SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Fri Nov 14, 2008 6:07 pm

Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?

Lajukah?

Lambatkah?

Kemukakanlah pandangan anda tentang browsing speed laman ini dengan jujur supaya dapat diketahui oleh pihak pengurusan laman web SBF.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
puntih
Newbie
Newbie


Number of posts : 17
Points : 2
Registration date : 2008-04-30

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Mon Nov 17, 2008 11:15 am

Oooo yang ini ok bah, kalau yang Sf si Mr xxxxxx itu susah sikit. Sia selalu indak dapat bila menggoogle itu Sf si xxxxxx. Apapun ok sudah bah kelajuan dia ni Very Happy
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Mon Nov 17, 2008 7:54 pm

Terima kasih tompinai puntih. Lama sudah encik puntih tidak post sini. Saya juga merasakan begitu tetapi tidak adil kalau saya sahaja yang memberikan pandangan sendiri dan kita perlu feedback daripada semua user untuk kesenangan kita semua dan yang penting tidak stres semasa browsing laman ini dengan kelajuan yang ada.

Ya, saya selalu juga browse laman SF dan saya dapati agak slow browsing speed jika kita menggunakan Celcom Broadband ( saya baca dalam SF encik puntih guna CB juga macam saya sekarang ni ). Kita berharap Celcom akan upgrade secepatnya speed CB ni untuk lebih menarik pelanggan mereka menggunakan kemudahan ini.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Mon Nov 17, 2008 7:59 pm

Oh ya, jangan lupa sebaiknya kalau ingin paparan yang terbaik semasa browsing ( melayari ) laman ini, dicadangkan anda semua menggunakan Mozilla Firefox supaya sempurna paparan tersebut.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Tue Nov 18, 2008 5:26 pm

Tiada masalah.

Laju saja semasa saya layari laman SBF ni.

Kurang stres menunggu. Very Happy
Back to top Go down
tahan.tukul
SBF Moderator
SBF Moderator


Number of posts : 264
Points : 34
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Fri Nov 21, 2008 7:13 pm

Ok bah...sambil browse sambil dengar lagu. Kepada yang suka pergi friendster, memang tidak asing dengan suasana begini. Lagipun, lagu latar tidak sangkut-sangkut macam laman web yang lain yang tersekat-sekat musik latarnya.

Dicadangkan musik latar ditukar selalu supaya tidak membosankan. lain orang lain citarasa dan mana mungkin kita boleh membahagiakan semua orang. Betul tak?
Back to top Go down
pinsan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 68
Age : 45
Location : Sabah
Job/hobbies : Reading.
Points : 12
Registration date : 2008-11-22

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Thu Nov 27, 2008 4:52 pm

pasal muzik saya tiada kumin ohh..tapi dari segi browsing..memang bagus..tiada lah bila kita klik saja minta semula id dan password..
Back to top Go down
http://pitasonline.net
pinsan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 68
Age : 45
Location : Sabah
Job/hobbies : Reading.
Points : 12
Registration date : 2008-11-22

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Thu Nov 27, 2008 4:53 pm

puntih wrote:
Oooo yang ini ok bah, kalau yang Sf si Mr xxxxxx itu susah sikit. Sia selalu indak dapat bila menggoogle itu Sf si xxxxxx. Apapun ok sudah bah kelajuan dia ni Very Happy
halo pisang.. lama ndak kenampakan..apa khabar?
Back to top Go down
http://pitasonline.net
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Fri Nov 28, 2008 5:30 pm

Kalau pakai Streamyx ok bah melayari SBF ni. Tidak tahulah kalau masih ada lagi yang pakai TMnet 1515 tu.
Back to top Go down
puntih
Newbie
Newbie


Number of posts : 17
Points : 2
Registration date : 2008-04-30

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Sat Nov 29, 2008 6:18 pm

pinsan wrote:
puntih wrote:
Oooo yang ini ok bah, kalau yang Sf si Mr xxxxxx itu susah sikit. Sia selalu indak dapat bila menggoogle itu Sf si xxxxxx. Apapun ok sudah bah kelajuan dia ni Very Happy
halo pisang.. lama ndak kenampakan..apa khabar?

Aina.....kabar baik bah kita Very Happy banyak kerja bah sibuk ja memanjang Very Happy
Back to top Go down
theRYaaND
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 23
Age : 34
Location : Sikalang duduk PJ..
Job/hobbies : susah mau cakap
Points : 25
Registration date : 2009-04-07

PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Thu Apr 09, 2009 8:00 pm

bagi saya urang baru.... tiada masalah laju juga ni.... tidak banyak buang masa untuk menunggu lama.... idea pun inda hilang....hehehe
Back to top Go down
http://Cakapsabah.Net
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?   Today at 1:30 pm

Back to top Go down
 
Apa pendapat anda tentang kelajuan browsing SBF?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Unable To Post On Forum Using PS3 Browser
» Edit profiles fields browsing through the members profiles
» How to stop Guest just browsing forums
» Strange Popup ads which make browsing the forum impossible
» how to remove "Users browsing this forum"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: