SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 blueberry here..halo!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Jul 21, 2008 4:50 pm

bongingtugarang wrote:
alphawaves wrote:
shalon dan berry..intah2 kamu ini sudah barjumpa sana segama street..bila kamu masuk sini pura2 lah kamu saling bertanya kenapa enda lama masuk sini kunu..hihi..

pasal dua2 pun mimang lama sudah enda masuk sini. Very Happy

bah bah berry, kau kasi tinggal sia kaini? hihihi... clown

...sorou poh... pirat

bukan kasih tinggal baitu.kena dumped saja..jangan lah ko susah hati bonging..tulah ko suka terbang terbang..bunga ko kena bawa lari urang..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Jul 22, 2008 4:51 am

BBmonkey wrote:
bongingtugarang wrote:
alphawaves wrote:
shalon dan berry..intah2 kamu ini sudah barjumpa sana segama street..bila kamu masuk sini pura2 lah kamu saling bertanya kenapa enda lama masuk sini kunu..hihi..

pasal dua2 pun mimang lama sudah enda masuk sini. Very Happy

bah bah berry, kau kasi tinggal sia kaini? hihihi... clown

...sorou poh... pirat

bukan kasih tinggal baitu.kena dumped saja..jangan lah ko susah hati bonging..tulah ko suka terbang terbang..bunga ko kena bawa lari urang..


kasian bah si bongging ..bah berry bukan sebiji bah ..klu blueberry ndak mau ko ..cari lah blackberry ka ...canggih lagi ! hehe

bah main2 saja aahh .. :pig:
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Jul 22, 2008 10:02 am

ya la..bagus baitu blackberry..femes tu smpai jd hp pun ada hahaha..

sia sma shalon blum prna jmpa lagi la..kan shalon hehe.. Basketball
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Jul 22, 2008 6:43 pm

blueberry wrote:
ya la..bagus baitu blackberry..femes tu smpai jd hp pun ada hahaha..

sia sma shalon blum prna jmpa lagi la..kan shalon hehe.. Basketball


hehehe juga..mana kami tau..itu ko cakap..Bah berry..jangan la ko malu malu bah..kami sokong ko dlm apa juga bidang yg ko ceburi..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Jul 23, 2008 6:16 am

kakaka..lucu ba ko ni BB...adaka.. Smile alien
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Jul 23, 2008 2:22 pm

blueberry wrote:
kakaka..lucu ba ko ni BB...adaka.. Smile alien

sia lucu? si pukutarap pun cakap macam tu...hehehehe.bah berry, kalau ada perkembangan yg baru dan bagus, share la sama kami ( sia sma hotmama) kita2 saja the 'flowers' dlm sbf ni...
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Jul 24, 2008 7:10 am

BBmonkey wrote:
blueberry wrote:
kakaka..lucu ba ko ni BB...adaka.. Smile alien

sia lucu? si pukutarap pun cakap macam tu...hehehehe.bah berry, kalau ada perkembangan yg baru dan bagus, share la sama kami ( sia sma hotmama) kita2 saja the 'flowers' dlm sbf ni...


Ya ..yg lain semua pun kumbang ..tapi ladybug... kakakkaa Laughing Laughing

Ya kah BB ?? :pig:
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Jul 24, 2008 9:01 am

perkembangan yg baru dan bagus..emm apa ya..oh..ada..sia baik suda ni hari, berkesan btul tu simbol reiki si alphawaves hehe...lain kali klu sia sakit lagi sia tguk jak tu simbol (inda tau masi berkesan ka atau satu kali sj..) Question alien
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Jul 24, 2008 4:20 pm

Baguslah berry baik sudah. Very Happy

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Jul 24, 2008 4:35 pm

blueberry wrote:
perkembangan yg baru dan bagus..emm apa ya..oh..ada..sia baik suda ni hari, berkesan btul tu simbol reiki si alphawaves hehe...lain kali klu sia sakit lagi sia tguk jak tu simbol (inda tau masi berkesan ka atau satu kali sj..) Question alien

satu kali saja baitu sayang..kuasa penyembuh tu lepas dia masuk dalam badan kau.. dia akan otomatik repair kalau kau macam mo demam lagi..tenaga itu nda habis. Very Happy Very Happy

Kau sudah sembuh saya senang hati. itu saja saya mampu buat.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Jul 25, 2008 5:07 am

alphawaves wrote:
blueberry wrote:
perkembangan yg baru dan bagus..emm apa ya..oh..ada..sia baik suda ni hari, berkesan btul tu simbol reiki si alphawaves hehe...lain kali klu sia sakit lagi sia tguk jak tu simbol (inda tau masi berkesan ka atau satu kali sj..) Question alien

satu kali saja baitu sayang..kuasa penyembuh tu lepas dia masuk dalam badan kau.. dia akan otomatik repair kalau kau macam mo demam lagi..tenaga itu nda habis. Very Happy Very Happy

Kau sudah sembuh saya senang hati. itu saja saya mampu buat.


sia suka dengar ni ayat..ada perkembangan yang baik dan psositif..nampak nya suma org2 di SBF ni pandai ambik berat dengan kawan2 yang lain..sia suka betul ni sampai sia senyum saturang saturang di ofis skarang ni.. What a Face What a Face
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 4:36 am

Bah sia kasi tau kamurang samua aahhh .. ini hari bepday si Berry .. jadi jangan lupa kamu wish dia happy bepday ..klu buli kasi hadiah satu kali lah .. klu hadiah ndak ada kasi duit bikin beli minyak kereta dia lah ..hehe pasal ni malam dia mo jalan celebrate bepday dia tu ..(hehe nanti ndak ada minyak kereta kan Berry ..)

Bah sia duluan .. Happy BIrthday lah ! drunken drunken cheers :pig:
Back to top Go down
skyjetj
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 185
Points : 18
Registration date : 2008-05-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 4:42 am

"Happy birthday to U, happy birthday to U, happy birthday to berry, happy birthday to U!" Ini hadiah sia:

Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 4:48 am

Happy birthday blueberry yang selalu menyinarai SBF dar awal hingga sekarang. We appreciate your concern to SBF. May god bless you in everything you do.
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 5:08 am

hehe..ko ni hotmama...bah tqvm kio..hotmama, skyjetj n akinabalu..yahoo..hari ni bday.. cheers queen flower jocolor drunken Basketball bounce sunny albino pirat tongue alien ...
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 5:15 am

Happy birthday my true friend...nah kan ada bah sia kasi salamat hari jadi berry.
Back to top Go down
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 5:25 am

Selamat hari jadi berry! Panjang umur murah rezeki.
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 5:42 am

Betul ke berry hari jadi hari ini. Kenapa tidak kasi tahu awal-awal? Ambi ni:


_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 6:17 am

uinnahhh Borneo ..ko yg bake sendiri ka tu cake? buli tahan woor ...apa flavour tu? Ko lupa tulis nama si Berry .. Razz :pig:
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 11:28 am

uinaaa saya pun ndak tau hal ini..ok berry selamat hari jadi semoga murah rezeki dan di panjangkan umur..dan mendapat juduh urang2 yg baik..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 11:33 am

tq..bonging, karasumbang, borneo & alphawaves...

si borneo lupa tulis nama sia d kek hehe.. alien

(psst..cmana mo smpan gmbar tu..sia mo kasi msuk gmbar kek mo share cni ba tp inda dpt hehe.. Embarassed )
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 1:12 pm

( Mana osmang pakar gambar kita ni? Bah, osmang, bantulah blueberry upload gambar tu ). Very Happy
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 01, 2008 7:11 pm

hepy besday berry.. Very Happy
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Aug 07, 2008 10:17 am

tq bbmonkey.. alien

ensi admin inda payah la mnta tulung si obl..telimpas suda jgk hehe...lagi pun sepa la sia ni mo mnta tulung2 urg.. Neutral
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Aug 07, 2008 2:19 pm

yang ke berapa tahun bah itu mandak? Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Today at 9:34 pm

Back to top Go down
 
blueberry here..halo!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Halo pregnant fairies!!!
» HaLo HALO
» Ryan Tedder
» Halo

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: