SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 blueberry here..halo!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 9:49 am

apa masam kau buat kek berry? sia ada nampak urang pakai karan, pakai gas, tapi sia enda nampak urang pakai kayu api.ada kah tu masam? ( suri palis kio ensi admin, siurang takarual tajuk lagi ) kau kasi bukalah satu tajuk berry pasal kek kio. Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 9:56 am

inda payah la buka satu tajuk..nanti indada sambutan tu..hehe...sia buat kek pkai karan..(tgu sia sampin dulu la bru sia kasi kluar ni tajuk hehe..) time tu bru siuk mo balas post urg..kan. tp klu sia blum sampin ada suda yg buka sia join2 jgk la kunun..tmbah pengalaman hehe.. cheers cheers
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 10:02 am

ada sia nampak urang buat kek brownies. apa masam ini barang berry? sia tingu masam sukilit ini barang. sia tia tau hoh. Rolling Eyes
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 10:25 am

ada kawan sia kstau butter dia lbh thicker than cakes..n sadap klu pndai buat..napa ko suka mkn brownies ka..nanti sia blajar dulu..aa hehe.. cheers
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Apr 01, 2008 5:50 am

sia ada tingu di pilim indon di astro pasal ini mama mama suba baniaga ini barang ( brownies ) bah berry. sakali itu satu mama kasi tarai sama pamili dia, sumua pigi minta eksikius pigi kamar mandilah....sia tia tu hoh kanapa ini masam. mangkali tia sadap mangkali hah berry.
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Apr 01, 2008 9:00 am

mangkali la tu bonging hehe..pndai jgk ko tguk wyg indon d astro aa.. Laughing Laughing
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Apr 22, 2008 3:18 am

Hellooooooo .... Oiit Berry mana sudah ko ni ? Dia yang bawa sia pi sini ni ... bah sia tumpang ko punya tampat aahh ... sia malas buka baru ..
Anyway ... hot_mama is hereeee ...!! Hahahahaha .. so welcome to me lorrr ! I love you
Bah .... kasi kanal sia berry sama kawan2 ko di sini kio ... pirat
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Apr 22, 2008 4:32 am

ui..hotmama..welcome2..hehe..smpai suda ko cni kan..kbnykan kawan2 sia cni ko pun kanal durang baitu hehe.. lol! lol!
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Apr 22, 2008 7:27 am

uiii nah...selamat datang hot mama, nahh kan ada sudah kawan si berry. tidak bulih lagi si berry kena main2 sekarang. sudah ada kawan sudah dia.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Apr 22, 2008 1:01 pm

blueberry wrote:
c bongingtugarang ba advise sia msuk cni new member intro hehe.. Razz

haiii blueberry... salam kanal,,,,... Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Apr 23, 2008 4:10 am

ya shalom..pis 2 u 2 hehe..
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Apr 24, 2008 3:17 am

alphawaves wrote:
uiii nah...selamat datang hot mama, nahh kan ada sudah kawan si berry. tidak bulih lagi si berry kena main2 sekarang. sudah ada kawan sudah dia.


Macam ku kanal ? hehehehhe ... Laughing bah thank u aahh alpha ! pirat
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Sat Apr 26, 2008 4:22 pm

hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
uiii nah...selamat datang hot mama, nahh kan ada sudah kawan si berry. tidak bulih lagi si berry kena main2 sekarang. sudah ada kawan sudah dia.


Macam ku kanal ? hehehehhe ... Laughing bah thank u aahh alpha ! pirat

hehe..tapi di mana yaaa? Very Happy Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
potiukan
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 61
Location : hilo id kampung sarayoh nga haro maa internet...
Points : -3
Registration date : 2008-04-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Sat Apr 26, 2008 7:48 pm

alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
uiii nah...selamat datang hot mama, nahh kan ada sudah kawan si berry. tidak bulih lagi si berry kena main2 sekarang. sudah ada kawan sudah dia.


Macam ku kanal ? hehehehhe ... Laughing bah thank u aahh alpha ! pirat

hehe..tapi di mana yaaa? Very Happy Very Happy
Alpha..ko kana banned ka di SF? heheheheheh
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Sat Apr 26, 2008 10:28 pm

potiukan wrote:
alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
uiii nah...selamat datang hot mama, nahh kan ada sudah kawan si berry. tidak bulih lagi si berry kena main2 sekarang. sudah ada kawan sudah dia.


Macam ku kanal ? hehehehhe ... Laughing bah thank u aahh alpha ! pirat

hehe..tapi di mana yaaa? Very Happy Very Happy
Alpha..ko kana banned ka di SF? heheheheheh

bukan kena ban bah, sendiri mo ban saja. bukan apa saya tinguk itu admin pun macam ada bau2 xxxx juga. keh keh..jadi itu sf xxxxx betul lah. tidak tahan saya menciumnya..

selamat datang ah potiukan. bagus betul ko datang sini. tambah sudah kawan2 kami berserita2.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 5:06 am

alphawaves wrote:
hot_mama wrote:
alphawaves wrote:
uiii nah...selamat datang hot mama, nahh kan ada sudah kawan si berry. tidak bulih lagi si berry kena main2 sekarang. sudah ada kawan sudah dia.


Macam ku kanal ? hehehehhe ... Laughing bah thank u aahh alpha ! pirat

hehe..tapi di mana yaaa? Very Happy Very Happy


Macam di saaaaaaaanaaaa kan... tapi ndak pa lah.. kita jumpa sudah di sini kan... hehehe mcm2 ada bilang tu astro ... Laughing :pig:
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 6:13 am

hot_mama wrote:
Hellooooooo .... Oiit Berry mana sudah ko ni ? Dia yang bawa sia pi sini ni ... bah sia tumpang ko punya tampat aahh ... sia malas buka baru ..
Anyway ... hot_mama is hereeee ...!! Hahahahaha .. so welcome to me lorrr ! I love you
Bah .... kasi kanal sia berry sama kawan2 ko di sini kio ... pirat

Jangan malas bah hot_mama. Kasi rajin rajin saja. Ok tu.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 6:49 am

Admin wrote:
hot_mama wrote:
Hellooooooo .... Oiit Berry mana sudah ko ni ? Dia yang bawa sia pi sini ni ... bah sia tumpang ko punya tampat aahh ... sia malas buka baru ..
Anyway ... hot_mama is hereeee ...!! Hahahahaha .. so welcome to me lorrr ! I love you
Bah .... kasi kanal sia berry sama kawan2 ko di sini kio ... pirat

Jangan malas bah hot_mama. Kasi rajin rajin saja. Ok tu.


Mr Admin .. sia suka tumpang2 kawan2 sia bah ... jadi sia pi tumpang rumah si berry lah dulu .. buli ka ? tongue :pig:

p/s sia suka ni tampat.. abis ada muka ni ---------- :pig: :pig: ---cute oo kan?
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 7:42 am

Boleh bah hot_mama. Lebih baik buka rumah sendiri supaya orang lain boleh duduk duduk berbual di rumah sendiri. Panjang cerita pun tidak apa asal bahagia dan yang positif saja.

( Emoticon yang tu kita fikir yang positif sajalah ).
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 7:58 am

hot_mama wrote:


p/s sia suka ni tampat.. abis ada muka ni ---------- :pig: :pig: ---cute oo kan?

sia suka ni.. alien Basketball bounce cheers Sleep scratch pirat flower lol! hehe...
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 9:36 am

ramai suda hoh ini tampat kan berry. dulu kita dua dua saja basakap sakap kadang kadang ensi alphawaves tagur tagur kita sama yang kasi iklan tu ( bourbonix bah ) kasi kawan kita. sikarang sia tingu basakap sakap suda ramai kawan kawan yang sia kanal ramai.
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 11:13 am

bongingtugarang wrote:
ramai suda hoh ini tampat kan berry. dulu kita dua dua saja basakap sakap kadang kadang ensi alphawaves tagur tagur kita sama yang kasi iklan tu ( bourbonix bah ) kasi kawan kita. sikarang sia tingu basakap sakap suda ramai kawan kawan yang sia kanal ramai.

ya bah kan..sampai saya mo teringat mungkin kamu ada jumpa di lain tempat oo selain di sini..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Apr 28, 2008 4:04 pm

Baguslah tu. Seperti yang saya katakan dulu mula-mula SBF dibuka, parking forum ni yang mesti tepat supaya senang dicari oleh forumers.
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Apr 29, 2008 4:15 am

bongingtugarang wrote:
ramai suda hoh ini tampat kan berry. dulu kita dua dua saja basakap sakap kadang kadang ensi alphawaves tagur tagur kita sama yang kasi iklan tu ( bourbonix bah ) kasi kawan kita. sikarang sia tingu basakap sakap suda ramai kawan kawan yang sia kanal ramai.

ya ba bonging..makin siuk oo kan hehe... pirat

alphawaves wrote:
ya bah kan..sampai saya mo teringat mungkin kamu ada jumpa di lain tempat oo selain di sini..

hehe..kami jmpa sana SF kdg2 kan bonging sunny

akinabalu wrote:
Baguslah tu. Seperti yang saya katakan dulu mula-mula SBF dibuka, parking forum ni yang mesti tepat supaya senang dicari oleh forumers.

ya butul tu aki.. study
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu May 15, 2008 5:34 am

hai berry... ko ja yg rajin online siang2 ooo...hehehhe Very Happy Very Happy Very Happy berry ko da masuk tu blog sia ka... :pig: :pig: :pig:
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Today at 9:29 pm

Back to top Go down
 
blueberry here..halo!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Halo pregnant fairies!!!
» HaLo HALO
» Ryan Tedder

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: