SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lau123
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 19
Age : 18
Location : pahang
Job/hobbies : badminton
Points : 23
Registration date : 2013-12-27

PostSubject: bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!   Mon Feb 24, 2014 8:59 am

memang susah hati terhadap telco service la.. syg pemain saham telco service penting bagi syg.. minggu lalu syg pi telco service, masa tu terlalu byk org..cari parking dah ambil satu jam dan selepas tu kena jalan kaki pula sebab parking jauh..syg sangka cepat je bolah settle bill syg tapi kena pula tunggu lama kat telco service tu.. bazir masa syg ni..dah berbelanja byk bagi telco ni tapi tak ade pun  privillage khas bagi syg.. Sad
Back to top Go down
http://familyer@outlook.com
miniang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 8
Age : 27
Location : Johor
Job/hobbies : student
Points : 12
Registration date : 2012-06-10

PostSubject: Re: bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!   Tue Feb 25, 2014 12:32 pm

brp bil wak stiap bulan? atau wak tengok iklan ni, Celcom FIrst Elite, mungkin sesuai wak sbb servis dia ni best!
Back to top Go down
http://miniang90@yahoo.com
youmui
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 2
Age : 28
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : gardening
Points : 2
Registration date : 2013-06-13

PostSubject: Re: bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!   Wed Feb 26, 2014 12:26 pm

Rasanya semua ni pun hanya untuk VIP punya member…
Kalau nak jadi member pun senang aje, hanya ambil Celcom First Elite punya plan terus jadi ahli…
Ahli untuk Celcom First Elite ni banyak kelebihan seperti ada pekerja khusus yang membantu anda di Blue Cube dan boleh jugak pilih nombor telephone pilihan sendiri..
Macam macam ada lagi boleh rujuk
https://www.celcom.com.my/personal/plans/elite

Back to top Go down
http://www.facebook.com
2cent
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 7
Age : 18
Location : pahang
Job/hobbies : student
Points : 9
Registration date : 2014-02-27

PostSubject: Re: bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!   Thu Feb 27, 2014 1:11 pm

maria sharapova duta Celcom First Elite?? maria pernah jadi duta nike,samsung,evian dan skg duta celcom pula..syg percaya org yg suka tenis tentu tau maria pemain tenis muda Rusia ini pernah tewaskan serena william semasa 17 tahun..hebatkan..maria atlet wanita gaji tertinggi di dunia, tengok dia duta Porsche
Back to top Go down
milooaiss
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 11
Age : 27
Location : kedah
Job/hobbies : swimming
Points : 17
Registration date : 2013-04-29

PostSubject: Re: bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!   Fri Feb 28, 2014 1:40 pm

kan pelan ni utk pengguna yg belanja sekurang-kurangnye seribu je? laaa klo x aku nk sign eh! sbb servis die ni smua hebat lah! aku suka tu yg mereka ade personal servis consultant, mcm ni sng sgt lah! kan kita x yah lari ke servis center bila hp ade apa pe masalah, cuma call je, x yah ambik nom dan beratur gak! jimat masa eh!
Back to top Go down
http://milooaiss@hotmail.com
Sponsored content




PostSubject: Re: bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!   Today at 9:33 pm

Back to top Go down
 
bayar duit tapi dapat telco service yg teruk!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hobart to require volunteer service to graduate high school
» RAC MKI of Royal Army Service Corps
» War Service Pins
» Ian Huntley to sue Prison Service after he was attacked in Frankland jail
» Canadian Chaplain Service ( CCS )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Information & Communication Technology-
Jump to: