SABAH


 
HomeHome  Portal*Portal*  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Selamat datang ke SBF, laman web berinfo dan membina minda rakyat Sabah ke arah perkongsian idea serta penggalakan pembangunan minda individu secara positif. Terdapat topik popular dalam forum ini yang hanya boleh diakses oleh ahli berdaftar sahaja. Semua lagu yang terdapat dalam laman web ini merupakan promosi sahaja. Sila ke kedai yang berhampiran untuk mendapatkan lagu tersebut. Semua post yang tidak sesuai atau melanggar peraturan berforum juga akan dipadam serta-merta demi menjaga nama baik SBF. Selamat berforum. Terima kasih. Admin SBF

Share | 
 

 Ruangan Sex education

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
pukutarap
SBF Supersenior
SBF Supersenior


Number of posts : 517
Points : -5
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Mon Sep 08, 2008 2:06 pm

ini sex ni kalou kana binsang bagus2 ok bah, suma taulah kita samua ni, pandai miring2 kapala, hihihiiiii..... apa tdk si gladiatur munsul trus.....
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Mon Sep 08, 2008 3:10 pm

owh, gitu.... tingu jg apa jenis soalan n mcmna cara kita respon baitu. Dlu sa kerja jual produk makanan tambahan kan, adalah jg bbrapa org yg tanya2 itu ini utk masalah2 seks dorg tu. Ok ja bah, jgn ja melalut la. Tp blh baca baitu kalau org tu jenis mcmna bila ckp pasal benda ni. Mmg malu2 jg baini mau ckp benda ni manatau mau tanya pasal penyakit ka, produk utk tambah tenaga ka, kesuburan ka atau apa2 lagilah yg sesuai.
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
bushido
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 315
Points : -14
Registration date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Mon Sep 08, 2008 5:18 pm

pukutarap wrote:
ini sex ni kalou kana binsang bagus2 ok bah, suma taulah kita samua ni, pandai miring2 kapala, hihihiiiii..... apa tdk si gladiatur munsul trus.....

ada 2 kemungkinan tu..gladiatur atau Biawak Komodo chissss..in bilang tu urang sina
Back to top Go down
http://www.momogun.page.tl
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Mon Sep 08, 2008 6:41 pm

Becky84 wrote:
Jadi apa soalan pasal seks tu? Kuang3x...Question Neutral

Nah ndak sabar sudah kakak ipar saya seorang ini.. kuang3x.. Very Happy, ini kan ruangan suggestion saja. jadi klu ada soalan pun masih ndak bulih di soal disini. tunggu admin kasih approval dulu..

Sabar kau aa kakak ipar tiri ku. banyak sualan saya mo tanya ini..kuiii..kuii..

Si osmang ndak bulih bertanya sudah, mulut dia terkunci time bulan puasa ini..nanti pahala kurang. Very Happy
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 12:48 am

alphawaves wrote:
Becky84 wrote:
Jadi apa soalan pasal seks tu? Kuang3x...Question Neutral

Nah ndak sabar sudah kakak ipar saya seorang ini.. kuang3x.. Very Happy, ini kan ruangan suggestion saja. jadi klu ada soalan pun masih ndak bulih di soal disini. tunggu admin kasih approval dulu..

Sabar kau aa kakak ipar tiri ku. banyak sualan saya mo tanya ini..kuiii..kuii..

Si osmang ndak bulih bertanya sudah, mulut dia terkunci time bulan puasa ini..nanti pahala kurang. Very Happy

buleh saja bah tu dia tuan alpha tapi mo kasi ingat ingat pasal dia tu kalau suda pasang turbo, jalan terus nda tenguk lampu merah...last last kena saman ..ngeheheheeee...koto
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Borneo
VIP Moderator
VIP Moderator


Number of posts : 950
Location : North Borneo
Points : 266
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 3:58 am

Bah, apa lagi, boleh buka di ruangan Sports & Health juga bah perkara ini.

_________________
Read this before successfully posting:
http://sabah.forumotion.com/faq.htm
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 4:31 am

Monkey wrote:
alphawaves wrote:
Becky84 wrote:
Jadi apa soalan pasal seks tu? Kuang3x...Question Neutral

Nah ndak sabar sudah kakak ipar saya seorang ini.. kuang3x.. Very Happy, ini kan ruangan suggestion saja. jadi klu ada soalan pun masih ndak bulih di soal disini. tunggu admin kasih approval dulu..

Sabar kau aa kakak ipar tiri ku. banyak sualan saya mo tanya ini..kuiii..kuii..

Si osmang ndak bulih bertanya sudah, mulut dia terkunci time bulan puasa ini..nanti pahala kurang. Very Happy

buleh saja bah tu dia tuan alpha tapi mo kasi ingat ingat pasal dia tu kalau suda pasang turbo, jalan terus nda tenguk lampu merah...last last kena saman ..ngeheheheeee...koto

Sa pun concern psl c osmang tu. Ntah napa scara natural sa tdk suka dia tu, dr cakapan dia pun cisss dlm hati sa, "tatapon no ginawo."
Bukan apalah sa pikir dia punya cakapan tu sensored bah n signature dia pun tda2 ni. Sa malas mau tingu post yg ada dia, kin kotor. Dr hati sa yg ikhlas ni. Gnilah, kalau dia tdk kena tendang dr ni forum pun, jgn layan la dia tu.
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 7:51 am

Becky84 wrote:


Sa pun concern psl c osmang tu. Ntah napa scara natural sa tdk suka dia tu, dr cakapan dia pun cisss dlm hati sa, "tatapon no ginawo."
Bukan apalah sa pikir dia punya cakapan tu sensored bah n signature dia pun tda2 ni. Sa malas mau tingu post yg ada dia, kin kotor. Dr hati sa yg ikhlas ni. Gnilah, kalau dia tdk kena tendang dr ni forum pun, jgn layan la dia tu.
ko cari masalah kah nie buss...hehehe ini sy...terang dan terus terang...daripada HIPOKRITA..sutung kurita kan apa bikin, lagi pun ko tidak suka sy teda jgk sy rugi bah...pasni ko PM lah tu admin, merayu supaya OSMANGBINLADENG kena ban, sinang sarita bah tu kawan...
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 7:53 am

Supaya ko sedar dan hidup ko lbh bermakna.
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 7:56 am

Becky84 wrote:
Supaya ko sedar dan hidup ko lbh bermakna.
muahahahaha apa maksud ko nie..kenapa sy perlusedarkan diri sy, sekarang ni idup sy telampau bermakna, kotau mek kehidupan sy mcm mana???? heeee
Back to top Go down
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 7:57 am

Becky84 wrote:
Supaya ko sedar dan hidup ko lbh bermakna.
mcm si gladiator jgk ko ni...
Back to top Go down
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:04 am

Bgs la kalau sama... ko suka la tu cara ko gitu tu?
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:07 am

osmangbinladeng wrote:
Becky84 wrote:


Sa pun concern psl c osmang tu. Ntah napa scara natural sa tdk suka dia tu, dr cakapan dia pun cisss dlm hati sa, "tatapon no ginawo."
Bukan apalah sa pikir dia punya cakapan tu sensored bah n signature dia pun tda2 ni. Sa malas mau tingu post yg ada dia, kin kotor. Dr hati sa yg ikhlas ni. Gnilah, kalau dia tdk kena tendang dr ni forum pun, jgn layan la dia tu.
ko cari masalah kah nie buss...hehehe ini sy...terang dan terus terang...daripada HIPOKRITA..sutung kurita kan apa bikin, lagi pun ko tidak suka sy teda jgk sy rugi bah...pasni ko PM lah tu admin, merayu supaya OSMANGBINLADENG kena ban, sinang sarita bah tu kawan...

Bah, admin... ko tingu2 la ni jenis org gni ni. Bikin rusak mata ja.
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
osmangbinladeng
Senior SBF
Senior SBF


Number of posts : 318
Points : -9
Registration date : 2008-05-02

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:40 am

Becky84 wrote:
osmangbinladeng wrote:
Becky84 wrote:


Sa pun concern psl c osmang tu. Ntah napa scara natural sa tdk suka dia tu, dr cakapan dia pun cisss dlm hati sa, "tatapon no ginawo."
Bukan apalah sa pikir dia punya cakapan tu sensored bah n signature dia pun tda2 ni. Sa malas mau tingu post yg ada dia, kin kotor. Dr hati sa yg ikhlas ni. Gnilah, kalau dia tdk kena tendang dr ni forum pun, jgn layan la dia tu.
ko cari masalah kah nie buss...hehehe ini sy...terang dan terus terang...daripada HIPOKRITA..sutung kurita kan apa bikin, lagi pun ko tidak suka sy teda jgk sy rugi bah...pasni ko PM lah tu admin, merayu supaya OSMANGBINLADENG kena ban, sinang sarita bah tu kawan...

Bah, admin... ko tingu2 la ni jenis org gni ni. Bikin rusak mata ja.
wakakakakka rusak mata ko kah...atau lari alignment dia, rusak pi mana mata ko? sebalah kanan kah sebalah kiri? atau pi tengah2...kalau pi tengah2 dia antam sharf sudah tu, mau tukar cepat ni nanti dia antam bearing tu buss, kalu bearing rusak, ada risiko putus timing belt, kalau putus timing belt, pinton hangkang,..mcm ko lah ni, time ko baca ni post mesti pinton ko naik turun laju ni...panas lah katakan...wakakakakaka
Back to top Go down
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 9:10 am

Bah harap semua kawan2 bersabar ya..Utk Ms becky..masam ini lah kopio. seperti mana yg kita maklum, dalam SBF ini banyak Thread2 pilihan hati. mana yg kurang sesuai di hati tidak payah lah bah tinguk.

Dan osamang..saya tiada komen lah pasal apa2 perkataan itu, cuma faham2 sajalah dia ini (becky) adalah perempuan jadi memang ada sifat secara semulajadi tidak menyukai perkara ini.

Apa2 pun kita adalah kawan2..jgn gaduh2.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Becky84
Newbie
Newbie


Female
Number of posts : 109
Age : 32
Location : Sabah
Job/hobbies : A Lot
Points : -9
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 3:51 pm

Ya thanks alpha tp sa pun mau jg join cerita2 mana thread tp bila nampak 'dia'... malas pula. Tp apa2 pun sa mau ckp tq sbb ko memahami dan semakin byk info/teguran yg bgs2 cni makin kasi imrpove diri kita sdri. Bah osmang, kalau ko nda suka kena tegur tu apa blh buat la... Peduli la ko sana. Ko la yg betul tu semua lol!
Back to top Go down
http://borneosabah.page.tl/
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 5:41 pm

Macam ni lah....Kalau nda mau terbaca si osamang punya post...saya cadangkan ms becky supaya pigi set sana profile...klik tu ruang 'friends and foes'...pilih ruang 'foes' and masukkan nama si osamang...jadi inda lah ms becky sakit mata tenguk post si osamang ni..OK Ms Becky....

(off topik: adeeiiiiii....panas betul udara sini SBF ni...sa pi bgayut balik sana pokok laa)
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 7:22 pm

Monkey wrote:
Macam ni lah....Kalau nda mau terbaca si osamang punya post...saya cadangkan ms becky supaya pigi set sana profile...klik tu ruang 'friends and foes'...pilih ruang 'foes' and masukkan nama si osamang...jadi inda lah ms becky sakit mata tenguk post si osamang ni..OK Ms Becky....

(off topik: adeeiiiiii....panas betul udara sini SBF ni...sa pi bgayut balik sana pokok laa)
hihihi..saya tinguk santik tempat kau bergayut tu..sekali tinguk macam forum, sekali tinguk ada macam blog..jabber integration punya software kah minkey Question Neutral

harap2 forum2 yg lain harus belajar dari mereka ini. memang kreatif!
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 7:29 pm

alphawaves wrote:
Monkey wrote:
Macam ni lah....Kalau nda mau terbaca si osamang punya post...saya cadangkan ms becky supaya pigi set sana profile...klik tu ruang 'friends and foes'...pilih ruang 'foes' and masukkan nama si osamang...jadi inda lah ms becky sakit mata tenguk post si osamang ni..OK Ms Becky....

(off topik: adeeiiiiii....panas betul udara sini SBF ni...sa pi bgayut balik sana pokok laa)
hihihi..saya tinguk santik tempat kau bergayut tu..sekali tinguk macam forum, sekali tinguk ada macam blog..jabber integration punya software kah minkey Question Neutral

harap2 forum2 yg lain harus belajar dari mereka ini. memang kreatif!


ssyyyyyytttt...diam diam tuan alpha..malu sa nie.
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 7:31 pm

hehehe..nampaknya kita berdua saja ni Minkey? agak2 mana kawan2 yg lain..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:02 pm

yang lain tidur dah tu...( macam si osamang, ikan, mamat dll..mo bangun awal sebab mo sahur)..pukutarap sama korrud p memansing2 sana lubuk baru durang..yg perempuan suda tidur awal takut nanti ada 'eye bag'..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:07 pm

Oh ya pasal eye beg ini..itu memang kana jaga butul.indah santik bah klu ada beg eye ni.

Pukutarap dan korrud ada lubuk baru?? nah mangkali banyak ikan tu BB..
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:09 pm

alphawaves wrote:
Oh ya pasal eye beg ini..itu memang kana jaga butul.indah santik bah klu ada beg eye ni.

Pukutarap dan korrud ada lubuk baru?? nah mangkali banyak ikan tu BB..

macam mana mata tu munyit di avatar sa, begitu la mata sa tuan alpa..sa ada eyebag ni...te he he he he..
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
alphawaves
SBF Mentor
SBF Mentor


Male
Number of posts : 938
Age : 56
Location : sanaa bah..
Job/hobbies : joomla! addict..
Points : 5
Registration date : 2008-02-25

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:13 pm

Nah klu macam tu cari petua macam mana utk mengurangkannya. bukan apa saya tinguk sayang tau...muka sudah cantik tapi ada beg eye. klu sudah tua sikit itu ndak apa lah.
Back to top Go down
http://asiamistik.forumotion.com
Monkey
SBF Advisor
SBF Advisor


Male
Number of posts : 1370
Age : 104
Location : ..
Job/hobbies : ..
Points : -47
Registration date : 2008-06-03

PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Tue Sep 09, 2008 8:22 pm

alphawaves wrote:
Nah klu macam tu cari petua macam mana utk mengurangkannya. bukan apa saya tinguk sayang tau...muka sudah cantik tapi ada beg eye. klu sudah tua sikit itu ndak apa lah.


weii weiiiiii...mana tuan tau muka sa macam mana? main psiko lah ni? sa punya muka besa2 saja bah...muka dusun..kalau tuan alpa cakap macam tu, nanti durang buat spekulasi yg tuan suda pernah nampak sa tu..terutama gaman molohing tu...matai lah kalau dia suda mencecer...sa pakai kapas jak sumbat telinga sa ni...lanai pun gugur ooh kalau dia bercakap. Razz
Back to top Go down
http://jiwang.la/ratu17
Sponsored content




PostSubject: Re: Ruangan Sex education   Today at 9:23 pm

Back to top Go down
 
Ruangan Sex education
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» What is the purpose of education?
» 2011 Bransom Advent Calendar - December 16 - Double Header
» Philanthropist Otis James shaping lives through education
» MICHAEL MANLEY QUOTES
» Canadian Education fair now on

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SABAH :: SBF Front Desk :: Bincang Maklumbalas dan Pertanyaan Mengenai Sabah Borneo Forum-
Jump to: