SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dreschan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 9
Age : 46
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Investment
Points : 15
Registration date : 2011-09-01

PostSubject: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Mon Jun 04, 2012 7:47 am

Sini ada siapa tahu tentang The I Love Tablet Fair yang dianjur oleh Celcom pada hujung minggu ni?????
Nak pergi tapi tak tau pulak tempat kat mana..... Siapa tahu ah???
I nak cari Samsung Galaxy tab 7.7 Razz
Back to top Go down
http://www.my.com.my
bishopten
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 5
Age : 25
Location : penang
Job/hobbies : sales
Points : 5
Registration date : 2012-02-15

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Mon Jun 04, 2012 9:57 pm

oh.tu kat One Borneo Mall punya ke? 8 jun - 10 jun
pergi la awal sikit sebab biasanya banyak orang.. nak tengok pon susah! :S
butir2 boleh tengok sini
www.celcom.com.my/smartphones/tabletfair.php
Back to top Go down
catwang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 16
Age : 26
Location : Johor
Job/hobbies : Swimming
Points : 24
Registration date : 2012-06-05

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Tue Jun 05, 2012 8:15 am

tablet fair dr celcom??
hanya jual tablet jer??
ade jual iphone dan blackberry ker??
Back to top Go down
http://catwang90@yahoo.com
andychong24
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 3
Age : 31
Location : sabah
Job/hobbies : bah!
Points : 3
Registration date : 2012-06-04

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Tue Jun 05, 2012 8:45 am

tablet fair? ade bende sebegitu ke? jual tablet aje? wah i pun nak tahu kat mane ni... kene update sdr ttg gadget2 baru kat pasaran kakaka.
Back to top Go down
proflim
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 6
Age : 33
Location : KK
Job/hobbies : Marketing
Points : 8
Registration date : 2012-01-07

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Wed Jun 06, 2012 6:54 am

Aiyo, biasa tak lak stock punya lah….tak payah pergi lah...
Macam PC fair… susah susah baris berjam-jam, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak…gantui..
bazir masa saja lah Basketball
Back to top Go down
http://www.facebook.com/proflim
mikkesho
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 3
Age : 26
Location : Sabah
Job/hobbies : Online
Points : 5
Registration date : 2012-06-07

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Thu Jun 07, 2012 9:17 am

catwang wrote:
tablet fair dr celcom??
hanya jual tablet jer??
ade jual iphone dan blackberry ker??
x la, mereka jugak ade smartphone dan gajet lain..
oh ya.. cakap tentang pasal RM888, korang tau x semasa pelancaran samsung galaxy 3, celcom jual model ni dgn hanya RM888 jer??
harap mereka buat promo ni jugak dlm fair tu..
anyway, utk maklumat yg lanjut, blh check kat sini.. bit.ly/GSFXvV
Back to top Go down
http://mikkesho87@yahoo.com
bishopten
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 5
Age : 25
Location : penang
Job/hobbies : sales
Points : 5
Registration date : 2012-02-15

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Thu Jun 07, 2012 12:39 pm

proflim wrote:
Aiyo, biasa tak lak stock punya lah….tak payah pergi lah...
Macam PC fair… susah susah baris berjam-jam, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak…gantui..
bazir masa saja lah Basketball

jangan risau, x payah pergi, beli yg original harga tu la. xpayah beratur gak Smile
kawan aku beli tu galaxy tab 10.1 semasa fair yg lepas. RM888 ja dengan pakej la
Back to top Go down
dreschan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 9
Age : 46
Location : Kuala Lumpur
Job/hobbies : Investment
Points : 15
Registration date : 2011-09-01

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Fri Jun 08, 2012 8:35 am

Galaxy Slll hanya untuk RM888??? Betul keh, kamu tak ada tipu i???? ni model baru keluar…..
Tau tak bila dan berapa unit yang akan ada offer macam ni?????
Kalu boleh I kena pergi sana hari ni jugak untuk tengok betul keh murah macam tu…
Mungkin dapat barangan percuma jugak... bounce
Back to top Go down
http://www.my.com.my
bazinga8888
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 8
Age : 25
Location : penang
Job/hobbies : sales
Points : 8
Registration date : 2012-02-23

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Fri Jun 08, 2012 7:51 pm

aku beli tu iPhone4s dgn Celcom plan baru RM600 ja. bagi free screen protector, casing jugak. 5% off kat bill bulanan kalau u sign up auto billing
Back to top Go down
http://bazinga8888@hotmail.com
miniang
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 8
Age : 27
Location : Johor
Job/hobbies : student
Points : 12
Registration date : 2012-06-10

PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Sun Jun 10, 2012 7:01 am

omg!! sy ingat hari akhir mesti x ramai org dah.. tapi bukan!!! sy masih tunggu surprise sales mereka dan jugak cabutan bertuah.. harap tidak balik dgn tangan kosong.. korang blh tengok gambar2 event tu kat sini.. www (.) facebook (.) com (/) xpaxfb
Back to top Go down
http://miniang90@yahoo.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???   Today at 1:30 pm

Back to top Go down
 
Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» CELEBRATING LOVE AND LIFE!
» VOWS: Colour Of Love
» Impossible to explain Love!!
» Love devotes eight covers to 'most beautiful women in the world'
» IT WAS LOVE AT FIRST SIGHT......... WHEN TWO SMART PEOPLE WED

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum-
Jump to: