SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF
Share | 
 

 Gambar Bunga.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts: 938
Age: 54
Location: sanaa bah..
Job/hobbies: joomla! addict..
Points: 5
Registration date: 2008-02-25

PostSubject: Gambar Bunga.   Thu Apr 24, 2008 12:31 pm

kalau adaa sesiapa tau bunga mawar, bunga kenanga dan bunga gading, klu tiada bunga gading bunga melur pun bulih juga. klu ada sesiap ada gambar bunga ini harap bulih pastekan sini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Junkers 109
Newbie
Newbie


Number of posts: 48
Points: 15
Registration date: 2008-04-28

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Mon Apr 28, 2008 10:19 am

mo kasi kawang ka ? hahahah cyclops
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts: 938
Age: 54
Location: sanaa bah..
Job/hobbies: joomla! addict..
Points: 5
Registration date: 2008-02-25

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Mon Apr 28, 2008 11:10 am

Junkers 109 wrote:
mo kasi kawang ka ? hahahah cyclops
bukan lah ada guna lah..mo kasih kawang bunga tu tidak sesuai lah..ada guna lah..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts: 554
Points: -90
Registration date: 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Mon Apr 28, 2008 2:31 pm

heheee sia tau tu si alpha guna bunga tu utk pugai si berry... Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts: 581
Points: 49
Registration date: 2008-02-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Mon Apr 28, 2008 4:36 pm

Cuba link di sini:

http://images.search.yahoo.com/search/images?p=bunga+mawar&fr=yfp-t-122&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8&fp_ip=MY&vc=

Ada banyak warna bunga mawar ni. Biasanya diberikan kepada orang tersayang.
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts: 483
Points: 0
Registration date: 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Apr 29, 2008 4:34 am

shalon6095 wrote:
heheee sia tau tu si alpha guna bunga tu utk pugai si berry... Very Happy

pandai2 ko ni aa shalon6095...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts: 938
Age: 54
Location: sanaa bah..
Job/hobbies: joomla! addict..
Points: 5
Registration date: 2008-02-25

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Apr 29, 2008 7:23 am

shalon6095 wrote:
heheee sia tau tu si alpha guna bunga tu utk pugai si berry... Very Happy

ish ish ko ni..mana lah ada..bukan apa bah Lon, itu saya mo pakai utk ritual susumadon.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts: 938
Age: 54
Location: sanaa bah..
Job/hobbies: joomla! addict..
Points: 5
Registration date: 2008-02-25

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Apr 29, 2008 7:24 am

akinabalu wrote:
Cuba link di sini:

http://images.search.yahoo.com/search/images?p=bunga+mawar&fr=yfp-t-122&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8&fp_ip=MY&vc=

Ada banyak warna bunga mawar ni. Biasanya diberikan kepada orang tersayang.

adui banyak jinis pula bunga mawar ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts: 603
Location: Kota Kinabalu
Job/hobbies: Kuli .... / Gossip ....
Points: 0
Registration date: 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Apr 29, 2008 11:49 am

shalon6095 wrote:
heheee sia tau tu si alpha guna bunga tu utk pugai si berry... Very Happy


Bahh bahh bah .. jaga kamu .. si berry tu ada penangkis .. bukan senang mau pugai ... kan berry? Twisted Evil :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts: 603
Location: Kota Kinabalu
Job/hobbies: Kuli .... / Gossip ....
Points: 0
Registration date: 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Apr 29, 2008 11:50 am

alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
heheee sia tau tu si alpha guna bunga tu utk pugai si berry... Very Happy

ish ish ko ni..mana lah ada..bukan apa bah Lon, itu saya mo pakai utk ritual susumadon.


Alpha .. apa gia tu susumadon? pirat :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts: 938
Age: 54
Location: sanaa bah..
Job/hobbies: joomla! addict..
Points: 5
Registration date: 2008-02-25

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Tue Apr 29, 2008 9:10 pm

hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
shalon6095 wrote:
heheee sia tau tu si alpha guna bunga tu utk pugai si berry... Very Happy

ish ish ko ni..mana lah ada..bukan apa bah Lon, itu saya mo pakai utk ritual susumadon.


Alpha .. apa gia tu susumadon? pirat :pig:
Pssshhh..diam2 mama.. saya sudah terlanjur taip tu..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts: 483
Points: 0
Registration date: 2008-03-26

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Wed Apr 30, 2008 5:35 am

hot_mama wrote:

Bahh bahh bah .. jaga kamu .. si berry tu ada penangkis .. bukan senang mau pugai ... kan berry? Twisted Evil :pig:

penangkis? indada la hehe...jan ko main2 klu psal pugai memugai ni hotmama..harap2 kalis pugai sia masi aktif (pugai proof hahaha...) just believe in God la sia rasa..inda jgk jadi tu ..

alphawaves wrote:
ish ish ko ni..mana lah ada..bukan apa bah Lon, itu saya mo pakai utk ritual susumadon.

ritual susumadon ni klu sia inda silap ada kaitan sma panggil semangat / spirit / jin ba kan... ba..ba..apa ko mo buat sma durang tu.. alien
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts: 938
Age: 54
Location: sanaa bah..
Job/hobbies: joomla! addict..
Points: 5
Registration date: 2008-02-25

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Wed Apr 30, 2008 8:12 am

blueberry wrote:
hot_mama wrote:

Bahh bahh bah .. jaga kamu .. si berry tu ada penangkis .. bukan senang mau pugai ... kan berry? Twisted Evil :pig:

penangkis? indada la hehe...jan ko main2 klu psal pugai memugai ni hotmama..harap2 kalis pugai sia masi aktif (pugai proof hahaha...) just believe in God la sia rasa..inda jgk jadi tu ..

alphawaves wrote:
ish ish ko ni..mana lah ada..bukan apa bah Lon, itu saya mo pakai utk ritual susumadon.

ritual susumadon ni klu sia inda silap ada kaitan sma panggil semangat / spirit / jin ba kan... ba..ba..apa ko mo buat sma durang tu.. alien

mana ada buat apa..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts: 581
Points: 49
Registration date: 2008-02-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Wed Apr 30, 2008 5:32 pm

Baru saya perasan yang susumadon ni ritual memberi makanan kepada sesuatu. Betulke tu alphawaves?
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts: 554
Points: -90
Registration date: 2008-04-22

PostSubject: Re: Gambar Bunga.   Wed Apr 30, 2008 6:37 pm

blueberry wrote:
shalon6095 wrote:
heheee sia tau tu si alpha guna bunga tu utk pugai si berry... Very Happy

pandai2 ko ni aa shalon6095...

hehehe... Very Happy Laughing gurau aja ba berry...jgn marah ya... Very Happy
Back to top Go down
 

Gambar Bunga.

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH ::  :: -