostSubject: Re: Gambar-gambar senyum...   Gambar-gambar senyum... Icon_minitime

Back to top Go down
 
Gambar-gambar senyum...
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Photography & Videography-
Jump to: