SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Shinigami was registered!! watch out...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Shinigami was registered!! watch out...   Thu May 15, 2008 12:18 pm

Wassup everyone!! saya sangat tertarik dengan forum ini.Masih bersih dan indah mata memandang..
so, ajar-ajar la orang baru ne ok!!

Name : kurosaki Ichigo
age : still young tapi sudah tunang. Smile
Hope u'll will enjoy with me!! Smile


i will use my skills to protect those close to with me. Later, when I loses my powers as a substitute, I chooses to risk death in an attempt to become a full-fledged shinigami.-kurosaki Ichigo-
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Thu May 15, 2008 12:49 pm

kurosaki Ichigo wrote:
Wassup everyone!! saya sangat tertarik dengan forum ini.Masih bersih dan indah mata memandang..
so, ajar-ajar la orang baru ne ok!!

Name : kurosaki Ichigo
age : still young tapi sudah tunang. Smile
Hope u'll will enjoy with me!! Smile


i will use my skills to protect those close to with me. Later, when I loses my powers as a substitute, I chooses to risk death in an attempt to become a full-fledged shinigami.-kurosaki Ichigo-

Hallo kurosaki..selamat datang.. kau tau kah.. movie ni paling saya minat. tapi babak dlm movie ini saya paling minat bakuya!
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Thu May 15, 2008 3:09 pm

sama lah kita. tapi Byakuya saya tidak berapa minat la saya lebih minat dgn ichigo,hehe..bah kita teruskan menonton bleach sampai habis..
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Fri May 16, 2008 3:42 am

Hai Welcome ..... kurosaki Laughing :pig:
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Fri May 16, 2008 4:34 am

kurosaki Ichigo wrote:
Wassup everyone!! saya sangat tertarik dengan forum ini.Masih bersih dan indah mata memandang..
so, ajar-ajar la orang baru ne ok!!

Name : kurosaki Ichigo
age : still young tapi sudah tunang. Smile
Hope u'll will enjoy with me!! Smile


i will use my skills to protect those close to with me. Later, when I loses my powers as a substitute, I chooses to risk death in an attempt to become a full-fledged shinigami.-kurosaki Ichigo-

Welcome to SBF kurosaki. Thank you for the compliment. I thought you are from Japan, but then your'e conversing in BM. SBF is a non profit forum. Share with us your wonderful ideas.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Fri May 16, 2008 4:37 am

sia pun mo welcome ko la..kurosaki alien ..ada baitu nama sia jipun jgk tp sia lupa suda hahaha... Basketball Basketball
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Fri May 16, 2008 7:47 am

kurosaki Ichigo wrote:
Wassup everyone!! saya sangat tertarik dengan forum ini.Masih bersih dan indah mata memandang..
so, ajar-ajar la orang baru ne ok!!

Name : kurosaki Ichigo
age : still young tapi sudah tunang. Smile
Hope u'll will enjoy with me!! Smile


i will use my skills to protect those close to with me. Later, when I loses my powers as a substitute, I chooses to risk death in an attempt to become a full-fledged shinigami.-kurosaki Ichigo-

hehee ichigo... ko baca kreko ka? Very Happy
Back to top Go down
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Fri May 16, 2008 2:44 pm

Japan!!??? hahaha.no lah saya pn dari sabah jg bah..
tengkiu semua.klu mcm ne mau rajin2 masuk sini lah...tapi saya selalu busy bah jarang dapat sama2 dgn kmurang semua...

shalon saya paling minat kreko..isu 14 baru saya beli hari ini,hehehe... Smile saya paling minat cerita bleach, naruto, eye shield 21 ( menang diorang lwn hakushu kn ), monsters, yakitake Japan ( si kawachi pn mcm menang), arms, fairy tails...yang lain pn baca jg la...
tapi yg blade of immortal tu paling saya tidak minat..dari dulu saya blm pernah baca lg... Smile
bah shalon kongsi2 lah.....saya tau kau pn minat kreko juga kn...hehehe
Back to top Go down
frOst_und3rgrOuNd
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 105
Age : 29
Location : Somewhere I Belong !!
Job/hobbies : Nda tahu
Points : 15
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Fri May 16, 2008 2:56 pm

sa pun minat bleach , naruto , eye shield 21 , One Piece (Budak getah) , initial D , Sin Chan , Yakitate Japan , cooking master boy , Fairy Tail , hahahaha banyak pla ... Opss
alamak... telebih suda !!! Shocked Teka stail sapa tu ...

Haha SeLAMAT DATANG Kurosaki Ichigo ... sa ada bankai .. lol!
Back to top Go down
http://www.sabahforumer.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Fri May 16, 2008 6:05 pm

kurosaki Ichigo wrote:
Japan!!??? hahaha.no lah saya pn dari sabah jg bah..
tengkiu semua.klu mcm ne mau rajin2 masuk sini lah...tapi saya selalu busy bah jarang dapat sama2 dgn kmurang semua...

shalon saya paling minat kreko..isu 14 baru saya beli hari ini,hehehe... Smile saya paling minat cerita bleach, naruto, eye shield 21 ( menang diorang lwn hakushu kn ), monsters, yakitake Japan ( si kawachi pn mcm menang), arms, fairy tails...yang lain pn baca jg la...
tapi yg blade of immortal tu paling saya tidak minat..dari dulu saya blm pernah baca lg... Smile
bah shalon kongsi2 lah.....saya tau kau pn minat kreko juga kn...hehehe

icigo...hehehe sia pun minat baca kreko... dulu komik remaja ba tu... masa 2001 sia da baca tu..heheheh masa tu sia masi belajar di labuan... ko tau masa tu sia minat kyo...pedang jenawi pengamuk iblis kali tu... adoi dogo... ko tau sia gila katun dr jepun ni... gundam pn sia suka... kalau pasal katun nie sejak sia umur 4 atau 5 tahun sia da baca komik spiderman... isu 14 mcm mana ya, yg c sena da tercabar mau kalah kan hakushu ka... sbb sena mahu kalahkan c marco tu... sbb sena mahu jumpa dan mahu kalahkan eye shield 21 yg sebenar...hehehhe naruto sia paling suka sasuki...mata roda karang tu,.... ya ada da baru... sena menang...hehehe
Back to top Go down
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Sun May 18, 2008 2:43 pm

yang kyo sudah tamat kan.saya pun minat juga itu cerita....ya devil bats menang diorang masuk christmas bowl.....hebat bah diorang ne,,, Smile
ko tau ka apa-apa laman web yg blh download anime free..
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Mon May 19, 2008 4:56 am

kurosaki Ichigo wrote:
yang kyo sudah tamat kan.saya pun minat juga itu cerita....ya devil bats menang diorang masuk christmas bowl.....hebat bah diorang ne,,, Smile
ko tau ka apa-apa laman web yg blh download anime free..

ko download dulu software sini, http://www.utorrent.com/download.php pas tu ko search la apa2 anime... ada tu... Very Happy
Back to top Go down
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Tue May 20, 2008 4:05 pm

tengkiu Son Goku!!
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Wed May 21, 2008 3:07 am

kurosaki Ichigo wrote:
Wassup everyone!! saya sangat tertarik dengan forum ini.Masih bersih dan indah mata memandang..
so, ajar-ajar la orang baru ne ok!!

Name : kurosaki Ichigo
age : still young tapi sudah tunang. Smile
Hope u'll will enjoy with me!! Smile


i will use my skills to protect those close to with me. Later, when I loses my powers as a substitute, I chooses to risk death in an attempt to become a full-fledged shinigami.-kurosaki Ichigo-

Selamat datang ke SBF kurosaki. Kami mengalu-alukan kedatangan anda di sini.
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Wed May 21, 2008 3:33 am

kurosaki Ichigo wrote:
Wassup everyone!! saya sangat tertarik dengan forum ini.Masih bersih dan indah mata memandang..
so, ajar-ajar la orang baru ne ok!!

Name : kurosaki Ichigo
age : still young tapi sudah tunang. Smile
Hope u'll will enjoy with me!! Smile


i will use my skills to protect those close to with me. Later, when I loses my powers as a substitute, I chooses to risk death in an attempt to become a full-fledged shinigami.-kurosaki Ichigo-
waarggghhhhh,,... selamat datang ke forum ini...
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Sat May 24, 2008 2:51 pm

kurosaki Ichigo wrote:
tengkiu Son Goku!!

mcm da dpt download ka? di youtube pn byk ba... Very Happy
Back to top Go down
frOst_und3rgrOuNd
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 105
Age : 29
Location : Somewhere I Belong !!
Job/hobbies : Nda tahu
Points : 15
Registration date : 2008-05-16

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Tue May 27, 2008 6:23 am

kurosaki Ichigo wrote:
yang kyo sudah tamat kan.saya pun minat juga itu cerita....ya devil bats menang diorang masuk christmas bowl.....hebat bah diorang ne,,, Smile
ko tau ka apa-apa laman web yg blh download anime free..

Ko suka download Anime kah , kurosaki ? bounce
Lama suda sia nda download anime ni....
ko ada Bankai kah kurosaki ? Suspect
Back to top Go down
http://www.sabahforumer.com
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Wed May 28, 2008 3:57 am

dapat jg la shalon tp susah sikit.you tube saya belum test lagi nanti la saya try....

frost saya minat download anime.tp naruto ja yang saya tau web site dia..bleach saya minta dari kawan ja.ada bah bankai saya napa mau test power ka frost?? Cool Cool
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Thu May 29, 2008 4:51 am

kurosaki Ichigo wrote:
dapat jg la shalon tp susah sikit.you tube saya belum test lagi nanti la saya try....

frost saya minat download anime.tp naruto ja yang saya tau web site dia..bleach saya minta dari kawan ja.ada bah bankai saya napa mau test power ka frost?? Cool Cool

ok tu geng, boleh download tu sana. youtube best juga cuma sia nda tahu mcm mana mau download dr youtube... Very Happy

ichigo, jgn kasi kuar tu bankai... kita bukan dialam roh ni... Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
kurosaki Ichigo
Newbie
Newbie


Number of posts : 15
Points : 0
Registration date : 2008-05-15

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Tue Jun 03, 2008 11:43 am

lama sdh saya inda masuk sini kn,hehe...sunyi ja mcm di kampung saya..
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Tue Jun 03, 2008 7:23 pm

kurosaki Ichigo wrote:
lama sdh saya inda masuk sini kn,hehe...sunyi ja mcm di kampung saya..

Ingatkan kurosaki enda sudi melawat sini lagi. Bah, tahniah kerana sudi melawat teratak SBF ini. Laughing
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Wed Jun 04, 2008 4:40 am

bankai yg sia suka ... ribuan kelopak sakura... Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Shinigami was registered!! watch out...   Today at 1:29 pm

Back to top Go down
 
Shinigami was registered!! watch out...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Moodys puts Britain on watch for downgrade
» Celebrity Twitter Watch
» gerry asked did he kill maddie watch this video without sound
» WWI Black Watch Sidecap
» Black watch glengarry

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: