SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 hubungan jarak jauh

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
catwang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 16
Age : 26
Location : Johor
Job/hobbies : Swimming
Points : 24
Registration date : 2012-06-05

PostSubject: hubungan jarak jauh   Mon Jan 14, 2013 12:33 pm

sy dh couple dgn bf sy selama 4 thn.. selama 4 thn nie, kita pon x berada kat tempat sama sebab belaja kat tempat yg lain.. tp yg bertuah nyer adalah kita handle hubungan nie dgn agak baik.. =)
Back to top Go down
http://catwang90@yahoo.com
chuge
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 12
Age : 28
Location : perak
Job/hobbies : student
Points : 16
Registration date : 2013-01-15

PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Tue Jan 15, 2013 8:48 am

hahaha! best lah kalo mcm tu!
kwn i tiap2 hari bertengkar ngan bf die je. pasal cemburu i rasa, hahaha
betui mcm video ni je
bit.ly/dontLoseItAll
Back to top Go down
http://chugeleong@hotmail.com
mikkesho
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 3
Age : 26
Location : Sabah
Job/hobbies : Online
Points : 5
Registration date : 2012-06-07

PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Wed Jan 16, 2013 12:39 pm

wah.. dia nak propose dgn wanita tu ker?? tpi nape akhirnya berlawan plak?? pelik lah..
Back to top Go down
http://mikkesho87@yahoo.com
chuge
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 12
Age : 28
Location : perak
Job/hobbies : student
Points : 16
Registration date : 2013-01-15

PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Fri Jan 18, 2013 6:43 pm

chuge wrote:
hahaha! best lah kalo mcm tu!
kwn i tiap2 hari bertengkar ngan bf die je. pasal cemburu i rasa, hahaha
betui mcm video ni je
bit.ly/dontLoseItAll
tak.. die nak tlg orang laen, tpi akhirnye kena sendiri lo!!!
malang sgt laki tu
alah ni mmg mcm movie lah, hilang peringatan??? cis sy paling benci hal ni berlaku dh!!
Back to top Go down
http://chugeleong@hotmail.com
singm20
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 9
Age : 35
Location : Tawau
Job/hobbies : Judo
Points : 11
Registration date : 2011-08-29

PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Fri Jan 18, 2013 9:21 pm

unfair dengan 1st bf.. I believe tuhan akan jadi sesuatu berlaku untuk bagus, tengok perempuan tu masih tak dapat accept rambut panjang tu...
Back to top Go down
http://www.tancorp.com.my
ring531
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 12
Age : 29
Location : kl
Job/hobbies : drawing
Points : 20
Registration date : 2012-07-31

PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Mon Jan 21, 2013 6:02 am

chuge wrote:
chuge wrote:
hahaha! best lah kalo mcm tu!
kwn i tiap2 hari bertengkar ngan bf die je. pasal cemburu i rasa, hahaha
betui mcm video ni je
bit.ly/dontLoseItAll
tak.. die nak tlg orang laen, tpi akhirnye kena sendiri lo!!!
malang sgt laki tu
alah ni mmg mcm movie lah, hilang peringatan??? cis sy paling benci hal ni berlaku dh!!

ei... best la... video ni.... I pun guna Celcom Xpax... minat dengan Celcom line, kerana connection di Sabah adalah paling BEST
Back to top Go down
http://www.facebook.com
catwang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 16
Age : 26
Location : Johor
Job/hobbies : Swimming
Points : 24
Registration date : 2012-06-05

PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Wed Feb 20, 2013 5:50 pm


tengok video akhir ni!! mmg kena cari line yg bagus.. kalo x, susah pasangan ko nak cari ko.. kan? susah nak kekalkan hubungan kalo x sentiasa bercakap..
Back to top Go down
http://catwang90@yahoo.com
qqshop55
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 3
Age : 36
Location : sabah
Job/hobbies : sales
Points : 3
Registration date : 2011-09-18

PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Mon Feb 25, 2013 1:21 pm

kalau cinta mmg dpt bersama.... tapi kalau tak ada cinta usah paksa la...
Back to top Go down
http://www.fecebook.com
Sponsored content




PostSubject: Re: hubungan jarak jauh   Today at 9:36 pm

Back to top Go down
 
hubungan jarak jauh
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Love, Romance & Inspirations-
Jump to: