SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri Apr 25, 2008 4:22 pm

hot_mama wrote:
bushido wrote:
Attention & Affection yang macam mana yer?


Attention---- shut up n listen !

Affection ----- kasi sayang2 lah bah tu gf supaya dia rasa macam kena saaaayang all the time .. mcm klu dia masak (biarpun tidak sedap hangus ) makan ja .. cakap ja seeedappp .. hehehehe .. barulah dia rasa kena appreciate & kena sayang ..betulka ? cuba ko try dulu .. Laughing :pig:
ndak jujur juga tu kalau macam tu... he he he mau yg affectiong jujur bah.. kalau hangus di cakaknya sodap..hairang kali dia tu..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri Apr 25, 2008 4:29 pm

bushido wrote:
hot_mama wrote:
bushido wrote:
Attention & Affection yang macam mana yer?


Attention---- shut up n listen !

Affection ----- kasi sayang2 lah bah tu gf supaya dia rasa macam kena saaaayang all the time .. mcm klu dia masak (biarpun tidak sedap hangus ) makan ja .. cakap ja seeedappp .. hehehehe .. barulah dia rasa kena appreciate & kena sayang ..betulka ? cuba ko try dulu .. Laughing :pig:
ndak jujur juga tu kalau macam tu... he he he mau yg affectiong jujur bah.. kalau hangus di cakaknya sodap..hairang kali dia tu..

hei kawang...jgn ko pura2 lagi...byk tu sumandak ko...kekkekek
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Sat Apr 26, 2008 10:15 am

shalon6095 wrote:
bushido wrote:
hot_mama wrote:
bushido wrote:
Attention & Affection yang macam mana yer?


Attention---- shut up n listen !

Affection ----- kasi sayang2 lah bah tu gf supaya dia rasa macam kena saaaayang all the time .. mcm klu dia masak (biarpun tidak sedap hangus ) makan ja .. cakap ja seeedappp .. hehehehe .. barulah dia rasa kena appreciate & kena sayang ..betulka ? cuba ko try dulu .. Laughing :pig:
ndak jujur juga tu kalau macam tu... he he he mau yg affectiong jujur bah.. kalau hangus di cakaknya sodap..hairang kali dia tu..

hei kawang...jgn ko pura2 lagi...byk tu sumandak ko...kekkekek
kedapatang kita ni kalau macang ini..hu hu hu

mau belajar bagaimana nak mengattention dan mengeffection bah ni... dengan cara yg tak licik punya... atau pun memang perlu bersikap licik kah?
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Mon Apr 28, 2008 2:03 pm

bushido wrote:
shalon6095 wrote:
bushido wrote:
hot_mama wrote:
bushido wrote:
Attention & Affection yang macam mana yer?


Attention---- shut up n listen !

Affection ----- kasi sayang2 lah bah tu gf supaya dia rasa macam kena saaaayang all the time .. mcm klu dia masak (biarpun tidak sedap hangus ) makan ja .. cakap ja seeedappp .. hehehehe .. barulah dia rasa kena appreciate & kena sayang ..betulka ? cuba ko try dulu .. Laughing :pig:
ndak jujur juga tu kalau macam tu... he he he mau yg affectiong jujur bah.. kalau hangus di cakaknya sodap..hairang kali dia tu..

hei kawang...jgn ko pura2 lagi...byk tu sumandak ko...kekkekek
kedapatang kita ni kalau macang ini..hu hu hu

mau belajar bagaimana nak mengattention dan mengeffection bah ni... dengan cara yg tak licik punya... atau pun memang perlu bersikap licik kah?

hei kawang... bukan ka ko buka nie topik pn da menunjukkan ko licik... hehehee Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue Apr 29, 2008 5:45 am

shalon6095 wrote:
bushido wrote:
shalon6095 wrote:
bushido wrote:
hot_mama wrote:
bushido wrote:
Attention & Affection yang macam mana yer?


Attention---- shut up n listen !

Affection ----- kasi sayang2 lah bah tu gf supaya dia rasa macam kena saaaayang all the time .. mcm klu dia masak (biarpun tidak sedap hangus ) makan ja .. cakap ja seeedappp .. hehehehe .. barulah dia rasa kena appreciate & kena sayang ..betulka ? cuba ko try dulu .. Laughing :pig:
ndak jujur juga tu kalau macam tu... he he he mau yg affectiong jujur bah.. kalau hangus di cakaknya sodap..hairang kali dia tu..

hei kawang...jgn ko pura2 lagi...byk tu sumandak ko...kekkekek
kedapatang kita ni kalau macang ini..hu hu hu

mau belajar bagaimana nak mengattention dan mengeffection bah ni... dengan cara yg tak licik punya... atau pun memang perlu bersikap licik kah?

hei kawang... bukan ka ko buka nie topik pn da menunjukkan ko licik... hehehee Very Happy


Waina .. kawang2 .. apa sudah jadi ? Laughing :pig:
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue Apr 29, 2008 7:00 am

nak menambahkan kelicikang...tu kawang...
kalau si blueberry dia nak attention dan affection..
bah nanti saya cuba senaraikan tips2 yg saya ada..then sumandak2 sekalian nanti ko rang komenlah ya setuju kah atau tidak dgn my respong for the cewek ehh he he... kopio..
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Apr 30, 2008 5:17 am

ai..mcm tau2 sj c bushido ni sia mo attention n affection... c hotmama ba yg ckp duluan tu on behalf pompuan2..sia tukang sukung sj hehe.... Basketball Basketball alien
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Sat May 03, 2008 11:47 am

blueberry wrote:
ai..mcm tau2 sj c bushido ni sia mo attention n affection... c hotmama ba yg ckp duluan tu on behalf pompuan2..sia tukang sukung sj hehe.... Basketball Basketball alien

saya kira mau senaraikan bah tu tips2 memberi perhatian tetapi mau yang rela bah.. macam mana kalau saya buat eksperimen sama ko sajalah..macam mana? attention by online sajalah bah he he he
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Mon May 05, 2008 7:04 am

bushido wrote:
nak menambahkan kelicikang...tu kawang...
kalau si blueberry dia nak attention dan affection..
bah nanti saya cuba senaraikan tips2 yg saya ada..then sumandak2 sekalian nanti ko rang komenlah ya setuju kah atau tidak dgn my respong for the cewek ehh he he... kopio..


Bah Bush .. mana sudah kunun tips2 ko tu ? aikkss sia pun mau tau bah apa macam kunun ko ni mengurat perempuan.. bah share lah disini .. jan malu2 aahhh Very Happy :pig:
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Mon May 05, 2008 2:19 pm

cara-caranya senang saja bah... cuba ko tinguk konon tu avatar saya... itu adalah tips yg ke-1 ha ha ha
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 07, 2008 9:07 am

bushido wrote:
blueberry wrote:
ai..mcm tau2 sj c bushido ni sia mo attention n affection... c hotmama ba yg ckp duluan tu on behalf pompuan2..sia tukang sukung sj hehe.... Basketball Basketball alien

saya kira mau senaraikan bah tu tips2 memberi perhatian tetapi mau yang rela bah.. macam mana kalau saya buat eksperimen sama ko sajalah..macam mana? attention by online sajalah bah he he he

adaka sia jd bahan eksperimen..berani btul ko ni aa bush lol! lol! ...ba apala kunun tips ko yg lain2 selain drpd tu gmbr avatar ko hehe (actually sia inda paham ba apa tips yg bulih dpt klu tguk tu avatar sj hahaha..)
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 07, 2008 9:14 am

langkah kedua(lihat avatar bushido) rapat kan lagi genggaman atau pelukan...pastikan yg di depan ada terasa sikit2...lepas tu bisik kan sesuatu di teliga wanita...kalo berdasarkan gambar paling bagus ko sakap ini..."mau manari lagi kita sayang".....seram tenguk ku... Twisted Evil
Back to top Go down
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 07, 2008 9:57 am

osmangbinladeng wrote:
langkah kedua(lihat avatar bushido) rapat kan lagi genggaman atau pelukan...pastikan yg di depan ada terasa sikit2...lepas tu bisik kan sesuatu di teliga wanita...kalo berdasarkan gambar paling bagus ko sakap ini..."mau manari lagi kita sayang".....seram tenguk ku... Twisted Evil

ka ka ka salah...
cara yg saya maksudkan itu adalah cara yg tradisi.... maksudnya menggunakan tips pendekatan cara tradisi... bukang macang yg ko bilang ehh.. itu cara pandang ko laing ckik.. mungking ko pakai daya lihak bollywood ehh...
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 07, 2008 3:45 pm

bushido wrote:
osmangbinladeng wrote:
langkah kedua(lihat avatar bushido) rapat kan lagi genggaman atau pelukan...pastikan yg di depan ada terasa sikit2...lepas tu bisik kan sesuatu di teliga wanita...kalo berdasarkan gambar paling bagus ko sakap ini..."mau manari lagi kita sayang".....seram tenguk ku... Twisted Evil

ka ka ka salah...
cara yg saya maksudkan itu adalah cara yg tradisi.... maksudnya menggunakan tips pendekatan cara tradisi... bukang macang yg ko bilang ehh.. itu cara pandang ko laing ckik.. mungking ko pakai daya lihak bollywood ehh...

bulih jgk tu...sdh sy try..indak bleh dia begarak sudah...terus dia kasih sandar kepala dia di bahu ko...tarus dia bisik ko...mari lah bang.... tongue tongue tongue tongue
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed May 07, 2008 7:39 pm

osmangbinladeng wrote:
bushido wrote:
osmangbinladeng wrote:
langkah kedua(lihat avatar bushido) rapat kan lagi genggaman atau pelukan...pastikan yg di depan ada terasa sikit2...lepas tu bisik kan sesuatu di teliga wanita...kalo berdasarkan gambar paling bagus ko sakap ini..."mau manari lagi kita sayang".....seram tenguk ku... Twisted Evil

ka ka ka salah...
cara yg saya maksudkan itu adalah cara yg tradisi.... maksudnya menggunakan tips pendekatan cara tradisi... bukang macang yg ko bilang ehh.. itu cara pandang ko laing ckik.. mungking ko pakai daya lihak bollywood ehh...

bulih jgk tu...sdh sy try..indak bleh dia begarak sudah...terus dia kasih sandar kepala dia di bahu ko...tarus dia bisik ko...mari lah bang.... tongue tongue tongue tongue

Quote :
mari lah bang....
klu dia cakap macam ini..bah tangan tu kasih pelan2 bah naik atas..slow-slow dan steady..jangan kasar2. lepas tu cakap sama dia " kau sejuk kah sayang?"..kemudian gigit sikit telinga dia..kemudian tinguk bulu roma dia ada mengembang kah tidak..aduina..off topik saya ini. suri banyak2 ah.. Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Thu May 08, 2008 3:45 am

..... Cara yang sihat juga kah semua tu?
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Thu May 08, 2008 7:47 pm

alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
bushido wrote:
osmangbinladeng wrote:
langkah kedua(lihat avatar bushido) rapat kan lagi genggaman atau pelukan...pastikan yg di depan ada terasa sikit2...lepas tu bisik kan sesuatu di teliga wanita...kalo berdasarkan gambar paling bagus ko sakap ini..."mau manari lagi kita sayang".....seram tenguk ku... Twisted Evil

ka ka ka salah...
cara yg saya maksudkan itu adalah cara yg tradisi.... maksudnya menggunakan tips pendekatan cara tradisi... bukang macang yg ko bilang ehh.. itu cara pandang ko laing ckik.. mungking ko pakai daya lihak bollywood ehh...

bulih jgk tu...sdh sy try..indak bleh dia begarak sudah...terus dia kasih sandar kepala dia di bahu ko...tarus dia bisik ko...mari lah bang.... tongue tongue tongue tongue

Quote :
mari lah bang....
klu dia cakap macam ini..bah tangan tu kasih pelan2 bah naik atas..slow-slow dan steady..jangan kasar2. lepas tu cakap sama dia " kau sejuk kah sayang?"..kemudian gigit sikit telinga dia..kemudian tinguk bulu roma dia ada mengembang kah tidak..aduina..off topik saya ini. suri banyak2 ah.. Twisted Evil Twisted Evil

ini indak sihat sdh nie...sy blum abis taip bah tu...cuba ko baca balik....itu lelaki kan panggil dia menari...terus itu perempuan balas lah balik bisik kan dia..."mari lah bang.... affraid kita menari...supaya pit kita punya badan...."

terus doarang meneari lah sana atas jambaatan...c alpha ni macam pakar pokisas heheheheh.... Laughing Laughing Laughing pirat misti slow2...tapi kalo ini bab sy rasa si hot mama yg pakar bah tu...dia tau mana tangan yg jaat..mana yg indak...
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri May 09, 2008 4:31 pm

HAHAH lucu ba corita kamu nie sini... lol!
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Mon May 12, 2008 5:48 pm

shalon6095 wrote:
HAHAH lucu ba corita kamu nie sini... lol!

ada satu lagi tips....kalo dalam kereta...kasih buka cermin sebalah dia duduk...baru bawa laju2..."mesti dia cakap kuat bah angin bang",,,pastu ko tutup lah tu cermin sambil tu ko siku2 dia punya dada...kalo dia cubit ada respone tu...kalu dia ampai lagi tangan ko di paha dia....na......sari lah ko tampat... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Mon May 12, 2008 6:16 pm

osmangbinladeng wrote:
shalon6095 wrote:
HAHAH lucu ba corita kamu nie sini... lol!

ada satu lagi tips....kalo dalam kereta...kasih buka cermin sebalah dia duduk...baru bawa laju2..."mesti dia cakap kuat bah angin bang",,,pastu ko tutup lah tu cermin sambil tu ko siku2 dia punya dada...kalo dia cubit ada respone tu...kalu dia ampai lagi tangan ko di paha dia....na......sari lah ko tampat... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Wah bagus ini tips oo..saya tidak pernah terfikir macam itu sebelum ini. time saya jajal lagi dulu aa osmang..saya pernah lah bawa satu awek ini dating pigi genting highland. nasik bas saja bah time itu. budak2 lagi. ok selepas itu..saya geram juga bah tinguk dia punya ttttuuuutt, nasib baik air liur tidak jatuh atas lantai bas. jadi saya berfikir sepanjang jalan itu macam mana cara..???, last2 saya dapat idea..ada saja kereta lalu (berselisih) sama bas itu..saya cakap.."eh eh..macam kereta kawan saya lah "sambil saya tinguk keluar tingkap. misti lah kana dia punya ttuuuutt..mula2 tu dia pun ikut percaya lah cakap saya pasal kereta kawan tu. tapi lama2 dia macam dapat tangkap teknik saya itu. senyum2 saja dia..sambil dia cakap " gatal lah tu" asal saja saya cakap konon macam kereta kawan saya lalu..

kadang2 walaupun tektik tu macam kotor..tapi sekurang2nya dia macam ice breakers juga lah.

Kalau ada unsur2 18sx. minta maaf pd semua ya..cau cin cau...
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue May 13, 2008 5:02 am

alphawaves wrote:
osmangbinladeng wrote:
shalon6095 wrote:
HAHAH lucu ba corita kamu nie sini... lol!

ada satu lagi tips....kalo dalam kereta...kasih buka cermin sebalah dia duduk...baru bawa laju2..."mesti dia cakap kuat bah angin bang",,,pastu ko tutup lah tu cermin sambil tu ko siku2 dia punya dada...kalo dia cubit ada respone tu...kalu dia ampai lagi tangan ko di paha dia....na......sari lah ko tampat... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Wah bagus ini tips oo..saya tidak pernah terfikir macam itu sebelum ini. time saya jajal lagi dulu aa osmang..saya pernah lah bawa satu awek ini dating pigi genting highland. nasik bas saja bah time itu. budak2 lagi. ok selepas itu..saya geram juga bah tinguk dia punya ttttuuuutt, nasib baik air liur tidak jatuh atas lantai bas. jadi saya berfikir sepanjang jalan itu macam mana cara..???, last2 saya dapat idea..ada saja kereta lalu (berselisih) sama bas itu..saya cakap.."eh eh..macam kereta kawan saya lah "sambil saya tinguk keluar tingkap. misti lah kana dia punya ttuuuutt..mula2 tu dia pun ikut percaya lah cakap saya pasal kereta kawan tu. tapi lama2 dia macam dapat tangkap teknik saya itu. senyum2 saja dia..sambil dia cakap " gatal lah tu" asal saja saya cakap konon macam kereta kawan saya lalu..

kadang2 walaupun tektik tu macam kotor..tapi sekurang2nya dia macam ice breakers juga lah.

Kalau ada unsur2 18sx. minta maaf pd semua ya..cau cin cau...

biasa lah tu...kalo dalam bas perjalanan makan masa 8 jam teda buat sipi2 rugi Ooo...sy kalu balik tawau mesti mau cari awek sebalah...dalam secara memang ada 3 org mangsa Twisted Evil ...tapi mau kamcing sama tu tukang tiket lah...dia tau tu mana awek duduk satu urang...sana lah ko pasang aksi...mula sarita lucu2 dulu sampai dia ketawa2, kalu dia pandai pukul2 bahu dah tu, ko masuk bah panas2 sikit,,, kalu dia cakap gatal, ko cakap "barang enak bah tu"....pastu ko masuk bab pengalaman..misti serius, jan kana suspek menipu...ko buat lah ayat supaya dia siok dengar,,..pastu kalu sudah dia buring, ko panggil dia baring di bahu ko...tapi kompom dia tolak..tapi dalam hati dia (bestnyaaa)..so biar jak dulu....ko kasih depan bahu ko blakang bagu dia...nanti dia pandai lending sediri tu...haaaa..kalu sudah lending...ko jan main kasar..biar dia yg mula...pasal kalo begitu sudah kompom perempuan yg mula..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ini tips jak ya...bukan sy suruh...tapi kalo ko buat kompom dapat...ringan2 lah...kakakaka
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue May 13, 2008 11:24 am

Begitulah yang sebaik-baiknya nak .. ndak sia2 mama ajar .. pandai pula kamu meng "kontek" parampuan aah .. bah pandai2 kamu sana ahh .. jan saja kana tamparan wanita .. Twisted Evil Twisted Evil :pig: :pig:
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue May 13, 2008 12:12 pm

thread ni mcm ceta2 "tut...la pula" hehehe Very Happy
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Tue May 13, 2008 2:08 pm

hot_mama wrote:
Begitulah yang sebaik-baiknya nak .. ndak sia2 mama ajar .. pandai pula kamu meng "kontek" parampuan aah .. bah pandai2 kamu sana ahh .. jan saja kana tamparan wanita .. Twisted Evil Twisted Evil :pig: :pig:

kalau dia tampar pun itu respon baik punya...dia ndak kan tampar kuat2 tu, setakat mau kasih cover jak supaya ndak kana sespek dia high sudah....mcm jgk ko kan hotmama....mana bleh truss tuuuutttt kan...mau jgk ringan-ringan dulu kan...paling siuk kali bleh jadi 2-1....tatap pompuan tersenyum lebar...sambil berkata dalam hati..."mau lagi bah" tongue tongue tongue lol! lol! ....
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Fri May 16, 2008 6:43 am

osmangbinladeng wrote:
hot_mama wrote:
Begitulah yang sebaik-baiknya nak .. ndak sia2 mama ajar .. pandai pula kamu meng "kontek" parampuan aah .. bah pandai2 kamu sana ahh .. jan saja kana tamparan wanita .. Twisted Evil Twisted Evil :pig: :pig:

kalau dia tampar pun itu respon baik punya...dia ndak kan tampar kuat2 tu, setakat mau kasih cover jak supaya ndak kana sespek dia high sudah....mcm jgk ko kan hotmama....mana bleh truss tuuuutttt kan...mau jgk ringan-ringan dulu kan...paling siuk kali bleh jadi 2-1....tatap pompuan tersenyum lebar...sambil berkata dalam hati..."mau lagi bah" tongue tongue tongue lol! lol! ....


Pandai ko mengajar MAMA aahhh .. jaga ko sana ! pasik telinga ko .. Twisted Evil :pig:
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Today at 1:11 am

Back to top Go down
 
Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Whicon places new homes on the jamaican market
» Andrea Bocelli
» 400 Bad Request - Request Header Or Cookie Too Large
» How to edit a .bbtheme file
» Andi Deris

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: