SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 blueberry here..halo!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: blueberry here..halo!   Wed Mar 26, 2008 9:19 am

c bongingtugarang ba advise sia msuk cni new member intro hehe.. Razz
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Mar 26, 2008 9:23 am

Hihihi....welcome to SBF berry....sia sukung kau masuk jadi member di sini berry. Hihihi....nanti kita sambung binsang pasal gnung kinabalu saparti air tarajun tu kio....hihihi....siuk hoh ini masam. Apa masam kalau kita buka tajuk ada kulam basar ka di gnung knabalu? hihihi Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Mar 26, 2008 9:35 am

yabah..tu la sia join cni psal ko laini tarabang2 sj inda mo kasi tau apa tu jwpan air tarajun sana gunung kinabalu hehe..ba ko buka la tupic kulam basar sana gunung sia sukung ko.. Smile
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Mar 26, 2008 1:08 pm

ehem..ehemmm..masam kenal saja ini nick??? anyway welcome to our country..buat saparti rumah sandiri aahh.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Mar 26, 2008 1:14 pm

blueberry wrote:
yabah..tu la sia join cni psal ko laini tarabang2 sj inda mo kasi tau apa tu jwpan air tarajun sana gunung kinabalu hehe..ba ko buka la tupic kulam basar sana gunung sia sukung ko.. Smile

haiyooo gambar butul ko kah tu berry...cun ooo.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Wed Mar 26, 2008 3:34 pm

Si berry inilah yang pandai main jirupoin tu alpha. Hihihi....sia kapisan kapisan bah berry barajal main jirupoin enda pandai-pandai. Malu sia kasi tau sana SF....hihihi Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 3:31 am

tq both of u.. Smile ba alphawaves sia lumpat2 ni kalau ko bilang buat mcm ruma sndiri hahaha.. bounce bounce bukan sia baitu..korean artis tu..klu ko ada d kk..ko jln2 tejumpa dia, jan ko p tgur nanti ko kna katuk kapla tu hehe..

ko ni bonging, patut la inda suda ko msuk sana sf..ko blum champin pula tu jirupoin aa..jan ko susa klu sia ada masa mansau sana..inda jgk kstau durang sana kio.. ba kip on beporum..(siuk jgk cni byk emoticon yg 'idup' hehe..) Basketball
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 6:56 am

Nanti sia sampin-sampin jan kamurang susa hah berry, kita panggil kawan-kawan sana komplik likas batanding jirupoin sampai dapat yang sampin sakali kio. Ada si sikuk sia kasi wakil di tajuk air tarajun itu berry. Basketball Basketball
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 7:12 am

sia pikir ko give up suda ni jirupoin..hehe.. Laughing Laughing cyclops
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 7:16 am

enda aci kalau give up berry...misiti kita turuskan ini parkara... bounce bounce bounce
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 7:21 am

Very Happy Very Happy cmana mo kasi turus cam kita 2 urg jak yg smangat cni ni hehe..lg pun yg sampin2 byk t'tgal d sf..inda tau cmana mo suru durang p cni Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 7:31 am

yakan....apa masam ni berry? mangkali diurang pura pura enda tau bah ni tapi diurang ada basa mangkali sini ni...
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 8:33 am

ya la..durang masi malu2 baitu mo join cni hehe..tidapa la kita2 sj skrg, pndai jgk ramai tu lama2 Smile
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 8:46 am

suri palis kio berry...sia tarabang tarabang lagi ni...nanati sia sambung sarita lagi kio... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Thu Mar 27, 2008 5:29 pm

blueberry wrote:
tq both of u.. Smile ba alphawaves sia lumpat2 ni kalau ko bilang buat mcm ruma sndiri hahaha.. bounce bounce bukan sia baitu..korean artis tu..klu ko ada d kk..ko jln2 tejumpa dia, jan ko p tgur nanti ko kna katuk kapla tu hehe..

ko ni bonging, patut la inda suda ko msuk sana sf..ko blum champin pula tu jirupoin aa..jan ko susa klu sia ada masa mansau sana..inda jgk kstau durang sana kio.. ba kip on beporum..(siuk jgk cni byk emoticon yg 'idup' hehe..) Basketball

iya bah kan. tidak pasal2 kapla saya kena katuk. saya ingat ko ni kan berry misti ada sesuatu sama si bonging bah ini. klu tidak, tak kan lah ko cari dia merata sabah.. nasib bagus dia ada di sini.

oh ya berry klu ko ada pertanyaan pasal paranormal, ko bulih bah tanya sini..pasal saya di satu website tu memang tidak mau lagi bagi apa2 pos sekali pun. buat masa ini saya stay di sini sudah.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Mar 28, 2008 6:24 am

hahaha..kiut ba c bonging..kira mo minta dia tu honey sikit hehe.. cat
nanti sia cari dulu mana tpt psal paranormal d cni nanti sia tnya ko sana la k alphawaves.. Basketball
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Mar 28, 2008 8:54 am

Si bonging sudah pigi sana Ranau barangkali tu... Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Mar 28, 2008 9:11 am

mgkali dia mo p ranau cek apa lagi yg ada d gunung kinabalu yg bulih bikin jd tekateki ba tu hehe.. Wink
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Fri Mar 28, 2008 9:46 am

...ehemm ehemm...
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Sat Mar 29, 2008 6:02 am

blueberry wrote:
c bongingtugarang ba advise sia msuk cni new member intro hehe.. Razz


Selamat datang ke SBF blueberry. Rajin-rajinlah post idea ke sini untuk kita sama-sama kongsikan idea tu.
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Sun Mar 30, 2008 5:21 pm

ok boss..hehe alien
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 8:07 am

blueberry wrote:
ok boss..hehe alien

sia ehem ehem kanapa kau tia jawab berry? nakan ensi admin kasi welcom sudah tu berry.... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 9:02 am

bongingtugarang wrote:
blueberry wrote:
ok boss..hehe alien

sia ehem ehem kanapa kau tia jawab berry? nakan ensi admin kasi welcom sudah tu berry.... Very Happy Very Happy

alamak sori..mo kana jawab pulak tu hehe.. Surprised
Back to top Go down
bongingtugarang
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 355
Points : 5
Registration date : 2008-02-28

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 9:34 am

blueberry wrote:
bongingtugarang wrote:
blueberry wrote:
ok boss..hehe alien

sia ehem ehem kanapa kau tia jawab berry? nakan ensi admin kasi welcom sudah tu berry.... Very Happy Very Happy

alamak sori..mo kana jawab pulak tu hehe.. Surprised

tia jawab pun tia pa bah berry. sia tabatuk batuk pasal tamakan nonsoom bah itu musim...hihihi....apa parkambangan kau sikarang berry? Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Mon Mar 31, 2008 9:44 am

parkambangan mcmana yg ko mo tau ni..?
skrg sia blajar buat kek..mo cari hobi bru ba ni.. Embarassed
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: blueberry here..halo!   Today at 6:55 am

Back to top Go down
 
blueberry here..halo!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Halo pregnant fairies!!!
» HaLo HALO
» Ryan Tedder
» Halo

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: