SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Aug 13, 2008 3:44 am

Pakbelalang wrote:
hahaha...sia dulu masa mamikat mak belalang bukan saja rambut malakat...siap buat skrip lagi mau kasi ayat mak belalang...sambil tunduk tunduk baca skrip sampai tidak dapat kosontrat mau tingu muka mak belalang...tapi itu dululah sakarang ni tia payah lagi tulis tulis skrip ..main cakap turus saja...kalau rasa mau cakap I LUV U kah I MISS U kah...sia cakap turus saja..mana ada malu malu lagi..kalau sia cakap bagitu sama mak belalang dia senyum senyum saja..itu artinya dia sayang sia lah tu..hihihihi
fuiyooo...teda code-code k ah buss kalu mau beraksi...langgar bahu kah..batuk-batuk kah...pura-pura sakit perut kah...heee..
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Aug 13, 2008 4:33 am

skyjetj wrote:
TonduYutung wrote:
korrud wrote:
pindik kata sisik mosti okilat!!

apalah mksd tersirat ko ni mamat?

Bukan mamat bah tu tapi korrud bah itu. Saya kasi betul saja kio.

erk.. yakan.. x perasan lah .. sori..Very Happy
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Aug 13, 2008 4:35 am

osmangbinladeng wrote:
Pakbelalang wrote:


ala,Borneo,ko kalau mau kuntik sumandak misti tunjukkan diri sabanar ko,pakailah wangi wangi,rambut misti kemas,pakaian pun misti kemas,dulu masa sia pikat Makbelalang pun sia ada guna sikit sikit cara ni,mimang bakasan jugalah,sampai sakarang sia sama Makbelalang masih lagi bahagia... Very Happy

sakarang ni sia masih lagi pakai wangi wangi kalau mau pikat Makbelalang hihihihihi.. Laughing
hehehe...ni tips kira baik ni...trus sy emigin...pakai kemeja butang sampai atas...rambut pakai jel yg kasih karas, pastu sikat Belah siring, selaur tuckin sampai atas pusat, stoking sampai lutut..kasut itam kana kiwi lagi...fuh!!! tatap janda pun urat tu...kan buss Laughing Laughing

ahhahaa.. lawaks..... e2 skil mengurat dulu2 tu....
zmn mama n bapa sa.... haha... Very Happy What a Face clown :pig:
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Aug 13, 2008 4:37 am

TonduYutung wrote:
osmangbinladeng wrote:
Pakbelalang wrote:


ala,Borneo,ko kalau mau kuntik sumandak misti tunjukkan diri sabanar ko,pakailah wangi wangi,rambut misti kemas,pakaian pun misti kemas,dulu masa sia pikat Makbelalang pun sia ada guna sikit sikit cara ni,mimang bakasan jugalah,sampai sakarang sia sama Makbelalang masih lagi bahagia... Very Happy

sakarang ni sia masih lagi pakai wangi wangi kalau mau pikat Makbelalang hihihihihi.. Laughing
hehehe...ni tips kira baik ni...trus sy emigin...pakai kemeja butang sampai atas...rambut pakai jel yg kasih karas, pastu sikat Belah siring, selaur tuckin sampai atas pusat, stoking sampai lutut..kasut itam kana kiwi lagi...fuh!!! tatap janda pun urat tu...kan buss Laughing Laughing

ahhahaa.. lawaks..... e2 skil mengurat dulu2 tu....
zmn mama n bapa sa.... haha... Very Happy What a Face clown :pig:
tunduyutung..ko punya parent ada sarita kah siapa urat sapa...
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Aug 13, 2008 4:44 am

osmangbinladeng wrote:
TonduYutung wrote:
osmangbinladeng wrote:
Pakbelalang wrote:


ala,Borneo,ko kalau mau kuntik sumandak misti tunjukkan diri sabanar ko,pakailah wangi wangi,rambut misti kemas,pakaian pun misti kemas,dulu masa sia pikat Makbelalang pun sia ada guna sikit sikit cara ni,mimang bakasan jugalah,sampai sakarang sia sama Makbelalang masih lagi bahagia... Very Happy

sakarang ni sia masih lagi pakai wangi wangi kalau mau pikat Makbelalang hihihihihi.. Laughing
hehehe...ni tips kira baik ni...trus sy emigin...pakai kemeja butang sampai atas...rambut pakai jel yg kasih karas, pastu sikat Belah siring, selaur tuckin sampai atas pusat, stoking sampai lutut..kasut itam kana kiwi lagi...fuh!!! tatap janda pun urat tu...kan buss Laughing Laughing

ahhahaa.. lawaks..... e2 skil mengurat dulu2 tu....
zmn mama n bapa sa.... haha... Very Happy What a Face clown :pig:
tunduyutung..ko punya parent ada sarita kah siapa urat sapa...

hehhe.. mistilah bapa yg urat mama...
dorang tu main kelip2 mata ja 2..... trus pndi phm2 sndri...... indada plk bapa sa sorita yg da pki minyak wangi n sisiran balah siring malakat.. hehhe.... da ckp, kalo mo mengurat, mesti hati jujur n ikhlas da blg.... bgs lah bapa sa ... aiseh...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Aug 13, 2008 11:33 am

osmangbinladeng wrote:
Pakbelalang wrote:
hahaha...sia dulu masa mamikat mak belalang bukan saja rambut malakat...siap buat skrip lagi mau kasi ayat mak belalang...sambil tunduk tunduk baca skrip sampai tidak dapat kosontrat mau tingu muka mak belalang...tapi itu dululah sakarang ni tia payah lagi tulis tulis skrip ..main cakap turus saja...kalau rasa mau cakap I LUV U kah I MISS U kah...sia cakap turus saja..mana ada malu malu lagi..kalau sia cakap bagitu sama mak belalang dia senyum senyum saja..itu artinya dia sayang sia lah tu..hihihihi
fuiyooo...teda code-code k ah buss kalu mau beraksi...langgar bahu kah..batuk-batuk kah...pura-pura sakit perut kah...heee..

hihihi..ni satu pertanyaan bagus ini..lain urang lain cara kan? misti ada kode dan suis.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Wed Aug 13, 2008 7:30 pm

aii...ko main kod kod sagala..emangnya kalo sudah mau..omong aja de...ngak usah malu malu...(speaking indon dulu)..hihihi Very Happy
Back to top Go down
http://www.google.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?   Today at 9:37 pm

Back to top Go down
 
Cara melayani atau mendekati kekasih dgn cara sihat bagaimana?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Whicon places new homes on the jamaican market
» Andrea Bocelli
» 400 Bad Request - Request Header Or Cookie Too Large
» How to edit a .bbtheme file
» Andi Deris

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Ladies Talk-
Jump to: