SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jomthai
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 3
Age : 36
Location : Selangor
Job/hobbies : manager
Points : 5
Registration date : 2013-06-30

PostSubject: Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.   Mon Jul 01, 2013 5:55 am

Saya nampak Celcom sudah ada jual Sony Xperia Tablet Z di 1Borneo. Adakah stock terhad? Apsal xnampak kedai lain jual?


Last edited by jomthai on Wed Jul 03, 2013 3:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.yahoo.com/jomthai
sc3ml
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 1
Age : 36
Location : cheras
Job/hobbies : executive
Points : 1
Registration date : 2013-07-01

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.   Tue Jul 02, 2013 3:10 am

Sebenarnya kamu boleh cari dari kedai-kedai seperti SenHeng dan SenQ. Mereka juga jual sekarang dengan harga RM1999. Sekarang Celcom jual saja. Telco lain tak ada pun. Telco lain masih jual Samsung product macam Galaxy S4. Tablet ini dah launch bulan lepas. Kamu boleh dapat punya.
Back to top Go down
jintarapom
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 2
Age : 36
Location : Selangor
Job/hobbies : reading
Points : 2
Registration date : 2013-07-02

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.   Wed Jul 03, 2013 6:58 am

Harga RM1999 tu kira tinggi sikit la. Selain kalis air saya tak nampak ada ape2 keistimewaan yg lain. Ada diskaun lagi ke?
Back to top Go down
http://www.yahoo.com/jintarapom
gigi6204
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 16
Age : 28
Location : selangor
Job/hobbies : sales
Points : 18
Registration date : 2013-05-13

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.   Wed Jul 03, 2013 4:41 pm

sc3ml wrote:
Sebenarnya kamu boleh cari dari kedai-kedai seperti SenHeng dan SenQ. Mereka juga jual sekarang dengan harga RM1999. Sekarang Celcom jual saja. Telco lain tak ada pun. Telco lain masih jual Samsung product macam Galaxy S4.  Tablet ini dah launch bulan lepas. Kamu boleh dapat punya.

aaikkss maxis outdated?? ni kali pertama celcom buat launching utk produk baru lol! 

so bila pulak maxis dan digi akan jual?
Back to top Go down
http://www.gmail.com
hotroll
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 1
Age : 32
Location : kl
Job/hobbies : internet
Points : 1
Registration date : 2013-07-03

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.   Thu Jul 04, 2013 1:07 pm

Cepat dapatkan satu Sony Xperia Tablet Z dari Celcom sekarang. Hanya RM1438 sekali dgn data plan dan paling penting ada 4G LTE ready. Tak pasti lain kedai henset jual ada 4G LTE x. Kini, saya tidak perlu takut tablet saya kena air kerana ia kalis air dan debu. Masa camping tak perlu takut ia kotor dan basah. Satu lagi fungsi ialah NFC enabled. Saya boleh kongsi apa2 jua file dgn kawan2 saya dgn cara terbaru tanpa sekatan. Berbaloi beli dgn plan skali. Boleh rujuk link Celcom dan kalao beli online boleh dpt RM200 rebet dgn penghantaran percuma ke satu Malaysia (T&C applied).

Back to top Go down
jomthai
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 3
Age : 36
Location : Selangor
Job/hobbies : manager
Points : 5
Registration date : 2013-06-30

PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.   Fri Jul 05, 2013 6:21 am

Saya akan check dengan Celcom dengan Rebates RM200 masih ada tak. Check online boleh dapat kan? Macam mana dengan telco lain? Bila mereka akan mula jual ye?
Back to top Go down
http://www.yahoo.com/jomthai
Sponsored content




PostSubject: Re: Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.   Today at 1:28 pm

Back to top Go down
 
Sony Xperia Tablets Z stok dah habis? Saya tak dapat beli dengan telco.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Fenugreek Tablets
» Doctors can be rubbish !
» Colon Cleansing.... GRAPHIC DETAILS!!!!! ***WARNING***
» looked up AntaGolin
» Domperidone For Sale

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: