SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 froneTier in the house,.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 8:59 am

halo all,.sy member baru Razz
aramai tii,. What a Face
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 9:13 am

froneTier wrote:
halo all,.sy member baru Razz
aramai tii,. What a Face

hai slmt datang. buat mcm rumah sendiri ya. Very Happy
Back to top Go down
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 9:21 am

shalon6095 wrote:
froneTier wrote:
halo all,.sy member baru Razz
aramai tii,. What a Face

hai slmt datang. buat mcm rumah sendiri ya. Very Happy

thanks. sunny
siok bah ni forum ni,. cheers
Back to top Go down
Admin
SBF Admin
SBF Admin


Number of posts : 337
Points : 19
Registration date : 2008-02-21

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 11:13 am

froneTier wrote:
halo all,.sy member baru Razz
aramai tii,. What a Face

Selamat menyertai SBF froneTier. You're welcome here. Cheers!
Back to top Go down
http://sabah.forumotion.com
mamat53
Regular Member
Regular Member


Number of posts : 165
Points : 21
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 11:42 am

Welcome to the club froneTier. Buat macam tempat sendiri kio froneTier.
Back to top Go down
akinabalu
SBF Moderator
SBF Moderator


Male
Number of posts : 581
Points : 49
Registration date : 2008-02-22

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 12:42 pm

Welcome fronTier.

_________________
To know Sabah is to love Sabah
Back to top Go down
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 12:50 pm

thankx for the welcoming kio topinai,. afro
Back to top Go down
Pakbelalang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 247
Age : 107
Location : sabah
Job/hobbies : kuli
Points : -12
Registration date : 2008-08-09

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 1:23 pm

bah salamat datang...
Back to top Go down
http://www.google.com
karasumbang
Regular Member
Regular Member


Male
Number of posts : 243
Age : 28
Location : kiki
Job/hobbies : tiakaraja
Points : 40
Registration date : 2008-07-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 1:49 pm

Saya pun mahu ucapkan selamat menyertai SBF fronTier? Kenapa pilih username fronTier? Suka kereta Nissan Frontier atau memiliki kereta tersebut?
Back to top Go down
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 2:33 pm

karasumbang wrote:
Saya pun mahu ucapkan selamat menyertai SBF fronTier? Kenapa pilih username fronTier? Suka kereta Nissan Frontier atau memiliki kereta tersebut?

TQ TQ,.hhehehe.sy xda keta frontier,saja ja bah tu ,nama sy btl frone,Tier tu bikin eksen2 ja bah tu,.ehehe.lgpun nama sy hampir dgn nama frontier,.sy tumpang glamer ja,. afro
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 2:45 pm

Welcome sis....rajin rajin la melawat sini SBF aahhh Wink
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sun Sep 07, 2008 2:54 pm

Monkey wrote:
Welcome sis....rajin rajin la melawat sini SBF aahhh Wink

TQ monkey,.hehehe,. Razz
Back to top Go down
blueberry
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 483
Points : 0
Registration date : 2008-03-26

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Tue Sep 09, 2008 5:20 am

froneTier wrote:
halo all,.sy member baru Razz
aramai tii,. What a Face

aramaitii..2u2 fronetier..hehe..welkam2.. Smile
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Tue Sep 09, 2008 5:28 am

froneTier wrote:
halo all,.sy member baru Razz
aramai tii,. What a Face

hai froneTier,

Selamat dtg. Buat la mcm mouse sdri, keyboard sdri, skrin sdri ahhh.... Hihihi! Welcome n mari kita berforum Laughing
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Tue Sep 09, 2008 5:28 am

Monkey wrote:
Welcome sis....rajin rajin la melawat sini SBF aahhh Wink

Sia ingatkan froneTier ni kusai, rupanya tondu pula...hehehe...silap sia... Laughing

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
shalon6095
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 554
Points : -90
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Tue Sep 09, 2008 2:55 pm

froneTier wrote:
shalon6095 wrote:
froneTier wrote:
halo all,.sy member baru Razz
aramai tii,. What a Face

hai slmt datang. buat mcm rumah sendiri ya. Very Happy

thanks. sunny
siok bah ni forum ni,. cheers

ya forum ni memang siok.hehe
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Wed Sep 10, 2008 5:53 am

aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe
Back to top Go down
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Wed Sep 10, 2008 12:36 pm

Borneo wrote:
Monkey wrote:
Welcome sis....rajin rajin la melawat sini SBF aahhh Wink

Sia ingatkan froneTier ni kusai, rupanya tondu pula...hehehe...silap sia... Laughing

hehehe,.TQ,.tondu bah oku ti,. Razz
Back to top Go down
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Wed Sep 10, 2008 12:37 pm

hot_mama wrote:
aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe


hi mama panas,.how r u,.im fine,.hehehe Very Happy
Back to top Go down
hot_mama
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Female
Number of posts : 603
Location : Kota Kinabalu
Job/hobbies : Kuli .... / Gossip ....
Points : 0
Registration date : 2008-04-22

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Thu Sep 11, 2008 5:07 am

froneTier wrote:
hot_mama wrote:
aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe


hi mama panas,.how r u,.im fine,.hehehe Very Happy


oo tondu pula .. bah BB kita rekruit dia jadi member kita lahh ahhh ..

Hehe ..bah Frontier Mama sentiasa sihat ni ..... dan "hot" selalu ...awwwww Very Happy alien :pig:
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Thu Sep 11, 2008 7:41 pm

hot_mama wrote:
froneTier wrote:
hot_mama wrote:
aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe


hi mama panas,.how r u,.im fine,.hehehe Very Happy


oo tondu pula .. bah BB kita rekruit dia jadi member kita lahh ahhh ..

Hehe ..bah Frontier Mama sentiasa sihat ni ..... dan "hot" selalu ...awwwww Very Happy alien :pig:


buleh bah tu Hotmama..tenguk si yutung tu...nda lagi dia masuk sini lepas tu gaman marah marah dia...malas sia ni.
bah, tanya si tuan alpa apa jenis latihan yg dia patut kena kasih ..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Fri Sep 12, 2008 12:16 pm

Monkey wrote:
hot_mama wrote:
froneTier wrote:
hot_mama wrote:
aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe


hi mama panas,.how r u,.im fine,.hehehe Very Happy


oo tondu pula .. bah BB kita rekruit dia jadi member kita lahh ahhh ..

Hehe ..bah Frontier Mama sentiasa sihat ni ..... dan "hot" selalu ...awwwww Very Happy alien :pig:


buleh bah tu Hotmama..tenguk si yutung tu...nda lagi dia masuk sini lepas tu gaman marah marah dia...malas sia ni.
bah, tanya si tuan alpa apa jenis latihan yg dia patut kena kasih ..

apa ka topic yg d bincang kan ni?.can i menjoinkan diri?.. pirat
Back to top Go down
froneTier
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 22
Age : 33
Location : kota kinabalu
Job/hobbies : mcm2 ada
Points : 0
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Fri Sep 12, 2008 12:17 pm

hot_mama wrote:
froneTier wrote:
hot_mama wrote:
aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe


hi mama panas,.how r u,.im fine,.hehehe Very Happy


oo tondu pula .. bah BB kita rekruit dia jadi member kita lahh ahhh ..

Hehe ..bah Frontier Mama sentiasa sihat ni ..... dan "hot" selalu ...awwwww Very Happy alien :pig:

bah,.bagus lah klu sihar dan sentiasa hot selalu,.. Razz
Back to top Go down
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sat Sep 13, 2008 6:14 am

froneTier wrote:
Monkey wrote:
hot_mama wrote:
froneTier wrote:
hot_mama wrote:
aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe


hi mama panas,.how r u,.im fine,.hehehe Very Happy


oo tondu pula .. bah BB kita rekruit dia jadi member kita lahh ahhh ..

Hehe ..bah Frontier Mama sentiasa sihat ni ..... dan "hot" selalu ...awwwww Very Happy alien :pig:


buleh bah tu Hotmama..tenguk si yutung tu...nda lagi dia masuk sini lepas tu gaman marah marah dia...malas sia ni.
bah, tanya si tuan alpa apa jenis latihan yg dia patut kena kasih ..

apa ka topic yg d bincang kan ni?.can i menjoinkan diri?.. pirat


actually sa sama mama sama berry dlm satu geng ' alpha's angel kunu '......macam charlies angels tu...hehehe..tuan alpha is our chief .....

good morning alpha...good morning angels..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Sat Sep 13, 2008 10:34 am

Monkey wrote:
froneTier wrote:
Monkey wrote:
hot_mama wrote:
froneTier wrote:
hot_mama wrote:
aiikkss nampaknya aku saja yg belum welcome to you kan ....

mcm brand kereta lah pulak ...frontier , hehe


hi mama panas,.how r u,.im fine,.hehehe Very Happy


oo tondu pula .. bah BB kita rekruit dia jadi member kita lahh ahhh ..

Hehe ..bah Frontier Mama sentiasa sihat ni ..... dan "hot" selalu ...awwwww Very Happy alien :pig:


buleh bah tu Hotmama..tenguk si yutung tu...nda lagi dia masuk sini lepas tu gaman marah marah dia...malas sia ni.
bah, tanya si tuan alpa apa jenis latihan yg dia patut kena kasih ..

apa ka topic yg d bincang kan ni?.can i menjoinkan diri?.. pirat


actually sa sama mama sama berry dlm satu geng ' alpha's angel kunu '......macam charlies angels tu...hehehe..tuan alpha is our chief .....

good morning alpha...good morning angels..

Aku hanya mampu tersenyum bilang si OBL. Laughing

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: froneTier in the house,.   Today at 1:27 pm

Back to top Go down
 
froneTier in the house,.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Creator of House Mouse
» Welcome to the nut-house
» Inside the house of horror
» Cajas Raras y flores - Doll house - Eigentijos Origami -Faboluos Origami Boxes
» Devon House in Jamaica is the Fourth Best Place In the World To Eat Ice Cream Is

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Berkenalan Ahli Baru-
Jump to: