SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Sat May 17, 2008 5:34 am

mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Sun May 18, 2008 7:33 am

bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


mesti yg terus terang lah....haaa...bushido sy cabar ko...ko rasa sy sama si alpha adalah org yg sama kah...kenapa sekutu ko sana berani cakap sy ni org yg sama...dan teda bukti pun yg dorang bleh kasih...mau trace IP...Streamyx semua sama...yg berubah salah satu nomber bila kita restart modem...sy hairan kenapa kamu percaya cakap tu si Guntur...sediah sy OOo...kesian tlampau tinguk tahap kebodohan dia...suka2 ban urg...
lagi satu kirim salam salam sama si william...ada akta cakap sabahforum ndak bulih kana ciplak...so sabahforum tu ciplak dari mana....sapa sbenarnya pengasas pertama Forum dalam internet...sabahforum kah...hheheheh
haaa...apa crita momogun ko buss...ok kah....
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 21, 2008 5:06 am

bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


Depends .. terlalu berterus terang pun nanti perempuan takut , tapi berbunga2 pun nanti perempuan ndak paham apa maksud tu lelaki .. jadi tengok keadaan lah .. hehe tongue :pig:
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 21, 2008 5:19 am

The Single woman's Language How to translate Man Talk ...

When He says / He really means

Do you have the time?to go to bed / Hello Let's cut the talk and have sex.
How are you? / in bed, I mean.
I'd like a discreet relationship. / I want sex, but I'm married.
I'll be out of town for a few days. / I'll be spending time with with the wife.
I'm a novelist. / I have 10 unpublished books.
I'm coming off a long relationship. / My wife is divorcing me.
I'm consulting. / I'm looking for a job.
I'm divorced. / I just slipped off my wedding ring.
I'm in television. / I fix them.
I'm involved in banking. / I'm a bank guard.
I'm self-employed. / I just got fired.
I'm sorry I flirted with your sister. / I'm sorry I got caught.
I'm thinking of relocating. / I can't find a job locally in this town.
I can't leave my wife just yet..soon. / Be patient forever.
I enjoy reading. / Playboy and Penthouse.
I have the Midas touch. / I install mufflers.
I like a woman who is intelligent. / As long as she acts like I'm smarter.
I love opera./ I want sex, but I've seen an opera once.
I play the market. / I work in Tesco
I work high up in an executive office./ I'm a window washer.
I work with computers. / I'm a cashier at a gas station.
Looking for a satisfying relationship. / I want sex.
My business is really hot right now! / I hand out towels in a steam room.
My job keeps me running. / I'm a messenger.
My wife and I are separated./ She's at home I'm here at the bar.

:pig: :pig: :pig:
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 21, 2008 10:58 am

osmangbinladeng wrote:
bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


mesti yg terus terang lah....haaa...bushido sy cabar ko...ko rasa sy sama si alpha adalah org yg sama kah...kenapa sekutu ko sana berani cakap sy ni org yg sama...dan teda bukti pun yg dorang bleh kasih...mau trace IP...Streamyx semua sama...yg berubah salah satu nomber bila kita restart modem...sy hairan kenapa kamu percaya cakap tu si Guntur...sediah sy OOo...kesian tlampau tinguk tahap kebodohan dia...suka2 ban urg...
lagi satu kirim salam salam sama si william...ada akta cakap sabahforum ndak bulih kana ciplak...so sabahforum tu ciplak dari mana....sapa sbenarnya pengasas pertama Forum dalam internet...sabahforum kah...hheheheh
haaa...apa crita momogun ko buss...ok kah....

ttg SBF punya pasal itu saya tak masuk campur. itu adalah hal budak-budak jadi biarkan saja. pandang pada yg patut di pandang....
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 28, 2008 4:08 am

bushido wrote:
osmangbinladeng wrote:
bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


mesti yg terus terang lah....haaa...bushido sy cabar ko...ko rasa sy sama si alpha adalah org yg sama kah...kenapa sekutu ko sana berani cakap sy ni org yg sama...dan teda bukti pun yg dorang bleh kasih...mau trace IP...Streamyx semua sama...yg berubah salah satu nomber bila kita restart modem...sy hairan kenapa kamu percaya cakap tu si Guntur...sediah sy OOo...kesian tlampau tinguk tahap kebodohan dia...suka2 ban urg...
lagi satu kirim salam salam sama si william...ada akta cakap sabahforum ndak bulih kana ciplak...so sabahforum tu ciplak dari mana....sapa sbenarnya pengasas pertama Forum dalam internet...sabahforum kah...hheheheh
haaa...apa crita momogun ko buss...ok kah....

ttg SBF punya pasal itu saya tak masuk campur. itu adalah hal budak-budak jadi biarkan saja. pandang pada yg patut di pandang....
ok busido kita lupakan lah tu hal sy pun ndak mau pikir sudah....kita balik pi topik asal kita...sy mau tanya ko bah ni buss..dulu sy ada satu kawan pompuan rungus...lawa seksi lagi...dulu sy ada hati jgk bah ngan dia Embarassed tapi malu mau sakap, psal dia rungus bah...takut kana reject...tapi sampai skrg masih bah kami bakuntek-kuntek di Hp...malam2 bah sms lagi...so kalau rungus bah macam mana mau kira barian dia itu...masih kah ada istilah kira tiang rumah tu buss....sy pikir jgk lah kalu masih kira tiang rumah...na kalu dia tinggal di rumah panjang mataiii kita mau kasih hantaran tu geng...
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 28, 2008 5:19 am

osmangbinladeng wrote:
bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


mesti yg terus terang lah....haaa...bushido sy cabar ko...ko rasa sy sama si alpha adalah org yg sama kah...kenapa sekutu ko sana berani cakap sy ni org yg sama...dan teda bukti pun yg dorang bleh kasih...mau trace IP...Streamyx semua sama...yg berubah salah satu nomber bila kita restart modem...sy hairan kenapa kamu percaya cakap tu si xxxxxx...sediah sy OOo...kesian tlampau tinguk tahap kebodohan dia...suka2 ban urg...
lagi satu kirim salam salam sama si xxxxxxx...ada akta cakap sabahforum ndak bulih kana ciplak
...so sabahforum tu ciplak dari mana....sapa sbenarnya pengasas pertama Forum dalam internet...sabahforum kah...hheheheh
haaa...apa crita momogun ko buss...ok kah....

Saya ingat admin dah jelaskan mengenai perkara ini iaitu IP osmang dengan IP alphawaves berbeza dlam SBF. So, perkara ini dah selesai dalam SBF dan jangan lagi bincang perkara ini dalam SBF.
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 28, 2008 11:36 am

hot_mama wrote:
The Single woman's Language How to translate Man Talk ...

When He says / He really means

Do you have the time?to go to bed / Hello Let's cut the talk and have sex.
How are you? / in bed, I mean.
I'd like a discreet relationship. / I want sex, but I'm married.
I'll be out of town for a few days. / I'll be spending time with with the wife.
I'm a novelist. / I have 10 unpublished books.
I'm coming off a long relationship. / My wife is divorcing me.
I'm consulting. / I'm looking for a job.
I'm divorced. / I just slipped off my wedding ring.
I'm in television. / I fix them.
I'm involved in banking. / I'm a bank guard.
I'm self-employed. / I just got fired.
I'm sorry I flirted with your sister. / I'm sorry I got caught.
I'm thinking of relocating. / I can't find a job locally in this town.
I can't leave my wife just yet..soon. / Be patient forever.
I enjoy reading. / Playboy and Penthouse.
I have the Midas touch. / I install mufflers.
I like a woman who is intelligent. / As long as she acts like I'm smarter.
I love opera./ I want sex, but I've seen an opera once.
I play the market. / I work in Tesco
I work high up in an executive office./ I'm a window washer.
I work with computers. / I'm a cashier at a gas station.
Looking for a satisfying relationship. / I want sex.
My business is really hot right now! / I hand out towels in a steam room.
My job keeps me running. / I'm a messenger.
My wife and I are separated./ She's at home I'm here at the bar.

:pig: :pig: :pig:

Wah..wah..pandai kau ini mama..macam banyak saja study ko buat pasal lelaki dan perempuan ini. tapi memang ada juga yg butulnya artikel ko tulis ini.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 28, 2008 11:44 am

hot_mama wrote:
bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


Depends .. terlalu berterus terang pun nanti perempuan takut , tapi berbunga2 pun nanti perempuan ndak paham apa maksud tu lelaki .. jadi tengok keadaan lah .. hehe tongue :pig:

Dua dua pun perempuan susah mo terima..perempuan ini bila ko kejar dia..dia lari, bila ko lari dia akan kejar. cuba kau cari dalam google atau yahoo pasal " how to bypass women resistance/defence"

salah satunya..

jangan puji dia cantik..

jangan belanja dia..(minum teh ping bulih lah, lebih2 bukan lukih, tp ini sbgian dari tricks how to amplify her interest to you)

jangan sesekali cakap kita suka / cinta dgn dia..(but the conversations must keep going on)

Buat supaya dia perasaan yg kita tidak menyimpan sedikit pun perasaan dia sama kau..

klu kau boleh buat macam ini..kau tinguk sendiri lah perubahan yg berlaku..hehe..


kau cari saja lah sendiri.. Wink
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Thu May 29, 2008 5:02 am

pengalaman ka tu alpha...hahaha Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Thu May 29, 2008 5:08 pm

shalon6095 wrote:
pengalaman ka tu alpha...hahaha Very Happy
Pengalaman dan pelajaran Lon.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue Jun 03, 2008 7:58 am

alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


Depends .. terlalu berterus terang pun nanti perempuan takut , tapi berbunga2 pun nanti perempuan ndak paham apa maksud tu lelaki .. jadi tengok keadaan lah .. hehe tongue :pig:

Dua dua pun perempuan susah mo terima..perempuan ini bila ko kejar dia..dia lari, bila ko lari dia akan kejar. cuba kau cari dalam google atau yahoo pasal " how to bypass women resistance/defence"

salah satunya..

jangan puji dia cantik..

jangan belanja dia..(minum teh ping bulih lah, lebih2 bukan lukih, tp ini sbgian dari tricks how to amplify her interest to you)

jangan sesekali cakap kita suka / cinta dgn dia..(but the conversations must keep going on)

Buat supaya dia perasaan yg kita tidak menyimpan sedikit pun perasaan dia sama kau..

klu kau boleh buat macam ini..kau tinguk sendiri lah perubahan yg berlaku..hehe..


kau cari saja lah sendiri.. Wink

sumandak saya memang saya tak pernah puji dia cantk.. tetapi kalau dia minta puji sama saya dia cantik kah tidak..saya pujilah juga sebab memang dia cantik menurut saya.

saya ni pun memang mahal juga ni kalau nak puji cantik ka tidak... eh eh jangan saja sumandak saya terbaca pula di sini saya punya posting.. nanti bukan aramai tih tetapi matai tih..ha ha ha

lagi kalau dia cakap dia rindu.. baru saya cakap saya pun rindu... kalau dia cakap dia cinta..baru saya cakap saya pun cinta..
yang penting sekali-sekali hubungi melalui sms... tu pun jangan selalu sangat lah nanti bosan dah lah sibuk kerja nanti di buatnya kita macam samseng sms lah pula...he he

kalau ikut si alpha punya pendapat ni saya dah pass sudah ni he he he.. "makanang saya ehh..kalau begini..."
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue Jun 03, 2008 8:32 am

sia pikir thread ni patut ditukar tajuk kpd BUSH JIWANG Very Happy hahaha
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Jun 04, 2008 11:43 am

hahaha ..lucu lah si Bush ni ... Dlm diam dia ni penyayang juga .. Untung lah sumandak ko ni Bush ..

Bah Bush klu ada good news lain kali jan lupa kasi tau kami di sini yahhhh ... :pig:
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri Jun 06, 2008 11:22 am

kalau ada news nanti saya bagi tau lah he he he lama lagi bah.... setahun dua dari sekarang.. jangan lupa bawa angpau ah.. he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri Jul 25, 2008 8:58 am

alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


Depends .. terlalu berterus terang pun nanti perempuan takut , tapi berbunga2 pun nanti perempuan ndak paham apa maksud tu lelaki .. jadi tengok keadaan lah .. hehe tongue :pig:

Dua dua pun perempuan susah mo terima..perempuan ini bila ko kejar dia..dia lari, bila ko lari dia akan kejar. cuba kau cari dalam google atau yahoo pasal " how to bypass women resistance/defence"

salah satunya..

jangan puji dia cantik..

jangan belanja dia..(minum teh ping bulih lah, lebih2 bukan lukih, tp ini sbgian dari tricks how to amplify her interest to you)

jangan sesekali cakap kita suka / cinta dgn dia..(but the conversations must keep going on)

Buat supaya dia perasaan yg kita tidak menyimpan sedikit pun perasaan dia sama kau..

klu kau boleh buat macam ini..kau tinguk sendiri lah perubahan yg berlaku..hehe..


kau cari saja lah sendiri.. Wink


kalu begini lah sa kena lyn, confirm lama sdh sa cr lain..ba bai gaman.... abs sorita hehehe....
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri Jul 25, 2008 9:13 am

TonduYutung wrote:
alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
bushido wrote:
mana satu yg perempuan mudah terima terus terang atau berbunga-bunga?


Depends .. terlalu berterus terang pun nanti perempuan takut , tapi berbunga2 pun nanti perempuan ndak paham apa maksud tu lelaki .. jadi tengok keadaan lah .. hehe tongue :pig:

Dua dua pun perempuan susah mo terima..perempuan ini bila ko kejar dia..dia lari, bila ko lari dia akan kejar. cuba kau cari dalam google atau yahoo pasal " how to bypass women resistance/defence"

salah satunya..

jangan puji dia cantik..

jangan belanja dia..(minum teh ping bulih lah, lebih2 bukan lukih, tp ini sbgian dari tricks how to amplify her interest to you)

jangan sesekali cakap kita suka / cinta dgn dia..(but the conversations must keep going on)

Buat supaya dia perasaan yg kita tidak menyimpan sedikit pun perasaan dia sama kau..

klu kau boleh buat macam ini..kau tinguk sendiri lah perubahan yg berlaku..hehe..


kau cari saja lah sendiri.. Wink


kalu begini lah sa kena lyn, confirm lama sdh sa cr lain..ba bai gaman.... abs sorita hehehe....

mcm sama ja kita punya idealogi ni Yutung....Hi 5 sama o ah sis..buang masa ja bah kan..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri Jul 25, 2008 9:29 am

eya bah BB... mungkin kt ni sama umur ba kali ni.. e2lah sama ja utak hehehe... sa kestau ko lah BB, sa paling respek lah llki yang mo mengurat dgn cara sopan n jd diri da sndri. mksd sa da x pura2 sgt baik d dpn ppn, pada hal d blkg sgt lah huduhnya perangai da..
then kan, kalu sdh kapel sa plg benci llki yang suka ambk ksmptn.. mksd sa, sikit2 mo pigang2, ramas2..sikit2 mo kiss, asal jpa msti igt yg e2.. huhu.... kalo sdh kwin inda apa jg...kalo sa lah kena mcm 2, confirm sa ka c break.. huhu... ko BB, amcm? sama jg ka pndpt kt? hehehe... mcm kt dua ja bh yg becerita hehe...
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri Jul 25, 2008 4:09 pm

TonduYutung wrote:
eya bah BB... mungkin kt ni sama umur ba kali ni.. e2lah sama ja utak hehehe... sa kestau ko lah BB, sa paling respek lah llki yang mo mengurat dgn cara sopan n jd diri da sndri. mksd sa da x pura2 sgt baik d dpn ppn, pada hal d blkg sgt lah huduhnya perangai da..
then kan, kalu sdh kapel sa plg benci llki yang suka ambk ksmptn.. mksd sa, sikit2 mo pigang2, ramas2..sikit2 mo kiss, asal jpa msti igt yg e2.. huhu.... kalo sdh kwin inda apa jg...kalo sa lah kena mcm 2, confirm sa ka c break.. huhu... ko BB, amcm? sama jg ka pndpt kt? hehehe... mcm kt dua ja bh yg becerita hehe...



yah kan...umur sya 95, ko 99..dekat sama la tu.( mungkin
idea ko taruh umur mcm tu pun sma macam sya )..pasal sya gia
babymonkey...hehehe. itu pun sya ada pengalaman kena tu..memang tu guy nda
pura2..apa perangai dia sebenar, itulah yg dia tunjukkan..tapi itulah.mo kiss
la, mo handling hand laa.mula mula syiok..tpi lama2 pndai mo lebih..sya nda
suka..kami gaduh.hari2 gaduh pasal tu..'kalau ko sayang sya, kita MMmMmMMm
bah..apa juga mo takut..kita kan
kapel" dia bilang.Aduina.nasib baik sia ingat diri sndiri..Nah. ngam ngam
sya dapt twaran masuk.... (nda buleh kasih tau)sya cakaplah, 'sya harap ko dpt
tunggu sya abis belajar'..the day b4 mo jalan dia bawa lagi keluar, ni kali sya
bawa mum sya..sya kasih kenal..belum pun sya abis, suda ada cerita yg dia terkasih
pregnant sama satu ppuan.Selamat sya...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Mon Jul 28, 2008 4:14 am

BBmonkey wrote:
TonduYutung wrote:
eya bah BB... mungkin kt ni sama umur ba kali ni.. e2lah sama ja utak hehehe... sa kestau ko lah BB, sa paling respek lah llki yang mo mengurat dgn cara sopan n jd diri da sndri. mksd sa da x pura2 sgt baik d dpn ppn, pada hal d blkg sgt lah huduhnya perangai da..
then kan, kalu sdh kapel sa plg benci llki yang suka ambk ksmptn.. mksd sa, sikit2 mo pigang2, ramas2..sikit2 mo kiss, asal jpa msti igt yg e2.. huhu.... kalo sdh kwin inda apa jg...kalo sa lah kena mcm 2, confirm sa ka c break.. huhu... ko BB, amcm? sama jg ka pndpt kt? hehehe... mcm kt dua ja bh yg becerita hehe...



yah kan...umur sya 95, ko 99..dekat sama la tu.( mungkin
idea ko taruh umur mcm tu pun sma macam sya )..pasal sya gia
babymonkey...hehehe. itu pun sya ada pengalaman kena tu..memang tu guy nda
pura2..apa perangai dia sebenar, itulah yg dia tunjukkan..tapi itulah.mo kiss
la, mo handling hand laa.mula mula syiok..tpi lama2 pndai mo lebih..sya nda
suka..kami gaduh.hari2 gaduh pasal tu..'kalau ko sayang sya, kita MMmMmMMm
bah..apa juga mo takut..kita kan
kapel"
dia bilang.Aduina.nasib baik sia ingat diri sndiri..Nah. ngam ngam
sya dapt twaran masuk.... (nda buleh kasih tau)sya cakaplah, 'sya harap ko dpt
tunggu sya abis belajar'..the day b4 mo jalan dia bawa lagi keluar, ni kali sya
bawa mum sya..sya kasih kenal..belum pun sya abis, suda ada cerita yg dia terkasih
pregnant sama satu ppuan.Selamat sya
...

aiknah..da ckp minta MMMM...tu kan ketara bt da ni tia ikhlas sama ko..... kalo sa, sa plg tia suka kna ckp mcm ni.. hr tu kn ckp, hr tu jg sa ilang kerespectan sama 2 guy.... n sa tia tggu lama utk minta break... bikin takut bah urang mcm ni.... mmg ketara tia ble dipercaya...
bgs jg ada ni cerita da ka c pregnant ppn len, sekurang2nya ni cerita dpt buka minda ko n sekaligus bt kptsn utk ka c tinggal da... tia jg sedih sgt ka c tggl llki mcm ni kan.. hehe.. apapun lelaki yg lain, jan marah arrr bukan semua llki jenis mcm ni..... byk jg llki yg baik bah... Very Happy
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Mon Jul 28, 2008 5:48 pm

Tulah bah tu...memang tidak sihat lah cara dia mo melayani kekasih ni...betul tu Yutung, bukan semua lelaki mcm tu...ada lagi yg baik2 di luar sana..sia prefer yg kasi tenguk dia punya true colour...bukan yang mo kasih tunjuk2 yg dia baik..buleh tau bah kan?tapi kita masih kena hati hati...even the colours buleh change anytime..fading or mixing..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue Jul 29, 2008 3:21 am

BBmonkey wrote:
Tulah bah tu...memang tidak sihat lah cara dia mo melayani kekasih ni...betul tu Yutung, bukan semua lelaki mcm tu...ada lagi yg baik2 di luar sana..sia prefer yg kasi tenguk dia punya true colour...bukan yang mo kasih tunjuk2 yg dia baik..buleh tau bah kan?tapi kita masih kena hati hati...even the colours buleh change anytime..fading or mixing..

ya betul 2 BB.... sometimes mmg ssh mo knl hati urg ni..... so, sambayang sajalah kita spy dpt partner yg baik2 heheehee.. Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue Jul 29, 2008 7:49 am

Iskkk BB gila gia ex-bf ko tu .. adakah patut gitu, ndak gentelmen betul ..Kali waktu tu di desperate kot ?? hehe .. yabah baguslah kamu ingat diri sendiri ..syukur lah nak ..klu mama tau pun dia rasa lega ...fuhhh.. ndak salah berboypren banyak ..tapi misti pandai jaga diri .. :pig:
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Jul 30, 2008 9:03 am

TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
Tulah bah tu...memang tidak sihat lah cara dia mo melayani kekasih ni...betul tu Yutung, bukan semua lelaki mcm tu...ada lagi yg baik2 di luar sana..sia prefer yg kasi tenguk dia punya true colour...bukan yang mo kasih tunjuk2 yg dia baik..buleh tau bah kan?tapi kita masih kena hati hati...even the colours buleh change anytime..fading or mixing..

ya betul 2 BB.... sometimes mmg ssh mo knl hati urg ni..... so, sambayang sajalah kita spy dpt partner yg baik2 heheehee.. Very Happy

..what happen if their colour are like rainbows? bounce bounce
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Jul 30, 2008 11:25 am

bongingtugarang wrote:
TonduYutung wrote:
BBmonkey wrote:
Tulah bah tu...memang tidak sihat lah cara dia mo melayani kekasih ni...betul tu Yutung, bukan semua lelaki mcm tu...ada lagi yg baik2 di luar sana..sia prefer yg kasi tenguk dia punya true colour...bukan yang mo kasih tunjuk2 yg dia baik..buleh tau bah kan?tapi kita masih kena hati hati...even the colours buleh change anytime..fading or mixing..

ya betul 2 BB.... sometimes mmg ssh mo knl hati urg ni..... so, sambayang sajalah kita spy dpt partner yg baik2 heheehee.. Very Happy

..what happen if their colour are like rainbows? bounce bounce

itulah masalah dia..memang cantik..mo kasih tinggal pun sayang..tapi tulah, kalau sudah nama dia rainbow..akan sirna setelah mentari mula hilang dan hujan hujan semakin menjauh...apa yng tinggal?..sekeping hati yang menahan sakit , menahan perit..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Today at 9:23 pm

Back to top Go down
 
Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Whicon places new homes on the jamaican market
» Andrea Bocelli
» 400 Bad Request - Request Header Or Cookie Too Large
» How to edit a .bbtheme file
» Andi Deris

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: