SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Cara propose kahwin.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Mon Sep 22, 2008 4:11 pm

Mana perginya post-post di atas?

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Mon Sep 22, 2008 7:57 pm

Borneo wrote:
Mana perginya post-post di atas?

Sa mndapat info dari forum yg lain, post2 yg dihantar pada 21-22hb sept telah hilang dari database..kesulitan ini adalah diluar kawalan admin..mungkin pihak pengurusan forum ingin membuat updgrading..chatbox juga telah mengalami kesulitan..berikut adalah nota dari forum lain yg dipostkan sebagai pemberitahuan umum kepada user.

Quote :
kepada user sioloon

pihak administration
ingin menohon maaf ke atas kesulitan yg berlaku kali ini. kepada user
yg membuat posting pada 21-22 hb september 2008. posting anda didapati
hilang dari data base. kesulitan ini adalah dikesali, pihak
administration berharap semua user memahami apa yg berlaku. harap maaf.

sekian, terima kasih

administration sioloon fun club
aLFFiaN


Jadi kita kena sabar sajalah..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Tue Sep 23, 2008 3:34 am

ooo..patut pn kemarin sa msk inda dpt.. error sja..
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Tue Sep 23, 2008 4:32 am

TonduYutung wrote:
ooo..patut pn kemarin sa msk inda dpt.. error sja..

Off topic: Saya pun ada nampak Tondu post tapi kosong saja post termasuk yang saya post tetapi post saya tu telah saya baiki malam semalam. Saya fikir ini berpunca daripada forumotion.com punya main database. Semua forum tajaan forumotion.com didapati mengalami masalah yang sama. Kuat juga virus yang menyerang tu atau terror sangat hacker yang menggodam forumotion punya database. Inilah yang dikatakan melanggar etika siber.

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
TonduYutung
Senior SBF
Senior SBF


Female
Number of posts : 312
Age : 107
Location : Sabah
Job/hobbies : sleep....
Points : -9
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Tue Sep 23, 2008 6:07 am

hmm.. biarlah lah tu.. yg penting inda hilang ni sbf...
bah mari kita sambung serita pasal ni topik.. hehhe... sa mo tnya sama kaum lelaki, mcm na cara kmu purpose kawin?hehe.... yg sdh kwin tu mesti ada ja eSkill dorg bt tu n yg blum kawin 2 mgkn ada sdh dlm plan.. ka c kungsi2 bah....
bg kamu penting ka mo bt ni..yg mcm eskill urg putih 'will u marry me?'.. atau inda payah buat, phm2 sndri..... bah amcm? hehe
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Tue Sep 23, 2008 6:28 am

OO patut pun kelmarin sia mau view apa pon ndak dapat .. hehe bah balik kepada topik, apa lah kunun cara2 propose kawin ? macam tu yg dlm news, kasi buat billboard? haha..romantik juga kan ..nasib tu perempuan bilang yes I do .. klu No I don't ?? sia ndak tau lah apa macam .. hehe
Back to top Go down
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Tue Sep 23, 2008 7:47 am

hot_mama wrote:
OO patut pun kelmarin sia mau view apa pon ndak dapat .. hehe bah balik kepada topik, apa lah kunun cara2 propose kawin ? macam tu yg dlm news, kasi buat billboard? haha..romantik juga kan ..nasib tu perempuan bilang yes I do .. klu No I don't ?? sia ndak tau lah apa macam .. hehe

Kau ni hot_mama...bikin hilang semangat orang saja. Laughing Saya fikir si Jason tu sudah dapat clue yang si Viviana suka banget sama dia bah tu. Sebab tulah dia saja-saja kasi surprise sama si Viviana supaya betul-betul dia buktikan dia betul-betul mahu kahwin yang betul-betul kahwin ( banyak betul betul-betul saya ni ). ( Kan cinta itu perlukan pengorbanan ).

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
aramaiti69
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 83
Age : 55
Location : Upside down
Job/hobbies : Round Kampung
Points : 31
Registration date : 2008-09-14

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Thu Sep 25, 2008 1:42 pm

Hairan juga macam mana boleh hilang post asal saya dalam thread ini. scratch
Back to top Go down
http://nunukragang.forumotion.net/
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Thu Sep 25, 2008 2:06 pm

Semua forum dari forumotion memang jadi macam itu. pos2 banyak butul yg hilang. dengar2 khabar forumotion buat upgrading. So ini bukan kesilapan dari SBf tapi memang dari server forumotion.

Forum si Niche pun terkena juga. banyak pos2 lucu dan mengumpat kami yg hilang. tapi bagus juga. hehe.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Fri Sep 26, 2008 8:42 am

alphawaves wrote:
Semua forum dari forumotion memang jadi macam itu. pos2 banyak butul yg hilang. dengar2 khabar forumotion buat upgrading. So ini bukan kesilapan dari SBf tapi memang dari server forumotion.

Forum si Niche pun terkena juga. banyak pos2 lucu dan mengumpat kami yg hilang. tapi bagus juga. hehe.

Mataaiii laa kalau si gaman baca ni...muahahaaa...mesti dia balik2 tanya tu pasal dia ada tesium sium bau yg dia inda berapa suka..

gaman ..gaman..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Tue Mar 10, 2009 7:47 am

Off topic: Sekarang forumotion punya service baik sudah bah. Tiada masalah sudah. Cepat saja kita post apa-apa di sini.

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
proflim
Newbie
Newbie


Male
Number of posts : 6
Age : 33
Location : KK
Job/hobbies : Marketing
Points : 8
Registration date : 2012-01-07

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Sat Jan 07, 2012 5:13 am

i pun harap dapay porpose yang romantic tapi.... pale
Back to top Go down
http://www.facebook.com/proflim
franiadede
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 1
Age : 30
Location : Sandakan
Job/hobbies : Surfing Internet
Points : 1
Registration date : 2012-07-05

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Thu Jul 05, 2012 10:45 am

mcmn cara baik utuk buat propose kawin yang bgus?
Back to top Go down
http://www.facebook.com/bosoujonalsky
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Fri Jul 06, 2012 1:37 pm

franiadede wrote:
mcmn cara baik utuk buat propose kawin yang bgus?

Welcome franiadede. Very Happy
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Cara propose kahwin.....   Today at 9:35 pm

Back to top Go down
 
Cara propose kahwin.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Whicon places new homes on the jamaican market
» Andrea Bocelli
» 400 Bad Request - Request Header Or Cookie Too Large
» How to edit a .bbtheme file

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: Umum :: Love, Romance & Inspirations-
Jump to: