SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Mahal dan murah, camne ko pilih ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
melindaapang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 9
Age : 26
Location : kelantan
Job/hobbies : piano
Points : 11
Registration date : 2013-06-11

PostSubject: Mahal dan murah, camne ko pilih ?    Mon Dec 23, 2013 12:35 pm

Semasa memilih tayar yg baru, yg mana ko akan pilih ?
walaupun harga Michelin begitu tinggi, ada org masih akan beli, kenape ye ?
harga tinggi maknanya lebih bernilai ke ?
camne ko nk pilih ni ?
Hankook V12 Evo - RM190 Teoh Brothers, Tmn Sentosa, Klang 
Michelin PS3 - RM280 3S Specialists Ara Damansara 
Corsa Veera - RM150 Tee 3 Auto & Tyre Service Sdn Bhd
Back to top Go down
http://melindaapang@hotmail.com
milooaiss
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 11
Age : 27
Location : kedah
Job/hobbies : swimming
Points : 17
Registration date : 2013-04-29

PostSubject: Re: Mahal dan murah, camne ko pilih ?    Tue Dec 24, 2013 3:37 am

aku rasa boleh beli taya yg bagi longer mileage. secara langsung dapat jimat petrol dan wang kalo guna taya jenis tu Cool 
Back to top Go down
http://milooaiss@hotmail.com
kooixin87
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 2
Age : 35
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Designer
Points : 2
Registration date : 2012-09-24

PostSubject: Re: Mahal dan murah, camne ko pilih ?    Wed Dec 25, 2013 10:19 am

Michelin ni lebih tinggi standard ...justeru harga pun lebih mahal ...tapi mesti kena bayar lebih untuk produck yg lebin berkualiti. Tayar mcm Pilot sport 3 mmg mudah untuk dikawal dan amat selesa seamsa memandu...tengok klip ni dulu
http://www.youtube.com/watch?v=HCGiG7VJ4Uk
Back to top Go down
http://kooixin87@gmail.com
directlylaugh
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 17
Age : 25
Location : johor
Job/hobbies : plaing badminton
Points : 25
Registration date : 2012-07-29

PostSubject: Re: Mahal dan murah, camne ko pilih ?    Thu Dec 26, 2013 3:06 am

jika nak murah, beli bila promosi macam saya. saya dpt satu cooler bag semalam bila beli 2 tayar Razz
http://www.michelin.com.my/Buying-Guides/Promotions/Spotlight/1.html
taya michelin ni mmg terjamin tahan lama dan safe... jadi bagi saya bagi saya harga lebih sikit pun tak bermasalah.
Back to top Go down
http://www.tumblr.com
thomasim87
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 5
Age : 29
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Graphic Design
Points : 5
Registration date : 2012-08-09

PostSubject: Re: Mahal dan murah, camne ko pilih ?    Thu Dec 26, 2013 8:54 pm

Produk menarik tapi harga amat mahal...x dpt beli sekarang
Back to top Go down
http://thomasim87@gmail.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Mahal dan murah, camne ko pilih ?    Today at 9:25 pm

Back to top Go down
 
Mahal dan murah, camne ko pilih ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum-
Jump to: