SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
directlylaugh
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 17
Age : 25
Location : johor
Job/hobbies : plaing badminton
Points : 25
Registration date : 2012-07-29

PostSubject: Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!    Tue Nov 20, 2012 1:53 pm

J.LO akan mengadakan konsert kat Stadium Merdeka tidak lama lagi... Siapa akan pigi menari bersama dgn dia? i tak mampu beli ticket konsert tu baru singgah kat sini tanya siapa pigi lah.. sedih nya seorang kat sini !
Back to top Go down
http://www.tumblr.com
hoisim
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 2
Age : 24
Location : Sandakan
Job/hobbies : Student
Points : 2
Registration date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!    Wed Nov 21, 2012 2:02 pm

ei, kalo macam tu.. awak reti menari tak?? kalo boleh, goyanglah badan dan tangkap 3 gambar SEKSI dan hantar MMS ke 20000 sebelum 25/11/2012!!

untuk ini kan, awak berpeluang menang 2 tiket melihatnya di stadium merdeka.. kalo betui betui SEKSAI, awak boleh pergi singapura melihatnya pula, semuanya bayaran dia termasuk dah!! berbalui kan
Back to top Go down
http://www.facebook.com
directlylaugh
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 17
Age : 25
Location : johor
Job/hobbies : plaing badminton
Points : 25
Registration date : 2012-07-29

PostSubject: Re: Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!    Thu Nov 22, 2012 5:51 pm

Gambar yg seksi ? haha i ada byk ni hahaha.. agak bagus kalo dpt tiket dengan 3 gambar seksi.. i dah hantar gambar saya pi 20000. sekanrang tunggu ambil tiket je
Back to top Go down
http://www.tumblr.com
jackong92
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 1
Age : 24
Location : Sabah
Job/hobbies : Reading
Points : 1
Registration date : 2012-11-23

PostSubject: Re: Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!    Fri Nov 23, 2012 11:48 am

kalo cakap seksi kan.. J Lo itu dah masuk bidang ni buat 10 tahun, masih dia seksi!! awak percaya tak? Aku memang sanjungilah dia... pandai nyanyi, pandai berlakon, pandai menari!!!
jadi, pergilah menengokjnya...

bit.ly/MMSJlo
bit.ly/TCJLo


tengok link ini? Very Happy
Back to top Go down
http://www.facebook.com
rg.usma
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 1
Age : 25
Location : Kajang
Job/hobbies : Membaca
Points : 1
Registration date : 2012-11-26

PostSubject: Re: Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!    Mon Nov 26, 2012 6:49 am

Seksinye...
Back to top Go down
http://www.sabah.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!    Today at 9:37 pm

Back to top Go down
 
Konsert J.LO kat Stadium Merdeka!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum-
Jump to: