SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
stellachew90
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 6
Age : 27
Location : Petaling Jaya
Job/hobbies : swimming, skating, travelling
Points : 8
Registration date : 2012-01-17

PostSubject: RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?    Mon Jun 04, 2012 11:05 am

hey kawan..nak tanya ada apa smartphone yg best giler boleh aku dapatkan ya? Bajet ku hanya lebih kurang RM2000, ada apa nasihat ke?
Back to top Go down
http://www.facebook.com
andychong24
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 3
Age : 31
Location : sabah
Job/hobbies : bah!
Points : 3
Registration date : 2012-06-04

PostSubject: Re: RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?    Tue Jun 05, 2012 9:46 am

Rm2k banyak jugak, banyak smartphone lebih kurang harga ini, yg paling penting adalah apa kegunaan u nak buat, internet? Kerja? Game?
Back to top Go down
stellachew90
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 6
Age : 27
Location : Petaling Jaya
Job/hobbies : swimming, skating, travelling
Points : 8
Registration date : 2012-01-17

PostSubject: Re: RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?    Wed Jun 06, 2012 5:55 am

hmm lebih baik apa pun nak, kan senang, aku tak sure nak Samsung Galaxy SIII atau Iphone 4S, haizzz, skrg tengok Samsung Galaxy SIII iklan, nampak macam canggih!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DpvDpfoFXKI&feature=related
Back to top Go down
http://www.facebook.com
clow78
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 2
Age : 31
Location : sabah
Job/hobbies : lalala
Points : 2
Registration date : 2012-06-04

PostSubject: Re: RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?    Thu Jun 07, 2012 5:29 am

Aiya lu terlepas peluang pgi Celcom S3 punya launching minggu lepas….
Banyak benda percuma dan deals yg best semasa 3 hari launching haha.
Ade juga org yg beli S3 dgn rm888 saje…
sebenarnya model ni lebih baik dri iphone 4s, ade android 4.0 dgn kamera 8 mp,
screen nye ialah 4.8 inci HD super AMOLED
dan paling best ialah kapasiti storage sampai 64gb kalo ade kad memori micro sd.
mmg best giller la. rugi kalo tak beli.
Back to top Go down
harryho46
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 7
Age : 27
Location : cheras
Job/hobbies : swimming
Points : 9
Registration date : 2012-01-05

PostSubject: Re: RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?    Fri Jun 08, 2012 7:41 am

clow78 wrote:
Aiya lu terlepas peluang pgi Celcom S3 punya launching minggu lepas….
Banyak benda percuma dan deals yg best semasa 3 hari launching haha.
Ade juga org yg beli S3 dgn rm888 saje…
sebenarnya model ni lebih baik dri iphone 4s, ade android 4.0 dgn kamera 8 mp,
screen nye ialah 4.8 inci HD super AMOLED
dan paling best ialah kapasiti storage sampai 64gb kalo ade kad memori micro sd.
mmg best giller la. rugi kalo tak beli.

btui statement tu...mmg best SIII tu...lagi best bila dpt beli ni utk RM 888 lol kat launching..warna biru ni mmg lucky color i lol kekeke...i beli 1 lagi utk darling i..ambil package paling mureh ler..RM 1398 ajer tapi ni dgn kontract sekali..utk 18 bulan..ada jugak package utk 12 bulan....nak tau lebih lagi tgk ajer kat sini.. cheers

http://www.celcom.com.my/smartphones/android.php#android3
Back to top Go down
http://youtube.com
Sponsored content




PostSubject: Re: RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?    Today at 9:32 pm

Back to top Go down
 
RM 2k..apa smartphone boleh dapati?!?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: