SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Coverage Xpax bagus x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 16
Age : 26
Location : Johor
Job/hobbies : Swimming
Points : 24
Registration date : 2012-06-05

PostSubject: Coverage Xpax bagus x?   Thu Dec 26, 2013 5:39 pm

nk tanya jp, coverage dan speed internet Xpax camne ye? bagus ke x? sbb aku tengok pelan die hanya RM38 sebulan dh blh dpt 4G LTE tu..rasa nk sign satu gak eh! hihi..aku tinggal kat KL skang..baloi x klo sign pelan ni??
Back to top Go down
http://catwang90@yahoo.com
chuge
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 12
Age : 28
Location : perak
Job/hobbies : student
Points : 16
Registration date : 2013-01-15

PostSubject: Re: Coverage Xpax bagus x?   Fri Dec 27, 2013 9:21 am

i rasa pelan ni mmg baloi bg sesape yg suka online bila2 masa sbb mereka blh beli data tu bila2 je. i tgh guna yg RM5 sehari tu krn masih pelajar lg, bajet x byk pun. coverage dan kelajuan internet nia pun okei. nnt bila ade bajet yg cukup nk cuba 4G LTE tu. hihi Smile
Back to top Go down
http://chugeleong@hotmail.com
lau123
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 19
Age : 18
Location : pahang
Job/hobbies : badminton
Points : 23
Registration date : 2013-12-27

PostSubject: Re: Coverage Xpax bagus x?   Fri Dec 27, 2013 10:32 pm

sesiapa yg smartphone dpt support LTE daftar package ini memang berbaloi...jika smartphone syg ade LTE , syg tak kisah bayar lebih sebab blh mencepatkan kelajuan internet dan dpat internet yg stable...
Back to top Go down
http://familyer@outlook.com
miniang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 8
Age : 27
Location : Johor
Job/hobbies : student
Points : 12
Registration date : 2012-06-10

PostSubject: Re: Coverage Xpax bagus x?   Sun Dec 29, 2013 1:59 pm

kebanyakan iklan telco adelah x benar.. mereka kata ade internet yg x de had.. tp akhirnya pon ade had.. aku pernah kena satu kali sebelom ni, dia pon kata x de had, manatau aku pakai byk GB, kena byr sampai giler dh
Back to top Go down
http://miniang90@yahoo.com
noorfaridahh
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 17
Age : 25
Location : sabah
Job/hobbies : renang
Points : 23
Registration date : 2013-07-29

PostSubject: Re: Coverage Xpax bagus x?   Mon Dec 30, 2013 10:53 am

pelan ni 2GB terlalu byk lah bg sy, sy x guna begitu byk.. krn biasanya pakai wifi dh cukup eh
kan skrg byk tempat dh ade bg wifi percuma? sy selalu gi online dkt pizza hut, internet die masih okei lah
Back to top Go down
http://noorfaridahh@yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Coverage Xpax bagus x?   Today at 9:32 pm

Back to top Go down
 
Coverage Xpax bagus x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Carter-Ruck: The firm that aims to 'nip in the bud' hostile press coverage
» Assange likens coverage to McCanns
» Leicester Mercury 11 May 2012 Daily Mail coverage of Madeleine at Leveson Inquiry
» Media coverage of the TM case
» Bruxism and/or TMJ

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Information & Communication Technology-
Jump to: