SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 blueberry here..halo!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 08, 2008 3:09 am

blueberry wrote:
tq bbmonkey.. alien

ensi admin inda payah la mnta tulung si obl..telimpas suda jgk hehe...lagi pun sepa la sia ni mo mnta tulung2 urg.. Neutral

Alala siou kio berry...saya mau tengok juga itu kek berry tu...

Ok, cara mudah mau upload gambar dalam post:

Upload gambar dalam Personal Album di Gallery SBF>Klik gambar tersebut>Copy BBC Code of the picture>Paste dlm post Berry>Send

Selamat mencuba. I'm waiting for that picture. Cheers!
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 08, 2008 3:10 am

Macam ini:
( Untuk periksa alamat gambar tersebut, 'right click' gambar tu, klik property )
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 08, 2008 3:14 am

Pastikan dl profile berry, BBC Code di'enable'kan.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Aug 08, 2008 4:25 am

Admin wrote:
Macam ini:
( Untuk periksa alamat gambar tersebut, 'right click' gambar tu, klik property )


thanks tuan admin..sia pun ada pic bah mo kasi uplod..tapi nda pandai2 menjadi...bah, si Yutung jadi model pula..kikikiii
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Aug 13, 2008 10:48 am

hai berry..lama nda dgr kabar.
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Aug 18, 2008 9:44 am

Admin wrote:

Alala siou kio berry...saya mau tengok juga itu kek berry tu...

Ok, cara mudah mau upload gambar dalam post:

Upload gambar dalam Personal Album di Gallery SBF>Klik gambar tersebut>Copy BBC Code of the picture>Paste dlm post Berry>Send

Selamat mencuba. I'm waiting for that picture. Cheers!

hehe..tq mr admin..nanti la sia praktis dulu kasi masuk gmbar cni kio...tp mcm inda jadi kasi gmbar btul la nanti kedapatan nama & umur pulak hahaha.... Rolling Eyes alien
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Aug 20, 2008 7:50 am



testing dulu ni..hehe..

oh bgini pulak..bah sia pndai suda ni..tqvm admin (psst..psst..kira mo blanja ko kfc ba ni..ko ok ka..hehe..) pirat Basketball alien
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Aug 20, 2008 7:00 pm

blueberry wrote:


testing dulu ni..hehe..

oh bgini pulak..bah sia pndai suda ni..tqvm admin (psst..psst..kira mo blanja ko kfc ba ni..ko ok ka..hehe..) pirat Basketball alien

Tahniah berry kerana berjaya post gambar di sini. Laughing

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Aug 21, 2008 2:36 am

belanja la sy sekali bery. jgn admin ja ba mkn kfc. Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Sep 02, 2008 10:31 am

tq borneo..n shalon, psal mkn kepsi..bulih ba klu ko hehe..no hal punya...skrg sia ada projek mo buat jd kurang ckit masa mereply post2 kmurang cni...sori kio.. Smile alien
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Sep 02, 2008 10:36 am

blueberry wrote:
tq borneo..n shalon, psal mkn kepsi..bulih ba klu ko hehe..no hal punya...skrg sia ada projek mo buat jd kurang ckit masa mereply post2 kmurang cni...sori kio.. Smile alien

Wah, projek besar ke tu berry? Jadi contractor ke sudah berry ni?
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Sep 02, 2008 10:49 am

hihi..intah2, si berry ini hitam urangnya..bapanas turus!! Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Sep 02, 2008 11:11 am

bagi sia projek besar la aki..tp bagi urg lain mgkali tdk jgk hehe..

aduh ko ni korrud..apa ba dusa urg yg hitam (ada urg bilang itam2 stumpuk manggis..biarpun itam d pandang manis hehe..)...bagus jgk ba klu itam susa dpt kanser kulit ahaks..tp malangnya sia tguk2 mcm sia ni inda pulak temasuk dlm kategori itam hehe..aik..na tesalah urg kali hehe.. Cool alien
Back to top Go down
korrud
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 484
Points : 3
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Sep 02, 2008 3:02 pm

blueberry wrote:
bagi sia projek besar la aki..tp bagi urg lain mgkali tdk jgk hehe..

aduh ko ni korrud..apa ba dusa urg yg hitam (ada urg bilang itam2 stumpuk manggis..biarpun itam d pandang manis hehe..)...bagus jgk ba klu itam susa dpt kanser kulit ahaks..tp malangnya sia tguk2 mcm sia ni inda pulak temasuk dlm kategori itam hehe..aik..na tesalah urg kali hehe.. Cool alien

saya saja usik kau baitu mandak..saya tau lah ko tu putih macam salji. sino/kadazan/dusun lah katakan..itu lah kau..si alpha mo mengurat2 sama kau, kau inda layan..hihi
Back to top Go down
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Sep 02, 2008 3:08 pm

blueberry wrote:


testing dulu ni..hehe..

oh bgini pulak..bah sia pndai suda ni..tqvm admin (psst..psst..kira mo blanja ko kfc ba ni..ko ok ka..hehe..) pirat Basketball alien
wah, hibat sudah oo buli upload gambar...... susah butul tu.....
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Sep 03, 2008 10:13 am

uina..korrud jan gitu ba..si alpha ada mengurat sia ka (uhuk..uhuk..ish2
batuk la pulak..) manada ba...ko ni..brader sia ba dia tu...
btw dari mana ko tau bangsa sia ni..klu putih mcm salji tu indada la
(melampau gia kikiki...) Embarassed

ai..pukutarap napa mcm menyindiiir btul sakapan ko ni...maklum la
sia ni inda brapa sampin ba ni brg2 it ni..tp lain crita cam lain2 ba
signature ko tu hahaha...menyala2 lagi...
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Sep 03, 2008 10:45 am

blueberry wrote:
uina..korrud jan gitu ba..si alpha ada mengurat sia ka (uhuk..uhuk..ish2
batuk la pulak..) manada ba...ko ni..brader sia ba dia tu...
btw dari mana ko tau bangsa sia ni..klu putih mcm salji tu indada la
(melampau gia kikiki...) Embarassed

ai..pukutarap napa mcm menyindiiir btul sakapan ko ni...maklum la
sia ni inda brapa sampin ba ni brg2 it ni..tp lain crita cam lain2 ba
signature ko tu hahaha...menyala2 lagi...

Nah gaman..popular sudah signature kao tu.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Sat Sep 06, 2008 9:30 pm

blueberry wrote:


testing dulu ni..hehe..

oh bgini pulak..bah sia pndai suda ni..tqvm admin (psst..psst..kira mo blanja ko kfc ba ni..ko ok ka..hehe..) pirat Basketball alien

nah...buli buli sudah ko ni blueberry...pandai pandai mimang pandai capat butul ko balajar...hihihi Laughing
Back to top Go down
http://www.google.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Sep 09, 2008 5:16 am

ya ba pak b..tepaksa blajar cpat klu mo idup zaman skrg ni haha.. alien ..mak b apa kabar..?
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Oct 07, 2008 10:39 am

mana gia kawan sia berry ni? kapisan sudah kaini...atuuuukkooiiii...berryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basketball
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Tue Oct 07, 2008 4:56 pm

kalau si bonging datang saja buleh taw tu..teriak teriak panggil urang..dari jauh lagi suda kena tau, si bonging yang datang..muahahaha
iyah kan bonging...mana suda bah durang nie..kesunyian sa sini.teda geng mo bercerita nie
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Today at 9:25 pm

Back to top Go down
 
blueberry here..halo!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Halo pregnant fairies!!!
» HaLo HALO
» Ryan Tedder

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: