SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 part time di rumah modal RM10 shj

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
akiakiyra
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 2
Age : 35
Location : sandakan
Job/hobbies : senior executive
Points : -3
Registration date : 2009-02-11

PostSubject: part time di rumah modal RM10 shj   Wed Feb 11, 2009 5:54 pm

sia baru joint ba program ni, sia ingat mahu main2 jak bah lagi pun modal RM10 pun kira boleh ba...

tapi bila ujung bulan baru2 ni mcm x percaya ba diam2 di akaun ku ada sudah bah RM215, aku kerja macam biasa

dapat pulak extra money siapa mau bagi RM215 tu, aku promote iklan tu 2 ari jak, hasilnya kecil tapi lama2 jadi

bukit jugak tu ... skg ni aku baru aktif balik jadi

siapa2 yang berminat join lah webnya ada di bawah tu.



------------------------------------------------------------------------

PLAN PROGRAM PALING UNIK

(Baru Di lancarkan 2009)





ADA 4 JENIS BONUS

HANYA BERMODALKAN RM10

MAMPU JANA RM244 140





pendaftaran percuma



MODAL RM10 - khas untuk pengaktifan URL



WALAU AMAUNT KECIL TAPI LAMA KELAMAAN JADI BUKIT...............



1. Bonus Tajaan > RM4.00



Sekiranya anda menaja, anda akan menerima bonus ini.

Taja seorang anda dapat RM4.50 beserta bonus RM0.50.





2. Bonus Level > Matrix 5x8 (Spillover)



Dalam sistem ini, anda juga akan menerima banyak limpahan

tajaan dari upline anda walaupun anda tidak melakukan sebarang tajaan.

Lihat Jadual Ini :

LEVEL KOMISYEN AHLI PENDAPATAN

1 0.50 5 RM 2.50

2 0.50 25 RM 12.50

3 0.50 125 RM 62.50

4 0.50 625 RM 312.50

5 0.50 3125 RM 1562.50

6 0.50 15 625 RM 7812.50

7 0.50 78 125 RM 39 062.50

8 0.50 39 0625 RM 195'312.50



JUMLAH RM 244 140.00





3. Bonus POOL (Tanpa Perlu Menaja)



Bonus ini adalah Bonus yang tidak memerlukan anda MENAJA.

Ia adalah sistem susunan satu kaki.

Semua ahli yang mendaftar akan menerima bonus

sekiranya ahli susanan dibawahnya lengkap.



Anda akan dibayar mengikut jumlah di dalam jadual dibawah :

LEVEL KOMISYEN AHLI PENDAPATAN

1 0.10 4 RM 0.40

2 0.10 16 RM 1.60

3 0.10 64 RM 6.40

4 0.10 256 RM 25.60

5 0.10 1024 RM 102.40

6 0.10 4096 RM 409.60

7 0.10 16384 RM 1 638.40

8 0.10 65536 RM 6 553.60

9 0.10 262144 RM 26 214.40

10 0.10 104856 RM 10 485.60

JUMLAH RM 45 438.00





4. Bonus Withdraw (Program Paling Unik)



Setiap kali downline anda membuat arahan pengeluaran ,

RM 1 itu akan dipecah kepada 0.20sen dan

dibayar kepada 5 level ke atas DOWNLINE TERSEBUT.

Menarik kan?

Ada sahaja pengeluaran dibuat oleh downline anda,

anda perolehi 0.20sen! Bayangkan,jika anda

mempunyai ramai downline!



Dengan Perisian yang dibekalkan percuma ini,

anda mampu mencari downline anda sendiri

seterusnya memperkembangkan jaringan anda.

Pembayaran pula dilakukan Setiap Minggu ke

Akaun Bank Anda.



Modal Anda RM10 Sahaja Seumur Hidup!





Layari & Join Segera:



klik sini >>>......

http://myrm10.com/1707

http://myrm10.com/1707

http://myrm10.com/1707
Back to top Go down
http://myrm10.com/1707
 
part time di rumah modal RM10 shj
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Almost party time!
» chuckle time
» Diane Schuler Was Drunk and High at the Time of the Crash That Killed 8
» Woo movie part 1 & 3 starring jada pinketh smith will smith's wife.
» Seeking one time donations or ongoing relationship for my twins!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Roundtable Discussions :: Job Vacancies-
Jump to: