SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 meja makan untuk rumah baru saya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
grayish88
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 6
Age : 34
Location : Sabah
Job/hobbies : Play Goft
Points : 8
Registration date : 2013-05-13

PostSubject: meja makan untuk rumah baru saya   Mon May 13, 2013 6:15 am

baru saje pindah ke rumah baru....sekarang ingin beli satu meja makan gelas...namapk mmg luxury... tapi hari tu pergi Viva home...harga meja ni RM10k..mmg mahal tapi suka sgt meja gelas.....
Back to top Go down
http://grayish88@gmail.com
gigi6204
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 16
Age : 28
Location : selangor
Job/hobbies : sales
Points : 18
Registration date : 2013-05-13

PostSubject: Re: meja makan untuk rumah baru saya   Tue May 14, 2013 11:24 am

adui ....mahal lo....RM 10K untuk satu meja makan yang sangat mahal. mengapa anda tidak menunggu untuk promosi? Mad
Back to top Go down
http://www.gmail.com
grayish88
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 6
Age : 34
Location : Sabah
Job/hobbies : Play Goft
Points : 8
Registration date : 2013-05-13

PostSubject: Re: meja makan untuk rumah baru saya   Wed May 15, 2013 7:49 am

yalah tu..i pun rasa mahal ...tapi ni mmg sudah harga promosi .... tapi jurujual tu cakap kalao bayar kad kredit dpt bayar ansuran..u rasa ok x?
Back to top Go down
http://grayish88@gmail.com
dediaty
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 7
Age : 29
Location : kl
Job/hobbies : promoter
Points : 7
Registration date : 2013-05-14

PostSubject: Re: meja makan untuk rumah baru saya   Wed May 15, 2013 8:01 pm

dpt bayar instalmemt ke? Mana-mana kad kredit yamg pakai untuk ansuran? Dalam kes mengapa tidak mengambil kad baru ini dari Citibank Platinum Kad Ganjaran lagi senang yang lain ..sekarang jika memohon secara dalam interet menang Samsung Galaxy S4 dan wang tunai RM 250 .. T & C yang terlibat supaya u lebih baik periksa di sini... hehe
www citibank.com.my/english/promo/apply-online/index.html?eOfferCode=CIDECSGA034-47df1ad4-fe71-41fa-a623-9f8949f643dd
Back to top Go down
maggielua13
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 1
Age : 26
Location : Sabah
Job/hobbies : Drawing
Points : 1
Registration date : 2013-05-16

PostSubject: Re: meja makan untuk rumah baru saya   Fri May 17, 2013 11:51 am

Ya, memang dpt bayar secara installment dan Citibank je yg dpt bayar macam tu..
I dpt tahu dr surat khabar, kad ni boleh dpt 5 kali ganda rewardpoints untuk petrodan makan kat restoran seperti secret recipe, Madam Kwan, Vietnam Kitchen dan lain2
Back to top Go down
http://facebook.com
Sponsored content




PostSubject: Re: meja makan untuk rumah baru saya   Today at 6:55 am

Back to top Go down
 
meja makan untuk rumah baru saya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Landscaping-
Jump to: