SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 UK Education Fair di Sabah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
yiti
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 5
Age : 24
Location : AS
Job/hobbies : FUN
Points : 7
Registration date : 2014-02-22

PostSubject: UK Education Fair di Sabah   Sun Feb 23, 2014 7:40 pm

Terima satu berita baik pagi ni, ku dimaklum oleh kawanku bahawa kami tak payah terbang ke kl untuk mengunjungi uk education fair kerana bar council akan menganjur di kota kinabalu, sabah!!
kawan sekalian, ku sekarang tak pasti nak pilih kolej swasta tempatan atau universiti di luar Negara.
Tolong berilah pendapat.
Terima kasih!!

Ini adalah tempat dan masa fair ini

Back to top Go down
http://applechan2014@outloo.com
catwang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 16
Age : 26
Location : Johor
Job/hobbies : Swimming
Points : 24
Registration date : 2012-06-05

PostSubject: Re: UK Education Fair di Sabah   Tue Feb 25, 2014 8:16 am

klo blh, mmg lah p blaja kat luar negara lebih best! kan wak dpt blaja dan berpengalaman budaya yg lain, dan pd masa yg sama wak pon dpt berkawan dgn org yg dtg dr negara2 yg berbeza, best lah!
Back to top Go down
http://catwang90@yahoo.com
kishah
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 2
Age : 19
Location : KL
Job/hobbies : Swimming
Points : 2
Registration date : 2014-02-25

PostSubject: Re: UK Education Fair di Sabah   Tue Feb 25, 2014 7:10 pm

Aduh, jikalau ada peluang yg baik, mestilah pilih UK.
Tapi I dengar pergi sana kena belanja besar ni…
I punya saudara, hidupnya kat UK mmg sibuk saja! Sibuk dgn pelajaran dan kerja sampingan.
Tetapi, dia kata telah belajar dan berkenali kawan banyak ni. Walaupun sibuk tapi seronok betul.
Dan peluang bukan semua org ada ni.
Jadi, hargai la peluang emas nohh!
Back to top Go down
http://haney_3838@hotmail.com
haslina
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 5
Age : 24
Location : AS
Job/hobbies : sleep
Points : 7
Registration date : 2014-02-23

PostSubject: Re: UK Education Fair di Sabah   Wed Feb 26, 2014 7:24 pm

Kalau nak tau pendapat aku, aku masih akan pilih Malaysia. Aku adalah jenis yg suka melekat pada suasana yg harmoni tak suka berubah..kalau pergi luar negara, budaya langsung tak sama.
matila ku sebab aku kena berubah gaya hidup aku untuk bertoleransi dengan budaya yg tak sama.
Yg penting..aku kena cakap inggeris di luar negara tapi aku tak fasih dengan inggeris..kena belajar lagi bahasa yg lain..tak mau la ku..
ku tak pernah menyesal atas pilihan ku untuk belajar di malaysia selepas aku habis stpm
Back to top Go down
http://liliyteoh50@outlook.com
chuge
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 12
Age : 28
Location : perak
Job/hobbies : student
Points : 16
Registration date : 2013-01-15

PostSubject: Re: UK Education Fair di Sabah   Fri Feb 28, 2014 9:59 am

hey, jika mmg nk p blaja kat UK, aku cadang korang p Education UK Exhibition tu dulu lah, sbb blh dpt byk maklumat kat sane, mcm uni ape yg lebih sesuai course yg wak nk ambik.
ari tu ade seminar2 yg bincang ttg mcm dpt result baik dlm peperiksaan IELTS, blaja PhD kat Uk dan sbg nye.. selain tu, ade lg cabutan bertuah! hadiah besar ade Macbook Air 11', ipad mini 32Gb dan byk hadiah besar lg.. utk maklumat lanjut blh tengok ni : http://www.educationuk.org/malaysia/articles/exhibition-2014/
Back to top Go down
http://chugeleong@hotmail.com
Sponsored content




PostSubject: Re: UK Education Fair di Sabah   Today at 6:53 am

Back to top Go down
 
UK Education Fair di Sabah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Canadian Education fair now on
» A Fair And Just Outcome
» Brian Fair
» Is the new state pension plan fair?
» What is the purpose of education?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Education-
Jump to: