SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 salam warga sabah...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Thu Aug 21, 2008 8:46 am

osmangbinladeng wrote:
ni sy kenal butul dorang nie...contrl Jesellton Cyber cafe dulu...taik game durang nie...lagi abis awek IRC durang kebas...ada lagi sy ingat tu nick dia MahaRaJa Bugis Brutal...mana sudah dorang semua nie...power group durang nie...

mcm kisah lama ni.... time zmn muda2.. dorg skrg sdh kwin suma tu....pensen sdh men game yg len... jaga anak d rmh hehee Razz Razz Razz
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Sat Aug 23, 2008 9:28 pm

ko jangan yutung...tu di rumah kali bgitu lah..tapi kalau durang suda mengadap pc , mmmMMmm..susah mo cakap..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Mon Aug 25, 2008 3:40 am

Monkey wrote:
ko jangan yutung...tu di rumah kali bgitu lah..tapi kalau durang suda mengadap pc , mmmMMmm..susah mo cakap..

hm mangkali lah.... anak tebalik2 menangis pn inda kna dingar kali haha... Razz Razz Razz
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Mon Aug 25, 2008 12:55 pm

TonduYutung wrote:
Monkey wrote:
ko jangan yutung...tu di rumah kali bgitu lah..tapi kalau durang suda mengadap pc , mmmMMmm..susah mo cakap..

hm mangkali lah.... anak tebalik2 menangis pn inda kna dingar kali haha... Razz Razz Razz

nda juga.pandai juga durang urus anak durang tu.nampak jak brutal bah durang ni tapi dari jenis yang 'thinker'..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Tue Aug 26, 2008 3:23 am

brutal thinker lah kunu...bgs2... Razz Razz Razz .... ramai jg bah bos2 yg sa knl... kaki game tp business ttp jln hehhe.. Razz Razz
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Tue Aug 26, 2008 2:30 pm

TonduYutung wrote:
brutal thinker lah kunu...bgs2... Razz Razz Razz .... ramai jg bah bos2 yg sa knl... kaki game tp business ttp jln hehhe.. Razz Razz

BUkan pasal game saja bah durang ni..banyak lagi cabang ilmu durang...apa pun, kita tunggu durang masuk sini..itu pun kalau durang sudi lagi berkunjung di SBF ni...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Thu Sep 11, 2008 5:09 am

Alamak ..Maharaja Ganaz Giler ody in the house lah .. tapi aku belum perkenalkan diri lah pula ... hehe

Ampun Tuanku ..Hot Mama datang mengadap ya ... dan ucapkan Haiiii!!
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Thu Sep 11, 2008 7:00 am

Monkey wrote:
TonduYutung wrote:
brutal thinker lah kunu...bgs2... Razz Razz Razz .... ramai jg bah bos2 yg sa knl... kaki game tp business ttp jln hehhe.. Razz Razz

BUkan pasal game saja bah durang ni..banyak lagi cabang ilmu durang...apa pun, kita tunggu durang masuk sini..itu pun kalau durang sudi lagi berkunjung di SBF ni...
durang limpas jak bah tu, mau kasih takut2 kita...nasib ni forumotion kuat protect dia, kalau ndak abis nie....hehehehe.....
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Thu Sep 11, 2008 12:33 pm

osmangbinladeng wrote:
Monkey wrote:
TonduYutung wrote:
brutal thinker lah kunu...bgs2... Razz Razz Razz .... ramai jg bah bos2 yg sa knl... kaki game tp business ttp jln hehhe.. Razz Razz

BUkan pasal game saja bah durang ni..banyak lagi cabang ilmu durang...apa pun, kita tunggu durang masuk sini..itu pun kalau durang sudi lagi berkunjung di SBF ni...
durang limpas jak bah tu, mau kasih takut2 kita...nasib ni forumotion kuat protect dia, kalau ndak abis nie....hehehehe.....

uisk..hacker kah?
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: salam warga sabah...   Sun Sep 21, 2008 2:27 am

aaainaaaaaa....kena login balikkkkkkkk? rugi sa taip posttttt ni...mataaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: salam warga sabah...   Today at 9:35 pm

Back to top Go down
 
salam warga sabah...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Baby P doctor 'warned Great Ormond Street of risk a year before his death

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: